Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Experiente amuzante la scoala

Tin minte ca eram in mijlocul de transport in comun cu niste colegie.
Eu stateam fata in fata cu ele.

O colega: Nu te uita in spate (eu credeam ca se refera in spatele meu)

Si ca sa nu ma uit, ca na, tentatia, m-am uitat la baietii din spatele lor, si au inceput sa rada, si nu stiam de ce, ca m-au vazut ca ma uitam la ei de zici ca voiam sa-i fugaresc, si am inceput sa redem in prostia noastra si acum cand ne aducem aminte ne apuca rasul 21

Era ora de mate pe care o avem cu diriginta. Acum stam la parter, in anii trecuti stateam la etajul 1. Si cum stateam noi calmi, fara grija si o ascultam pe diriga cum ne insira o gramada de reguli apare o fata care spune ca a trimis-o directoare ca sa ne de-a niste niste foisa le semnam. Bun, eu una n-am avut nimic de comentat. Diriga ne-a explicat ca prin semnarea foilor vom plati lucrurile pe care le distrugem. Mda, noi suntem ce-a mai obrazinca clasa din tot liceul. Avem cativa nebuni si suntem obisnuiti sa ne trezim cu catedre rupte, scaune indoite etc...

Si Alin, un baiat tacanit o intreaba pe diriga:

El: - Doamna, dar daca nu semnam?
Diriga: - Atunci vei scrie pe jos.
El: - A, ce tare! Putem sa scriem si stand pe tavan?

A spus asezandu-se pe jos. Nu este foarte amuzant, dar pe moment ne-am prapadit de ras.


O alta intamplare, inainte sa luam vacanta. Dupa cum spuneam, clasa mea strica tot. Era ora de psihologie cu un profesor idiot pe care il urasc ~ am facut si civica cu el si istoria in unii ani. Este groaznic! Colegii au stricat scaunul de la catedra si s-au gandit ca este mai bine sa nu anunte ca este rupt. Si stateam noi cuminti in banci pana vine proful. "Buna ziua", totul bine si frumos pana il vedem pe prof cum se aseaza la catedra si dispare dintr-o data din raza noastra vizuala. Desi stiam ca se va intampla asta, nu ne-am putut abtine sa nu radem.

Sau alta in ora de sport ~ o faceam in clasa. Vine proful care este destul de bun, de treaba... Se aseaza la catedra si ne priveste atent. Colegii vorbeam, radeam, nu aveam nicio treaba. Eu am ales sa tac, colega mea fusese trimita dupa ceva si nu aveam cu cine sa vorbesc, ma jucam pe telefon. L-am vazut dintr-o data pe profesor cum isi ia fularul de la gat si se duce la un coleg, l-a rasucit si a inceput sa-l bata fiindca nu statea cuminte. Profesorul nu dadea tare, mai mult in joaca. Alin s-a aruncat sub banca si a traversat pana langa mine, dar si-a prins mana. A iesit de acolo plangandu-se si injurand in soapta, proful venind cu o replica: "Cine te-a pus mai sa te bagi acolo?"
Tot in aceeasi zi la ora de sport l-a enervat un baiat Robert pe profesor si s-au luat la fugarit. Robert a inceput primul sa fuga, dar proful l-a ajuns din cativa pasi si i-a tras un sut in partea dorsala de a sarit ala in sus. Foarte frumos...

Avem profesori nebuni: Proful de geografie de pune porecle, doamna de fizica de bate cu batul cand ne prinde pe hol, domnul de informatica nu ne lasa sa ne uitam la nimic cat stam pe calculatoare ~ doar la desene animate gem Tom&Jerry. Diriginta nu se enerveaza cand punem porecle profesorilor si ne suporta nebuniile. Nu s-a suparat nici cand am inundat clasa. Alin a pornit caloriferul si ne-am trezit peste cateva minute inundati. A fost frumos.
[Imagine: tumblr_ly22ajz0v51r4hp5mo1_500.jpg]


Winter

Clasa a VI-a. Ora de istorie.
Profu nostru de istorie era batran, strict, punea note mici, dar facea foarte multe glumite pe seama noastra. De fiecare data cand se auzea un telefon in timpul orei, profu era ceva de genul:

"Inchide-ti scula!"

Se auzea alt telefon, iar el:

"Inchide-ti scula!"

Sala noastra de clasa era laboratorul de geografie, asa ca avea un calculator. Profu de istorie incerca sa deschida calculatorul, dar nu reusea. Un coleg:

"Domn profesor, va merge scula?" 24

Iar profu a inceput sa rada 21.
Cea mai buna faza eveeeer!
[Imagine: 11qpgxx.jpg]

Naruto FanFiction || Vreau sa fiu EU



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Prima zi de scoala /liceu Khonsu 41 33.748 15-04-2013, 08:08 PM
Ultimul răspuns: Fear
  Aveti ambitie la scoala? Ryoto 6 5.055 18-03-2013, 11:30 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Fara scoala Khonsu 21 13.899 15-05-2012, 12:23 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Scoala KarinaD 16 9.522 19-07-2011, 04:23 PM
Ultimul răspuns: North
  Concursuri la scoala Flash 13 10.023 11-12-2010, 09:17 AM
Ultimul răspuns: AlerimxD
  Incepe scoala ! [ 2010 - 2011 ] Flash 33 19.338 14-10-2010, 08:18 AM
Ultimul răspuns: *ILY Yaoi Maniac*


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)