Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fara scoala

#1
Cred ca toti am zis macar o data ca ar fi mai bine daca nu ar exista scoala . Dar totusi , hai sa ne gandim ,cum ar fi fara scoala ? 39 Mai bine sau mai rau ?
Eu cred ca toata lumea ar fi mai indisciplinata si ar fi mult mai rau >.<

#2
E adevarat ca uneori (de multe ori :)) ) fac mofturi si nu am chef de scoala :-", dar, privind in ansamblu (ca deh, asa e omu'), fara scoala toti ar fi prosti. Si eu nu suport prostii. >.< Bine, probabil i-as fi suportat daca as fi fost si eu proasta, dar asta e partea a doua. :)) Fara scoala nu ar mai fi fost scrise atatea carti, nu s-ar mai fi descoperit remedii pentru atatea boli, practic lumea ar fi stat pe loc. Fara scoala nu mi-as fi cunoscut cei mai buni prieteni. xD Fara scoala nici nu m-as fi aflat acum pe zup =))) (o prietena mi-a zis de el si, in plus, fara scoala nu ar fi existat zup, right? /:) ).
Dar deviez de la subiect. ;))
Cum a zis si fleeting ray, fara scoala ar fi ca in perioada... fara scoala. :)) Fiecare lucru are avantaje si dezavantaje, dar dupa parerea mea (trecand peste ideile elevei stresate din mine =)) ) fara scoala ar fi mai rau.
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#3
Eu zic ca ar fi rau fara scoala..

Da.. mergeam la scoala injurand-o. Da, aveam ganduri in care distrugeam scoala. Da, visam sa tai profesorii si sa ii impachetez in pungi si sa ii arunc in rau. Dar acum nu mai sunt in liceu... si mi-e dor de liceu. Acum fiecare are alte preocupari.. scoala ne tinea impreuna pe acei elevi care ne intelegeam intre noi. Acum... la facultate vine cine vrea, si daca vine nu are timp de jucat poker in ore. Lumea e prea serioasa... problema mea e ca in interior sunt inca un copil.
[Imagine: Knowledge1s.jpg]

#4
Fără şcoală ar fi naşpa. Înainte, când nu exista şcoala, toţi oamenii erau bătuţi în cap, nu ştiau mai nimic, erau neciopliţi, se comportau animalic. Acum, şcoala i-a mai educat pe oameni, le-a mai temperat comportamentul acela animalic. Dacă n-ar mai fi şcoală, totul s-ar duce de râpă căci, totuşi, ea te învaţă diferite noţiuni ce-ţi vor fi de folos. Mulţi adolescenţi spun - printre care şi eu - că nu mai doresc să meargă la şcoală şi că ar fi mai bine fără ea. Noi spunem acest lucru fiindcă orele sunt lungi şi obosim, dar rar ne gândim cum ar fi viaţa noastră fără educaţie.
Totuşi, fără şcoală ai avea mai mult timp de pierdut, să stai pe net, să ieşi cu prietenii.. Dar toate astea ar fi posibile fără să înveţi ceva? Cum poate un om prost să folosească un calculator sau să vorbească cu prietenii ? Toate lucrurile astea le înveţi la şcoală şi nu le-ai mai şti dacă n-am mai merge la şcoală.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#5
În afară de faptul că şcoala vă face deştepţi să nu uităm că la şcoală mai comunicăm, vorbim, ne facem prieteni. Poate unii îşi găsesc iubiţii în liceu, nimic nu se ştie. Până la urmă şcoala nu e chiar aşa rea, dacă stăm să ne uităm mai atent. Nu numai că ne cizelează şi ne educă, dar sunt lucruri care ne fac să ne simţim bine. Excursii, plimbări prin pădure cu diriginţii şi profesorii, plimbări pe la diverse mânăstiri, lucruri noi pe care le aflăm doar prin intermediul şcolii. Nu neapărat ne face mai deştepţi pentru că până la urmă asta e şi ideea şcolii, ne învaţă, chiar dacă învăţământul e cam praf, să vedem şi partea bună asta din perspectiva elevilor acolo ne întâlnim prietenii, ne facem amici, dăm peste profesori care ne ajută şi ne sfătuieşte diverse lucruri.
-

#6
You're wrooooong!

Stii expresia "Ce nu te omoara te face mai puternic."
E adevarat ca nu inveti mare lucru la ore. Dar inveti sa inveti.. asta e defapt scoala. Nu o sa iti foloseasca multe lucruri din scoala. Nu le inveti pentru ca iti trebuie, le inveti ca sa stii cum sa inveti.
E stres doar daca nu esti pregatit de ascultat. Si cand zic pregatit nu ma refer la invatat. Trebuie sa stii din putinul pe care l-ai invatat sa deduci restul lectiei.
Cat despre bataie.. eu nu am incasat niciodata bataie.. si am ajuns un coward. Nu as vrea sa ma pot bate ca sa ma iau de altii.. mi-ar place sa stiu ca daca se iau altii de mine, vor regreta.


Edit:
Sa nu mai mentionez ca iti pregatesti arsenal de injuraturi in caz ca ai nevoie sa le folosesti si vrei sa le folosesti. Personal am decis sa nu le folosesc.
Inveti despre sex si cunosti fete (daca nu esti eu) si iti faci prietena (daca nu esti eu).
[Imagine: Knowledge1s.jpg]

#7
Citat:Da.. mergeam la scoala injurand-o. Da, aveam ganduri in care distrugeam scoala. Da, visam sa tai profesorii si sa ii impachetez in pungi si sa ii arunc in rau.
OMG cum am putut să nu văd asta. Cum puteai să gândeşti aşa ceva ? : )) Şi eu aveam momente în care gândeam chestii de genul despre anumiţi profesori din generală, pentru că erau unii calumea alţii praf. Şi nu îmi plăceau, dar totuşi îmi place cum gândeai. Cu pungile, acum îmi dă o senzaţie că dacă m-aş face profesoară să nu am un elev ce mă va tăia şi băga în pungă, deşi nu mă văd lucrând în învăţământ. Mai ales la salariile mici ce tot scad ca naiba, deci nu mă văd. Totuşi ar fi şi ăsta un factor care ar împiedica şcoala, adică să vedem : ar scade salariile, profesorii fac grevă şi astfel noi stăm acasă fără şcoală. Pare bine la momentul potrivit dar nu şi când ne cheamă la şcoală ca să recuperăm orele pierdute. Deci e mai bine să faci ore la momentul oportun decât să te cheme sâmbăta.

Citat:Acum... la facultate vine cine vrea, si daca vine nu are timp de jucat poker in ore. Lumea e prea serioasa... problema mea e ca in interior sunt inca un copil
La facultate e naşpa, nu vreau să mă gândesc la asta. Toată lumea e rigidă acolo.
-

#8
@Lynnu

Don't get the wrong idea 21 erau doar ganduri.. nici vorba sa fac asa ceva. Mi-ar place sa fiu profesor sa incerc sa dau un exemplu bun pt elevi dar in acelasi timp pt alti profesori.

Daca ne chemau sambata mergeau ei 10 Eu, ca majoritatea colegilor, nu mergeam sambata.

Yeah, se presupunea ca la facultate e mai misto.. ori am avut ghinionul sa nimeres la acea facultate la care nu e misto, ori s-au mai schimbat lucrurile de cand au fost la facultate cei care mi-au zis.
[Imagine: Knowledge1s.jpg]

#9
Cu ea sa fara ea ? 39

Parerea mea despre scoala este ca e o inchisoare pentru copii si adolescenti. Partile bune sunt putine, dar sunt: pauzele (ce ne-am face noi fara pauze... 71, vacantele (sunt sigura ca adoram cu totii vacantele) si posibilitatea de a-ti face noi prieteni.
Partile rele (aoleu...dar sunt muuulte): profesorii care sunt super-enervanti, temele date cu duiumul, testele, cel mai enervant instrument de tortura, si tezele care sunt muuult mai enervante decat testele in general...
Ce pot spune dupa parerea mea despre scoala: daca nu ar exista, am fi cu totii niste analfabeti! Sincer. Pana la urma are si scoala asta un rost...sa ne faca destepti si sa stim sa legam doua cuvinte!
[Imagine: aaaakip.jpg]

#10
Da chiar, de ce sunt profesorii asa enervanti? E job requirement?
Asa de greu gasesti cate un profesor care sa nu fie enervant.

Sa va zic un secret totusi. Dirigintele de la clasa mea ne certa cand faceam prostii... si s-a enervat foarte tare pe noi cand am umplut clasa de crengi rupte si frunze. Dar dupa liceu ne-am intalnit cu el la o bere si am discutat, nu mai stiu exact cuvintele lui dar a zis ceva de genul:

"Sincer m-a amuzat si pe mine ce am vazut atunci, dar trebuia sa imi pastrez imaginea fata de domnul director. Imi lua gatul daca afla ca in loc sa va cert eu rad cu voi si va incurajez."

Adevarul e ca au facut multe prostii astia din clasa si le-a trecut cu vederea. Si ne facea nemernici si mai si dadea palme, dar facea totul cu drag, radeam de loviturile lui, nu lovea tare sa nu ne loveasca. Daca nu-l cunosteai ziceai ca-i rau.. cum sa isi bata elevii? Dar stiind ca nu da tare si stiind ca tine la noi.. nu am fi vrut sa fie altcineva.


Also, off topic, interesant ca mai e lume la ora asta. Nu sunt genul sa deschid threaduri sper sa fie mai multa activitate noaptea ca ma plictisesc.
[Imagine: Knowledge1s.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Experiente amuzante la scoala βεκi 202 103.941 16-07-2013, 12:47 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Prima zi de scoala /liceu Khonsu 41 34.069 15-04-2013, 08:08 PM
Ultimul răspuns: Fear
  Aveti ambitie la scoala? Ryoto 6 5.087 18-03-2013, 11:30 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Scoala KarinaD 16 9.611 19-07-2011, 04:23 PM
Ultimul răspuns: North
  Concursuri la scoala Flash 13 10.094 11-12-2010, 09:17 AM
Ultimul răspuns: AlerimxD
  Incepe scoala ! [ 2010 - 2011 ] Flash 33 19.601 14-10-2010, 08:18 AM
Ultimul răspuns: *ILY Yaoi Maniac*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)