Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scoala

#1
Daca mai este un topic asa, moderatorilor, stiti ce este de facut.

Aud pe la unii ce spun ca scoala e oribila, nici nu ar fi trebuit inventata si multe alte chestii. Altii spun ca este superba si ca daca nu ar fi scoala ar muri si sar plictisi etc.

Voi ce parere aveti?
[Imagine: Hm757.png]





#2
Topicul ar merge cel mai bine la sectiunea ''Scoala'', nu crezi ? No problem, un moderator sau global sau chiar un admin va muta topicul la sectiunea corespunzatoare.
-

#3
Eh , eu sunt si pro si contra scolii xD De ce ? Iata si raspunsul meu :
Pro:
Eh , scoala are si ea fazele ei bune , iti vezi prieteni , razi de colegii tai sau cu ei , mai faci tampenii ce o scot pe diriga din pepeni 21 te distrezi xD SI pana la urma daca nu m'as duce la scoala as sta la pc , tv si as iesi p'afr' da' plictiseala ENORMA xD Deci chiar daca trebuie sa scriem si sa invatam ne mai ocupa din timp si nu ne mai plictisim xD
COntra :
daca ai aveao pe diriga mea , sigur ai fi contra 21 Femeia aia e nebuna 78 Asa as mai fi contra deoarece , astia care sunt acum a 6 , ies maxim la 6 , iar aia de pe a 5 a maxim la 5 , iar eu care st pe a 7 a ies la 7 maxim , dar si pe a 6 a tot la 7 am iesit 3 zile din saptamana ca anu asta , deci nu mi se pare cinstit 14 Ce aia sunt mai cu mot ? Mai sunt contra scolii deoarece am niste profesori pe care nu vii doresc , care nu stiu de glume , si ne insulta ,bla bla :- ma rog xD
pai cam atat am avut de spus xD

#4
Păi, îmi place şi nu-mi place.
ÃŽmi place:
Distracţie, pauze, faze amuzante, prieteni, note bune, cunoşti lucruri noi, împărtaşeşti păreri cu colegii, te amuzi .
Nu-mi place :
Păi, profesorii răi, manelişti, piţipoance, fiţoase, bogătaşi, note proastre, dezamăgiri, probleme, şi lista ar pute continua, printre care, şi duşmanii .
Şcoala este o instituţie menită să te ajute, însă altora mai rău le face, pentru că ei vin la şcoală pentru corn şi lapte, şi să facă mişto de alţii, să se dea mare cu ce au ei şi alţi n-au, sau să şantaşeze profesorii. Plus că, în unele şcoli mai se şi fumează şi unii se droghează .
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#5
Eu sunt intre.
De ce imi place?
Pentru ca practic scoala inseamna toata copilaria.La scoala faci miiiiiii de nazbatii( in cazul meu 21 ), te distrezi cu colegii, si inveti lucruri folosotoare ( recunosc, unele nu sunt).
La scoala e amuzant:p

De ce nu imi place?
Cand se gaseste un profesor sa iti dea teme cu tonele si sa te asculte cand ii vine lui, numai atunci simti cum ti se urca dracii ( scuze de expresie) in cap.
Unii profi' sunt de treaba , dar uni iti vine sa le dai cu ceva in cap14.

In concluzie: Scoala e tare, dar e si plictisitoare10
[Imagine: 5fcff5ef.gif]

#6
888 Salut 88;x
Vad ca ai venit cu ceva nou.
Scoala este placuta in clasa intai unde profesori nu trag de voi ca de rufe. Eu de ex. nu stiu engleza pt. ca in 6 ani de studiu am avut minim 8 profesoare, cand eram mica stiam engleza dar in clasa a cincea am uitat tot, atunci am avut trei profesoare. Dar sa lasam engleza si sa raspundem la intrebare.
Eu sunt membra oficiala DNAS ( Departamentul Natoinal Anti Scoala)
242424 Pa 242424

#7
Interesant topicul! Oare de ce nu m-am gandit eu la asta?21

Mie imi place la scoala. Mai ales acum ca sunt la liceu. Chiar daca am teme cu gramada si invat pana la epuizare, are si parile ei bune. Te ditrezi cu colegii, cum au zis si userii de mai sus, iti mai enervezi profesorii.
In concluzie, eu sunt pentru scoala. Mie personal chiar imi place.
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#8
E bine si la scoala.E bine ca iti mai vezi colegii , prietenii , mai razi de profesori sau de alti colegi si tot asa.E si rau cand vezi ca iti dau profesorii mult de scris sau de invatat , dar oricum astea daca le faci , nici un profesor nu are nimic cu tine.Deci nu pot sa zic ca imi place foarte mult la scoala , dar nici ca o urasc.
Asa ca sa ai o zi buna!Smile

#9
Scoala are parti bune si parti rele, de aceea eu sunt intre.
Imi place:
Prieteni, faze la care te prapadesti de ras, ore amuzante, note mari, inveti lucruri noi si altele, dar nu imi mai vin prin minte.
Nu imi place:
Dirigu` care e nebun, ora de dirigintie [ morala intr-una ],note rele ,ora de mate [ unde se mai ia si 2, dar nu si eu ], profesorul care intarzie la ora [ la mine in clasa e o galagie de se trezesc si mortii ], o zi de serviciu pe scoala [ plictiseala mare ], cred ca mai sunt, dar nu mai enumar pentru ca mai am ce21
Deci cum am mai spus scoala are parti bune si rele, nu pot spune ca nu e importanta, pentru ca daca nu ar mai exista, noi nu am mai sti nimic.

#10
Probabil ati maia uzit asta dar scoala chiar este folositoare.Este bine la scoala, nu pot comenta. Dar sunt momente in viata (gen clasa a 8-a, a 12-a ) in care ti se face sila de orice. De ce spun asta? Avem cate 6 teste in fiecare zi, inmultind cu 5 ajungem la un scor genial, nu? Avem pregatiri peste pregatiri. Cam cum suna orarul meu de marti: de la 6-15 ore. De la 15-16 pregatire, de la 16-18 pregatire si in acelasi timp tot de la 16-19 pregatire. Cam cand le-as putea face pe toate? Meh, deci sunt pro si contra in acelasi timp.
[Imagine: wqymg0.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Experiente amuzante la scoala βεκi 202 102.822 16-07-2013, 12:47 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Prima zi de scoala /liceu Khonsu 41 33.741 15-04-2013, 08:08 PM
Ultimul răspuns: Fear
  Aveti ambitie la scoala? Ryoto 6 5.052 18-03-2013, 11:30 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Fara scoala Khonsu 21 13.897 15-05-2012, 12:23 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Concursuri la scoala Flash 13 10.021 11-12-2010, 09:17 AM
Ultimul răspuns: AlerimxD
  Incepe scoala ! [ 2010 - 2011 ] Flash 33 19.330 14-10-2010, 08:18 AM
Ultimul răspuns: *ILY Yaoi Maniac*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)