Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum ? v.2
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
PARADISO GIRLS-PATRON TEQUILA ft.LIL JON ,EVE

Deci,pur si simplu o ador !!Prima data cand am auzit-o a fost la "Dansul dragostei "(fic)...De atunci ,de fiecare data cand intru pe site o ascult ...tind sa va spun ca a fost si primul fic pe care l-am citit si indragit cu adevarat !!!
Cat despre melodie ,mi se pare superba!!!Imi aminteste de o multime de lucruri minunate !
Nicu Alifantis -> Ce bine că eşti.
Am găsit'o random acum o juma de oră si chiar îmi place. Mă calmează şi'mi ridică moralul. Acum sunt chiar foarte obosită and this really makes me feel so damn good. Hehe.~
Linkin Park-In The End

Nu va zic prin ce mijloace am gasit-o ca ma fac de ras, insa mi se pare prea tare, iar cand o piesa mi se pare prea tare o ascult cateva zile la rand! Am inceput deja sa-i invat versurile, dar mai e cale lunga pana cand o sa le invat pe toate. Cred ca e arhicunoscuta piesa, insa eu am dat de ea abia acum cateva zile. . . 17
Muse - Can't Take My Eyes Off You

După părerea mea e cea mai bună variantă a acestei melodii. Well, îmi place că e varianta rock aand he's way too hot while he's singing this. *laughs* Chiar îmi place o ascult de câteva zile, bine, nu în oermanenţă, nu pot asculta o singură melodie câteva zile la rând, e jignitor.

Xoxo, Ang.
50 Cent - In Da Club; fără motiv, tot mă ţineam să mai ascult trupe din astea şi 50 Cent, deşii frati-miu are melodii hip-hop, iar eu i-am încurcat cu Paraziţii (cum se poate? cred că la asta vă gândiţi, aşa e când eşti pe dinafară cu genul ăsta de muzică). Anyway, nu ştiam ce să ascut, şi am dat la întâmplare. 106 După asta urmezează Guess Who and so on. 106 Bag şi nişte metal presupun.
Hollenthon - Once we were Kings

O trupă pe care mi-a dat-o un prieten, pe care am început s-o ador. De melodie am dat din pură întâmplare, căutând pe net, şi a devenit preferata mea de la ei, probabil şi pentru că îmi dă o senzaţie de fantasy or smthg. Cu tipul de vocal m-am obişnuit de când cânta acel prieten afară melodii de la ei. Sincer mi s-ar fi părut mai drăguţ un growl calumea :"D but eh.
Sekihan - Panda Hero

Ador melodia asta. E prea geniala. Mai ales la inceput. Rad cu lacrimi mereu cand o ascult. Imi place cum iti de impresia ca doua persoana canta si dialogul dintre versuri e mortal. Imi place cum Sekihan vorbeste cu Sekihan cel agitat si Sekihan nici nu-l asculta si apoi incepe sa tipe si iar muzica. Apoi partea cu pa-pa-para-pa-pa-para-pa face toti banii in melodia asta. Apoi iar dialog? Parca intre doi savanti... Si incepe sa cante robotelul. In continuare canta cu si mai multa emotie. Partea mea preferata. Partea cea mai tare e ca a bagat si screamo in ea. Omu' asta e extraordinar. Si sfarsitul auto-tunat e genial. Pacat ca s-a terminat ... Vreau mai multe melodii cu Sekihan, le-am cam epuizat.
PITBULL-RAIN OVER ME FT.MARC ANTHONY

Imi place foarte mult cum canta , Pitbull impreuna cu Marc...fac un duet placut....melodia mi se pare ca are un aer putin latin....aiaiaii..cat ador asta la o melodie!!
Melodia,ma linisteste si imi da un chef nebun de a dansa !!
Helloween - If I could fly
M-am indragostit de trupa asta de cand i-am vazut live la Artmania si am inceput sa ascult melodiile pe care le-au cantat atunci incercand sa vizualizez reprezentatia lor. Asta e una din melodiile pe care le-am tinut minte de atunci, chiar daca nu o mai ascultasem vreodata.
Panic! At the Disco - Lying is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off

Holly f**k, long title song. Anyhow, i love this shit. His voice is..uhm, orgasmic, yeah, that's the word. The lyrics, good ones. *laughs* I think I become a P!ATD fan, but dunno, just 2 songs 'till now. Anyhow, let's get these teen hearts beating, FASTER! FASTER!

Xoxo, Ang.