Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Prima zi de scoala /liceu

#1
Cum a fost prima zi de scoala la voi ? Daac nu va amintiti cum a fost prima zi de scolar, puteti povesti cum a fost prima zi de licean^^ (cei care sunt la liceu ).

Eu nu imi amintesc prea multe din clasa intai , tin minte doar ca m-a imbracat mama cu uniforma si mi-a facut doua codite ,pe care le-a prins cu niste funde mari (albe) ,apoi cu o geanta mare in spate si un buchet de flori am trecut pe sub podul de flori facut de cei mai mari ^^.
Despre prima zi la liceu nu pot spune ca a fost una buna . Nu-mi stiam colegii (in afara de o tipa care mi-e colega de la gradinita >.<) , nu stiam in ce corp si clasa invat , si nu imi cunosteam diriginta 21. Tata mi-a facut cunostinta cu doi baieti (ii cunostea pe tatii lor >.< ) care ,ca prin minune, imi sunt colegi 21 . Impreuna cu ei am cautat clasa si in prima si in a doua zi (cand am reusit sa o gasim ) .

La voi cum a fost?5

#2
Ce pot spune.Prima zi de scoala nu imi prea aduc bine aminte decat ca am fost cu mama la scoala cu ghiozdanu si cu un buchet de flori,iar prima zi de liceu a fost draguta pot spune deoarece matusa mea e diriga mea,iar unii dintre colegi au fost cu mine in clasele V-VIII.Deci cred ca a fost mai frumoasa prima zi de liceu decat prima zi de scoala.
[Imagine: j5atg3.png]


#3
A fost groaznic. Mă refer la prima zi de şcoală . Tot gimnaziul a fost de . . . . Am urât clasele 1 - 4 şi încă o mai fac. Prima zi , la naiba . Am avut cea mai cretină învăţătoare . Veniţi copii în faţă, să vă prezentaţi. Frumuşel, m-am cărat şi eu acolo . Eram timidă ,şi îmi venea greu să vorbesc de faţă cu părinţii şi copii ăia duşi . Mă duc în faţă, şi încep să mă bâlbâi. Şi nu spuneam nimic. Şi o vacă rujată şi machiată în exces face : Ia uite asta ! Şi-a uitat numele ha ha ha ! Eu eram wtf? şi toţi râdeau ca nişte idioţi . Fosta soţie a lu' tata, râdea şi ea . Aveam să îmi dau seama mai târziu de ce. M-a potidit plânsul, şi am mers la baie . Well, am nimerit-o accidental .

Groaznic.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#4
Heh xD Nu imi amintesc mare lucru din clasa intai... stiu ca m-a dus mama la scoala, m-am pus in banca.. tin minte sigur ca aveam in mana un liniar cu Coca Cola pe care l-am primit la gradinita. Tineam liniarul in mana si incercam sa nu plang dupa ce a plecat mama. 21 Asta e tot ce-mi amintesc.

Prima zi de liceu.. M-a dus mama la scoala si cand a plecat am plans... 21 nu, glumesc evident...

In drum spre liceu am incercat intrarea din fata... nu era nimeni acolo, apoi am aflat ca trebuie sa merg prin spate ca acolo e deschiderea. Ma duc sa caut intrarea din spate in curte... ajung la politie. Chiar langa liceul nostru era o sectie de politie si am ajuns la ei in curte. Pana la urma m-am prins pe unde trebuie sa ocolesc si am ajuns cu bine.
Am aflat ca un baiat de acolo e cu mine in clasa... era inalt si pletos... greu sa nu-l observi. Eu sunt mai dezorientat de felul meu si nu stiam unde mi-e clasa asa ca prin multime ma uitam dupa el. La plecare am filmat cu telefonul drumul de la clasa pana la iesire ca sa stiu sa ma intorc.
[Imagine: Knowledge1s.jpg]

#5
Inca nu sunt la liceu asa ca o sa povestesc prima zi de scoala. Nu prea imi aduc mare lucru aminte, deoarece nu a fost una dintre cele mai importante zile din viata mea=]].Nu prea m-a interesat, sa zic asa. Niciodata nu am vrut sa merg la scoala.Tin minte ca plangeam cand eram la gradinita si ma rugam de mami sa nu ma duca la scoala ca nu am nevoie, god O_O Si mami imi spunea mereu " Trebuie sa mergi la scoala ca sa iti faci un viitor, ce vei face cu viata ta? " Si eu ii raspundeam de fiecare data ca este timp xD. Normal... a trebuit sa merg la scoala.
Tin minte ca era o zi ploioasa si nu s-a mai facut acea serbare de inceput de an, deci totul incepuse prost O.O Dar nu si pentru mine, deoarece nici acum nu ma dau in vant dupa serbari. O mare pierdere de timp, asa cred. Aveam mari emotii, deoarece nu prea stiam cum trebuie sa ma comport, nici nu stiam pe atunci ce trebuia sa fac cu scoala, asa ca va dati seama O_O. Cand am intrat in clasa am ramas placut surprinsa sa vad ca cu mine in clasa era o fosta colega de la gradinita. Eram foarte fericita ca nu eram chiar un strain in aceea clasa. So m-am asezat langa ea,deoarece banca ei era libera. Am inceput sa vorbim de " doamne, cum esti aici?" bla bla. Invatatoarea era una foarte tanara si foarte draguta, mereu radeam cu ea. Pacat ca a plecat in clasa a3a, toti am plans atunci, deoarece ne-am atasat foarte mult de ea.
Ma uitam in jur asa si analizam toti colegii, baietii erau mai mult grasi O_O Doar vreo 5 erau asa draguti si slabi=]]Tin minte ca unul era in clasa cu noi, iar cand ne-au dat nu stiu ce ecusoane el nu se afla pe acolo, nici in catalog. Gresise clasa=]] Fetele erau destul de dragute si prietenoase la prima impresie. Am ajuns sa le cunosc mai bine doar dupa doua zile, cand toti am fost invitati la Mec. Toti parintii erau in clasa acolo si faceau poze, zambeau si erau fericiti O_O Deasemenea erau flori peste tot pentru invatatoare, erau cu miile. Iar la sfarsitul acelei zile a trebuit sa trecem pe sub un pod de garoafe, in fine colegii de clasa a4a tineau acele garoafe in mana. Cand ni s-a spus despre acel pod de garoafe noi am crezut ca chiar este vorba despre un pod.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#6
Nu sunt inca la liceu, asa ca... Prima zi de scoala. : ))
Nu imi amintesc prea bine (memorie proasta -_-'), dar stiu ca eram foarte detasata. : )) Pe unii ii cunosteam deja de la gradinita ( :]] ) sau din cartier, pentru ca merg la o scoala 'de cartier', intr-un fel. Ne-a bagat in clasa si ne-a vorbit invatatoarea, dar nu eram prea atenta, abia asteptam sa ajung acasa (inca din prima zi :)) ). Apoi stiu ca invatatoarea ne-a lasat sa ne cunoastem mai bine, le-a zis parintilor sa plece si sa se intoarca dupa noi peste... 2 ore, parca. Si atunci, am stat cu cei pe care ii cunosteam deja. Pe ceilalti i-am cunoscut pe parcurs.
Apoi imi amintesc ca invatatoarea a inceput sa ne 'predea' (ce putea sa ne predea in prima zi din clasa I? :)) ) inca de atunci. Asta chiar m-a enervat. =)) xD Si era asa o liniste in clasa, acum iti ies peri albi daca stai o zi cu noi la scoala. xD
Dup-aia parintii s-au reintors si am mers acasa. N-a fost mare lucru, dar cred ca i-am zis lu' mama ca nu mai vreau sa ma duc. =)) Sau am intrebat-o ceva de genul: "Trebuie sa merg si maine? xD"
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#7
Nu sunt încă la liceu . . Aşa c-am să povestesc prima zi de şcoală . .Mă rog, ce-mi mai amintesc.
Era dimineaţă, iar eu m-am mocăit şi am întârziat la şcoală. Mama m-a dus în clasă şi acolo învăţătoarea ne-a dat două manuale: unul de română şi altul de matematică. Apoi ne-a chemat în faţa clasei să ne prezentăm. A fost plictisitor să-i ascult pe ăilalţi şi când a venit rândul meu, începusem să spun că-mi place muzica metal [ hehe, de atunci :] ] , că sunt pasionat de skateboarding şi snowboarding şi alte chestii. Atunci toţi au crezut că-s un ciudat, dar rapid li s-a schimbat părerea.
În concluzie, prima zi de şcoală a fost suuuper boring. xD
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#8
Mai bine am intiparita in minte prima zi de scoala, plus ca a fost ceva mai special.
Special, deoarece eram asa micuta si plina de emotii. Imi aduc aminte ca am prins la un invatator super rau (cel mai rau dintre toti) si era si asa impunator, foarte inalt si foarte dur. Cand l-am vazut mi-au ofilit si florile din mana (prima data am crezut ca o sa am o invatatoare, dar ...n-am avut noroc). Plus ca pe atunci ma tundea mana si mi-a facut o freza tip castron (bobul de azi, insa tuns mult mai scurt)(cea mai urata freza a mea ever) si toti copii se uitau asa la mine, cred ca la minunata mea coafura.
Bine, in rest a fost destul de plictisitor, dar si infricosator deoarece nu stiam nici un copil, pe nimeni, iar eu cum sunt mai energetica m-am evidentiat inca din prima zi! Una peste alta nu a fost o experienta prea placuta, dar nu o voi uita prea curand21
[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]
Tnx nibbles:X
[Imagine: ss-sig.png]
[Imagine: ss34ef-sig.png]
In the deep darkness the only light is you.
I am lost in my dark memories and in my foolish illusions.
In my dark world full of suffering and tears you are my way to happiness.

#9
Prima mea zi de şcoală ... De dimneaţă m-am trezit buimacă şi în nici un caz cu chef de şcoală. Phoa, nici nu cred că realizam ce se întâmplă. M-a îmbrăcat mama în uniforma aia ciudată, în carouri, am luat ghiozdanu` şi m-au cărat părinţii la şcoală. În curtea şcolii eram dezorientată. Like ` Mama, mai zi-mi o dată. Ce caut eu aici ? o.o ` Aveam o preocupare. Mă smiorcăiam că nu vreau să stau în bancă cu un băiat. Nu mai îmi aduc aminte prea multe din clasă, dar cred că eram aşa de dezorientată. Like ‘ wtf am I doing here ? o.o ‘ Mi se părea o veşnicie. Când am plecat acasă eram aşa uşurată. Cred că n-am mai vrut să mă duc, pentru că zilele următoare plângeam că vreau să vină mama şi să mă ducă acasă. La liceu nu sunt, so nu am ce să spun.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#10
Ah, prima zi de școală 105, ce mult pare să fi trecut. Îmi amintesc sigur că eram speriată de bombe, nu știam cu ce se mânâncă școala și nici ce mă așteaptă. Aveam clasica uniformă pe mine, părul prins în coadă și multe fire de păr ieșite pe afară :]] (clasica coafură a mea din copilărie)și aveam niște sandale cu o platformă cât de cât generoasă (nu știu cum de mi le luase mama, și acum mă minunez când mă gândesc la asta *lol*) șii...mă țineam după mama să nu mă rătăcesc. În clasă m-am așezat în prima bancă cu vărul meu(tot era bine că aveam pe cineva cunoscut lângă mine) și cu încă o colegă pe care nu o cunoșteam foarte bine. (lol, trei în bancă, eram singurii așa originali). Învățătoarea avea și încă are o figură blândă și nu îmi amintesc să mă fi speriat de ea =3.Știu că ne-a pus să desenăm ceva, ce vrem noi, ne-a luat desenele și le-a păstrat până la sfârșitul primarei după care le-a dat părinților. Really sweet, dar nu vă spun ce am desenat =]]

Bun, prima zi de liceu. Am mai crescut, m-am mai maturizat dar tot timidă și speriată de bombe păream (sau chiar eram). Curtea școlii era super plină de oameni și mă simțeam așa stingheră, fără să cunoști pe cineva din mulțimea aia, fără să știi ce te așteaptă...
În fine, aveam lângă mine pe același văr din clasa I plus doi colegi din fosta clasă. După și mai multe emoții, se strigau clasele, pâna la I am așteptat ceva. În fine, nu mă mai lungesc că deja am scris prea mult. Apoi am vizitat școala cu dirigul și noii colegi, am mers în clasă, am vorbit, etc, etc. A fost în orice caz o zi specială.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Profil de Liceu Flash 96 71.984 18-05-2014, 02:09 AM
Ultimul răspuns: Whisky
  Experiente amuzante la scoala βεκi 202 102.830 16-07-2013, 12:47 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Aveti ambitie la scoala? Ryoto 6 5.053 18-03-2013, 11:30 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Fara scoala Khonsu 21 13.897 15-05-2012, 12:23 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Cel mai tare an de liceu/generala si cel mai urat an de liceu/generala! hiimera 1 2.829 10-01-2012, 12:21 AM
Ultimul răspuns: Andrei.
  Scoala KarinaD 16 9.521 19-07-2011, 04:23 PM
Ultimul răspuns: North
  Concursuri la scoala Flash 13 10.022 11-12-2010, 09:17 AM
Ultimul răspuns: AlerimxD
  Incepe scoala ! [ 2010 - 2011 ] Flash 33 19.331 14-10-2010, 08:18 AM
Ultimul răspuns: *ILY Yaoi Maniac*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)