Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Verde.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Măi, văd o schimbare în bine deşi încă ai problema aia cu încărcatul personajului cu tot felul de texturi. Anw, ţi-am zis - revin zilele astea cu edit. mkay?
______________
Asa, am revenit. Tu ai incercat ceva acolo, in jurul tipei dar a iesit mult prea 'luminos' - puteai sa mai umbli la levels putin i guess si daca nu vroiai sa intuneci toata lucrarea puteai sterge partile care nu-ti plac. Apoi.. trebuia sa 'muti' sursa de lightning fie sus fie jos pentru ca sigul in sine a iesit cam aprins. Cum am zis, personajul sta cam aiurea usb texturile & co. pe care le-ai pus tu acolo. Puteai sterge ce era in plus, i guess. In majoritatea lucrarilor scoti mai degraba in evidenta fundalul decat personajul in sine si asta-i rau imo, pentru ca se vede ceva mai bine cand e invers.
Mergeau doua dungulite negre sus si jos + ma bucur ca n-ai pus text, e mai bine asa.
Bafta piticot, vad ca progresezi. hug
[Imagine: agaric_flying_dutchman_by_borda-d323dsb-1.jpg]

Gălușcuță, mulțumesc mult.
Duda, me gusta yer niu sig.
Sa fiu sincera e bine spre foarte bine, effect c4d-ul ala de pe bg mergea cu putin smudge/ ceva filters *especially ocean ripple, me likes it* dar in rest e super ok.
Ah, btw - de ce faci sigurile asa sterse? -_____- Di se nu mai umbli la final pe la levels? Si nu se vedea naspa un lightning source pe undeva, sa stii. <3
But, per total - e nice. Keep goin' duda'.
[Imagine: Untitled-1-2.jpg] - background-ul este făcut de mine.

[Imagine: Untitled.jpg] - totul a pornit de la un alb imaculat și a ieșit ceva drăguț, cred. am folosit un mic c4d pentru nasul animăluțului, în rest, totul de mine ;3.

P.S.: Valkirja lu mama, fenx dudișoară. te mai aștept pi aiși. luv ia.
Prima imi place, personajul se incadreaza bine, desi pe alocuri este cam acoperit, ai grija ^^
Partea din dreapta este putin cam goala, dar nu este neaparat un lucru rau.
Iti recomand sa folosesti un border mai subtire pentru o estetica mai placuta.

A doua e foarte simpatica, foarte ingenios as putea spune. Textul ar putea fi rotunjit ca sa se potriveasca mai bine, dar totul ramane la vointa ta.
[Imagine: Wonder_Woman_heart_Batman_by_zearz.jpg] [Imagine: 34353435.jpg]

Tnx. dudișoară. Te mai aștept pe aiși.
Setul pe care il port eu ;3. Doamne, cat il ador. Imi place mult cum ai intregrat personajele in background, si apropo background-ul e pur si simplu superb. Imi inspira atat de multa pasiune si dedicatie, se vede ca te-ai straduit mult la el si apreciez asta foarte mult. Efectele sunt foarte interesante si ador fontul cu care ai scris 8, iar avatarul imi place si el de asemena pentru ca nu e un crop din sig, ci pentru ca ai facut si la el alte efecte. So, cam atat am avut de spus. Bafta in continuare! *huugs*
Kayla, amore, te quiero - te cuier, mai de grabă -. Te mai aștept pi aiși.

[Imagine: Verde.jpg]

[Imagine: Uuuuu.jpg]

1. [Imagine: Untitled-1-4.jpg]
2. [Imagine: Untitled-12copy.jpg]
Mulțumesc pentru comentarii - not -.

[Imagine: lololo.jpg]

[Imagine: nouoo.jpg]

[Imagine: New.jpg]
Argh, revin cu edit maine dimineata *ti-am promit de zile bune ca trec pe aici* pentru ca, fir-as albastra, imi place ce-ai facut aici.
Anw, atm nu am dispozitia/nervii/cheful necesare so asteapta pana maine pap'sa.
^^

EDIIIT
Bueno, prima a iesit foarte bine, ma deranjeaza doar faptul ca a iesit cam inalta. Puteai sa muti tipa mai jos si sa tai din partea de sus a sig-ului *nu cred sa se fi suparat duduia daca-i secerai mijlocul*. Imi plac c4d-urile folosite *giev link, acum 45* + ca borderul ala dat pe opacitate scazuta se vede foarte bine *desi eu i-as fi crescut opacitatea =d*. Ai fi putut sa mai "blenduiesti" putin tipa, parc-ar vrea sa sara din bg -.-

A doua semnatura - ok, eu am un fix: o data ce albul din sig da inspre margini trebuie sa folosesti un border *de preferabil negru*. In rest e bine, mergea putin intunecat back-ul ala si marginile tipei cu putin smudge, din nou pare taiata si aruncata acolo o.o But anw, devii din ce in ce mai buna pap'sa.

A treia: Interesant background, nice culorile, calitatea renderului foarte proasta + ca, din nou, ai uitat sa o integrezi in bg *smudge unde e nevoie duda*. Faza cu repetatul sig-ului intr-o parte - de la mine? 5 I'm glad. Anw, o data ce ai facut clipping mask si ai adaugat o parte din personaj in continuarea sigului puteai sa adaugi un border de.. let's say 2-3 px., plus puteai sa te joci pe la adjustment layers si sa mai adaugi texturi *ca vad ca alea-ti plac al nibii de tare* peste.

PS: "sfaturile" alea nu sunt ceva strict, e doar cum imi place mie sa procedez in general.
kthxbye, i'm out.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30