Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Daca m-as trezi cu tine langa mine...ei bine ti-as zambi linistit in tim ce fumez o tigara dupa care m-as duce la sifonier si as scoate lucrul meu cel mai drag de acolo, drujba, apoi as incepe prin a o porni timp in care tu te trezesti si urli la mine "ce ai de gand cu drujba aia" incepi sa tipi la mine sa nu-ti fac rau insa nu prea poti vorbi mult deoarece capusorul tau adorabil e ceva mai departe de corp. Apoi te tai in bucatele din ce in ce mai mici si te dau de mancare la catei mei, poate pastrez ceva si pun niste otrava ca sa dau bucata aia la pisica lu bunicamiu.

Dupa ce am scapat de astea iti iau craniu frumos si incep sa-l golesc, mai intai il scalpam frumos pentru a nu risipi parul dupa care toata pielea ramasa se da jos, se curata tot craniul si se face din el o nemaipomenita scrumiera. Splendid ultima scrumiera de genul asta am pierdut-o.
pai... din moment ce fumezi ca disperatu' ti-as zice sa dispari cu tigara de langa mine, ca tusesc ca nebuna de la fum. asa... dupa ce termini tigara (cat mai repede cu putinta sper), te-as duce sa-mi cunosti animalutele ^^ (i hope my parents sa nu fie acasa ca altfel nu ar fi de bn... cn stie ce ar putea crede). dupa un tur al casei, te-as da putin afara de la mine din camera si m-as schimba, si dupa m-as duce la baie sa imi fac siesta si sa ma pieptan. dupa te-as analiza din cap pana in picioare, apoi te-as invita in sufragerie in timp ce eu ma duc sa pun 2 pahare de suc. dar pentru ca sunt o impiedicata le scap pe jos si reusesc sa ma lovesc la genunchi. tu ai veni sa ma ajuti (ai face asta, nu?45) si dupa in cauza ca sunt prea ranita (eh, prefacatorie), te-as pune la facut curat. mai tarziu cand vin prietene la mine, trebuie sa te dau afara din casa, ca altfel te trezesti ca esti bombardat de intrebari, so cum stiu ca nu-ti place, bye bye!
Asa, Lolli, pei sa vedem probabil ca as face ceva o.o and what are ya` doin` here, ha ? Hmm, now I'll let ya take ashower and we will go to shop for candyzzz looolz multe bomboane si le-am impartii frateste, lol daca vrei, daca nu te dau pe usa afara =]] din moment ce nu vrei, dar daca vrei ei bine, te iau si mergem facem faza cu bombonelele.
Mai stiu eu, mergem prin parc.
In general intentionez sa ma impreietenesc
cu tine, but if ya` donn't want to, I'll let you go.
Akatsuna ...
Thinking ...
Pai , initial te-as ruga sa nu iesi din camera unde ne aflam ... asta in caz ca nu vrei sa fi atacata de unul dintre cainii mei . Apoi , dupa ce ma asigur ca nu mai esti in pericol , te invit la un tur al casei , desigur ca iti voi arata si pisicile mele , si cu putin noroc , si , probabil de la distanta , vei putea zari si catelusi . Apoi , banuiesc ca iti va fi foame , deci te invit la micul dejun ... Tu alegi daca gatesc eu sau mama ( te-as sfatui sa ma alegi pe mine ) ... Cu toate ca probabil ti-ai dori sa pleci acasa , iti voi arata camera mea , unde vom putea vorbi linistite . Daca vrei , apoi putem sa facem orice , si in final , te voi trimite acasa , impreuna cu tatal meu ... Ja ne !
bine nu era pt tine asta dar in fine in cazul tau poate ca te-as duce in laboratorul meu dupa ce as reusi sa ma dau jos din pat la cat de somn imi este. acolo iti dau niste floricele si iti arat cateva filme horror in mod special dupa care te duc si-ti arat experimentele mele unul cate unul, genetica nu e talentul meu insa nu e asa de grea dupa care daca nu te-ai plictisit inca iti dau un dispozitiv inca in faza experimentala "casca de realitate virtuala" e cam ca un ecran in loc de ochelari, foarte bun insa nu foarte stabil daca mai esti in stare iti dau sa-ti iei cu tine unul din laptopurile mele si drum bun
Ce as face i-as da cu un topor in cap, as pune ketchup pe el si l-as da la caini in strada! Asta-i pentru vara'mea ca n-ai lasat-o sa intre in "Rpg" "Dementia"!
d.d.a ce as face eu dak m-astrezi langa tine??
intai as incepe sa tip si mi-as intreba ursuletul de plus ce sa fac(pentu chestii astea mika sama e cea mai buna)
apoi as incepe sa rad fericita ca m-am intalnit cu o alta fana anime si te-as indopa cu acadele(roland e cu tigarile eu cu acadelele)
in ultimul rand in starea mea euforica te-as arunca de pe geam(din nefericire stau la etajul 8)
Pentru ca ai zis ca sunt o fire competitiva.. o:
Sunt atat de competitiva ca tin musai sa fiu cea mai rapida fata din bloc.Astfel ca atunci cand te vad in patul meu,te trag de mana jos si incep sa alerg,evident,taraindu-te dupa mine.Si cum ,asa cum ai zis,inca sunt o fire competitiva,ma intrec cu toti vecinii 8D Si noi alergam zilnic 7 km dus,7km intors.[obviously,inca te tarai dupa mine!]
Si dupa..iti dau un pahar cu apa si tort facut de mine [trust me,chiar e bun o,o Rlly,numai prajituri ma pricep sa fac:\]
And then,ca o draguta ce sunt,te dau afara.
Ha,am fost destul de competitiva si draguta?<3
well Mitzuke, probabil ca te-as invita la un suc o.O if you like this ideea if you not fine xPmergem sa vedem un anime, poate im irecomanzi unu bun, in fond aveam o pofta de un anime bun si tot nu gaseam, soo ma tot gandesc ce sa fac cu tine, te trezesc si fac 'bauu' si apoi t elas pe tine sa decizi ce vrei sa fac in continuare :p fiind musafir
Ah pai cum imi place asa de mult sa desenez cred ca ti-as face portretul(fii sigura ca o sa iasa fain)dupa acea te-as invita in bucatarie unde ti-as da niste suc si cateva prajituri dupa care(daca nu te plictisesti)te invit in sufragerie la TV si dupa acea te conduc la usa si Ja Ne! :bye:
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31