Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cel mai tare an de liceu/generala si cel mai urat an de liceu/generala!

#1

Nu am văzut un astfel de thread pe aici aşa că m-am gândit să postez această chestie care mi-a venit în cap.
Fiindcă trec acum prin cel mai urât an de liceu - clasa a-X-a.
Cu siguranţă şi voi aţi avut sau aveţi un an frumos sau urât de liceu/generală care va rămas întipărit în minte şi care oricu va încântat la culmea ori va dezamăgit.
*Deci cum vaţi simţit în acel an, ce peripeţii rele sau bune vi sau întâmplat? Colegii/colegele vau bucurat cu prezenta lor sau vau supărat? Porfesori au fost îngăduitori sau răi şi vau băgat pe gât teme şi lecţii pănâ aţi înebunit? De cedat nervos aţi cedat? Timp de respirat aţi avut?

♞

O să fiu prima şi sus am menţionat deja că anul acesta şi anul tercut 2011-1022 clasa a 10-cea este destul de grea şi stresantă. Anul care a trecut, în primul semestru pot spune că toţi neau presat ca naiba. Porfesorii au tot predat şi tot pe ultima sută de metrii am ajuns cu toţii. Notele sunt foarte mici, mediile la fel... aşa ceva este chiar grav. Norocul meu că tot media de 9 şi ceva am scoso.
Pe lângă teme care au venit ca dracu şi proecte, peste proecte, multe chestii sau întâmplat. Colegii sunt destul de neînţelegători, dar apele se cam schimbă.
Oricum sper ca pe semestrul acesta să fie mai bine.


#2
Termin liceul anul asta si nu imi place, habar nu am cum o sa fie la facultate si poate ca m-am atasat de viata de la liceu, dar nu vreau sa ajung acolo.
Cel mai rau an de liceu a fst cu siguranta primul. Clasa a 9-a mi s-a parut groaznica, liceul a fost intr-o zona noua unde nu cunosteam pe nimeni si pentru 2 saptamani, pana m-am obisnuit cu colegii, a fost un blur total, nu imi mai amintesc decat prima banca 21. Apoi am avut o profesoara de engleza foarte enervanta, era exigenta si cu toate ca vroiam sa raspund, ma ignora, dar am invatat mult de la ea.
Cel mai bun an a fost cu siguranta clasa a 10-a, deja ma invatasem cu colegii, imi facusem cativa prieteni buni si profesorii ne cunosteau. Scoala a mers bine anul ala si cred ca atunci am avut cea mai buna medie. Anul asta am de furca, sper sa trec bac-ul cu bine. 4
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Profil de Liceu Flash 96 72.521 18-05-2014, 02:09 AM
Ultimul răspuns: Whisky
  Prima zi de scoala /liceu Khonsu 41 34.076 15-04-2013, 08:08 PM
Ultimul răspuns: Fear


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)