Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum ? v.2
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Big Sean - Marvin Gaye & Chardonnay feat. Kanye West & Roscoe Dash -- ma asteptam sa fie mai smechera. Suna bine cand e data tare Smile Negativul, pe alocuri, zici ca e un pat care scartaie in timpul actului sexuala 21 Una peste alta, Finaly Famous, desi bun, nu mi s-a parut asa tare pe cat a fost de laudat.
Puscifer - The Mission

Am dat de ea ieri, pe blogul cuiva. Şi nu ştiu ce mi-a plăcut aşa mult la ea, cred că acel 'what do you know?'. Dar şi voclie sună bine, mai ales aceea feminină. Şi versurile sunt bune. Una peste alta, merge, e reuşită piesa.

Xoxo, Ang.
B1A4 - OK

Omo, omo, omo !!!
Am primit melodia de la SNow aseara pe facebook si o ascult si acum, de aseara. E atat de draguta. Nu stiam de noua formatie, probabil nici nu stiam o vreme buna, dar se pare ca cineva asculta k-pop destul de mult incat sa stie cand ceva e nou. Sau pur si simplu se intereseaza, ke ke ke. In fine, super-super-cuteh !!!
Silent Strike feat. Dj Undoo - Raze -- chiar nimic de zis. e superba. de pe la jumatate o ia un pic razna. relaxanta. ciudata pe alocuri 21
SHINee - Shout Out

Numai Gawd stie cat de perversa ma simt ascultand melodia asta. Dar chiar am nevoie de relaxare. Ma rog, asta nu e cea mai buna modalitate, adica sa imi creasca temperatura, fara voia mea totusi. Cred ca am mai spus asta, totusi, unul dintre cele mai bune albume. Pacat ca nu pot gasi varianta live, numai una scurta rau *cough*. Anywho, awsome.
Rock Mafia - The Big Bang

Nu doar că videoclipul acestei melodii e atât de genial ( făcând abstracţie de mademoisella de Miley Cyrus, ideea e... uau ) şi versurile sunt chiar superbe, dar melodia asta îmi trezeşte tot felul de amintiri, fiindcă o ascultam în ziua aia genială şi reprezintă chiar multe pentru mine. PUNCT.
Nightcore - I Am The Best

Oh, my...nu am mai gasit pana acum o melodie ce aparine genului k-pop remixara Nightcore. Si acum sunt sigura ca daca ascult versiunea originala, tot la melodia asta o sa ma intorc. And I love the OMG part in the end. Cred ca...o sa bantui yt-ul ceva mai mult decat pana acum. Am motive destule.
Piko - Hope & Despair ♥

În mod normal nu sunt deloc o fană a rock-ului cântat de Piko dar melodia asta e mult prea genială. Vocea nu mai spun. Eu care credeam ca nu e facut să cânte Hard-Rock dar se pare că m-am înşelat (mereu mă înşel). Piko poate să cânte orice gen de muzică (desi nu cred ca ar face-o). Poate cândva am să-l aud şi eu cântând mai mult rock. Până atunci e bine şi aşa, chiar foarte bine.
Kid Cudi feat. Cee-Lo Green - Scott Mescudi Vs. The World -- una din preferatele mele de la Cudi. Refrenul lui Cee-Lo se potriveste asa de bine cu neagativul, cu Cudi, cu tot... Una din cele mai bune piese de pe Man On The Moon II: The Legend Of Mr. Rager, album care e putin sub primul, dar tot e foarte tare.
Lin - As if Forever Exists
Se pare ca melodiile care ii plac lui Yume ajung si la mine. Eto, toate melodiile dureaza pana incep, dar sunt asa de lente la inceput, apoi nebunie pura (chiar ce nu-mi place). Asta e relaxanta, mai ales cand afara apa se scurge de pe acoperis si frunze.