Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Dark~Melody

Pai daca m-as trezi langa tine....te-as ruga frumos sa iesi din camera mea.Daca nu vrei, ma duc sa iau pusca de la vecinu' si ori te ucid ori inveti sa zbori pe fereastra...(e mai preferabil sa te ucid ca nu vreau sa aterizezi pe masina lu' tata.)

Andrutza

pai dak mas trezi la naga tine Myha39, ce sa fac? pai ti-as da cu telefonul in cap k suna in fiecare dimineata21. Porma as zice: " Sorry, my fault37....". dupa ce imi dau seama ca tu nu esti cineva important pentru mine incep sa iti dau cu mainile in cap sa pe unde apuc sa te lovesc si te lovesc in punctul sensibil71*This is me21*. dupa ce te-am anesteziat te i-au de par si afara! "Nimeni nu doarme langa mine! Ai inteles!?".

Dark~Melody

Sentimentul e reciproc sa stii, Candy--Kid.. 21
Daca ma trezesc langa tine, te pun sa-mi faci tema la geografie (un eseu de trei pagini despre nu stiu ce...).Si dupa, cred ca vei invata sa zbori... (pe fereastra mea desigur...).Dca esti intreaga, dupa aceea poate mergem la un suc?
Te-as da jos din pat... abia am loc singura in el, nu-mi mai trebuie si companie 10

yulobo

JavaLeen

*jumps on her* kyaaaa... *they both jump on the bed* finally met ya. *still jumping* *huuuuuugs*... *hugs again* damn... *hugs the 3rd time, this time from the back* ... *kisses her back of the neck* *touches her boobs*

xD I'm gonna get slapped. :3

^_^ Te dau jos din pat. *after i touched ya... yes, so i can feel your a girl* >:3 Dormi lângă mine, nu cu mine. ^_^
Paaaai , m-as da jos din pat , as pornii calculatorul , ti-as pune un anime yuri , sau o manga yuri/lolicon.Te-as pune pe scaun , as iesii cu cainele afara , cand m-as intoarce probabil ca m-ai bate sau a-i sarii pe mine pentru ca nu ti-am lasat popcorn.
In concluzie , las cititorul sa se gandeasca la un final.



Sa nu ma bati sefa pentru ce am scris! Te roooooog.

yulobo

Tornadooooo.

Omg, ce să faci tu în patul meu?! O_O *out of bed* Omg, omg! *checks her clothes* ... phew everything's fineee... Noooow... *jumps on Tornadoooo* *huuuuuugs*...
*gets out of bed* *brushes her teeth* *changes her clothes*
reveniiiind :3
*hugs tornado from the back* >:3 *touches his boobs* *keeps her hands like that* *blushes* *keeps hugging*

*puts him on the bed and lays on him* >:3 *falls asleep on him* [don't do anything while i'm sleeping! XD]
eyes wide open... *swallows slowly and gets off the bed even slower... cat-like*

*digs in secret hideout after yuri manga and dvd's, leaves them on the pillow* Bonne Appetit, lil' yuri-lolikon...

*leaves room and lets the beast feed in peace*

*keeps favorite yuri manga for herself, but hopes there will be leftovers from the others too when she gets back*
probabil ca as arunca in tine cu ceva(de preferat, viu). ce crezi ca faci la mine in casa?? nu vezi ca mi-e somn... vino mai tarziu.... dar tu nu te lasi si eu ma enervez si iti arunc perna in cap... peste 10 minute de tortura(din partea ta, desigur) ma ridic lenesa din pat, te dau afara din camera, ma schimb, vorbesc putin cu tine, apoi te dau afara din casa promitandu-ti: "data viitoare e randul meu" si zambesc diabolic.
astept sa vad ce o sa ziceti despre mine5108

Andrutza

Nya_Love

mei ce cauti uh in patul meu!? jos, jos!!!! ok..sa revenim...21. te-as lua de picior te-as tara pana la dus. as da drumul la apa rece si aduc si cv gheata ca sa nu spui k nu's politicoasa. dupa ce te-ai facut turturi iti pregatesc putina spuik, dar nu ti-o dau s'o mananci, ci ti'o torn in cap k ai domit in patul meu!!!!!!! dupa micuta si dragutza baitza iti spun: NU MAI INTRA IN CASA ASTA! DECAT DACA AI PERMIS!!! AUZI UH SA SE UITE EA PE PERETELE MEU KRE ARE O POZA SEXY CU SASUKE!!! dupa te dau afara si pleci mancand pamantul

Nya pls nu te supara e doar un joc 108
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31