Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Vampire school
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
- Normal. Eu nu am cum sa dau gresi, sunt destul de puternica si nu uita ca din cauza mea ai ajuns aici. Deci nu ma subestima. Uh, si daca vin cu tine sa stii cam grija doar de mine. Iit pazesti singura spatele. Vii sau ce faci ?

Normal ca imi pazesc singura spatele. Oare ea ma credea atat de incapabila? Eram mult mai puternica decat credea ea, dar nu vroiam sa observe. Nu vroiam sa fac o demonstratie in prima zi. Stiam ce fac.
-Desigur ca vin. i-am spus in timp ce am trantit usa cu putere.
ooc: Teki^^
- Normal. Eu nu am cum sa dau gresi, sunt destul de puternica si nu uita ca din cauza mea ai ajuns aici. Deci nu ma subestima. Uh, si daca vin cu tine sa stii cam grija doar de mine. Iit pazesti singura spatele. Vii sau ce faci ?

- Desigur ca vin. Mi-a spus in timp ce a trantit usa cu putere. Am pornit cu mine innainte. Iesisem in doua minute afara din scoala. Ajunsesem la iesire.

- De aici nu stiu mai departe. Ne teleportam ? Sau cum? I-am spus ridincand o spranceana.

Ooc: Sinde sau care vrei : 3.
- De aici nu stiu mai departe. Ne teleportam ? Sau cum?
Vroiam sa zic ca da, dar atunci mi-am amintit ca nu putem.
-As vrea eu. Dar, din pacate nu ne putem teleporta direct acolo. Zona e inconjurata de o putere malefica, unde vampirii nu isi pot folosi abilitatiile. Trebuie sa ne teleportam intr-o alta tara, unde acum este miezul noptii. Iti explic mai mult cand ajungem acolo.
Dupa ce i-am explicat astea, mi-am inchis ochii pentru o secunda si am rasuflat.
-Deci, vii?
ooc: Teki or who wants.
- As vrea eu. Dar, din pacate nu ne putem teleporta direct acolo. Zona e inconjurata de o putere malefica, unde vampirii nu isi pot folosi abilitatiile. Trebuie sa ne teleportam intr-o alta tara, unde acum este miezul noptii. Iti explic mai mult cand ajungem acolo. Mi-a spus apoi a continuat rasufland si spunandu-mi daca vin.

- Da. Apoi am inchis ochii si i-am citit gandurile pentru ultima data caci trebuia sa vad locul. Apoi ne-am teleportat.

Ooc: Sinde sau care vrea.
In urma noastra a ramas doar un pic de fum, care peste cateva secunde a disparut. Am ajuns intr-un loc, sau oras, care arata cam parasit. Sigur avea putini locuitori. Totusi, acolo era trecut de miezul noptii, asa ca era bine. Numai atunci aveam voie sa 'vanam' pentru sacrificiu. Eram cam ingrijorata, fiindca locul arata atat de pustiu, nu credeam ca vom gasi ceva viu pe-acolo. Dar totusi, merita incercat.
-Ai vreo idee unde ar putea fi oameni? am intrebat-o pe vampiroaica.
ooc: Teki sau cine vrea.
Chloé Esme Jacqueline Le'Jardoneux

Deja pornisem la vanat in cautarea acelui vampir care dadea tarcoale.Intrebarea era de ce era pe aici,trebuia sa fie in orasul Cabalilor,ma intreb oare de ce este aici,ce vroia?! Dar oricum am sa aflu eu...nu era chiar asa de greu.Peste o ora am ajuns intr-o padure destul de pustie.Mirosul era destul de inecator acolo,mirosea foarte urat,a pucioasa sau a gaz am impresia,asa ca am luat forma de trange,si m-am teleportat de-acolo ...oriunde.Nu prea era genul meu sa ma teleportez oriunde,pentru ca puteam sa pic foarte nasol undeva,dar mi-am asumat riscul si ador asta ..uneori.M-am teleportat undeva unde era foarte multa liniste,si era pustiu.Am deschis ochii pentru a vedea unde am nimerit,si ceea ce am zarit in fata ochilor a fost un oras destul de vechi,parasit cred si totul destul de ars imprejurul meu.La dracu,asta nu este de bine,unde am ajuns!? Mi-am pus intrebare cu voce tare si ghiciti ce,se auzea cu acou..era chiar culmea.

Simteam ceva prezenta imprejurul meu,dar nu am indraznit inca sa ma transform in vampir.Ma puteam bate si asa,cu forma trange,nu imi era foarte greu.Am continuat sa merg prin acel oras,simteam miros de vampir,si nu era numai unu ci doi.Priveam casele distruse,copaci morti,iar pamantul de sub mine parea ars,si vechi de o mie de ani.Auzind niste voci bolborosind,am sarit intr-un copac destul de batran si vechi,speram sa ma tina,nu vroiam sa par o vanatoare amatoare.Ma uit pe sub crengi si ghiciti ce vad!!! Doua fete care pareau atat de derutate de soarta lor incat habar n-aveau pe unde sunt.Imi pareau cunoscute,cred ca eram de la scoala.O doamne,da erau de la scoala..dar ce naiba cautau ele aici,si ce faceau?

ooc: who wants^^
Acum eram intr-un alt loc ce parea a fi un oras nu prea populat. Defapt nu cred ca vo gasii vreun o pe aci.

- Ai vreo idee unde ar putea fi oameni? M-a intrebat roscata. Simteam o prezenta, si nu era a unui om. Era un vampir, si daca era de la scoala, nu trebuia sa nevada. Noi defpat eu derutata de soarta cineo mai fi si asta, habar nu are ce spune. Am atins-o pe vampioaica si ne-am teleportat la sfaritul acelui orasel, nu voiam sa am probleme.

- Nu situ. Dar cred ca trebuie sa ii gasim cat mai repede caci nu suntem singure aici. Cred ca am putea incerca pe la vreun restaurant sau ceva de genul ...

Ooc: cine vrea.
- Nu situ. Dar cred ca trebuie sa ii gasim cat mai repede caci nu suntem singure aici. Cred ca am putea incerca pe la vreun restaurant sau ceva de genul ...
Bine punctat Elizabeth. Si eu am simtit prezenta a unei vampiroaice, dar nu stiam cum de eram in acelasi loc. Nu ma foarte interesa acest aspect, eram concentrata in a gasi oameni. Nu vroiam sa ne vada tipa aia. Nu aveam chef sa mai iau inca un vampir dupa mine. Ar fi extrem de riscant.
-Am o idee. ii spusem roscatei.
Mi-am inchis ochii pentru o secunda, ca mai apoi, sa ii deschid brusc. Li se schimbase culoarea. Din acel rosu au devenit albastri. Perfect, acum puteam sa vad in departare.
-Zaresc vreo zece prezente umane, la 500 de metri departare. Trebuie sa o luam spre nord. Sunt intr-un restaurant de noapte. Trebuie sa avem grija sa nu ne vada.
ooc: Teki sau Converse.
- Am o idee. Imi spuse. Apoi ochii facadu-si albastrii. Zaresc vreo zece prezente umane, la 500 de metri departare. Trebuie sa o luam spre nord. Sunt intr-un restaurant de noapte. Trebuie sa avem grija sa nu ne vada.

- Nu ar fii mai usor daca ne-am teleporta ? I-am spus. Nu am mai asteptat raspunsul ci am luat-o de mana si ne-am teleportat in spatele acelui restaurant. Puteam simti mirosului sangelui de om.
- Si acum ?

Ooc: Sinde sau cine vrea
Mda, normal ca e mai usor sa te teleportezi. Trebuia sa zic 'sa ne teleportam spre nord'. Oricum, nici nu am apucat sa ma corectez, fiindca deja eram in spatele restaurantului respectiv.
- Si acum?
-Ne-ar trebui o diversiune. Uite! spusem in timp ce aratam spre panoul electric. Daca oprim lumina, putem sa ne furisam. Poti sa vezi in intuneric? o intrebasem, sperand ca raspunsul sa fie da.
ooc: Teki or who wantsSmile
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44