Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Concursuri la scoala

#1
AÅŸi participat la olimpiade, la concursuri sau ceva de genu ?

Eu am participat la un concurs odată de poezie nu mai ştiu în ce clasă, dar nu am câştigat nimic aşa că a fost un timp pierdut degeaba.
În plis eu personal nu mă omor cu concursurile şi olimpiadele deşi diriga mă cară la cele de desen şi poezie că zice că's talentată.
En fin mă enervează că tot mă cară, dar de anu ăsta poate particip şi eu dacă las lenea la oparte.
Voi ?
-

#2
In clasa a 4-a am fost la olimpiada de limba romana. Si am ajuns pana la faza pe municipiu. Am luat locul 2 pe sector. Mai departe de municiupiu nu am ajuns. M-am incurcat la compunere si mi`au scazut toate punctele. La compunere se acordau cele mai multe puncte.
Si in a 5-a am fost tot la olimpiada de romana. Nu am mai ajuns la municipiu, insa am luat 96 de puncte. Cred ca trebuia sa iau 100.
In clasa a 4-a eu am fost singura din clasa care a ajuns al faza pe municipiu, air in a 5-a au ajuns 2 colege de`ale mele. In clasa a 4-a, in ochii fostei invatatoare au fost mereu niste eleve foarte bune. Cred ca s`ar fi bucurat ami mult daca ajungeau ele la municipiu, si nu eu. In a 5-a diriga nu a mai facut diferente intre noi. Oricum, parintii mei sunt multumiti de rezultatele mele.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#3
Am participat la multe concursuri de proză şi, spre surprinderea mea, în clasa a cincea am luat premiul trei, în a şasea premiul doi şi în a şapea premiul întâi. Well, nu erau cine ştie ce chestii, doar mici fărâme din imaginaţia mea. Unele erau sadice şi morbide, dar le-au plăcut.
Am mai participat la muulte concursuri de sport ţinute la şcoală. Erau diferite chestii de basket şi nu m-am putut abţine. Mda, acolo mi-am sucit şi mâna. Oricum, îmi place sportul şi d'aia particip. Şi am luat locul întâi pe şcoală la basket : >.
Bine, mai sunt multe concursuri de matematică la care m-am dus, dar a fost un timp irosit fiindcă m-am ales cu o amărâtă diplomă de participare.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#4
Hm , am participat la cam tot ce s'a făcut la şcoală . Profele m'au ales să particip . Îmi place , ce'i drept , chiar îmi place . Am luat premii frumuşele , cele mai multe în a VII a , dar şi anul ăsta am câştigat un dvd player , la un concurs destul de interesant la liceul lauder [ cine este din Bucureşti , poate îl ştie ] . În rest , la olimpiada de română şi religie am fost activă în fiecare an . La română am luat anul ăsta premiul trei pe sector şi pe municipiu şi la religie , premiul întâi pe ambele faze , dar pe municipiu trebuia să fiu prima ca să ajung pe ţară . Şi în rest , am fost la concursuri ce s'au ţinut la şcoală şi am primit câte o diplomă pe care era trecut rezultatul .
Şi pentru plăcerea mea , am fost la olimpiada de arte plastice , să văd ce pot , cum vreau să intru la liceul tonitza . Şi am luat 9 la desen şi 10 la pictură . So , zic că destul de bine .
Au mai fost şi festivaluri de muzică clasică la care am mers şi ne'au dat o diplomă .
Depinde de ce stare am , dacă în ziua respectivă nu mă simt bine sau nu am chef , clar nu fac nimic bine . Mi s'a întâmplat . Dar îmi place să merg la genul ăsta de activităţi .

#5
Si pe mine m-au tarat profii la olipiade si concursuri >.< .
In clasa a cincea am fost a treia pe judet la olimpiada de tehno . Daca nu greseam un cacat mic luam locul 2 . Ma rog , neatentia costa >.< .
In a opta am luat premiul 3 la olimpiada de religie .
Tot in a opta , la olimpiada la romana am ajuns pe judeteana si am luat 94 de puncte sau ceva asa , deci zic eu ca e bine . Am facut o compunere mai sadica , dar se pare ca le-a placut .
In fiecare an am fost la olimpiade si concursuri . La romana , religie si tehnologica n-am lipsit in niciun an . In clasa a cincea si a sasea am fost la un concurs de engleza , in clasa a saptea la unul de franceza , la mate am fost in fiecare an la plesneala , ca oricum n-am trecut de faza pe scoala *ma mandresc 7 puncte , dintre care 3 din oficiu* , la biologie in clasa a saptea .
Am diplome de participare de la fiecare si am impresia ca mai sunt , dar nu mi le amintesc acum .
La unele am mers din proprie initiativa , pentru ca stiam ca unde sunt olimpiade e si el :ang: .
La chimie am luat 80 de puncte pe scoala , dar nu am mers mai departe pentru ca eram prea multi care au trecut . Mda .
Nu stiu daca se pune , dar am fost si la o chestie de alergat . Trebuia sa alergam prin parcul Tineretului si zic eu ca erau vreo 3 km . Am ajuns la prima editie ultima , dar la a doua penultima . Bineinteles ca am mers mai mult la plesneala , pentru ca profa ne-a promis media 10 . Normal ca a mers juma' de clasa .

#6
Concursuri...concursuri si iar concursuri
Pai sa vedem...Din cate imi aduc aminte in a saptea am fost la un concurs de romana la care am luat medalie de bronz pe judet,iar in a opta am fost tot la acelasi concurs dar de data asta am luat medalie de aur pe judet si m-am calificat si la nationala unde am luat 90 de puncte.Bine,pot spune.Asa am fost la olimpiada de franceza unde nu am ajuns decat pana la faza pe judet,dupa in a sasea la olimpiada de tehno unde am luat locul 3 pe judet,am participat la multe concursuri de romana unde am facut compuneri foarte sadice,dar le-au placut,daca imi aduc eu bine aminte la unu chiar am luat 100 de puncte.In a noua am fost la un concurs de proza unde am luat 94 de puncte.Tot in a noua am fost la olimpiada la desen unde am luat locul 2 pe judet.Am mai fost la olimpiada de romana in a opta unde am luat pe judet 89 de puncte.In a saptea am fost la olimpiada de biologie unde nu am trecut de faza judeteana obtinand un punctaj de 90 de puncte.En fen,inafara de cele enumerate mai sus am participat la foarte multe concursuri unde am obtinut punctaje destul de bune.
[Imagine: j5atg3.png]


#7
In general trebuie sa tragi de mine ca sa particip, dar am participat. Cel mai mult am participat la concursuri de literatura. Am fost la Olimpiada de romana in fiecare an, chestie care e ciudata pt. mine, pentru ca daca vad ca nu merge, nu merge si gata, pierdere de timp. Dar aici nu m-am lasat, chiar daca in clasa a 5a, de exemplu, luam punctaje foarte mici cu care ma mandream atunci, dar cu care as intra in pamant de rusine acum. -__- Dar am progresat, si am de gand sa merg si in clasa a 8a. Anul asta am ajuns la faza nationala (nu ma pot abtine sa nu ma laud : > =)) ) dar nu am mai luat nici un premiu acolo. T.T Si asta a devenit obiectivul meu acum.
Am mai participat la concursuri de limbi straine si la chestii sportive pe la scoala.
Prin clasele mai mici participam si pe la mate, dar apoi... =)) Si proful ma tot seaca sa ma duc si ii tot zice lu' mama ca de ce nu merg la concursuri ca bla bla. >.< Asta e cea mai stresanta parte. Si o mai am si pe profa de chimie pe cap, care imi da de inteles ca la anul vrea sa ma trimita la olimpiada. >.< WTF, nu le am cu chimiaaa. Nu stiu ce dracu' i-a venit.
In fine. Cred ca o sa particip mai mult in a 8a.^^ Desi nu-mi surade ideea.
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#8
De-a lungul celor 7 ani de şcoală pe care i-am terminat, am fost la muulte concursuri...Am fost la concursuri la care am luat doar o diplomă de participare sau ceva de genul ăsta, am fost la concursuri de gen Smart, Winners, Olimpicii Cunoaşterii la care am luat mereu cel puţin premiul III (da, am luat şi premiul I)...Anul acesta însă a fost plin de concursuri: 2 concursuri la chimie, la unul mai aveam 2 puncte si luam metiune, la altul premiul III sau II, cine mai ştie21...un concurs de postere, tot la chimie, am fost o echipa de 4 fete şi am luat premiul II...2 concursuri cu trupa de teatru a şcolii, la unul premiul II si la celalalt un premiu special...Apoi olimpiade: în clasa a 5-a am luat menţiune la română pe judeţ, intr-a 6-a n-am trecut pe judeţ, iar într-a 7-a am luat premiull II, tot la română...într-a 5-a şi a 6-a am trecut şi la mate pe judeţ, dar nu cu cine ştie ce rezultate...apoi acum intr-a 7-a la olimpiada de biologie pe judeţ am luat premiul II iar la religie era să iau menţiune...Cam atât îmi amintesc momentan, dar sigur mai sunt şi altele...21 A, şi ţin să adaug că la unele dintre concursuri au vrut profesorii să merg, că dacă era după mine, nu mă mai stresam eu atât...21


#9
Am fost la cateva concursuri
Am fost la unu in clasa a 3-a si am facut o lingura imbracata in taranca21)am luat premiul intai
Am mai fost la olimpiada de tehno si am luat premiul 2 pe judet
Si la olimpiada de bio, premiul 1 pe scoala
A, da, am fost si la Cangurul Matematic
21)dar nu am luat nimic
[Imagine: 4030611123_ba7807d59b.jpg]

Mintea îmi spunea: "dormi". Dar şi mai profund, îmi spunea: "visează".
Mintea, am putea spune ca este o dictatoare tirana vesnic in razboi cu sufletul.
True blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24778

#10
Concursuri? Mda, am fost la cateva...
In clasele 5-7 am fost la olimpiada de mate. Aveam 10 pe linie si profa ma trimitea. Problema era ca la clasa faceam intotdeauna chestii foarte simple. Treceam usor de faza pe scoala, dar la etapa pe oras eram praf. 21 Faceam cam jumatate din prima problema, erau patru probleme. Nu ma descurcam deloc, nu aveam idee de ce scria in subiectele alea, nu eram pregatita.
Am fost la olimpiada la engleza in clasa a 8-a si a 9-a si am avut rezultate destul de bune la faza pe oras, nu ma aveam mult pana la calificarea la judeteana. Si anul acesta am de gand sa merg, dar vreau sa ma straduiesc mai mult, sa ajung la judeteana si sa obtin un rezultat bun si acolo. Smile
Si in scoala generala si in liceu am fost la Cangurul, si de matematica si de engleza-germana. Intotdeauna am obtinut rezultate foarte bune la concursul asta si imi si place sa merg. 4
[Imagine: sig_reinoir.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Experiente amuzante la scoala βεκi 202 104.157 16-07-2013, 12:47 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Prima zi de scoala /liceu Khonsu 41 34.157 15-04-2013, 08:08 PM
Ultimul răspuns: Fear
  Aveti ambitie la scoala? Ryoto 6 5.108 18-03-2013, 11:30 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Fara scoala Khonsu 21 14.061 15-05-2012, 12:23 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Scoala KarinaD 16 9.620 19-07-2011, 04:23 PM
Ultimul răspuns: North
  Incepe scoala ! [ 2010 - 2011 ] Flash 33 19.658 14-10-2010, 08:18 AM
Ultimul răspuns: *ILY Yaoi Maniac*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)