Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Nijikon 2010
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Mimisor tu erai acea Madame Red????????T_T Fetelor ati trecut cumva pe langa o fata imbracata inr-o perewsge de blugi si o bluza neagra si pe deasupra o geaca de culoarea galbena?
what? inseamna ca, Mimisor, tu erai langa mine?[in stanga mea] 22 21
si cred ca si Zoozix era in dreapta mea 21
Am fost ieri în București dar nu am reușit să ajung la Nijikon. Am o întrebare totuși.
În Spring Time am văzut pe cineva costumat în Ichigo, Bankai mode, cu masca de Hollow pe față și o tipă îmbrăcată într-un costum negru de ninja. Mi s-a părut foarte simpatic cosplayul lor și vroiam să aflu cine sunt, sau dacă măcar sunt de pe forum. xD
Am fost si eu sambata pe acolo Zuppy02.

Cosplay-uri destul de reusite(In special mi-au placut cei de la Trinity Blood si Bou cosplay ^^).

As fi vrut sa merg si la stand-up,cel de anul trecut mi-a placut la nebunie <3.A fost cineva la stand up?Daca da cum a fost?Poate or sa apara pe youtube filmulete.
@Anaoha: Am filmat eu o mare parte din ce reprezentatia lui Andrei (primul), la stand-up.
Acum sa vad calitatea... e filmat cu telefonul 4
Damn Mimisor, neam intalnit acolo si cum sa nu sti cine sunt 46 . Saptamana asta iti dau poza cu Asvi, dar pe moment mi sa prostit compul 22. In fine.
Imi pare rau ca nu mam intalnit cu mai multi membri animezup, dar fiind primul an am fost mai timida si mam cam ferit de oamenii in exces 21. Oricum a fost fain, lume faina, totul oke 21. Nu prea sau purtat ecusoanele, asa ca din spirit de turma nu lam purtat nici eu, totusi il am intreg si o sa il pun in rama. Bine, nici chiar, dar o sa ma dau maine mare cu el 39. Poate sa imi dea si mie cineva niste instructiuni pentru cum se fac niste urechiuse de pisica? 21. Nu miam luat de acolo, asa ca as vrea sa imi fac 39.
Alte impresii maine, ca acum mor de somn. Si acum am frustrarea ca ieri nu eram destul de in fata si nu am atins membrii formatiei 20. Of, inca 10 cm si ajungeau si la mine 20. La anul o sa vin cu 3 ore mai devreme sa ma asigur ca stau lipita de scena.

Falw si eu vreau inregistrarea 4. Nu ma intereseaza prea mult imaginea cat sunetul 21
Am spart marketingul afacerilor la Nijikon. Respect pentru cel mai bun vanzator, adica Eu.

Tan: Taci alin 33, nu tu ai vandut, ci oferta de free hugs + ceai
Good show. *hide yo' wife.. hide yo' kids* ♥The message is too short. Please enter a longer message.. Nem
Pfoaa deci acum c-am vazut-o pe Teh la Nijikon pot sa mor linistita XD Sweetie, imi pare rau daca te-am speriat eu si obsesiile mele cu shniteli 24 but you know me so.. nah. Trebuia sa vii pregatita D: As fi vrut sa stau mai mult cu tine <3 da' las, poate gasesc eu vreo ocazie sa trec prin Alexandria 15

A fost okay editia asta, mi-as fi dorit sa vad mai multe postere cu Fate/Stay Night (obsesia mea) sau cu alte bunaciuni dar nah.. Cosplay'ul mi-a placut foarte mult, mai ales in prima zi ca am stat cu Issa si am ras ca nebunele 21 Notele mi s-au parut aiurea rau de tot, unii care meritau mai mult primeau niste note mai mici in comparatie cu altii care n-ar fi meritat asa mult :/ A doua zi a fost dragut, ultimul grup (nu mai stiu cum se numea, cel cu Trinity Blood) mi s-a parut foarte bun, si aici ma refer la acting skills.
Stie cineva cine a castigat in ambele zile? Eu am plecat dupa concurs si n-am apucat sa vad niciun castigator xD
A fost mult mai bine decat ma asteptam,insa voiam sa cunosc mai multi useri(lipita de stand),doar la cosplay m-am agatat de Tan.Au fost niste trolleri in spatele nostru care spuneau lucruri bestiale,insa au cam exagerat -_-""
In schimb am imbratisat-o pe Dawn la fiecare 15 min(obsedata de hugs)si am inceput sa vanez oamenii care cereau free hugs(record).Am facut pe aura marelui zeu pentru a atrage atmiratoare24
M-am distrat cu Java si am aflat ca suntem vecine,am facut poza cu Flaw si altele.
A2a zi din pacate nu am stat decat 2 ore si n-am mai putut venii ca am racit bocna(yay,fara scoala)si mi-am cumparat mangaul pe care pusesem ochii.
Cosplayul a fost putin cam crud.Nu mi-a placut ca tipul care il juca pe Zoro doar s-a prefacut ca scoate o sabie si nu a facut mai multe scheme(avea cu ce)T_T.In schimb mi-au placut toate pers de la Trinity blood.Ma oftic ca nu am putut ajunge la cosplayul cu grupuri,dar anul viitor stau ambele zile!
Cam atat vine din creierul meu gol T_T
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25