Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum ? v.2
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Paramore-Playing God

Imi plac versurile, mesajul pe care il transmite si ritmul. Cred ca este una dintre cele mai bune melodii de la Paramore.
Sting - When we dance.
M-am apucat să ascult Sting. Mereu mi-a plăcut vocea lui şi melodia asta e chiar foarte frumoasă. Are ceva liniştitor şi magic.
Acum ascult:

SHINee - Hello Chipmunk Version

Hmmm, inca nu am depasit faza de dependenta k-pop asa ca incerc sa...nu stiu ce incerc. Ce vreau sa spun este ca ador versiunile remixate Nightcore si cateodata Chipmunk. Bineinteles, nu e singura melodie pe care o ascult in versiunea asta, cam pe toate le incerc. Unele sunt chiar epice si mai mult de atat. Altele sunt foarte foarte dragute. Anywho. Melodia asta...superb de dulce.
Rey feat. Tony - Atentie Distributiva -- Vin cu Rey din Iad sa petrecem in Rai hehe. Abia acum m-am apucat sa ascult YSUS desi a aparut de ceva timp. Pana acum imi place. Initial aveam impresia ca piesa asta n-o sa-mi placa, dar cand a intrat Rey mai dur asa a inceput sa-mi placa Smile
După ce am ascultat o Beast - Fiction cu subtritare în română să mă prind de ce zic, am căutat şi altele şi am dat de melodia de care eram obsedată după ce am urmărit You're beautiful.
Because I'm stupid de SS501 tot cu subtritare în română.
Deliric1 feat. FreakaDaDisk - Te Stiu De-o Viata -- caterinca Deliric asta... Si melodia e intrecuta de dialogul de la final "mergem noi doi, le combin eu si le *ahem* tu" 21 Una din piesele mele preferate de pe ITP. ITP - unul din cele mai tari albume pe care le-am ascultat de cand ascult eu muzica praise Deliric e de vina!
30 Seconds to Mars - Savior
E piesa mea de suflet, la fel ca toate piesele acestei trupe. Pur si simplu o ador si nu am ce comenta. Imi place totul, vocea solistului, versurile, melodia, TOT.
Lara Fabian - Je t'aime

Draguta melodia. Am auzit-o de cativa ani dar nu stiam cine canta. Pana ieri cand o colega a pus-o sa o asculte. Si eu eram ceva de genul, dadada, in sfarsit am gasit-o.
In fine, melodie de dragoste, nu o ador sau ceva de genul asta insa e epica intr-un fel. Cred ca iti poate trezi ceva sentimente, pana la urma. Si vocea e foarte frumoasa.
BoA-Eat you up

Ador melodia,imi da o stare buna de dispozitie de..explozie mai bine zis21,de spontanitate.Melodia imi place de ceva timp si nu am renuntat sa nu o mai ascult [merita].Ritmul este nemaipomenit si chiar iti vine sa te ridici de pe scaun si sa dansezi.XD
Super Junior - No other
Cum imi era lene sa tastez "It's you" pe youtube am clickait pe melodia asta. Simplu ca buna ziua. Oricum, e a doua melodie care imi place de la ei.