Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum ? v.2
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Rey - Ramai Sau Pleci -- beatu lui Adapter (care e din seria "cum suna asta!" ) imi suna cunoscut, dar nu stiu de ce. Asta ma enerveaza. Oricum, Rey e grav, magic, fin, senzational. Ysus vine!
Within Temptation - Sinead
La inceout nu mi-a prea placut; e destul de diferita de ceea ce cantau WT la inceput si pare foarte comerciala, dar in cele din urma nu mai conteaza decat ca m-am indragostit de ea. Mi-e dor de WT cei de la inceput, dar nu plang pentru ca si-au schimbat stilul. Imi place melodia asta asa cum imi place si celelalte melodii de pe noul album. Sunt bune, dar nu memorabile.
Keri, Funktastics & Boogie - Keri FM (ILLusionist remix) -- ILLusionist e dat dracu. Remix-ul asta e cu mult peste original.
Ca versuri n-am mai intalnit nicio melodie care s-o spuna asa. Nu stiu, poate exista. Iarna ai muzica de vara, Aceleasi 10 melodii spre ascultare intre 10 pauze publicitare a 10 minute fiecare

Na ca-i gata si intra Aforic si Doc cu Mare Tam Tam.
Within Temptation - Utopia.
Nu am cuvinte ca să descriu melodia asta. E pur şi simplu genială. Îmi place atât de mult că nu îmi vine să o opresc. Vreau doar să nu se mai termine niciodată. Nu-mi vine să cred că ieri am aflat prima oară de ea.
Within Temptation - All I Need

Am găsit'o zilele trecute şi îmi place mult lirica. Sharon's angelic voice. xD E superbă melodia. Va mai rămâne pentru ceva timp în playlist'ul meu. *types random words to make sure her post will stay here 'tll forever.* This song iz epic. Me iz epic. We are epic. xD

Xoxo, Ang.:bye:
4Minute - I My Me Mine

Mi-am propus să încep şi cu o melodie coreeană, iar 4Minute fiind trupa mea favorită coreeană am început cu ea, nu e melodia mea favorită de la ele, dar merge ^^. Îmi place robotica aia de la început <3 Bestial..
Nickelback- Photograph

Imi plac mult versurile. Adica intr-o melodie, Chad ne povesteste cele mai amuzante, dramatice sau de neuitat momente din viata lui (probabil imaginara). Asta e una din melodiile mele preferate pentru ca a reusit sa ma faca sa fredonez intr-una versurile. Oricum Nickelback e una din trupele mele preferate, defapt e favorita mea! 21
Chris Daughtry-It's Not Over

Am descoperit-o acum cateva zile. M-a atras linia melodica, apoi versurile. Imi place senzatia pe care o am cand ascult aceasta melodie.
Vama - 17 ani...

De când nu am mai ascultat Vama veche...Noroc cu Nya. Păi melodia asta îmi place, deşi mulţi zic că nu are niciun sens, mie mi se pare chiar foarte interesantă. Adică înşiruirea aceea de cuvinte care la prima vedere pare fără sens, e specifică vârstei de 17 ani, mai mult sau mai puţin. *laughs* Eniuei, mie îmi place. Respect Vama veche. xD

Xoxo, Ang.
Disturbed - Indestructible

Well, am multi nervi iar aceasta melodie imi aduce aminte ca sunt indestructibila. Am fost mintita, folosita si injosita de prea multe ori....asta este momentul meu. Si melodia pot spune ca i-o dedic respectivei cu care o sa sterg pe jos ^^". Ma rog....o ador (melodia) :3.