Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Nijikon 2010
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Pentru doritorii de stand-up comedy

Din nefericire, nu am filmat tot, dar am cea mai mare parte din reprezentatia lui Andrei/Andemon.
Calitatea e proasta, fiind filmat cu telefonul.
Am uploadat mai mult pentru cei curiosi sa vada cum a fost, pana cand va aparea alta versiune completa

http://www.youtube.com/watch?v=0HqU4XwP5nU
http://www.youtube.com/watch?v=3iXSHG-hLIk

Also...

Concursul de comic strips organizat de Mangazup si Chibi.ro

http://mangazup.com/concursul-de-comic-s...jikon-2010
Deci a fost . . . incredibil. : ]] În afara faptului că am revăzut o groază de oameni, am şi cunoscut alţii cu care vorbisem ( sau nu ). Sâmbătă am venit cu Luli, George şi un prieten de al ei. Cum am ajuns pe acolo ( după lungi peripeţii ), am bântuit locul, ca să vedem pe unde sunt standurile. După mi`am luat o manga şi am reuşit să îmi iau Cosplaygen 2 ( dacă la Otaku vreau să fac şi eu cosplay, trebuie să mă documentez ). Şi şi şi mi`am luat o păpuşică adorabilă cu Mikuuuu din Vocaloid. După ieşisem un pic afară pe o bancă că era foarte cald şi a venit Yondaime şi mi`a dat autograf pe mână. : > Dar care din păcate s`a şters. T.T Mai apoi a venit şi Elusive Wolf şi am stat cu ea. După am văzut`o pe Lyyyy~n ( e mai scundă decât mine o.o ). Ăăă, după ne`am îndreptat spre sală, să vedem cosplayu`. Eu cu Elusive eram undeva pe jos în dreapta şi am stat acolo până după demonstraţia aia de karate, adică până când a venit Mimi. Am mers cu ea până la mijloc dar nu aveam loc şi apoi am mers în partea cealaltă şi am rămas acolo, un pic jos, dar după am rămas în picioare. Mi`a plăcut costumul lui WolfSakura ( Sailor Moon ) şi al tipei ăleia de la început. Juriul m`a enervat. Cum se cred ei în stare să dea o notă mică pe costum, când poate nici nu ştiu cum este îmbrăcat în anime personajul interpretat ? Mi s`a părut deplasat.
Ahhh, când a venit trupa Guild, simţeam că nu mai pot. < 3 Deci au fost geniali. Şi foarte frumoşi. : p Deşi trebuia să cânte şi ei ceva acolo. Un refren măcar. Ah, le`am făcut la poze de am înnebunit.
Am fost şi duminică, dar numai ca să văd cosplay`ul ( trebuia să o văd pe Mimi ). Am ajuns la 3 fără un sfert cu o prietenă şi am ţâşnit în sală. Am stat jos, undeva pe la mijloc. Oricum, chiar mi`a plăcut.
Now, I can`t wait for Otaku. : p
Tot Eu am fost Main-Event la Nijikon. They see me money-makin'... They Hatin'

Yondaime pwns [Imagine: 112hqmv.png][Imagine: gun.png]
Doamne, Alin 24 Yondaime , ai fost... adică, frate, ziceai că eram în piaţă 21) numai că pe sistem modern. Începusem să îmi doresc bomboana aia but yeah numai să îţi fac în ciudă nu am luat nici un poster 19 deşi haaa! tot te-am făcut să mă îmbrăţişezi.

A fost geniiaaaaaaaaaaaaaaaaaal niji-ul deşi am stat puuuuţin şi nu am fost decât sâmbătă, m-am văzut cu Cherie, Aylin, Mimi, Dia, Tan, Yondaime, lulz şi pe cine am mai văzut pe acolo 21 Eram foarte aeriană şi oricum a fost foarte fain. Adică, huh, evident ( nu pot sta să comentez că tre' să învăţ la geografie, poate oi da un edit ).
De cumpărat nu am cumpărat decât o insignă, eram prea aeriană şi ocupată cu orice altceva decât holbatul la chestii ( deşi colega mea Marina aka Utsuru era numai cu ochii pe postere etcetera etcetera etcetera şi eu întrebam mereu: unde naiba e Marina? !!! fraaate, mereu dispărea ).

Apoi a mai fost cineva care a venit în fugă la mine şi m-a îmbrăţişat. O tipă pe care nu o ştiam şi pe care am confundat-o iniţial cu Dia şi apoi mi-am dat seama că nu e ea şi am ajuns la concluzia că erau free hugs, or smth o.o şi apoi din cauza problemei mele cu telefonul primind mesaje şi chestii şi sunat despre niji eu răspundeam ca şi cum cunoşteam pe cei ce vorbeau cu mine deşi nu aveam idee cu cine vorbesc 21 şi am demonstrat pt a nu ştiu câta oară cât de aeriană sunt ( nu-i aşa Cherie? 5 )

PFFFFFF tre' să fug să învăţ, oricum a fost fain tocmai pt faptul că m-am întâlnit cu nişte persoane foooooooooooarte dragi mie. And I so hugged a lot of people ( no no no no no no no no ? ) pfff. revin, pe aici, că urlă caietul ăla la mine.

see ya.
>.> trebuia sa o iau pe teh acasa, doar marina/utsuru a zis ca am voie...

si da, yondaime merita o medalie 24, dupa ce am dus-o pe teh ca o printesa jumatate de palatul copiilor pana la yondaime ca sa il bata, acesta a convins-o pe teh sa ii dea un hug 24
DAAAAAAAAAA TAN A VRUT SÄ‚ MÄ‚ IA ACASÄ‚ LA EL ~
21 hahahah , prinţesă jumătate? DAR ŢI-AM ARĂTAT BULETINUL. Am 17! Nu 12 ! * laughs* hei, deşi toată lumea zicea aşa, să trecem trecem trecem peste asta.

Ah şi hug ul cu Mimi a fost tare 24 nu ştiu cine a zis ceva de genul " asta e întâlnire între moderatori" or smth like that 24 well a fost foarte incendiar hug-ul nostru mai ales că eu mă uitam la ea de ceva vreme şi ea nu mă observa, but yeah nu am vrut să dau buzna peste ea, aşteptam să mă vadă ( hei don't blame me, avea tocuri! prea înaltă pt mine ) and then când m-a văzut şi am stat câteva secunde ... gen să schimbăm priviri 21) şi după hug-ul, well, that was pretty high ( şi arăta şi genial în Madam Red - hei, Mimi, cum am zis că arăţi... aaa, da, superb 15 )

Oricum a fost tare mişto 21) Cu Cherie am vorbit o grămadă şi chiar şi ea a spus că nu se aştepta să fiu chiar atât de aeriană, hei... 21 şi toate chestiile de genul. Şi nici nu mă aşteptam să vină şi să o şi văd pe nebuna de Aylin care a sărit practic pe mine, ok nu chiar practic... când m-a văzut.

AH TAN a fost prea tare cum m-ai cărat în braţe 21 atunci trebuia o poză, well nu mi-a picat fisa. Trebuie să fac rost de cealaltă poză eniuei o.o
O Damn cate lucruri s-au intamplat in cateva ore???
Okey...randul meu sa-mi spun impresiile Smile. A fost super fun la Niji. Am intalnit cam...8 userii Zuppy (de altfel toti extrem de amabili), am reusit sa ma uit atenta peste tot, am intrat si la gaming(din pacate doar m-am uitat...), AMV-urile au fost super reusite, cosplay-urile la fel. Totul a fost superb. Si na ca totul a fost prea perfect, dupa vreo7 ore de distractie am luat-o si eu puuutin pe ulei. De ce spun asta? Okey, in primul rand l-an surzit pe Kyo (eu fiind obisnuita sa vorbesc tare + microfon + boxa de langa....a iesit ceva dureros Smile scuze, nu a fost cu intentie), o si daaaa....Smile am tipat dupa Guild ca ultima disperata (o da si plansa facuta de colegele a avut succes bine exceptandu-i pe tipii din spate care erau sa ma ia la bataie din cauza ca am zis ca yaoi-ul ii nashpa ) .
A, ceva ce m-a frapat foarte tare. Eram afara cu un amic, Mircea, si asa tantos merge catre ei si le spune cum ca Naruto ii gay. Vai atat i-a trebuit. Smile A venit cam jumatate din cat era. Respectivii erau cam furiosi dar de ... concluzie: nu injura pe nimeni din Naruto.
Si ca tot a pus Bogdan link-ul cu stand-up....de ce imi aud vocea??? (o macar se aud ceva schimbari ...)
No hai ca a fost un festival super extra genial. Ce ma incalzeste pe mine in momentul de fata? Faptul ca mai sunt 7 luni pana la Otaku.
^^

(Apropos, cine ma poate alimenta cu vreo 2-3 poze super reusite de la gaming sau cu standul zuppy. Vreau sa fac cateva viceoclipuri si aparatul meu cum a facut fite...)
Eu am vreo doua poze destul de bune cu standul Zup si foarte putin de la gaming ( nu am prea stat acolo ) dar mi sa prostit compul si nu le pot descarca. O sa iti dau cand rezolv daca iti mai trebuie 4
WOW!! Thanks! No sa ma anunti cand reusesti sa le descarci ^^
(25-10-2010, 07:11 PM)Teh A scris: [ -> ]DAAAAAAAAAA TAN A VRUT SÄ‚ MÄ‚ IA ACASÄ‚ LA EL ~
cine nu ar vrea sa te ia acasa 33
(25-10-2010, 07:11 PM)Teh A scris: [ -> ]DAAAAAAAAAA TAN A VRUT SÄ‚ MÄ‚ IA ACASÄ‚ LA EL ~
AH TAN a fost prea tare cum m-ai cărat în braţe 21 atunci trebuia o poză, well nu mi-a picat fisa. Trebuie să fac rost de cealaltă poză eniuei o.o

eu am vrut sa fac re-enactment da tu nu ai vrut 65

(25-10-2010, 08:14 PM)Irukandji A scris: [ -> ]Eu am vreo doua poze destul de bune cu standul Zup si foarte putin de la gaming ( nu am prea stat acolo ) dar mi sa prostit compul si nu le pot descarca. O sa iti dau cand rezolv daca iti mai trebuie 4


iru, pune-le pe toate pe care le ai 10, doar pe alea 2

@deeaH2elen asa si?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25