Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scoala

#11
Eu consider ca scoala are si parti bune si parti rele.
Parti bune:iti vezi prietenii, colegii, mai razi in ore, te mai amuzi de profi care cum sunt imbracati ( asta e principala ocupatie la mine in clasa, sa analizam intai profii cum sunt imbracati 21 ), pauzele, notele mari, orele gen informatica, muzica la care ma prapadesc de ras, inveti noi lucururi folositoare, mai razi de colegi, cu ei etc
Parti rele: notele mici, testele, ascultatul, temele, profii care te scot din sarite si care nu stiu de gluma, orele de dirigentie...morala si iar morala
In concluzie, nu pot spune ca iubesc scoala, dar nici ca o urasc.
[Imagine: j5atg3.png]


#12
Am un vecin care, de fiecare data cand vin de la scoala, imi spune sa o bag undeva de scoala 21
Pai, imi place la scoala, ceea ce e o noutate pentru mine. Uram scoala si toate regulile ei "stupide"
pana cand am ajuns unde am vrut si acum imi adun sperantele. Ma plictisesc si eu cateodata ma satur si imi vine si mie sa o bag undeva. Cateodata ma enervez pe unii colegi groaznic si ei se enerveaza pe mine. Sau pe profesori. Dar am inceput sa imi dau seama ca am nevoie de ea, de scoala fiind asta. Asa ca incerc sa nu mai bag in seama si sa continui, fie ca ma plictisesc, enervez sau imi vine sa ma arunc de pe ea.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#13
Ce cred eu despre şcoală ? Ciudat dar mi-am pus întrebarea asta de o mie de ori.
Păi nu îmi place şcoala, oare cui îi place ? Dar este necesară.
Nu îmi place pentru că profesorii şi părinţii ne obligă să mergem şi să învăţăm fiecare lecţie în parte, doamne urăsc asta cel mai mult. Da ce suntem noi ? Maşini de memorat ? = ))
Şi îmi place din cauza colectivului, unii din ei. Oricum e necesară =.- chiar dacă nu ne convine nouă acum : )), pe viitor ne prinde bine 65.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#14
Scoala ...

Eu ce sa zic avand in vedere ca sunt intra 8 e betoon 8 . E cam complicat acu` ca nea unit 2 clase si suntem o adunatura de nebuniiii x_x . Nu urasc scoala , dar nici nu o iubesc . Sunt situatii super 21 si super penibile .
Dar totusi scoala ne trebuie deci nu avem ce face :d .

Pam-pam-pam ... Intelegi ?!


#15
(23-12-2010, 10:51 AM)IngerasDinCiocolata A scris: Scoala ...

Eu ce sa zic avand in vedere ca sunt intra 8 e betoon 8 . E cam complicat acu` ca nea unit 2 clase si suntem o adunatura de nebuniiii x_x . Nu urasc scoala , dar nici nu o iubesc . Sunt situatii super 21 si super penibile .
Dar totusi scoala ne trebuie deci nu avem ce face :d .

adevarat, adevarat si eu is tot aa 8-a. Smile vaaai, pe mine ma amuza cel mai mult noii profi!!! Vaaaaai!! au cateva chestii 21 Profu: deci! se masoara in geaules!
Noi: In ce?
El: n-ai invatat la fizica? in geaules!
Noi: Domnu...nu sunt jouli?
El: nu! era englez ce Dumnezeu!!
Noi: Domnu....parca era francez!!
El: Nu copii, geaules!
21
[Imagine: wqymg0.jpg]

#16
Sunt si contra , dar si pro .
Pro pentru ca : imi vad prieteni si mai stau de vorba cu alti din alte clase ca sa mai aflu si eu cate si cate intamplari .Mai ai parte si de bomboane de la zilele colegilor de nastere . Ai parte si de note bune .
Contra pentru ca : Avem multe ore si multe teste .Avem pauza prea mica . Ne cearta mereu profesorii pentru ca nu facem bine nu stiu ce lucru . Luam note mici . Avem certuri mari in clasa si batai cu cornuri non-stop . Avem matematica si fizica , care ne chinuie .
C-am asta ar fi 4 .

#17
Am o scarba incredibila pentru scoala, ma dezgusta toti, de la femeia de serviciu pana la scarboasele de la secretariat, profesori, directori etc.
Ma enerveaza faptul ca au tupeu si nesimtirea de a cere respect din partea elevilor atata timp cat nu sunt in stare sa-l castige. Toate secretarele si toti portari sunt grandomani, privindu-te niste cretini cu 4 clase cu superioritate si aroganta. Profesorii in general sunt dezinteresati ca nu zici muci, este absolut penibil se predai o lectie citind-o din manual, majoritatea nefind capabili sa aprofundeze subiectele pe care le predau, insa isi permit sa piarda jumatate din timpul alocat orei cu glume proaste si cliseice ca sa mai scape putin de complexul lor de inferioritate.
Si dupa toate astea mai vor si marirea salariilor cu 50%, ce tupeu! Pot sa se spanzure si de lustra ca atat nu primesc.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Experiente amuzante la scoala βεκi 202 102.850 16-07-2013, 12:47 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Prima zi de scoala /liceu Khonsu 41 33.748 15-04-2013, 08:08 PM
Ultimul răspuns: Fear
  Aveti ambitie la scoala? Ryoto 6 5.055 18-03-2013, 11:30 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Fara scoala Khonsu 21 13.900 15-05-2012, 12:23 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Concursuri la scoala Flash 13 10.023 11-12-2010, 09:17 AM
Ultimul răspuns: AlerimxD
  Incepe scoala ! [ 2010 - 2011 ] Flash 33 19.338 14-10-2010, 08:18 AM
Ultimul răspuns: *ILY Yaoi Maniac*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)