Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Spune primul cuvant care iti vine in minte
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Live And Die For Metal --> Pai din nickul asta al tau...cuvantul Metal ma duce cu gandul la 3 lucruri diferite...Heavy Metal...Full metal alchemist...si ultima lectie d la chimie in care am facut valentele metalelor...si cuvantul Live ma trimite cu imaginatie la o padure in toiul veri....si ca sa fie treaba treaba am si combinat toate chestiile astea si uite ce a iesit: Live And Die For Metal : o trupa de heavy metal cu solistul Edward Elric, intr`o padure, cantand valentele metalelor...Nu intreba de unde mi`au venit ideile astea O_O
A'Svear . Sincera sa fiu ma duce cu gandul la un inger . Nu stiu de ce , dar cand il citesc mi se proiecteaza in minte un inger , care pare ceea ce nu e si este ceea nu pare . Mi se pare un nick nice si in plus , fiinta la care ma duce cu gandul ma face sa il consider si mai interesant .
Un inger foarte cute <3 .
Elusive Wolf

Bun, Elusive ... nu am nici cea mai mica idee ce ar putea inseamna, insa ... 17 eu il iau ca pe un nume 24. Iar la Wolf <3 omg, cum sa nu adori lupii ? Impreuna ... ma duce gandul la un lup al carui nume e Elusive 24. Si totusie un nick interesant :]
Queen D.

La început mă ducea cu gândul la Prinţesa Daiana [ parcă aşa o chema 39 ] . Sau, de fapt la prinţesa Daiana care devenea regină 21 . Apoi, am aflat că D vine de la Denny şi m-am gândit la faptul că ţi-ai dori să devii o regină [ a Londrei? 5 ] . Oricum...îmi place nickul <3
Live And Die For Metal

Prima dată am crezut că eşti o fată ce doreşte să atragă atenţia deoarece eşti metalistă şi etc.Eh, cum am aflat că eşti băiat, m-am gândit la un tip fiţos, căruia îi place să se laude că ştie să meargă pe un amărât de skate şi că ascultă metal, el fiind cul pentru că este „deosebit” prin ascultarea metalului.Mă duce cu gândul la un disperat după muzică, care se crede tare, un narcisist şi un fiţos.
Ayu 15

Dragut nickul tau...ma face sa ma gandesc la o papusica , cu bucle blonde si ochisorii albastri, imbracata in printesa . DAr ar putea fi si o fetita dulce, obsedata de papusi si animeuri:d
Hmm....chiar suna dragut numele 39
Off topic : Data viitoare o sa-ti iau un post d'ala drept jigire si iei warn. 22

On topic:

Fantasy ... nickul tau ma duce la niste ochi fermecati, capabili sa vada tot 43 . Deasemenea ma mai duce gandul la un al 3-lea ochi [ daca nu ar fi fost eyes la plural ] ca si a lui Hiei, ala chiar ca e tru 21. E un nick foarte interesant. :]
Off topic : Acest topic se referă la ce-mi vine-n minte, nu că eu cred asta până-n măduva oaselor.De fiecare dată îmi vine altceva în minte, deşi asemănător.Nu l-am jignit pe băieţaş, mi-am spus părerea în legătură cu numele lui, părere de moment (sper).Dacă se simte jignit, să-mi dea un PM, şi mai vorbim.

Onnnn : Queen D.
Mă duce cu gândul laaaaaaa ... Ăăăă, frate, nu-mi pot exprima părerea, pentru că voi jigni, din punctul vostru umil de vedere.Deci, voi minţi.Mă duce cu gândul la o tipă specială, cu gusturi bune în modă, câreia îi place foarte mult rozul şi îi plac căţeluşii pufoşi şi albi.O prietenă bună şi o confidentă extraordinară.

Nu am folosit antonimele părerii mele actuale, adevărate, ci doar nişte chestii venite în cap, fără a le gândi, folosite doar în scopul de a minţi.
Ayu

Când aud acest nick mă gândesc la o personalitate puternică. Da, ştiu. Majoritatea cred că e ceva dulce , micuţ , drăguţ şi pufost ( după cum sunt aliniate literele, presupun 21 ) dar mie nu mi se pare. Din contră. Y-ul ăla mă duce mai degrabă cu gândul la răzbunare, and stuff like that. ' A ' mă duce cu gândul la decizie, la putere, forţă etc, lucruri care necesită destul de multă tărie de caracter, poate şi fizionomie puternică. Cât despre " u" mă duce cu gândul la îndurare, deci per total nu e un nick ce îmi aduce aminte doar de cruzime. Totuşi, mi se pare un nick powerfull . Aşa, asta am zis ca aspect general al acestui nick.
Făcând referire acum şi la faptul că este purtat de cineva, yeap you, ei bine atunci pot zice că mi se pare un nick pe jumătate scump, drăguţ [ etc ] şi pe de altă parte răutăcios [ nu îmi vine alt cuvânt în minte ] : - ? ca şi la generalizare, tărie de caracter. Sau aşa ceva.

huhu.
Off: Ayu, eu fiţos? Ai greşit persoana dragă. 78 Dacă eu sunt fiţos atunci porcul ar putea zbura 21 . Şi da, îmi place să mă dau pe sk8, vreo problemă? În nick nu am menţionat nimic de skateboarding. Whatevăr, crezi ce vrei, faci ce vrei. Dacă ai o părere neadevărată despre mine, poţi să ţi-o păstrezi. Nu-mi pasă. Eu ştiu cum sunt şi asta mă interesează.

On: Teh

Tot timpul mi-a plăcut nickul tău <3 . Este scurt şi la obiect şi uşor de reţinut. Tot timpul am avut impresia că vine de la 'the' . Cred că mai vine şi de la numele unei fete rebele, spontane şi prietenoase.
Cam asta cred eu despre nickul tău 65
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34