Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata de liceu

#11
Yes,AoiButterfly,ai inca un cititor fidel.Si inca cum!Asa,acum sa revenim.A fost grandios capitolul acesta.Dar,nu am inteles ceva,cine a ramas in spate,rezemat de perete,plangand si blestemand:Raul sau Razvan? :D .
Acum,critica...stii mai bine decat mine ca nu am ce sa critic la tine,asa ca iti spun inca o data ca esti super :*.
Stiu cum este cu scoala,ca este mult de invatat,dar te roog mult,incearca sa iti faci si putin timp pentru urmatorul capitol!
Ciao ` .
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

#12
Waaaa..femeie cruda! Cum poti lasa baiatu sa planga, te apara etc etc...si il faci sa planga?aaaa dal incoa ca are mama grija de el [Imagine: 2le536a.jpg]
Deci am doar un cuvant: SUPER!
Ai un stil de a scrie ca sti exact unde sa nu exagerezi cu descrierile si sentimentele si sti unde sa faci ceva degajat. Urmaresc cu sufletul la gura sa vsd ce face!...de preferabil ar fi sa mi-l dea mie pe raul...eh dar nu am cei face. Deci ce face?Pleaaca il pupupupupa:X:X??? cee?
Deabea astept sa vad!
Gambate!!![Imagine: 33u9wn6.gif]
[Imagine: 2e5s776.jpg]
Din focul iubirii adunam taciuni
Ce se nasc din incandescenta ploii de soare...
Unde-a ramas visul tainic de pe maini
Schitat de priviri cu-a lor patima-arzatoare?

[Imagine: k4fa84.jpg]
Noi suntem iluzii a ceea ce este muritor, iar scena este o iluzie a vieţii.
"El nu credea in nimic, cu exceptia viciului insasi si a unui zeu viu care exista pentru singurul scop de a face posibila satisfactia fata de rau."


[Imagine: chibi_2442.gif]
Emyleene, chibi-ul lui fake_fate

#13
Salut! Am zis sa trec si eu pe-aici la un moment dat. Iti urmaresc povestea de ceva vreme si trebuie sa te anunt ca imi place foarte mult.

Imi plac personajele pentru ca, desi unele au firi complexe, sunt destul de usor de inteles.
Inteleg ca Raul s-a indragostit de Diana, ceea ce e destul de interesant. Dar cum zicea intr-un film, dragostea e destul de usor de confundat cu aversiunea. Imi doresc foarte mult sa vad cum vor decurge lucrurile, deoarece vad ca Raul e gelos, chestie care o cam enerveaza pe Diana. Il inteleg pe Raul pe de o parte, are dreptate sa-i traga lui Ravzan o mama de bataie, dar cu George ce are? Pana la urma, sunt veri, plus ca Diana nu pare sa il fi sarutat pe George, desi pe Raul l-a sarutat.

Imi place cum imbini dialogul cu naratiunea, ma face sa pot intra in capul personajului tau si sa incep sa gandesc asemeni lui (personajului). Si ce daca e destul de multicel dialog? In povestea ta, mie una, nu mi s-a parut niciodata sec.

Mi s-ar parea foarte interesant un capitol din perspectiva lui Raul. Asta ar fi o chestie pe care nu mi-o pot imagina, deoarece Raul e unul din personajele complicate despre care nu am suficiente date ca sa le pot intelege. :D

Cam atat am avut de zis. Scuza-ma ca am balivernat atat pe aici. :) Imi place povestea ta si abia astept continuarea. Ai o idee foarte captivanta.
Spor la scris si sa ai inspiratie din plin.
Ja ne!

#14
Ficul tău e frumos... foarte frumos, deşi sună puţin a telenovelă... ei, a telenovelă sună orice poveste de dragoste fictivă deci.. de ce nu?

Se vede că (virgulă) chiar citeşti (precum Diana) şi că scrisul îţi ocupă o parte din timp.
Firul narativ mi se pare super în regulă, descrierea la fel. Îmi place ficul tău. O să-l citesc până la sfârşit. Promit.

Personajele, sunt descrise cât se poate de real dar băieţii ăia bine făcuţi... parcă puţin prea mult. Oricum keep up the good way! (nu ştiu dacă am scris corect xD)

#15
Amelia_Angel_Devil - merci pentru comm si ma bucur ca iti place. Imi cer scuze ca acest capitol a venit ceva mai tarziu insa am fost cam ocupata in ultimile zile.
Dizzy - sunt foarte fericita ca mai am un cititor fidel, nu ma asteptam sa placa asa mult povestea. Cel care a rasmas langa perete plangand a fost Raul, Razvan isi luase talpasita de mult, dupa ce se batuse cu Raul. Multumesc frumos pentru laude insa sunt sigura ca nu prea le merit.
Hanako-chan - merci si tie pentru comm si ma bucur din suflet ca iti place.
fake_fate - sa vezi ca asta nu e nimic, poate sa fie si mai cruda. Nu pot sa ti-l dau ca mai am inca nevoie de el, insa la sfarsit poate putem negocia si ti-l inchiriez:)), ori asa, ori deloc. Si ai sa vezi tu ce nebunii mai fac astia pe aici ... :>
'CuZ I cAn !i! - stii ca asta se numeste santaj?:)) Nu pot sa promit asa ceva sub nici o forma. E prea mult pentru mine. Nici nustiu daca o sa ramana cu cineva, iar daca va ramane tocmai cu dracusorul de Raul parca ar fi prea telenovela; deocamdata insa gandesc si iar gandesc, nustiu nimic sigur. Insa... sper ca o sa iti placa in continuare ce scriu.
adyna_45 - multumesc ca ai trecut pe aici si ma bucur ca iti place ceea ce ai citit. Personajele mele au firile chiar asa de complexe pentru ca ele exista si in realitate, numele lor fac parte din cercul meu de prietni, personalitatile sunt foarte asemanatoare, numai Raul e o combinatie de doua-trei persoane. Da, Raul s-a sarutat cu Diana insa totul a pornit de la o prostie pana la urma. Si nimeni nu a zis ca el e indragostit de ea... e o chestie ceva mai complexa insa mai multe detalii pe parcurs. Cu George ce are? Simplu: nu suporta cand cineva, in afara de el isi intinde "labutele" mai mult pe "prada" lui [o chestie de orgoliu masculin mai mult]. O sa am un capitol scris din perspectiva lui: Raul, George si Razvan, insa asta pe la sfarsit ca sa clarific unele lucruri. Multumesc pentru laude si te mai astept >:D<
case - toate ficurile care implica love story o dau in telenovela pentru ca ideile sunt fumate si refumate pana la epuizare. Scrisul pentru mine e un mod de a ma relaxa... Baietii cum spus, seamana cu niste prieteni de ai mei, avand doar unele lucruri schimbate la ei: ceva mai timizi si secretosi, in rest... copii la indigou. Multumesc ca citesti si ca o sa o faci si de acum in colo.


Imi cer scuze pentru aceasta continuare destul de intarziata. O sa incerc ca urmatorul capitol sa il postez mai repede.



Am regretat faptul ca ma intorsesem pentru a putea savura victoria mai bine. I-am strans bratul lui George mai tare si am continuat drumul. Ne-am dus in acelasi loc in care fusesem prima data cand ne intalnisem. Acum nu mi se mai parea nimic extraordinar, din contra, aveam impresia ca era ceva care cu greu reusea sa depaseasca limita banalului. Am oftat si m-am asezat pe iarba. Observasem ca in ultimul timp oftam cam des… era ciudat. Am spus ca o sa incerc sa scap de chestia asta cat mai curand. Am stat intinsa pe iarba pana am simtit ca imi ingheata fundul datorita platformei reci ce se afla sub mine. I-a facut semn lui George si a venit imediat langa mine pentru a ma putea ajuta sa ma ridic. I-am spus cu jumatate de gura ca as vrea sa ma duc acasa si el a dat intelegator din cap. M-a condus pana in fata blocului dupa ce insistase mai mult de 10 minute ca “ nu se cuvine ca o fata sa se duca singura acasa”. Nu am mai incercat sa ma opun si l-am lasat sa mearga cu mine, nu aveam chef sa fac o scena in fata lui, imi construisem o imagine destul de buna si nu vroiam sa o stric tocmai acum din cauza unui prost. Ajunsi in fata blocului l-am invitat la o cafea, pana la urma era destul de frig afara, el statea in parte celalalta a orasului si datorita mie avea si buza umflata. M-a refuzat scuzandu-se ca are niste treburi de rezolvat. Normal, nu l-am crezut, insa i-am zis ca nu-I nimic, inteleg si poate pleca. L-am pupat scurt pe obraz si am plecat lasandu-l in urma mea putin uimit de ceea ce facusem.
Cand m-am vazut in camera mea m-am asezat pe pat si am inceput sa plang. Imi era frica sa mai dau ochii cu Raul pentru ca nu vroiam sa stiu ce reactie ar avea; idiotului de Razvan o sa ii mai dau si eu o mama de bataie si o sa am grija sa nu ma uite pea curand… iar George, de el imi parea cel mai rau. Primise un pumn pentru ca… ei bine nici eu nu intelegeam de ce. Mi-am sters ochii si m-am schimbat in pijamale. Am aruncat o privire asupra ceasului si am observat ca este trecut de ora 20. Am pus capul pe perna si am inchis ochii in speranta ca atunci cand ma voi trezi am sa observ ca totul nu fusese decat un cosmar de prost gust.
Cand am deschis ochii am vazut ca draguta mea camera era plina de lumina. Probabil uitasem sa trag draperiile. M-am ridicat in fund si am aruncat o privire prin camera: totul era la fel de dezordonat ca pana acum, puisorul meu se afla pe birou, Alexandra pe scaunul din fata biroului, hartii insirate pe jos… Imediat am realizat ca: Alexandra se afla la mine in camera.
- Credeam ca nu te mai trezesti odata, deja incepusem sa ma plictisesc, spuse aceasta in timp ce scapa un cascat scurt. Stiai ca dormi mult? Imi place fata pe care o ai in somn, pari micuta si nevinovata…
- Tu, ce cauti aici? In casa mea, camera mea, pe scaunul meu si la ora asta?
- Frumoasa din Padure Adormita, uita-te la ceas inainte sa vorbesti.
16: 27. Nu imi venea sa cred ca dormisem atat de mult. Am sarit din pat ca arsa. Am incercat sa ajung la baie pentru a ma schimba insa m-am impiedecat de piciorul de la birou, ajungand pe burta in cateva clipe. M-am ridicat sprijinindu-ma de coltul scaunului. Am pasit incet, incercand sa ma uit pe unde calc pentru a nu ma varsa din nou prin camera. Am ajuns cu bine in baie. Am dat drumul la apa si am facut in dus rece pentru a-mi reveni putin, am luat halatul pe mine si m-am intors la Alexandra.
- Sa o luam de la inceput. Ce cauti aici?
- Am crezut ca ai murit. La telefon nu raspundeai, pe mess nu erai, nimeni nu stia nimic de tine asa ca am hotarat sa iti fac o vizita. Cand am ajuns aici maica-ta mi-a zis ca dormi si daca reusesc sa te trezesc nu am decat sa intru.
- Adica, mama a fost pe aici?
- Da, a incercat sa te trezeasca insa nu a reusit asa ca te-a lasat sa dormi. Doamne, cred ca esti un caz pierdut. Imi pare sincer rau pentru tine.
- Bine, bine. Destul cu sentimentalismele. Zimi de ce ai venit si fara: “am crezut ca ai murit”.
- Hm, nu stiu cum sa incep pentru a nu te enerva.
Am oftat din nou si mi-am dat ochii peste cap. Chiar daca am spus ca aveam de gand sa ma las de oftat, realizasem ca deja facea parte din mine si ma linisteam dupa asta.
- Daca promit ca nu ma enervez, imi zici?
- Doar daca promiti.
- Bine, incepe.
- Raul a venit ieri noapte la mine. Am dat sa deschid gura insa Alex a continuat. Nu spune nimic pana nu termin eu. Arata in cel mai rau hal posibil: avea buza de jos sparta si vanata, un ochi umflat si peste tot era plin de vanatai, M-a rugat sa il las sa doarma la mine pentru ca nu vrea sa se duca acasa.
- Si totusi ce treaba are asta cu mine?
- Lasa-ma sa continui. Am acceptat sa stea, insa doar in seara aia pentru ca ai mei nu erau acasa. Fata cand s-a dezbracat si am vazut cat era de ranit am vrut sa sun la salvare insa nu m-a lasat. A trebuit sa ii pansez eu ranile. I-am spus ca daca vrea sa doarma la mine trebuie sa imi spuna de ce a ajuns in halul asta. Nu o sa iti vina sa crezi ce a putut sa imi zica: s-a batut cu Razvan si l-a pocnit pe George si apoi…
- De Razvan si George deja stiam. Eram acolo, din cauza mea s-a batut cu Jocker.
- Da, dar mi-a zis ca tu ai plecat cu George si prostul, de nervi s-a dus sa se bata cu niste tipi de la care a mai mancat o mama destul de buna de bataie. Tu vrei sa il omori?
- Tu nu intelegi ca noi doi nu avem nici o treaba?
- Esti oarba sau nu vrei sa accepti ca baiatul asta te place?
- Face ce? Place? Pe mine? Fii serioasa… noi doi suntem mai rau ca soarecele si pisica, acest lucru este imposibil.
- Si daca totusi, ar fi posibil… sa spunem prin absurd?
- Atunci nu ma intereseaza.
Dupa asta am simtit cum palma Alexandrei mi-a atins cu putere obrazul. Primisem o palma de la cea mai buna prietena a mea. Mana ii tremura de nervi, iar mie mi se inrosise zona in care ma lovise.
- Dai cu piciorul la fericire ca o proasta.
- Daca sunt sau nu proasta e treaba mea. Acum te rog sa pleci. Noapte buna.
I-am deschis usa si i-am aratat unde este iesirea. Nu imi venea sac red ca tocmai primisem o palma de la prietena mea cea mai buna. Trebuia sa recunosc ca ma durea ca naiba, nu mai locul ci si fapta in sine. Indrasnise sa dea in mine din cauza unui idiot. Pana la urma era problema mea daca ma certam cu el, daca il faceam sa se simta ca o carpa si alte cacaturi de astea. Pana la urma de ce nu putea fiecare sa isi vada de cacatul lui? Nu intelegeam asta. M-am trantit din nou in pat injurandu-l pe Raul si rugandu-ma la toti Dumnezeii, Sfintii si Zeii sa ii ramana mancare in gat, in acest moment daca manca, sa isi rupa gatul daca mergea sau sa inceapa sa sughita daca statea.
Am deschis incet ochii parca cu frica sa nu ma mai trezesc cu cineva in camera. Am aruncat o privire scurta in am vazut ca sunt singura. Ma intrebasem de ce nu sunase inca ceasul, insa cand m-am uitat mai bine era de abia ora 6, in mod normal ceasul meu suna la ora 7 fara 15 minute. M-am ridicat din pat parasind cu greu locul acela calduros si m-am indreptat spre baie. Am umplut cada si apoi m-am aruncat in apa, facandu-o sa sara peste tot. Aveam o multime de timp azi. Nu am stat decat in sfert de ora in apa, pana mi s-a facut frig. Mi-am luat halatul si m-am intors in camera. Mi-am luat o perche de blugi de un albastru deschis pe mine, un tricou alb si o camasa albastra, insa ceva mai inchisa ca blugii, era de un albastru aproape spre negru. Mi-am pus la gat lantirosul meu preferat. Parul mi l-am lasat desprins. Am aplicat putin dermatograf negru si un gloss transparent pe buze. M-am indreptat spre bucatarie pentru a lua ceva de mancare si apoi am plecat la scoala. Nustiu de ce insa eram chiar in toane foarte bune. Hotarasem ca pe prostul al Razvan am sa il ignor si Raul o sa primeasca acelasi tratament; asa patesc daca se bat pe mine. Plecasem mai devreme cu 10 minute decat de obicei si nu avea rost sa ma grabesc pentru ca sigur Alexandra nu ma mai astepta in fata scolii asa cum o facea in fiecare dimineata dupa faza de aseara.
Ajunsa in fata liceul observasem ca aveam dreptate. Am urcat incet pana la etajul la care se afla clasa mea. Am tras aer puternic in piept si am deschis usa. Eram susprinsa sa vad ca nu se aflau in clasa decat cativa colegi. Le-am spus un “Buna dimineata” si m-am indreptat spre locul meu. Imediat dupa ce m-am asezat usa s-a deschis si a intrat Alexandra. Mi-a aruncat o privire plina de subinteles si s-a indreptat spre locul din partea celalalta a clasei; se asezase in locul lui Raul. Ma asteptam sa reactioneze asa. M-am uitat la ceas si mai erau cinci minute pana cand avea sa se sune. Chiar in momentul cand s-a auzit clopotelul a intrat pe usa Raul. Cand l-am vazut am pus pana la gura: arata groaznic dupa bataia de atunci. Daca acum era in starea asta nu vroiam sa ma gandesc in ce fel arata atunci cand dormise la Alex. Arunca o privire prin clasa si observa ca locul de langa mine e liber. Isi arunca geanta pe banca si apoi se aseza.
- Neata.
- Neata si tie.
Totul parca era impotriva mea. Dupa ce ca nu stiam cum pot sa ma mai uit la el fara sa ma simt vinovata, se mai asezase si langa mine acum. Am oftat din nou si mi-am scos cartile. Aveam matematica. Cel putin nu puteam sa fiu atenta la el prima ora, pentru ca daca ne prinde profa ne manca detentia. Imediat ce intrase babusca in clasa s-a facut liniste. Incepuse sa predea ceva despre radicali, insa sincera sa fiu mi pareau plictisitori, plus ca ii stiam deja. Incepusem sa casc cand deodata am simtit o mana, ce nu era a mea, care se plimba pe piciorul meu. Mi-am coborat repede privirea si am observat ca Raul se juca cu un deget pe piciorul meu. I-am aruncat o privire taioasa insa el a zambit. L-am ciupit de spate si s-a incruntat putin ca apoi sa inceapa sa “deseneze” cerculete pe piciorul meu. I-am tras una pe spate insa parea ca nu are de gand sa se astampere. Ba din contra, acum facea du-te-vin-o pe pulpa mea; nu ma enerva ci ma gadilea.
- Vrei sa incetezi odata?
Cand realizasem ce facusem eram deja in picioare tipand la el. El radea cu gura pana la urechi iar profesoara nu parea de loc multumita
- Stanoievici si Predescu, amandoi, la tabla, acum!
- Minunat, acum ai facut-o lata, i-am soptit in timp ce ma indreptam spre tabla.
- Aveti mancarimi in fund?
- Dar, doamna profesoara…
- Nici un “doamna profesoara. Acum, amandoi, afara!
Ne-am cerut scuze si am iesit mai repede din clasa pentru a nu se razgandi si a ne asculta la tabla, sau si mai rau sa ne trimita la detentie.
- Acum esti fericit? Il intreb ironica
- Foarte… mai mult de atat nici nu se putea
- Ce te-a apucat? Urla hormonii in tine chiar asa de tare?
- Nu chiar, vroiam sa raman singur cu tine pentru cateva clipe. Nu spune nimic, te rog, doar urmeaza-ma.
- Am de ales?
- Nu!
M-a apucat de mana pentru a fi sigur ca aveam sa il urmez intocmai cum spusesem; m-a plimbat prin toata scoala pentru a ajunge la vestiarul baietilor, unde m-a tras dupa el inauntru, a luat o cutiuta destul de maricica si apoi am pornit spre acoperis.
- Asta e pentru tine, spuse in timp ce imi inmana cutiuta. Nu spune inca nimic pentru ca nustiu daca o sa mai am curajul sa continui, adauga si apoi isi lasa privirea in jos. Asta e ca un fel de “Imi pare rau”, pentru sambata. Nu trebuia sa ma comport asa cum am facut-o si mai ales nu trebuia sa il pocnesc pe George.
Dupa ce mi-a spus toate astea a plecat repede fara sa se uite in urma. Eu inca incercam sa recapitulez ceea ce tocmai se intamplase. Dupa ce mi-am revenit din starea de soc m-am uitat mai bine la cutiuta pe care o aveam in mana si am observat ca avea gaurele mici. Am deschis incet capacul si imediat cineva, sau ceva si-a scos nasul afara. Era mic, negru si umed. Am dat repede capacul la o parte si am observat ca inauntru se afla un caine negru si mic. Era un Bishon. Mereu imi dorisem un caine, asa, micut si pufos, care sa dea mereu din coada si sa vina la mine de cate ori il chem, sa fie fericit cand ma vede. M-am asezat pe cimentul rece si ma gandeam de unde putea Raul sa stie ce imi place, ce nu si mai ales… faptul ca imi doream de mult o javra asa micuta si draguta. Am decis pe loc sa ii pun numele Tasha. Nici un nume nu avea sa I se potriveasca mai bine de atat. Am luat cainele in brate si m-am jucat cu el, de fapt, era o “ea”, pana cand se sunase. Am pus-o la loc in cutie si m-am indreptat spre clasa. Mi-am luat geanta si am rugat in coleg sa ma invoiasca de la profesori, nu avea decat sa le spuna ca mi se facuse rau si am plecat acasa. M-am mai uitat inca o data prin clasa sa vad daca el inca mai era la scoala insa se parea ca a intins-o de ceva timp. Am oftat si am iesit pe usa putin dezamagita.
Poate pana la urma Raul asta nu era chiar asa de rau pe cat il crezusem.
Nu m-am dus acasa. Am decis sa ma duc la un Pet Shop pentru a cumpara o zgarda intai de toate. Nu stiam ce exact ar trebui sa fac acum ca aveam animalul dupa mine. Inainte sa intru in magazin l-am vazut pe Raul deja inauntru uitandu-se dupa o zgarda.
- Nu ma asteptam sa te gasesc aici
- Nici eu pe tine. Ai chiulit de la scoala?
- Ai impresia ca as fi putut sta la ore cu chestia asta, spun in timp ce arat spre Tasha?
- Banuiesc ca nu…
- Ai gasit ceva dragut? Nu prea as avea incredere in gusturile tale, spun analizandu-l putin…
- Ei! Nici chiar asa. Am gasit ceva foarte dragut, si imi arata o zgrada de piele, rosie. Cred ca ar merge din moment ce ea e neagra si mai e si fata.
- Atunci o cumpar.
Am luat zgarda si am plecat fericita din magazine cu Raul dupa mine. Am hotarat sa duc cainele acasa si cu ocazia asta mai stateam de vorba si cu el, poate aveam sa lamuresc unele lucruri. I-am zis sa ma urmeze. Nu a comentat nimic ci doar m-a urmat asemenea unui caine credincios; ar fi fost numai bun daca ar fi fost o javra mica si draguta. Ajunsi in fata blocului i-am facut semn sa urce si i-am spus ca mama nu e acasa si poate intra linistit. Am descuiat cu greu usa de la apartament din cauza Tashei care se misca incontinuu.
Am intrat in hol, unde am dat cainele jos din cutie si l-am lasat sa “zburde” prin casa, in timp ce eu l-am invitat pe Raul in sufragerie si m-am dus sa fac o cafea. Dupa cinci minute, stateam amandoi, fata in fata, pe canapea, cu cestile de cafea in mana. Eu ma uitam la el, el se uita la mine si dupa care amandoi ne uitam pe pereti. Starea dintre noi in momentul acela era: de cacat.
- Deci, spun incercand sa deschid conversatia…
- Da!
- Ce iti veni sa il pocnesti pe George? Esti gelos cumva si nu stiam eu?
- Nu e vorba de asta. Sa ii spunem doar: orgoliu masculin; daca intelegi ce vreau sa spun de bine, daca nu, nu.
- Si banuiesc ca nu ai de gand sa imi explicit, incerc sa spun in timp ce sorbeam o gurita de cafea.
- Exact. I-a spune: esti proasta sau naiva?
- Ce ai zis? Repeta!
- Te-am intrebat daca esti prosta sau naiva, ce e asa de complicat la intrebarea asta. Se uita la mine amuzat si eu nu stiam ce vrea sa zica cu asta. Vii cu cineva in casa, in timp ce maica-ta e plecata si, acel cineva mai e si baiat. Nu iti e frica ca o sa sar pe tine sau chestii de genu? Spuse in timp ce se abtinea sa nu rada.
- Nu!
- Hm, interesant. Deci pe langa faptul ca esti proasta, mai esti si naiva, spuse in timp ce se apropia si mai mult de mine. Ce ai face daca te sarut in acest moment? Uita-te in jurul tau, nu ai cum sa te ridici sau cum sa te impotrivesti si chiar daca au reusi sa fugi, te-as prinde imediat, spuse apucandu-ma usor de mana.
- Incerci sa ma intimidezi doar, insa nu reusesti.
- Nu? Sa vedem daca asta merge spuse in timp ce se apropie usor de gatul meu. Ii simteam respiratia calda cum imi atingea piela. Imi sopti cateva cuvinte la ureche din care nu intelesesem nimic. Papusa, nu mai fii atat de increzatoare, in interiorul unui mar frumos nu stii cati viermi se pot ascunde, asa-i?
Imi apuca usor barbia cu mana celalalta si se uita la mine cu un zambet pervers. Imi apropie fata usor de a mea, in timp ce mana celalalta o tine strand pe a mea parca impiedicandu-ma sa spun sau sa fac ceva. L-am lasat sa isi continue jocul, eram mult prea curioasa sa vad pana unde poate ajunge. Am simtit cum buzele lui le-au atins usor pe ale mele, insa nu ma sarutase, doar le atinsese putin. Baitul asta parca vroia sa scoata bestia din mine. Isi lipise buzele de gatul meu si cobora usor cu ele pana la gulerul tricoului in timp ce mana lui se juca acum cu o suvita din parul meu. Am oftat putin si cu mana libera l-am apucat de tricoul tragandu-l mai mult peste mine. Mi-am eliberat si celalata mana si le-am incolacit in jurul gatului lui. Mi-am apropiat fata de a lui si l-am pupat usor pe coltul gurii, ca mai apoi il musc de gat.
Il duruse, se vedea dupa felul in care isi incruntase fruntea. Am zambit multumita si l-am eliberat din stransoarea mea. Mainile lui se plimbau pe abdomenul meu in tip ce el se juca cu parul meu. Credeam ca era timpul sa terminat jocul cand el m-a sarutat. Doamne, de cate ori facea lucrul asta ma transformam intr-o carpa incapabila de a mai face ceva. I-am raspuns la sarut, prelungindu-l putin. Cand am ramas fara aer a rupt sarutul si isi trecu limba peste buze, umezindu-le si mai tare. S-a apropiat din nou in timp ce mainile lui urcau usor spre sanii mei.
- Spune-mi ca ma iubesti, Raul.
Asta am mai reusit sa spun inainte ca buzele lui sa le acapareze din nou pe ale mele.
- Te iubesc, Maria.
Am deschis deodata ochii si m-am uitat la el. Avea o fata fericita si ochii inlacrimati. Stateam cu gura deschisa de mirare in timp ce Tasha se uita la amandoi neintelegand ce se petrece.




Ja ne...

#16
Damn that was hot!

Genial, genial, genial. De 3 x ... genial. S-a schimbat cu totul ceea ce credeam, incă odată m-ai surprins tocmai când mă aşteptam cel mai puţin... pur şi simplu genial.

Nici nu pot să-mi dau seama cum o să continue povestea, e imprevizibil şi genial.

Mi-a plăcut foarte mult.
Sunt 2 greşeli de tastare în rest genial.

Ce pot spune?! E... GENIAL!

#17
Oouupss?! La naiba. A confundat persoana? Sau Maria e cel de-al doilea nume al Dianei. Eu cred sincer ca Diana seamana cu aceasta Maria. Desi e dubios.

Diana i-a cerut sa ii spuna ca o iubeste. De aici nu putem trage decat concluzia ca il uraste, nu? (sunt ironica). Asta e dubios. Pentru ca eu, dintr-o asemenea cerere, nu pot decat sa trag consluzia ca il iubeste sau macar il place.

Ce l-o apucat pe Raul de s-a luat la bataie? Adik, pe bune, stiu ca ma repet, dar Joker isi merita o batuta buna de sa-l tina minte mult timp de-acum in colo, doar ca nu inteleg ce a avut cu ceilalti tipi.

Mi-a placut faza cu proasta si naiva. Desi cred ca imi dau seama de ce Diana nu se temea. Pentru ca i-ar fi convenit ca Raul sa sara pe ea, pentru ca il placea si pentru ca nu avea nimic in potriva. Imi place fata asta.
Totusi, ma simt tare curioasa cine e Maria si de ce Diana era uimita si nu furioasa, de ce el era atat de fericit incat sa planga. Nu inteleg, este peste puterile mele.

Abia astpt capitolul urmator. Scuza-mi balivernarile, din nou. Imi place mult povestea ta. :D
Spor la scris si multa inspiratie.
Ja ne!

#18
Oh my God! Un capitol exceptional(normal,ca si tine). M-ai uimit ca de obicei..Ce sa spun?!M-ai lasat fara cuvinte.Pot sa mai adaug si faptul ca te pricepi bine sa tii in suspans cititotul,insa sti si cum sa adaugi momente pline de descriere.Ahh,Raul,ma pune pe ganduri;exita oare si in realiate un baiat atat de hot,cute and ready anytim for action? I don't think so :( [din pacate].Pai..ce pot sa mai spun?Continuarea abea o astept!


Ja ne

P.S.:Legat de ce ai spus tu de laude,acestea nu sunt indeajuns,pentru ca nu au nimic in comun,in coparatie cu niste simple cuvinte adresate unei scriitoare-de-vis! :*
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

#19
case - stiu ca a fost hot... si as ce chestii hot o sa mai fie si de acum in colo - mai multe detalii in capitolul pe care o sa il postez data viitoare. Merci mult pentru laude si ce pot spune, ma bucur ca ti-a placut. Totusi, ce credeai tu ca o sa se intample?
adyna_45 - nu a confundat persoana, o sa vezi in capitolul asta. Hm... si faza cu placutul l-am explicat aici. Cat despre "i-ar fi convenit sa sara pe ea"... eh nu e chiar asa, ei doi se joaca de-a "soarecele si pisica" deocamdata si mai departe nu atat nu o ajunga, cel putin momentan. Merci si tie pentru laude.
Dizzy - sa spunem ca "da!", exista si in realitate "un baiat atat de hot,cute and ready anytim for action" doar ca putin modificat si numele lui e altul... cred ca cu asta am zis tot. Merci din nou pentru laude.


Nee, acest capitol o sa fie minuscul in comparatie cu celalalte. Motivul: mi-am dat seama ca ar fi mai bine sa postez acum partea aceasta iar celalalta ceva mai tarziu, nu avea rost sa le "unesc" atat timp cat nu prea au legatura. Scuzati marimea si multe alte chestii din capitolul acesta. Promit ca de data viitoare ne "punem pe actiune". Oricum sper sa va placa. Enjoy^^

Orice sfat/critica e bine venita.



- Raul… Repeta ce tocmai ai zis.
Nu realizase ce perla scosese pe gura. Isi duse imediat mana la gura realizand ce tocmai spusese. Se dadu repede jos de pe mine si isi dadu o palma peste fata. Ma uitam uimita la el si nu intelegeam ce se intampla. A vrut sa se ridice dupa canapea, avea o fata speriata si nervoasa. Probabil credea ca aveam de gand sa il plesnesc sau asa ceva pentru ca atunci cand am intins mana spre el pentru a-l impiedica sa plece s-a dat in spate atat de tare inca a reusit sa cada in fund si sa se loveasca.
- Blegutule, nu iti fac nimic. Stai, nu am sa te mananc, promit.
A zambit cu jumatate de gura, mai mult fortat si s-a asezat din nou pe canapea dupa mai multe minute in care m-am rugat de el. Nu mai era asa de aproape de mine, se departase, stand in partea celalalta a canapelei. Am dat sa ma apropii de el insa am vazut cum isi inchide ochii si incepe sa stranga din pumn ca si cum s-ar fi asteptat din nou sa il lovesc.
- Raul, uita-te la mine, te rog.
Si-a deschis ochii si pentru cateva clipe a ezitat sa se uite la mine. Dupa ce am asteptat ceva timp am reusit sa il fac sa se uite in directia mea.
- Imi pare rau, serios. Sunt un prost, nu stiu nici macar ce vorbesc…
- Cine e Maria?
- Fosta mea prietena. Dupa ce spusese acest lucru incepu sa planga. M-am apropiat de el si l-am mangaiat usor pe crestetul capului. Nu ma asteptam sa continuie insa a inceput sa vorbeasca: Ne-am despartit acum o saptamana, cred, dupa ce am avut o relatie de doi ani si ceva.
Eram surprinsa ca alesese sa imi vorbeasca despre lucrul acesta.
- Ne-am despartit curand. De fapt mi-a dat papucii spunand ca s-a plictisit de mine si apoi mi-a facut cunostiinta cu noul ei prieten care, intamplator, era cel mai bun prieten al meu.
Daca Razvan fusese un adevarat nemernic, fata asta fusese o scorpie si jumatate. Nu imi venea sa cred ceea ce imi spunea. Stiam ca Raul putea sa fie o persoana dificila, insa de cand am ajuns sa il cunosc mai bine am observat ca atat timp cat tine la o persoana ar face orice pentru ea. Cred ca tipa aia a fost prea oarba pentru a putea intelege asta. Continuam sa il mangai si sa astept sa se calmeze. In mintea se faceau unele legaturi… acum intelesesem de ce in ziua aceea scapase un: “Si-a batut joc.” Imi parea rau pentru el, nu il uram, nu il placeam, insa nici indiferent nu imi era. Cred ca ceea ce simteam pentru el era mila. Chiar daca eu trecusem prin asa ceva, nu ma asteptam ca cineva cunoscut mie sa treaba prin aceeasi experienta.
S-a departat usor de mine fara a mai spune nimic. Mi-a soptit un simplu “Multumesc” in timp ce se indrepta spre usa. S-a incaltat rapid si a plecat la fel cu aparuse. Am oftat si am inceput sa analizez situatia. Era clar ca baiatul asta nu imi era indiferent, insa nici nu puteam sa spun ca il iubesc; aceasta afirmatie ar fi fost complet gresita. Pe celalalta parte Razvan era un cretin-idiot pe care ficatii mei nu vor mai putea sa il mai suporte dupa ceea ce imi facuse, iar George, ei bine, George se afla in aceeasi situatie ca si Raul. Hotarasem sa nu ma implic in ceva… riscurile meseriei asteia sunt ceva cam mari si sincer nu prea imi face placere sa calc in strachini.
Dupa acest incident eu si Raul am inceput sa ne intelegem mai bine in sensul ca cel putin nu imi mai punea piedici prin clasa si nu lasa pe nimeni in afara de el sa faca misto de mine sau sa spuna ceva rautacios la adresa mea. Razvan venea aproape zilnic prin clasa pe la noi incercand sa ma faca sa il iert; ajunsesem si la situatii in care el nici nu apuca sa intre pe usa si eu tipam din spatele clasei: “ Nu am timp porcariile tale azi, revin-o maine.”, iar el ca un caine credincios ce era, ma asculta. Alexandra la fel de parasuta ca de obicei incercase sa se dea la George insa nu ii mersese, primind o respingere de toata frumusetea. Singura persoana cu care inca mai tineam legatura era George. Ajunsesem sa fim prieteni atat de buni inca stia si ce visez noaptea.



Ja ne...

#20
Nice as always...
Ce credeam ca o sa se intample?! Ei bine credeam ca lucrurile se vor incinge pana la limita si dincolo de ea daca intelegi ce vreau sa spun. :D

On: Capitolul asta e la fel de frumos a celelalte, are un farmec ficul tau. Chiar abia asteptam capitolul si acum ca l-am citit abia le astept si pe urmatoarele.

Cred ca ai 2 greseli.
"dupa ceea ce imi facesem, iar George" -> ori ai gresit la tastat ori sunt eu prost de dau in gropi de nu stiu nici macar romana :))
"meseriei astia sunt" -> think is "ăsteia" or i am so stupid that i don't know how to speak my own language

In rest e genial!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata de liceu daya -chan 0 1.801 15-03-2012, 10:23 PM
Ultimul răspuns: daya -chan
  Ani de liceu ***Sayu*** 2 2.413 20-01-2012, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Ultimii ani de liceu Madalyna 2 2.119 18-07-2011, 05:12 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Primul an de liceu Wanna 21 13.449 15-05-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Wanna
  Viata de liceu Ymequa 33 17.016 06-05-2011, 08:24 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Anii de liceu (sasusaku) Aniella 10 9.040 18-04-2011, 12:33 AM
Ultimul răspuns: Aniella
  Dragoste de liceu(+18) Sayonara 80 57.449 05-04-2011, 10:42 PM
Ultimul răspuns: butterfly_ony
  O viata de liceu Hitman 20 18.535 19-07-2009, 12:00 PM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Sakura la liceu sakura_alexutza 8 7.632 20-02-2009, 10:58 PM
Ultimul răspuns: Annya
  o viata de liceu (sasusaku) the_blue_eyes 17 21.870 15-01-2009, 01:05 AM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)