Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Nijikon 2010
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
[Imagine: promo-maz-az.jpg]

Si anul acesta, la Nijikon vom rezerva si un colt pentru Mangazup, care va fi prezent tot la standul nostru!

V-ati intrebat vreodata cum arata un manga inainte sa fie prelucrat si scos la tipografie? Cum arata desenele unui mangaka si care e diferenta dintre un manga in varianta originala si unul editat? Ei bine, in octombrie veti afla!
Nu va putem aduce manga-uri facute de artisti japonezi, dar va putem aduce manga-uri facute de artisti romani! Veniti la standul nostru si veti putea admira one-shot-uri si desene ce va vor impresiona cu siguranta!

Daca sunteti curiosi ce fel de manga-uri vor fi acestea... aveti mai jos cateva exemple:

A star that didn't want to twinkle
FairY TalE

Va asteptam!

[Imagine: maz-az.jpg]
S-a afisat baremul de notare la concursul de cosplay: http://projectsakura.com/barem.txt

- topicul pe zup, unde puteti gasi de asemenea regulamentul, precum si discutii legate de cosplay-ul de anul acesta de la Nijikon (cine face, in cine se vor costuma, etc.)

A fost inaugurat si canalul oficial de youtube al Nijikon: http://www.youtube.com/user/nijikonro

Momentan puteti gasi doar mesajul trupei Guild pentru Romania, dar vor fi adaugate in curand si alte informatii utile.
Oh man stiu ca ti s-a mai pus intrebarea, dar cand se va afisa programul? um... si la jocuri s-a facut vreo petitite in care ne punem inscrie ? La ce buluc a fost anul trecut ar trebui sa ne pune in ordine alfabetica si sa ne dea cu ratia :l :l. Alta intrebare: CAnd vom afla care sunt AMV-urile care intra in finala?
1. Am inteles ca se va afisa cam intr-o saptamana.
2. Din cate stiu eu, inscrierile s-au facut mereu la fata locului (la jocuri)
3. Am inteles ca nu s-a terminat perioada de inscrieri pentru AMV-uri deci ma indoiesc ca va aparea mai devreme de 2 saptamani lista cu amv-urile finale. Posibil sa o afli chiar la Niji, nu stiu.
4. http://nijikon.ro
http://www.facebook.com/pages/NijiKon/10...005?ref=ts
De aici aflu marea majoritate a informatiilor. Si mai e si forumul ProjectSakura.
Mai multe nu stiu, nu sunt implicat in organizarea festivalului, sunt doar unul dintre participanti. Ma rog, mai aflu cateva chestii inainte de altii, ca ii cunosc pe unii dintre organizatori, dar cam atat 4
N-am mai fost până acum dar cred că îmi fac şi eu apariţia la niji anul ăsta.
Doar sâmbătă, if so, probabil nu o să stau prea mult T_T yeah, doar o să mă învârt pe acolo, o să văd oameni, mă uit pe la standuri, poate iau câte ceva să văd ce-mi convine and stuff.
Eniuei, deşi nu sunt sigură, cred că ajung şi eu anul acesta pe acolo şi whatcanwesay, ne vedem pe acolo 26

ÅžIÃŽMIIAUÅžIBULETINULSÄ‚DEMONSTREZCÄ‚AM17


edit: schimbare de planuri, vin duminică 24)
Te asteptam cu placere la Niji! Hmmm...si cum te vom putea recunoaste? Vei face cosplay sau vei fi doar un simplu vizitator?
(10-10-2010, 04:15 PM)deeaH2elen A scris: [ -> ]Te asteptam cu placere la Niji! Hmmm...si cum te vom putea recunoaste? Vei face cosplay sau vei fi doar un simplu vizitator?

E primul an când vin, aşa că nu voi face cosplay. O să vin doar ca şi vizitator.
Cum o să mă recunoaşteţi? * laughs* - cea mai mică şi adorabilă chestiuţă vie de acolo, eu voi fi. Glumeam. Trecând peste asta, cu cei cu care am decis să mă întâlnesc acolo, ne găsim noi metode de a ne recunoaşte, mai ales că am făcut schimb de poze and co. Cu restul? Huh, o să îmi scriu pe frunte: SUNT TEH. 21 sau poate că nu. Nu m-am gândit încă la asta, poate chiar o să îmi iau un ecuson or smth. pe care să îmi scriu nick name-ul. Asta este cea mai mică grijă a mea, cum să mă recunosc cu ceilalţi.
(10-10-2010, 04:15 PM)deeaH2elen A scris: [ -> ]Te asteptam cu placere la Niji! Hmmm...si cum te vom putea recunoaste? Vei face cosplay sau vei fi doar un simplu vizitator?

O sa oferim ecusoane la stand, gratis, pentru toti userii Zup. O sa va puteti scrie numele pe ele, sa va recunoasca lumea.
Singura problema e ca va trebui sa gasiti singuri metode de a le prinde pe voi. Va puteti aduce ace de siguranta, lipici, suport de ecusoane, cleme, dunno, ce va trece prin cap 4
Eu nu vin decât dacă Bogdan îşi lasă plete şi barbă Zuppy05
ce dimensiuni vor fi flaw?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25