Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum ? v.2
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Emalkay - When I Look At You

Not so much into dubstep. Dar, pana la urma si in sfarsitul sfarsitului, sunt melodii care te dau pe spate. Asta m-a dat la propriu. Dar si la figurat, bineinteles.
Awsome beat, awsome bass, awsome lyrics. La partea cu versurile, singurul vers care se tot repeta e destul. Restul spune tot. Ah da si comentariile sunt destul de...epice.
^ Comentariile alea nu mai sunt epice de prea mult timp, apar pe la toate piesele dubstep (si nu numai).

Criss Blaziny - Magic -- ma prinde prea bine pe moment... nu 100%, dar in mare parte. Si skizzo suna chiar foarte bine pe refren. Asta e episodul 8, venind cumva dupa 7 August. 7 August e prea trista pentru mine 21
Kipelov - I'm Here (Кипелов - Я здесь)
Am descoperit trupa asta săptămâna trecută şi îmi plac din ce în ce mai mult. Nu am ascultat niciodată muzica ruşilor, dar am început să îi apreciez din ce în ce mai mult. Îmi place din ce în ce mai mult limba şi nu mă satur să îi aud vorbind.
@Kashim, inseamna ca nu ascult atat de mult dubstep pe cat ar trebui ca sa imi dau seama.

Owl City - Tidal Wave

Era o perioada cand ascultam doar Owl City. Melodii usor de digerat, versuri simple si dragute, care cateodata nu au nici un sens, cateodata chiar nu le inteleg.
Din cate am vazut, a aparut un nou album, dar nu ma indemn prea mult sa pun mana pe el. Momentan nu am altceva in minte, in afara de k-pop, salata de cartofi si poate ceva Nightcore.
Already over

Imi plac amv-urile cu animeurile care imi plac si melodii bune. Ce pot zice, am urmarit amv-ul de mai multe ori, mi se pare frumos. Deidaaaaaraa!;x Oh, cele doua amv-uri cu Gaara nu merg. :[ Ah... trist, nu? 78
DBSK - Before you go *Chipmunk*

Heheh, o faza tare, ascultam melodia si a deschis mama usa, a ascultat cateva secunde apoi a inchis-o la loc. Banuiesc ca nu e fan k-pop, cu atat mai putin DBSK. Sau chipmunk.
Nici nu mi-a trecut prin cap sa ascult pana acum varianta asta a melodiei. De ce? Nu stiu, de obicei o fac imediat. Cred ca am fost prea absorbita de superbitatea ei, ca sa mai gandesc limpede.
Acum ascult Dead Memories by Slipknot.

Totally a Slipknot fan. Asta a fost printre primele melodii ascultate. Au ceva special care pe mine mă atrage, nu poate trece o zi fără să le ascult melodiile. Îmi plac versurile, îmi place mult instrumentalul, the epic bassist, the epic drumer şi vocea solistului mi se pare foarte bună. xD
E totodată una din melodiile care mă face oparecum să plâng, sau nu neapărat să plâng, dar sentimentele pe care le transmite sunt foarte puternice, din punctul meu de vedere.

R.I.P. Paul Gray.

Xoxo, Ang.
B2ST - Oasis

Una dintre cele mai frumoase melodii din tot repertoriul formatiei. Sunt fana B2ST si sunt absolut sigura ca as putea asculta melodia asta, like, 4 ever.
Nici nu trebuie sa stii cat de cat limba sau ma rog, sa o intelegi ca sa intelegi mesajul. Versurile oricum, sunt foarte frumoase. E o melodie frumoasa.
Big Bang - Haru Haru 65
Chiar trebuie sa zic ceva despre melodie? O ascult fiindca imi place, T.O.P arata bestial ca intotdeauna si altele. ^^