Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Ce discuţii avem noi aici 105 să mor nu alta.

C.F.D.S. [ fără supărare dar ai nickul prea lung :3 ],

Mă dacă m-aş trezi lângă tine, te-aş vopsi în verde şi te-aş dezbrăca şi te-aş lăsa să mergi pe străzi aşa :]. Apoi te-aş aduce înapoi la mine şi te-aş întreba cum a fost experienţa asta :3. APoi te-aş lăsa să plângi în pace.
Decâând nu am mai făcut asta 21.

Nu mă glumesc cred că te-aş îmbrăţişa 5
O_O O frate Teki ce idee ai 24
Daca mas trezi cu tine, teas da jos din pat. Pai nu prea rau si teas lua cu mine sa luam micul dejun, vom mai discuta ca halea la Radio Santul , teas pune sa schimb scutecelul lui Turtila, e un scump 5, apoi am merge la frizeria 3 degete rupte sa vedem prin vitrina cum frizerita aia nebuna face coafuri de clovni 21.
Daca m-as trezi in pat langa tine probabil la inceput as inchide ochii ca si cum nu s-ar fii intamplat nimic, apoi as sari ca arsa din pat intrebandu-ma ce cauti acolo, cum ai ajuns, ce faci aici, etc. 4 Inainte sa sun la politie si sa caut ceva cu care sa ma apar te-as studia sa vad cine esti.... si poate mai discutam la o cafea sau un ceai pana vine cineva sa ma lamureasca ce faci tu pe aici ^_^
Akie tu esti cea care mai implorat sa pun nextul la fic 21 ei bine am facuto
Revin: daca mas trezi cu tine...hm as pune ma turtila sa puna apa la incalzit. Imediat tias turna apa ca si asa e cald afara si in casa. Deci facem o mica paparuda.
Vom merge apoi la masa si apoi la o plimbarica. 21
eu daca m-as trezii langa tine te-as obliga sa te devorezi timp de 5 ore yaoi,dupa aceea as lua micul dejun si as zambii malefic,incepand sa insir prostii si inventiile mele yaoi.Dupa aceea te-as duce la toate rudele mele,care te vor tortura cu intrebari si exclamari ca "nepoata lor nu are voie sa mearga cu persoane rele ca este inger"si dupaia te-as baga din nou in pat,sperand sa dispari si sa ma trezesc langa o alta victima...
(defapt as incepe sa devin agitata si ti-as fi sclava toata ziua^_^imi place sa indeplinesc dorintele oamenilorZuppy03 )
Hey Blforever, nu ma deranjeaza sa citesc yaoi dak este bine scris si frumos sa stii 3 deci nu ma torturezi.
Dak mas trezi cu tine, pai as zambi ciudat, teas da jos din pat incet si as incepe sa insir cat de mult urasc manelele. Cainele ar scherlai sa iasa afara, iar tu bagi nasul in perna si pui si dopuri de urechi.
Blforever: Asta nu mai tace dracie odata!? >_<
Eu: Huh am terminat, hai sa mancam si pe urma vedem niste crazy yaoi. Vrei? ^u^
Bl: Ce usor a fost! Daaaaa! *u*
Denissu,

Ahm dacă m-aş trezi lângă tine, la tine în pat cred că aş pleca acasă petru căă ... nu ştiu de ce, dat tot aş pleca acasă. Şi, dacă m-aş trezi lângă tine la mine acasă,cred că te-aş dărâma din pat şi încuia în baie doarpentru distacţie, ştii tu ._. .

You gurls are so weird.
Teki daca mas fi trezit langa tine in pat te-as fi intrebat ce caut aicea si poate dupa aceia as fi dat vina pe extraterestri pentru tot ce sa intamplat.21
Daca m-as fi trezit cu tine as fi realiza ca something went terribly wrong. Probabil apoi as tipa ca un descreierat si as tipa si as tipa. Pana la momentul la care mi s-ar face sete, as bea niste apa si as fugii speriat spre primul parc unde as bea o carfea de automat si as fuma multe tigarete...
Waii!Pai daca m-as trezi cu tine ,primul lucru care l-as face cred ca ar fii sa scot un tipat scurt.Apoi dupa ce deschid larg ochii si constat ca tu chiar esti real si ala nu e un vis,pur si simplu as sta si m-as holba dupa care as fugii pana afara.Dupaia m-as intoarce si ti-as spune ca salteaua e in debara.Apoi m-as culca la loc pana cand m-as trezii si te-as da afara din casa.21.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31