Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Vampire school
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Fetita rasfata? Eu? Cred ca gresise persoana. Ma rog, totusi, am ascultat-o si am baut acea potiune. Avea dreptate, semana cu vinul. Pacat ca nu era la fel de bun. Dar cine stie, poate nu minte si are un efect bun.
Dupa ce am baut tot am intrebat-o pe blondina:
-Ce e cu acea aura demonica care a aparut in jurul tau mai devreme?
Nu cred ca stia ca am reusit sa-i vad aura neagra.
ooc: Reva^^
-Ce e cu acea aura demonica care a aparut in jurul tau mai devreme?

Am inghitit in sec si am tintit-o cu privirea ... cum naiba sa-i explic eu asa ceva...Imi era interzis sa vorbesc despre acel lucru... Am zambit fortat, incercand sa par calma si sa schimb subiectul, asa ca am am zis:
-Eheee... ma bucur ca ai baut potiunea, in curand vei fi bine! Asa poate uita de intrebarea anterioara....Cum era eu sa-i explic ca aveam....o ... micuta problema cu nervozitatea si fiecare picatura scursa din acel cristal imi provoca excese de nervozitate...Am oftat incercand sa par calma...Nimeni nu trebuia sa stie blestumul familiei Le'Jardoneux...

Ooc: Sinde, sau care vrei, mă :]
-Eheee... ma bucur ca ai baut potiunea, in curand vei fi bine!
Incerca sa schimbe subiectul. Oare de ce? E ceva atat de grav? Sau ceva ce eu nu pot intelege? Nu stiam de ce facea asta. Am stat cateva secunde, gandidu-ma ce sa ii zic ca sa revenim la subiect.
-Apropo, poti sa vii un pic? As vrea sa discutam un pic.
Trebuia sa o ating sa aflu mai multe despre ea.
ooc: Reva.
-Apropo, poti sa vii un pic?

Sa ma apropii ?! Am ridicat din umeri, am scos pandadivul meu dint-un mic buzunar secret si l-am pus la gat. Daca vroia sa afle ceva intim despre mine, pandantivul o putea opri. Acesta crea o bariera impotriva necunoscutilor, care-mi pastra secretele si intimitatea.
M-am asezat pe un scaun langa patul ei zambind fericita...desi simteam o durere ingrozitoare in tot corpul... Trebuia sa ma controlez....

Ooc: Sinde XD
Am observat ca si-a pus pandativul la gat. Nu stiam de ce a facut asta, dar nu imi pasa.
-Si...-spusem in timp ce imi pusem mana pe umarul ei. Cum e la noua scoala?
Mi-am inchis ochii pentru o secunda. Puteam citi toate informatiile despre ea. Cand am inceput sa vad amanunte despre familia ei si puterile, brusc nu am mai vazut nimic. Mi-am deschis ochii uitandu-ma curioasa la ea. Era prima persoana despre care nu putusem sa aflu tot ce vroiasem.
ooc: Reva sau cine vrea.
-Si cum e la noua scoala?

Am auzit-o intreband...Hm...deci, de fapt vroia sa afle mai multe despre mine...Dar nu putuse

- Normal...prea normal...i-am spus cu o vocea joasa. Dar daca asa a decis maestrul meu, asa voi face. El cred ca o scoala e buna pentru "instruirea si pregatirea" mea. Bruneta ma privea uimita....Oare nu intelesese ce am spus...Poate ar trebui sa vorbesc mai normal...Uff...Am schitat un zambet si am inchis ochii, ganditoare.

Ooc: Sinde sau cine vrea :]
Off: Nu sunt bruneta, sunt roscata21 Anyway...
On:
- Normal...prea normal...i-am spus cu o vocea joasa. Dar daca asa a decis maestrul meu, asa voi face. El cred ca o scoala e buna pentru "instruirea si pregatirea" mea.
-Am inteles ce ai spus. Pentru mine nu e deloc normal. Prima zi aici si deja am intrat intr-o bataie nebuneasca. Nu stiu ce se intampla cu mine aici. Locul asta are ceva ciudat. De cand am venit, puterile mi-au crescut foarte mult. Acum simt ca pot face orice. Tu nu simti? spusem in timp ce am privit-o adanc in ochi.
ooc: Reva sau who wants.
Chloé Esme Jacqueline Le'Jardoneux

Ma plimbam pe holurile racorite de bataile vantului,foarte linistita cu gluga de la hanorac pe cap.Am trecut pe langa usa unui dormitor in care se auzeau ceva trancaneli.Cred ca erau doua fete care vorbeam despre puterile lor.Oricum nu prea imi pasa despre ce vorbeau,am continuat sa merg,si sa ascult o mie de voci ce se auzeau din camere.Parca ma inebuneau,numai chicoteli si multa prostime,ma ameteau teribil de mult.Dupa cate am inteles acum doua zile de la director,aveam ceva treaba prin imprejurari cu un vampir strain,asa ca m-am hotarat sa trec pe la biroul directorului sa-mi explice cum sta treaba.Am urcat pana sus,am ciucanit delicat la usa si apoi am auzit un "Intra domnisoara!!",am apasat foarte ganditoare pe clanta usii,si am intrat.M-am uitat in stanga si in dreapta,ii analizam biroul si ca de obicei nu se schimbase nimic.El era cu fata la geam in picioare,stand nemiscat precum o statuie.Incepusem sa ma plictisesc privindu'l si peste doua minute i-am spus pe un ton obraznic.

-Ai de gand sa stai acolo o vesnicie,sau ai sa incerci sa-mi spui cate ceva despre vampirul pe care trebuie sa'l vanez?
-Oh te rog Chloé,nu fi obraznica.In primul rand il vreau viu,si nu mort,iar in al doilea rand nu stiu absolut nimic despre el.Credem ca este trimis de catre Cabali.


***

Am ridicat o spancean si i-am spus surprinsa "Viu?".Ce o fi in capul lui,stie prea bine ca nu pot sa-l aduc viu,eu trebuie sa ucid orice ai fi.In final am acceptat idee si am continuat cu o alta sugestie buna,dupa parere mea.

-Dar n'ar fi mai bine sa ma duc direct la Cabali si sa-i ucid direct pe toti.Ce zici de asta?
-Nu fi impertinenta Chloé,te-ar ucide imadiat.Si te rog sa nu faci asa ceva,pentru ca am sa te pedepsesc foarte aspru.


A tipat la mine foarte tare,iar eu am afisat oprivire pe sub ochi foarte sumbra.Oricum eu eram deja obisnuita cu pedepsele lui,si de data aceasta nu aveam degand sa mai primesc inca una de la el...avea obiceiul ca dupa fiecare boacana pe care o faceam pedeapsa crestea mult mai mare,iar daca o faceam si pe asta nu cred ca ma va mai ierta si nu cred ca mai calcam vreaodata in scoala asta.Dar in fine am acceptat ceea ce mi'a spus si aveam degand sa pornesc maine dimineata la 4 pe urmele lui.Am iesit din biroul lui si mi-am continuat linistita plimbare pe hol.

ooc:Cine doreste**
Elizabeth's point of view:
Priveam şocată la ce făcea blondina. Apoi pur şi simplu am închs ochii atunci când şi-a înfipt cuţitul în umăr. Ne-a dat amâdurora două pahare, cu un lichid de un roşu închis. Eu l-am băut fără vreun comentariu, Keira făcâd pe răsfăţata. Mai apoi oblgată de blondnă a băut şi ea. Apoi eu am închis ochii şi am început să ascult plictisită conversaţia celor două.

Alexander's point of view

Alergam ca un nebun pe holurile şcolii. Îmbrâncind şi lovind pe toată lumea. Am trântit uşa încăperii unde se afla Elizabethşi am păşit rapid spre ea, ignorându-le pe celelalte două persoane.

- Rose! Am strigat la ea şi am îmbrăţişat-o ca un copil mic ea făcând la fel. Arăta mai rău decât credeam eu.

Ooc: Care vreeei :]
Off: Greseala mea...ai dreptate, ca si vampir esti roscata...:]]

-Am inteles ce ai spus. Pentru mine nu e deloc normal. Prima zi aici si deja am intrat intr-o bataie nebuneasca. Nu stiu ce se intampla cu mine aici. Locul asta are ceva ciudat. De cand am venit, puterile mi-au crescut foarte mult. Acum simt ca pot face orice. Tu nu simti?

Ma privea in ochi, asa ca am intors capul violent...Nu, nu trebuia sa se uite... Daca ma privea prea mult, probabil reusea vag, dar totusi reusea sa-mi vada durerea... Am inchis ochii din cauza durerii si i-am spus:
- Toata viata mea e ciudata, dar ma controlez.
In camera a intrat val - vartej un baiat care a imbratisat-o pe Elizabeth. Ce ciudat...un vampir care sa-i pese de altul... Hm.... Mi-am intors privirea spre roscata si am intrebat-o:
-Vrei sa cant ceva la pian, poate asa trece timpul mai repede? minteam... vroiam sa cant ca sa-mi mai treaca din durere.... si tot trebuia sa fac ceva daca stateam acolo, cu ea, asa ca ii asteptam raspunsul, fiindca camera mea avea un pian perfect pe care puteam oricand sa-l teleportez.

Ooc: Sinde, Teki, Emm ( Crazy ) sau...care vrea'
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44