Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Verde.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Păăăăi am zis să îmi deschid şi eu un topic la gfx . În fine nişte porcării am făcut dar fie 21 . [align]

[Imagine: 082036000369.jpg] - Mda . . . Plictisealăă . . .

[Imagine: 082036000472.jpg] - EÅŸuare , ca de obicei .

[Imagine: 116002000003.jpg] - Mie mi se pare prea încărcat >_<

[Imagine: Victoria_by_psychiatetrique.jpg] - Cu ăsta am zis să particip la SOTW , şi ca de obicei o eşuare . . .
[Imagine: 23200043sda2.jpg]

[Imagine: oh75n6.png]

[Imagine: hawaiiansunsetc12102004JZ3F2540a-600.jpg]

Mda . Esuari >_>
Am trecut si eu pe la tine. In primul rand nu-s esuari, eu sunt si mai groaznica ca tine.
Imi plac mult gfx-urile tale. Efectele folosite sunt foarte bine, imi plac si fonturile care le folosesti. Marimea zic ca este destul de potrivita. Calitatea imaginilor este buna, imi place contrastul care se face intre efectele folosite si imaginea originala. Se vede ca ai ceva experienta. Ce nu-mi place e insa ca nu am vazut nici un avatar si nu pui border. Ar merge si un border la sign-uri. Incearca simplu alb, negru sau dublu gen negru x galben(am dat doar un exemplu). Imi place ca folosesti textures si imi plac mult brushurile folosite. So, ce as putea spune decat bravo, bafta si sa mai faci. Huggie hug
Uh.. ti-ai pus si tu GFX-urile... bravo!
Mie personal chiar imi plac , desi nu sunt buna in acest domeni am sa fiu deacor cu Kayla : Efectele pe care le folosesti sunt bune si fonturile nu sunt rele.Marimea nu mi se pare exagerata , dar parca al doilea din primul post e utin cam mare ... anyway... in rest e bine. Imi place cam tot ce ai facut numai ca ceea ce ma deranjeaza este culoarea cu care ai scris ,,Un zambet un sarut si o lacrima! " abia am descifrat ce ai scris , poate si datorita faptului ca am ochelarii 10 . In rest e okey.bata in continuare!
[Imagine: Mysteri.jpg]


Nu m - am putut abtine sa nu pun ce am facut acum 10 minute 5

[posturi unite]

[Imagine: Alohaabmp.jpg]


Si un avatar pe care l - am facut acum 10 minute . Nu este ceva cine stie ce . Facut din plictiseala 106
Chiar daca m - ai rugat de vreo 3 - 4 , iar eu ti - am promis acum nu stiu cate zile ca dau com, uite - ma aici ^^. Sa stii ca nu - a esuari 39 Dar tot cred ca ai cateva greseli 21 [ buna de mine 9] Cateodata le faci prea mari [ cum ar fi in primul post ] si cateodata prea mici [sau mi se pare mie : ))]. Chiar daca alea mici sunt putin mai bune : ).

Ador sig ul de la semnatura. 1. Imi place cum l -ai pozitionat. 2. Imi plac efectele pe care le - ai folosit. Se potrivesc bine si culoarea ... 15 Ti - am spus. Imi place totul la el hug

I - a mai fa si altele repejor ca poate iti dau onoarea ca sa imi faci si mie unul daca esti cuminte15
Etto, o sa comentez doar ultimul post, adica avatarul.

Sti, in primul rand cand faci un sig/avatar/banner/etc. nu trebuie sa fii atenta doar la ce pui pe el ci si la cum asezi personajul in background, asta e primul pas la care te gandesti cand vrei sa faci ceva in PS. De exemplu, in avatarul tau nu pot scrie ca tipa e pozitionata prea bine si iti spun si de ce, tipa aia e doar un cap 22 nu ii se vede gatul sau umerii sau alt ceva, nu era o crima daca ii taiai tipei din cap, defapt nu din cap, din par, uitate si la alte sig-uri si avatare de pe aici[ dar uitate la sig-urilor unor persoane care stiu cu adevarat ce e ala Photoshop, nu alti incepatori, ca in ultima vreme sau inmnultit mai ceva ca iepurii ] , vei observa ca majoritatea personajelor din respectivele sig-uri nu au capul intregm ci taiat putin, un detaliu, dar conteaza, vorba aia, detaliile fac diferenta.
Apoi, incearca sa folosesti si ceva c4d-uri, nu numai texturi si brushuri, sau alt ceva ce ai folosit acolo, gasesti c4d-uri pe DeviantArt, defapt, poti gasi si pe Google O: ma rog. Apoi ar fi lumina, uitate atent la avatarul tau si vei vedea ca nu exista un punct mai deschis, un centru de interes, ochii nu cred ca se pun in cazul de fata, sunt de o culoare [ non-culoare defapt ] mai deschisi din poza originala so... e dejuns sa pui un soft brush de culoare alba pe Overlay si eventual mai scazi din opacitate ca sa dea mai bine.
Ah, si... nu te mai semna pe avatare, dupa ce ca sunt asa de micute ... mai bagi si o semnatura, mda, da urat, mai ales cu un font elegant ca ala, macar daca foloseai ceva mai... non-strident ? precum Arial, za best font, nici la sig-uri nu e prea bine sa folosesti un font ca ala la semnaturi, ah si am observat ca la sigurile pe care le-ai facut pana acum textul are mari dimensiuni si este mai mereu pus intr-un colt, incearca sa nu mai faci asa, e mai simplu sa il pui mai mic, nu stiu... 14-16pt ? si sa fie undeva mai aproape de focal, adica personaj, idee e sa se inteleaga ce scrie.

Succes.
Loc rezervat. Revin maine cu un edit. Promit. Am spus edittttttttttttttttttttttttt
Ok, deci cum ti-am promis, edit :

Voi comenta in special ultimele doua posturi:
Sign-ul: In primul rand nu imi place marimea, e prea alungit si nu se vede bine, zici ca imaginea e deformata. Vad ca ai folosit un brush destul de interesant, dar la aceea fata se vede decat jumatate din ochi, nu ai integrat-o corect. Borderul e destul de potrivit, desi consider ca ar fi putut merge si altul.

Avatarul: E dragut imi place, doar ca tipa nu e prea bine integrata. Ai folosit un brush destul de interesant sau e textura si nu mai vad eu bine? 21 Poate ar fi mers si un border.
So, eu iti urez bafta in continuare, sa devi din ce in ce mai buna si sa mai postezi si alte gfx-uri.
Deci, GFX'urile tale nu's esuari, sunt bune si dragute. Marimea e buna, efectele folosite imi plac, si imi plac si fonturile folosite. Imi place contrastul pe care il formezi, ai ceva experienta21. Asta a fost pentru primele sig'uri. Acum sa trec la ultimul tau post. Sig'ul e un pic prea alungit, dar am inteles ce ai vrut sa faci. In rest nu mai repet ce am scris mai sus. Cat pentru avatar. Nu stiu, ceva nu imi place, nu stiu exact ce. Nu e prea detaliat,si nici imaginea nu e prea interesanta. In rest totul e bine. Succes in continuare!
Mda. Mi- a fost atat de lene incat nu am putut face nimic -.-. Am sa pun lucrarea de la MOTM. Sper sa imi fi iesit ceva -.- :

http://i1111.photobucket.com/albums/h479...tled-1.jpg

Edit : [Imagine: cats.jpg]
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30