Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Verde.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Îmi pare rău să-ţi spun dar de la postul de pe data de 29.12 nu-mi mai place nici o lucrare de a ta. Şi nu încerc să fiu răutăcioasă, doar că nu am observat să fi evoluat în vreun fel. În majoritatea lucrărilor ai aproape monocromie - nu zic că ar fi rău, doar că părerea mea e să încerci şi altceva, să ne surprinzi cu ceva. Erau timpuri în care evoluai de la un post la altul, dar acum nu faci decât să stagnezi. (şi scuze dacă a sunat ciudat)
Ai trecut de faza în care făceai experimente şi te jucai pe la adjustements image. Încearcă să fii mai creativă, nu doar să te joci cu 2-3 opţiuni şi să pui un c4d.
La penultima ai exagerat cu depth-ul dar îmi place textul. Şi la ultima ai prea multe efecte şi sincer, nu dă prea bine la ochi. Ar fi mers un text totuşi. :3
Sper să nu te fi ofensat în vreun fel şi să nu fi spus vreo prostie. Mult spor! ^^

xoxo, Ang.
Ang., știu asta și îmi vine să mă dau cu capul de pereți. Sunt supărată pe mine că nu mă mai joc în PS cum o făceam acum câteva luni.
Momentan, din cauza prostiei de laptop, adică de fapt prostiei făcute de tata pe laptopul meu, nu am acces decât la mozzila and mneh și Photoscape care nu mă ajută deloc, așa că o să mă reapuc mai serios de PS, cu niște tutoriale date de Lia pe mess acum o lună parcă, sâmbăta asta.
Poate o să fac avatare în Photoscape, dar mă îndoiesc * lol, ce-am putut să zic *. Până atunci o să încerc să-mi descarc niște packs pentru Ps. Mersi că ai trecut pe aici, o să dau edit când o să am ocazia.

edit: gah, bleah. am incercat ceva, am acces la ps-ul de pe calculator, dar mdoh, calculatorul asta imi distorsioneaza toate imaginile, asa ca nu stiu cum arata de fapt 21.

[Imagine: t3OmU.jpg]

http://i.imgur.com/U79ir.jpg
http://i.imgur.com/mTWna.jpg

Umm, cam atât. Prima-i originalul, a doua se vede. Este făcută la PC, de aceea poate pare ciudată 21.
First, cand am vazut originalul am zis Um ok, simplu dar ok. Apoi cand am vazuto pe cealalta si dupa ce am citit textul de jos "._.

Nu cred ca sunt singura care iti spune dar lucrarile tale sunt de-a dreptul monocrome. Clipping maskul ala nu da bine acolo plus ca e acoperit ochi de blur si char ca nu da bine. Ar mai fi mers mai mult de doua culori, puteai sa lasi varianta originala sau daca nu iti placea levels/curves te ajuta mereu. Un efect vintage s-ar fi potrivit renderului astuia. De tipografie nu am ce comenta pentru ca nu ai pus text desii chiar ar fi mers doua-trei cuvinte pe langa personaj. Lighting/Depth, aici e okii dar mai mergea ajustat. Nu am ce comenta pentru ca si eu sunt varza la capitolul asta dar iti sugerez sa le pui in proportii egale. Uneori strica prea luminos/intunecat. Efectele sunt bine dar ar putea fi mai bine definite daca ar fi si mai multe culori.

Dacca te-am ofensat, imi pare rau, eu mi-am spus doar parerea...
Ummm, am revenit cu ceva nou, orice sfat sau orice critica este bine venit/a <3.

[Imagine: AoFgq.jpg]

[Imagine: 6tlLk.jpg]

si am pornit de la:

[Imagine: MvMYC.jpg]
Sunt pe netbookul meu si nu imi pot da exact seama de calitate, cromatica si lumina pentru ca e o chesti ce o folosesc cand nu am altceva.

Chestiuta cu ursuletul: imi place ca incerci tehnici noi si lucrezi smudge-ul, dar ar trebui sa-ti alegi stockuri mai bune pentru ca esti inca incepatoare si nu magician, iar albul ala ars imi omoara ochii pur si simplu. Clipping mask pe pattern brush, nu-i rau, dar mai lucreaza la amplasare si blending si gaseste un scop elementelor pe care le adaugi. E prea monocromatic, incearca sa nu mai lucrezi asa abstract.

A doua: dragut experiment, dar dupa cum am spus mai sus, alegeti stock-ul pentru ca spre exemplu, fotografia asta nu are un subiect, un focal care sa iti capteze atentia, te uiti cand intr-o parte cand in alta, iar textul acela e cam nepotrivit. Iubesc cormatica si imi place ce i-ai facut, dar poate un mic high pass nu ar strica pe lalele.
Originalul: http://i.imgur.com/D18fV.jpg
Color:[Imagine: gPpT1.jpg]
Alb-negru: [Imagine: VL7Cy.jpg]

Edit: grrrr, scorpie, iti dau si eu un hug.
Dupa cum am spus mai sus, te sfatuiesc sa iti alegi imaginile de baza mai bine, in asa fel incat sa poti folosi mai mult de un cap plutitor si niste jumatati de flori in semnaturi. Acum ca inca esti la nivelul unde trebuie sa te joci foarte mult sa te prinzi cum merge treaba, iti sugerez sa urmezi niste tutoriale ca altfel vei stagna, iti spun sincer.

Ultima lucrare nu imi place deloc, nu are nimic.

Uite un >:d< sa nu fiu rea.
[Imagine: EgMN0.jpg]
http://i956.photobucket.com/albums/ae46/...4oxuji.jpg
originalul
http://i956.photobucket.com/albums/ae46/...0/grrr.jpg
fara cicatrice, Aly avea ceva cu ea si am facut-o sa dispara, lol o.o.

ceva nou :3.
[Imagine: Tk2gZ.jpg]

[Imagine: W64dU.jpg]

Grrr, am ceva cu culoarea roz in ultima perioada, incerc sa ma descotorosesc de ea dar nu-mi prea iese ._.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30