Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Nijikon 2010
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
O mare zeu,care ne-ai facut bogati(nu uita de aura!)si populari,esti maret...blah...etc.
Gata te-am laudat...sa stii ca am luat bomboane si nu am cumparat poster21
Waaaah,am pierdut toata distractiaaaa!Trebuia sa ma intorc,dar am ajuns pe la unirii la 19 si nu mai puteam sa vin ca tipa la care am fost imi rupsese aia de la Niji T_T.Anul viitor vin cu grenade pentru ca sa-i bombardez pe cei care ma impiedica sa merg la Niji!(sper sa nu pice in timpul saptamanii)Eu am stat lipita de stand,in afara de Cosplay si raita de natura21 .Cand am citit ca au venit atatia si eu nu le-am dat hug(nici nu i-am observat21 )am marait24 .Las' ca anul viitor nu scapati de mine!(poate o sa merg si la Otaku).Chestia amuzanta era ca ma impiedicam tot timpul de scarile de langa scena,ca nu le observam(stie Tan)21 .De fiecare data cand venea Alin eu il imbratisam,dar eu am scapat(are imbratisare de urs,aproape m-a facut clatita21 )de imbratisarea lui de zeu.Acum nu-mi mai amintesc daca nu am imbratisat-o pe Teh,daca nu ma oftic21
Am pierdut cea mai interesanta zi,da las' ca la anul vin cu toate armele si imbratisarile pe care mi le-am propus21
A,Dawn a facut un sushi delicios!hug Cand mama a vazut poza cu mine si cu ea m-a intrebat daca n-am sufocat-o,iar eu am facut o fata inocenta21
*glomps BLforever* nu m-ai sufocat : )), stai calma.

Mno,nush, mie mi-a placut din acelasi motiv ptr care-mi tot plac conventiile si festurile de la un timp incoace, si anume ptrca ai ocazia sa te revezi cu personaje pe care nu le-ai mai vazut de cateva luni-un an, sau sa cunosti personaje cu aceleasi pasiuni ca si tine, cu care n-ai socializat decat online, cel mult.

Also, am stat mai mult pe la stand, asa ca nu m-am putut bucura in tihna de restul conventiei, gen proiectii si cosplay. Am vazut ca dadeau primele episoade din Durarara!! si Basara, dar cum pe primul l-am vazut, iar al doilea m-a secat profund, am zis pas.

Cosplay was awesome, au fost multe costume destul de profesionist lucrate, gen cele din scenetele Trinity Blood, Heart no kuni no Alice sau Rozen Maiden. Rochia din ParaKiss was pure awesomeness too. De asemenea in prima zi am vazut si doua lolite absolut adorabile pe acolo :"D

Merchandise....scump bre, scump. In prima zi am luat un papitoi hello kitty ptr ziua unei colege, care m-a falit. In a 2a zi am indraznit sa ma rasfat si am luat si un gloomy grizzly adorabil, la care am primit moca un poster k-on. Manga was cheap, insa am sesizat lipsa aproape totala a volumelor de oneshots. Am gasit totusi unul de Sumomo Yumeka, si as mai fi cumparat si Harlem Beat wa Yoake Made, doar ca aveau doar vol 1 si 4 : ( Totusi, mangaurile fura ieftine. Altfel, m-am mai intors acasa cu un breloc onigiri de la stadul a-m, semne de carte de la Java, stickere cu k-on si vocaloizi de la Snowy, postere de la Alexiela si Vetinari si am aflat ca am castigat o subscriptie moca de la crunchyroll xDDD

De la standul jap nu am apucat sa mananc : (, ptr ca tineam cu dintii de bani[da, sunt hagi tudose].

Totusi, nu pot sa nu observ afluxul mare de standuri cu....stuff, marea majoritate fan-made si scumpe, si lipsa cumparatorilor. Chiar ma uitam, in alti ani mangashop si standul cu plushies ramaneau aproape goale, pe cand pe la 5-6 a doua zi erau inca pline de multe chestii misto. De asemenea, mult mai putini vizitatori decat in alti ani, tin minte cum pe vremuri trebuia sa stai la coada ca sa intri, si abia aveai loc sa arunci un ac. Acum, in ziua a 2a nu a venit aproape nimeni pana pe la concursul de cosplay, si chiar si atunci era destul de aerisita conventia..

Oricum, in concluzie, t'was fun n tiring, bought stuff, met ppl n friends, si sper ca la anul va fi mai misto.

p.s. yeesh, nici eu nu inteleg de ce j rockul a fost la comunitati, ciorba fonica much? Cand le-a zis Flaw sa dea mai incet ca-i concurs de osu, zici ca-si rupeau o bucatica din suflet cu fiecare decibel.
dawn, zi-mi acum gluma aceea care vroiai sa mi-o zici cand m-ai sperit si m-am ascuns dupa teh o.O


(26-10-2010, 02:08 AM)Yondaime A scris: [ -> ]MAI MULTE LAUDE PENTRU YONDAIME CARE A FACUT VANZARI STANDULUI ANIMEZUP VA ROG

si cine a facut un rickroll la standul animezup?
Citat:dawn, zi-mi acum gluma aceea care vroiai sa mi-o zici cand m-ai sperit si m-am ascuns dupa teh o.O

n-are farmec decat live
@ Tan
Citat:cine nu ar vrea sa te ia acasa 33
Habar nu am, Tan 21 hai să întrebăm: cine nu vrea să mă ia acasă cu el/ ea? 5 *kiddin lol* eniuei replica aia a fost atât de tare, Usturu nici nu mai ştia ce să zică, sincer eu nu am priceput dacă a zis da, nu , nu ştiu sau orice altceva * laughs* hehehehhe.
Citat:TT_TT, vezi teh, chiar te iubeste toata lumea >.>
Da şi eu iuuuuuuuuuubesc! so, that's a good thing. Oricum ziua aia a fost cea mai bună din ultimele pe care le-am avut în ultima vreme şi duminică am primit cele mai călduroase îmbrăţişări din istoria îmbrăţişărilor. Şi nu, nu o zic ca să fie zis. Punct şi terminat.

@ Aylin
Citat:*glomps* besc, mai stii? <3<3
Bineînţeles ( besc 2 <3<3 )
uh eiuei când am văzut că vii aşa spre mine I mean duuuuh nu mă aşteptam dar yeah trebuia să mă aştept dar... Hei oricum e tru tru că eşti o nebună autentică. 21 dar nici eu un sunt mai prejos ( să nu uităm de "shinitzelul" ăla, I mean dudă cine te-a dus pe partea aia doar să îi vedem faţa? şi fără premeditare * laughs* mda, deci, da ) . Nu ştiam că te-a sunat Dia şi ţi-a zis că vin şi astea dar OMG OMG OMG * laughs* mă bucur că ne-am văzut ( trebuie să repetăm figura )

@ Yondaime
Citat:MAI MULTE LAUDE PENTRU YONDAIME CARE A FACUT VANZARI STANDULUI ANIMEZUP VA ROG

Şi totuşi, Id-ul tău nu a avut succes de nicio culoare 24
Am dat 13 add-uri [Imagine: 112hqmv.png][Imagine: gun.png]
(26-10-2010, 03:45 PM)Yondaime A scris: [ -> ]Am dat 13 add-uri [Imagine: 112hqmv.png][Imagine: gun.png]

Ai dat treişpe ADD-uri? Add-uri like... to add someone in your list? * laughs* sau add-uri ca accepturi la add-uri? 19 daaa, îmi place să te tachinez. De aia ţi-am şi rupt foaia aia pe care aveai scris ID-ul.
Damn, I'm so... like ... a.. ehm.. Teh. * laughs*

@MIMI
Te-am ratat în postul trecut.
PĂĂĂĂI. Ştii, momentul ăla chiar cred că a părut foarte YURI pentru ceilalţi ( hei şi a mai fost şi clipa aia with the boobies mai târziu, când Cherie nu se prindea despre ce vorbim - adică, hei, cine naiba şi-ar fi dat seama 21 )
Eu nu am mai văzut pe nimeni în jurul meu, adică nu am nici cea mai mică idee cu cine naiba erai, ieşeai tu prea mult în evidenţă. Aidcă, na :b no comment. Îmi pare rău că nu am stat şi la concursul de cosplay să îţi văd prestaţia
Geez... nu stiu daca este locul potrivit, dar ESTE legat de Nijikon.
Cred ca cu totii stim cosplay-ul Rozen Maiden care a luat locul 5, nu ? Printre ele se afla si o Suiseiseki roscata. Numele ei este Xim si avea costumul lui Suiseiseki imprumutat, dar se pare ca l-a uitat in spate la garderoba si nu il mai gaseste.

Va rog frumos, daca cineva stie ceva sau l-a vazut macar, sa ma anuntati pe mine cat de repede posibil ! Ma puteti contaxta la id-ul kagome_igrek sau direct pe ea la painting_life_in_blue_shades ! Este FOARTE urgent !! Trebuie sa inapoieze costumul si daca nu il gaseste, sa il plateasca.

Rog frumos daca l-a gasit cineva sa il dea inapoi, sau daca cineva stie ceva sa ne anunte. Costum Suiseiseki al unei persoane participanta la cosplay.

Arigatou gozaimasu !
Fază de spus strănepoţilor. Mimi o ştie.

În ziua a doua, la cosplay, am făcut abstracţie de la buna purtare, şi cu un prieten de pe Animax, Zero, am făcut mişto de toţi cosplayerii.
Înainte de cosplay, l-am lovit cu un avion sau cu un pix pe un organizator de la Nijikon, care, până la urmă a cedat nervos şi a zis că dacă nu ne comportăm bine ne dă afară.
După cosplay, am mers cu tipul ăsta să facem mişto de Mimi. Acolo vine organizatoru' ăla (care era de două ori cât mine şi celălalt companion de mişto) şi ne întreabă dacă noi eram fraierii ăia care făceau gălăgie.

Citat:Numele ei este Xim
Adică Ximena, citit în limba de provenienţă, adică spaniola, ar fi: Himena.
damn it >.> imi pare rau ca am ratat faza intre mimi si teh TT_TT

@Alin add la care ID? cel normal sau yondaime_super_gigolo?

@Horia K, inca nu imi vine sa cred ce chibi esti >.>, cautam si eu pe cineva ~ 1.80, numai ce vad pe unu micut ca se agita dupa ce imi vede ecusonul...
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25