Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Nijikon 2010
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Vai 21 aha K 21 plagiatori notorii ce suntem 10 21
(25-10-2010, 07:11 PM)Teh A scris: [ -> ]Şi nici nu mă aşteptam să vină şi să o şi văd pe nebuna de Aylin care a sărit practic pe mine, ok nu chiar practic... când m-a văzut.

Ba da, am sarit PRACTIC pe tine 21
Aww sweetie asa rau te'am speriat? 4 credeam ca ma cunosti mai bine de atat, am zis eu ca trebuia sa fii pregatita psihic pentru o intalnire cu mine xDD anyways it was so nice seeing you :X chiar n'aveam de gand sa vin si a doua zi, pentru ca sambata noaptea am fost la o prietena si n'am dormit deloc, si m'a sunat Dia dimineata sa-mi spuna ca o sa vii si tu. I was like "f#ck all, ma duc s-o vad pe Teh!" 24
*glomps* besc, mai stii? <3<3
TT_TT, vezi teh, chiar te iubeste toata lumea >.>
^ yup, I really do love her <3
Apropo.. ne-am cunoscut, remember? (nu cred, but still XD) nice to meet ya ^^
Vad ca s-a distrat lumea pe aici Zuppy02.
Mutumesc pentru vid Flaw,din pacate doar al 2-lea merge.Dar mi-a placut!A vorbit despre japoneza,yay.Andemon rulzzz!

Now,ar fi cazul sa-mi mai dezvolt si eu parerea....so..sa incepem cu zona de gaming,dance pad-urile au fost geniale <3,mai vreaaau!Am apucat si eu sa dansez de 2 ori.Dar era fucking hard la inceput XD.Dar pe parcurs te obisnuiai.Altceva nu am jucat,vroiam sa joc si eu Mario dar nu l-am observat o.o...La concursul de cosplay era atat de plina sala incat nu mai aveai loc nici sa stai pe jos XD.Dar macar atunci s-au eliberat stand-urile so am fost si eu si mi-am luat o caciulita cute ^^.

Eu nu prea am cunoscut membri de pe zup,avand in vedere ca sunt mai noua.Dar mi-am luat ecuson XD.Pe care n-am avut cum sa-l prind T.T....Am auzit ca duminica a fost mai fun....next time sper sa stau in ambele zile.
next time sper sa aduca cineva o cutie cu bolduri (sau macar sa imi amintesc eu sa aduc...)
ACELE DE SIGURANTA AU FOST LA MINE TOT TIMPUL DAR NU AM REUSIT SA LE GASESC LA TIMP! AM DAT DE ELE ACCIDENTAL DUMINICA! /end of caps lock rage

Nu stiu... la anul fac altfel cu ecusoanele, sa nu mai existe problema asta.
(25-10-2010, 11:24 PM)Flaw A scris: [ -> ]ACELE DE SIGURANTA AU FOST LA MINE TOT TIMPUL DAR NU AM REUSIT SA LE GASESC LA TIMP! AM DAT DE ELE ACCIDENTAL DUMINICA! /end of caps lock rage

Nu stiu... la anul fac altfel cu ecusoanele, sa nu mai existe problema asta.

21
Mişto aşa, oricum, eu am avut unde să-l pun. :]

Ah da, faza cu Teh a fost epică, eram cu Triangle şi încă câteva persoane parcă ( yeah, am fost cam ameţită ) şi văd o chestie mică cu freză drăguţă care se uita la mine şi apoi mă duc la ea " Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh " şi o îmbrăţişez şi în acelaşi timp o împing şi o lipesc de perete 21 cine a văzut faza o fi crezut că vreau să o sărut o.o""""" yuri, yuri.
Oricum, chiar dacă nu am câştigat concursul de cosplay m-am bucurat pentru cei care au câştigat şi în acelaşi timp m-am întristat pentru tipa costumată în Miku, probabil aţi văzut cum s-a oprit din dans pentru că ia căzut o chestie, mă rog, a început să plângă în culise şi toţi am venit şi am consolato. Mi-a plăcut mai mult pe la final când am jucat cu restul cosplazerilor Macao în culise. 21)
În fine, am văzut o grămadă de pe Zup, prima a fost Marina :] şi apoi mulţi alţii. 21

Oricum, abia aÅŸtept Otaku.
Pff...eu aş vrea sa îmi cer scuze faţă de Mitzuke DXXXXX am uitat să îi aduc peruca în prima zi,iar în a 2 a când am adus-o n-am mai vazut-o..oricum eu eram oarba DXX din cauza lentilelor de contact.Nu prea am cunoscut mulţi membri de pe zup TT.TT n-am avut timp să respir şi nici de propriul stand...DAMMIT.
Am a reuşit totuşi să filmez şi să fac 2-3 poze.
Dacă vreţi să vedeţi câteva ...tot ce am eu sunt pozele astea 3:
Poza 1
Poza 2
Poza 3

Mă bucur măcar că am stat mai mult de vorbă cu Mimişor care a fost foarte draguţă ca Madame Red şi tot mă enervez că nu am făcut poze cu ea TT.TT
MAI MULTE LAUDE PENTRU YONDAIME CARE A FACUT VANZARI STANDULUI ANIMEZUP VA ROG
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25