Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum ? v.2
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Teriyaki Boys - Tokyo Drift

Astazi am terminat seria Fast And Furious. Trilogia si astept sa vad ultimul film in 3D. Abia astept. Dar asta e o alta poveste. Melodia asta a fost singura care mi-a atras atentia. Mai ales pentru vocea high pitch. Si sincer, intrebarea retorica de la inceputul melodiei m-a lasat fara raspuns din moment ce am vazut filmul. Nu ma gandesc ca si Japonia are o parte mai ascunsa, ca si alta tara, de fapt.
Breaking Benjamin - The Diary of Jane

Piesa mi se pare genială! superbă! o_o
Chiar dacă ştiu piesa de un car de ani, tot îmi mai place mult. :3 Versurile, ritmul, vocea solistului, fac să ador piesa. Iar melodia e plină de sentimente şi amintiri pentru mine.

http://www.youtube.com/watch?v=DWaB4PXCwFU
Nu clicai. T______T
Dupa un doujinshis ByaRen, merge si un amv cu lupta lor, nu (pe care am prins-o 65, atat de dulce este Byaaaakuyaaaaaa, dar roscatelul meu e o splendoare *fighting Bya in al domina - :bv: *)?

Acum ma gandesc sa ascult Breaking Benjamin sau gasesc eu vreo melodia la un doujinshis ByaRen. 65
Matthew West - You are everything.

Heh. Pur şi simplu ador melodia asta. E genială. De fapt, versurile şi linia melodică sunt geniale. Plus, vocea lui Matt` sună aproape perfect [ că de, nimic nu-i perfect ] , deşi eu trag să spun că vocea tipului e perfectă. *laughs*
Pluuus, again, îmi place mult-mult numele ales. <3 Ah, e aşa romantic, şi fluffeh şi bluffeh, că nu mă pot sătura de el. :] So, yap, de-asta ascult eu melodia. :]]
DBSK - Doushite (Acapella) [Chipmunk Version]

OMG, cat de draguuuuutttt !!!!!
Melodia e superba ea si asa, dar in varianta asta, iti vine sa o mananci !!! Sau cel putin mie !!!
Am gasit-o aseara. Am cateodata o criza si ascult k-pop doar remixata in varianta Chipmunk. Aseara a fost alta criza si atunci am gasit-o. Ratacita dar acum inapoi unde ii e locul, adica in topul meu. Oricum, pentru cat de frumosi sunt baietii astia, vocea asta e perfecta.
Scorpions - Wind of change

Dacă nu era mama, eu nu aflam de melodia asta <3. Este excelentă + am amintiri frumoase cu ea şi mereu îmi vine să plâng când o ascult. N-am cuvinte, e prea genialăăăă :3.
Alvin and the Chipmunks - Kung Fu Fighting

Aaaawwwwww, cat de dragutttt !!!!!
Just watched Kung Fu Panda 2 on 3D yesterday si cum nu am vazut primul film m-am gandit ca daca tot am ceva timp liber, acum cu vacanta, ar fi dragut daca as vedea si prima parte. Si chiar a fost dragut. Bineinteles, nu se compara cu 3D si nici dublat in romana, e muuult mai super. Dar recuperez filmele pierdute pana acum. Am o lista pregatita. Ah da, sper ca al treilea film sa apara in curand. Ahahahaaa !!!
Ikimono Gakari - Bluebird

Mie mi-a placut melodia asta de la primele versuri :pls: .Am auzit-o cand ma uitam la Naruto Shippuuden si de atunci o ascult non-stop. Bluebird...nu exista jume mai bun pt melodia asta
Aya - Over Night

A trecut ceva vreme. Dar pana la urma merita sa dai peste cate o veche melodie, pe care ai gasit-o intr-un AMV si sa iti spui: frate, ce vremuri ! Oricum, melodia imi aminteste de multe lucruri, imi inspira multe lucruri si cu toate astea, are ceva special, altfel nu ar putea sa o faca.
Versuri simple, care explica tot. Adica speranta si durere. Cel putin asta inteleg eu.
Criss Blaziny - In Gura Piesei -- prima strofa nu prea imi place si ma gandeam initial ca n-o sa-mi placa piesa, dar strofele doi si trei ma fac sa ma razgandesc. Nu-mi place refrenul. Outro-ul e foarte tare.