Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Anii de liceu (sasusaku)

#1
Buna! Sunt noua pe aici si am citit ficurile voastre! M-am gandit sa postez si eu un fic! Il mai am pe un alt forum.
Disclaimer: Nu deţin niciun personaj din anime-ul / manga-ul „Naruto” [ cu excepţia celor create de mine] şi nu fac profit de pe urma acestor personaje / întâmplări.

Capitolul I:
Soarele calduros rasarii anuntant o noua zi in capitala nipona. In camera unei fete soarele veni nepoftit de aceasta. Numele fetei era Sakura Haruno . Parul ei roz asemenea florilor de ciresi statea liber pe perna moale , pielea ei asemenea laptelui era luminata de razele soarelui. Aceasta fata splendida inca dormea in camera ei colorata in diferite noante de roz. Ea nu vroia sa se trezeasca. Visa prea frumos , dar ceasul de culoare mov cu alb o trezi anuntand-o de o noua zi de scoala.
In cele din urma rozalia este nevoita sa se trezeasca , aceasta isi deschide ochii lasan sa iasa la iveala cele mai pretioana smaralde. Sakura se da jos din pat si intra in baie pentru a-si face siesta de dimineata , apoi se imbraca cu uniforma si coboara scarile ducandu-se in bucatarie unde stia ca era asteptata de mama sa: care era o femeie extraordinara , iubitoare si buna la suflet, culoarea parului ei era roz iar ochii ii avea de aceeasi culoare ca ai rozaliei; si de sora sa May. Aceasta nu semana deloc cu Sakura. Culoarea parului ei era neagra si ochii caprui. May era o fire blanda , prietenoasa si isi iubea sora mai mica mai ceva ca pe ocii din cap. Dupa ce rozalia ia micul dejun porneste spre scoala.
Pe drum fata se intalneste cu cea mai buna prietena a sa Hinata, o fata cu parul negru si ochii albi , gingasa , desteapta dar foarte timida in preajma lui Naruto un baiat cu parul blond si ochii albastri , foarte prietenos si bun la suflet , pe acest baiat ea il placea foarte mult dar nu avea indeajuns curaj ca sa-i spuna ce simte pentru el. Dupa ce vorbim o perioada de timp ajungem si la scoala. Scoala era foarte mare : avea patru etaje, era decorata frumos si in exterior dar si in interior si acolo invatau o gramada de copii.
Clasa a X-a B se afla la etajul unu asa ca eu si Hinata am inceput sa urcam scarile. La capatul scarilor se afla un hol foarte lung cu marmura pe jos si multe ferestre pe partea stanga care straluceau atat de tare in lumina soarelui incat abea mai puteai vedea ceva. La capatul holului lung de mai mult de 8 matri se afla clasa noastra care era cea mai luminata dimineata, soarele batand in geamurile noastre mai tot timpul. Mergeam pe hol cand ne auzim strigate. Ne intoarcem si suntem intampinate cu bucurie de Temari si Tenten.
- Buna Sakura ,Hinata! spun cele doua in cor.
- Buna fetelor! Ce mai faceti?
- Noi bine. Da voi doua?
-Excelent!
- Hmm..... chiar a-ti auzit vestea?
- Vestea? Nu! Despre ce este vorba?
- Vom avea un nou coleg in clasa.
- Chiar asa? Si cum il cheama?
- Asta nu mai stim!
Toate patru continuam discutia in timp ce ne indreptam spre clasa. Tenten era o fata foarte energica , culoarea parului ei era saten si ochii caprui , ii placea sa ii ajute pe altii la nevoie si era extrem de intelegatoare si prietenoasa. Temari era blonda , se considera o mica rebela si ii facea mare placere sa il tachineze pe Naruto dar si pe fratii ei , insa sub acea masca de rebela se afla o fata cumsecade , buna la suflet care tine la toti prietenii sai.
Clopotelul se auzii asa ca intraram toate in clasa. Aceasta era una destul de mare incat sa incapa 30 de copii , peretii si tavanul erau vopsiti in alb, bancile unite cate doua si mai multe ferestre de unde puteai vedea intreaga intrare a scoli. Zvonul se raspandise foarte repede si acum toti colegii isi dadeau cu parerea despre noul colog fara a astepta macar sa vada ce fel se persoana este.
In clasa se face deodata liniste iar elevii se aseaza in banci semn ca profesorul se afla in clasa. Numele lui era Kakashi. Acesta avea parul alb si destul de ciufulit iar peste gura purta o masca ce il facea tare misterios , cu toate acestea el era dirigintele nostru si era o fire intelegatoare , ii placea sa fie la curent cu toate cele petrecute in clasa si de aceea vizita clasa in fiecare pauza.
-Dragi elevi vreau sa va anunt ca de azi inainte veti avea un nou coleg! Te rog intra si prezinta-te!
- Buna numele meu este Sai ! Sunt foarte bucuros sa va cunosc pe toti! Am 17 ani imi place sa desenez si sa citesc , sunt o fire prietenoasa si sper sa-mi fac cati mai multiprieteni. Cred ca imi este de ajuns o zi ca sa ma imprietenesc cu voi deoarece maine este sambata si fiind sfarsitul semestrului I vom avea vacanta.
- Bun , daca ai terminat te poftesc sa te asezi langa Ino fata blonda de la geam.
Ino care il sorbea din priviri pe Sai de cand intrase pe usa era mai mult decat bucuroasa ca acesta trebuia sa stea in aceeasi banca cu ea. Sai se aseaza in banca si isi saluta colega facandu-i si un compliment la care Ino se inrosi mai ceva deca un rac. Toata ora blonda nu a fost atenta la nimc altceva decat la " fat frumos" de langa ea.
Ora era din ce in ce mai plctisitoare iar ceasul parca intepenise in loc. Ii spuneam sa se miste mai repede ca sa scap si parca auzindu-ma , clopotelul anunta prea meritata pauza. Imediat ce s-a sunat mai toti baietii au tabarat la banca lui Sai pentru ai pune fel si fel de intrebari care mai de care mai ciudate de parca nu aveau tot timpul din lume sa i le puna si altadata. Ino reusind sa scape din multimea ce se inghesuia la noul venit vine la banca mea unde se afla si Hinata.
- Fetelor cum vi se pare noul coleg?
- Ca oricare altul ! E un simplu copil care vine la scoala sa se plctiseasca de moarte la fel ca toti ceilalti! spun eu de-a dreptul plictisita de intrebarea blondei.
- Da eu ma refeream la altceva! Adica nu-i chiar foarte dragut?
- Cum zici tu! Daca tie ti s-a pus pata pe el n-ai decat sa-l pastrezi!
- Asa o sa si fac! imi raspunde blonda dupa care ma scoate afara din clasa.
Pauza a trecut ca prin farmec si clopotelul anunta inceperea unei ore super extra plictisitoare de istorie. Eu alegam pe hol incercand sa ajung in clasa inainte ca profesorul sa intre. Insa in fata pragului ma opresc Hinata si Ino.
- Fetelor avem istoria! Ma lasati sa intru inainte sa vina profesorul? intreb eu foarte agitata
- Sakura iar o sa te enervezi daca vezi!
- Ce sa vad? Lasati-ma sa vad ca m-ati facut curioasa!
-Zea! Iar se da la Sasuke!
- Iarasi Zea! Fata aia ma inebuneste!
Zea era cea mai populara fata din scoala , cea mai stilata , era mereu cu nasul pe sus si ii trata pe toti ca pe niste gunoaie. Nu era decat o roscata nofturoasa si plina de sine care il placea la nebunie , da ca spun eu era obsedata de Sasuke Uchiha.
Sasuke era considerat cel mai inteligent , frumos si popular baiat din scoala. Nu exista o fata care sa nu-l place . Insa el era imposibil de cucerit . Nici o fata care a incercat sa-l invite in oras nu a obtinut ceea ce isi inchipuia. Zea il placea asa de mult incat il considera precum un trofeu ce trebuia revendicat si de aceea nu avea nici o concurenta. Avea grija de orice fata care incerca sa faca vreo miscare.
Eu una nu o suportam deloc pe Zea. Persoana ei ma enerva prin simpla prezenta , reusea sa imi faca ziua neagra si amara prin simplul fapt ca se afla in clasa cu mine. Incepusem sa ma obisnuiesc cu ea pentru ca o evitam mereu dar cand se afla in preajma lui Sasuke deja asta le intrece pe toate.
Eu il placea enorm pe Uchiha Sasuke dar niciodata nu aveam curajul sa-i spun ce simteam pentru el. In momente de invidie pe Zea ma ridicam din banca si ma indreptam spre banca lui cu gandul de ai spune dar imi ajungea doar o privirea de-a lui ca sa incremenesc si sa ma pierd in stralucirea ochilor sai de onix. Lasan la o parte aceste ganduri pe care le impartasisem si prietenelor mele ma duc in banca incercand sa nu o bag in seama pe Zea. Lucrul grav pe care eu nu il stiam era faptul ca Ayumi prietena Zeei ascultase tot ce eu le spusesem fetelor si bineinteles aceasta i-a dat raportul Zeei.
Orele treceau greu dar mai aveam o ora de romana si scapam. Eram in pauza si ma aflam in baie stand pe ganduri. In timp ce meditam pe usa de la baie intra Zea ce parea foarte nervoasa. Eu ma indrept spre usa pentru ca nu doream sa asist la o bataie dar ce nu stiam eu era faptul ca Zea avea ceva cu mine si nici decum cu altcineva. Nervoasa ea se indreapta spre mine,imi da o palma si ma apuca de par strangandu-ma din ce in ce mai tare.
-Zea ce-ai cu mine? Da-mi drumul!
-Nici cand! Doar nu crezi ca o sa te las sa mi-l iei pe Sasuke! El e al meu si numai al meu!
- Si ma rog unde scrie ca iti apartine tie? Nu e papusa ta iar tu nu ai nici un drept sa te porti asa cu alti doar pentru ca te crezi regina!
- In scoala asta eu fac regulile ti-e clar?
- NU! Cred ca am surzit! Si exista un regulament pe care tu il incalci in fiecare zi fara sa-ti pese! Cred ca cineva ar trebui sa te puna la punct si sa-ti dea cea mai aspra pedeapsa!
- Si ai de gand sa fii tu acea persoana? Nu uita ca tu esti parca aia tinuta de par aici! Sa-ti fie clar eu nu repet de doua ori acelasi lucru! Ai face bine sa renunti la visele si ideile tale oricum nu o sa se indeplineasca niciodata si eu voi avea gija de asta!
Dupa ce imi spune asta ma azvarle in perete precum o carpa si o incurcam rau daca nu interveneau Ino si Hinata. Zea ma lasa in pace sub pretestul ca nu avea chef sa ne bata pe toate trei. Eu ma ridic repede si ma indrept cu viteza spre usa pentru a pleca cat mai repede insa Zea imi pune piedica si cadeam daca nu ,spre norocul meu , ma prindea nimeni altul decat Sasuke care se afla pe hol chiar in momentul acela.
- Sss..... Sasuke! Iti multumesc ca m-ai prins!
- Data viitoare fi mai atenta!
Aveam de gand sa-i spun atunci ce simt pentreu el deoarece era momentul cel mai potrvit doar ca nici un cuvant nu voia sa mai imi iasa pe gura . Acele cateva cuvinte pe care le spusesem erau singurele pe care le putusem zice. Picioarele imi tremurau si nu ma puteam misca , glasul imi disparuse si simteam ca nu mai aveam aer. Nu faceam decat sa stau si sa privesc cum se indeparta de mine, odata cu singurul prilej pe care il avusesem.
Roscata radea cu pofta si parca din cea mai adanca rautate a inceput sa rada de mine.
- Hahaaaaa! Vai da chiar nu esti in stare de nimic! Nici macar sa-i multumesti ca te-a prins nu ai putut sa ii spui fara sa te balbai , da barem sa incerci sa-l inviti in oras! Nu mai incerca degeaba , oricum nu ai nici o sansa! Iti bati capul degeaba cu chestia asta! Ciao!
- Sakura .... nu te supara. imi spune Hinata cu cea mai mare urma de regret in glasul ei.
- Nu are perfecta dreptate! De ce mai incerc?
Dupa aceste cuvinte ies afara in curtea scoli, ma asez pe o banca si incep sa plang pana la auzul clopotelului. Dupa ce se suna eu ma grabesc in clasa, iar inainte sa vina profesoara le spun prietenelor mele ca sunt bine.
In cele din urma ora se incheie iar saptamana ia sfarsit. Plec acasa impreuna cu Hinata incercand sa zambesc si sa ascund suferinta din sufletul meu.
Dupa cinci minute de mers ajung acasa si imi iau la revedere de la Hinata nu inainte de ai aminti ca a doua zi urma sa mergem la mall pentru a ne cumpara cate o tinuta pentru ziua aniversala a lui Ino ce avea loc 3 zile mai tarziu.
De cum intru in casa tristetea pune stapanire pe mine. Nici nu mananc ci ma duc direct in baie fac un dus apoi ma culc.



Sunt incepatoare asa ca va rog sa ma iertati daca am greseli.
Va rog sa comentati si sa-mi spuneti ce ar trebui sa mai adaug la fic.
Stiu ce nu este foarte reusit , stiu ca e mult dialog si sec si descrierea nu stiu daca e la locul ei.. va rog sa ma iertati si sper ca ma voi perfectiona.
Va doresc o seara faina in continuare :D

#2
Hy dear o să fiu eu prima care sparge gheaţa şi o să îţi las un comm, sper să nu te superi dacă o să fiu un pic mai dură.
Enjoy:
Titlul nu pot spune că mă atrage în mod deosebit este drăguţ, dar parcă nu are acel ceva ca să zic aşa.
La începutul capitolului ai povestit la persoana a III a după care ai început la persoana a I a ai face bine să te hotărăşti.
Descrierea este destul de multă, dar uneori devine plictisitoare aş vrea să văd mai multe sentimente. Ai grijă deoarece faci unele repetiţii care sunt destul de deranjante.
Acţunea foarte grăbită încearcă să o mai încetineşti, dialogul este sec şi după cum ai spus şi tu în exces mai redu din el. Greşeli am văzut, dar nu mai ştiu exact pe unde. Nu mai pune space înaintea semnelor de punctuaţie ci după.
A da iar capitolul dacă îl faci atât de lung încearcă să îl împarţi în mai multe fragmente aşa ne este şi nouă mai uşor de citit, plus că ar arăta mult mai bine.
Ideea nu mi se pare prea originală, dar sper că o să reuşeşti să o faci. Cam atât aştept nextu bye bye.

#3
Iti multumesc pentru comm. Ma bucur ca ti-ai facut timp sa citesti si ficul meu :D
Stiu foarte bine ca nu este reusit! Iar partea cu povestitul la persoana a III apoi la persoana I stiu foarte bine! Am uitat sa mentionez ca la inceput doar o mica parte este narat apoi totul este povestit din perspectiva Sakurei :D :P
Descrierea intradevar este destul de multa iar dialogul cum am mai spus e cam mult si el.
Stiu ca e cam lung capitolul insa asa le fac eu. Nu pot altfel :p
Si urmatoarele capitole sunt tot la fel de lungi si cu mult dialog. Pana la capitolul 7-8 o sa fie asa.
As vrea sa modific dar nu pot pentru ca am deja scris ficul pana la cap 30 si as schimba actiunea. Le voi lasa asa dar dupa cap 10 eu cred ca este mai reusit :P :D.
Inca o data iti multumesc pentru comm. Voi pune next-ul cat de curand. :D

#4
Capitolul II:

Soarele stralucea peste tot in camera mea facandu-ma sa ma trezesc. In cele din urma ma dau jos din pat si merg la baie pentru a-mi face siesta dupa care imi aleg din dulap o pereche de pantaloni trei-sfert mov cu modele negre pe partea stanga , o bluza de aceeasi culoare dar cu modele albe , apoi imi iau niste accesorii potrivite balerinii si geanta dupa care cobor dreptele cu o viteza uimitoare. In living o gasesc pe Hinata care ma astepta si pornim amandoua spre mall-ul nostru preferat. Acesta era cel mai mare din tot cartierul avea vro 4-6 etaje , iar hainele cele mai la moda se gaseau numai acolo. Dupa 5 minute de mers ajungem la mall iar intr-o ora deja eu si Hinata colindasem toate magazinele de la primult etaj insa fara a gasi vreo tinuta potrivita.
Urcam scarile pentru a ajunge la etajul doi. Inainte de a apuca sa intram in primul magazin auzim cum ne striga cineva din spate. De cum ne intoarcem suntem intampinate de Temari si Tenten care se aflau si ele la cumparaturi. Dupa ce ne salutam si vorbim pret de 10 minute mergem toate catre locul meu preferat de unde imi cumparam toate hainele. De cum am pasit pragul usii una din vanzatoare ne-a intampinat intrebandu-ne ce am dori sa cumparam.
Cam dupa vro ora jumate toate patru am gasit tinuta potrivita.
Hinata isi cumparase o rochie albastra , lunga si desprinsa in ambele parti pana la nivelul genunchilor. Temari avea una mov scurta pana deasupra genunchilor si cu modele negre in partea dreapta. Tenten avea una galbena , lunga pana la nivelul gleznelor , cu sclipici. Eu imi cumparasem o rochie de culoare rosie prinsa de dupa gat cu spatele gol , desprinsa in partea stanga mai sus cu vreo 2 palme de genunchi si cu sclipici in partea de jos.
Dupa ce ne cumparam toate rochiile alegem accesorii potrivite si hotaram sa mergem la cafeneaua din mall. Acolo noi am zarit-o pe Ino cara parea sa fie la o intalnire cu Sai. Eu si fetele ne-am gandit sa nu-i stricam intalnirea asa ca am hotarat sa mergem in alta parte insa inainte de a pleca aceasta ne vede si ne invita la masa ei. Noi ne ducem bucuroase de parca toate am fi asteptat sa ne vada pentru a ne invita la masa.
- Buna fetelor! Ce faceti?
- Buna Ino! Eu una fac bine si cred ca si fetele la fel , dar i-a spune-mi ce faci tu aici?
- Aaaa..pai fac bine! Cred! Nu stiu sigur...
- Fetelor! De ce va certati? intreaba Naruto care tocmai se afla langa masa noastra impreuna cu Sasuke , Neji .
- ooo... Buna baieti!Nu ne certam! spunem toate fetele in cor
- Ce faceti aici? intreaba Naruto
- Sesiune de cumparaturi. raspundem toate in cor.
-Stiti fetelor eu una am plecat! zice Temari
- Sie eu la fel nu mai pot sta! spune si Tenten care il i-a pe Neji de mana si se fac nevazuti.
- Deci am ramas doar noi! Vreti sa beti ceva baieti? intreaba Ino.
Naruto si Sasuke se aseaza la masa si comanda si ei ceva dupa care, fiecare incepe sa vorbeasca cu altcineva. Eu ii aratam lui Sasuke niste chestii de pe telefonul meu , Naruto o facea pe Hinata sa rada de mama focului spunandu-i fel si fel de glume iar Ino discuta cu Sai despre diferite chesitii.
Zea se afla si ea la mall si se uita extrem de nervoasa la mine crezand ,poate, ca sunt la vro intalnire sau ceva de genu cu "pretiosul ei trofeu : Sasuke".
Dupa un timp eu ma ridic de la masa si fac marea prostie de a ma duce la baie. Acolo incep sa-mi refac machiajul dar sunt intrerupta de "prea marita printesa" Zea care ma apuca de ambele maini si mi le suceste la spate pentru a ma imobiliza.
- Mai sa fie pe cine avem noi aici? Pe frunte lata care incearca sa-mi saboteze planurile!
- Zea ai luat-o razna sau ce? Esti ciudata rau! Acu ce mai ai cu mine? Nu ti-am mai facut nimic?
- Ha..nu ma face sa rad! Nu vrei sa incetezi cu teatrul? Nu te mai preface!
- Teatru? Despre ce vorbesti? Credema ca habar nu am despre ce spui!
- Fetit-o vorbesc cumva caineste sau esti de pe alta planeta de nu intelegi ce spun?
- Da pana acum nu ai facut nimic altceva decat sa urli la mine! Ce ar trebui sa inteleg din asta?... Ca ar trebui sa te internez la spitalul de nebuni!?
- Auzi daca mai indraznesti o singura data sa ridici tonul la mine sau sa-mi raspunzi mie in modul in care o faci acum jur ca o sa platesti cu varf si indesat!
- Serios? Cat ma costa?
Fara a mai sta pe ganduri Zea imi tine mainile legate la spate cu o singura mana de-a ei iar cu cealalta porneste robinetul de la chiuveta. Intr-un minut apa dadea pe afara iar eu incepusem sa tremur nestiind ce avea sa urmeze. Zea se apropie de mine si cu cealalta mana libera pe care o avea m-a prins in par si m-a trantit cu fata in chiuveta. Dupa ce ma ridica eu incep sa urlu la ea foarte nervoasa.
- Femeie ce te-a apucat!!!!? Vrei sa ma ineci!!!? Da-mi drumu ca de nu incep sa tip si cineva tot trebuie sa ma auda si sa vina sa ma ajute!
- Deci ca sa sti nu vreau sa te inec te-am bagat cu fata in apa ca sa te trezesti sa sa-ti dai seama cu cine vorbesti si ca nu ar trebui sa faci pe curajoasa! Si poti sa tipi cat te tin plamani ca nu te va auzi nimeni! In mall e muzica iar Ayumi se afla la intrare zicandule tuturor ca s-au spart conductele!
-Esti asa o... dar nici nu mai apuc sa termin propozitia pentru ca Zea ma tranteste la podea.
- Asa o ... ce? Aveai de ganda sa mai zici ceva! Nu cred!
- Nu! Nu mai zic nimic!
-Bun pentru ca acum eu voi vorbi si ai face bine sa asculti cu atentie daca nu vrei sa dai de belea!
- .......
- Asa! Deci! In primul rand : ce cauti tu aici la mall stand la aceeasi masa cu Sasuke si vorbind cu el? Daca esti la vreo intalnire te-ai ars! In al doilea rand: Daca te apropii de Sasuke la mai mult de 10 metri e vai s-amar de pielea te! Ai inteles frunte lata? Acum sa vad ce-ai de spus in apararea ta?
- Mai intai de toate nu sunt la o intalnire! Eu am venit la mall cu Hinata pentru a cumpara cate ceva , apoi ne-am intalnit cu Sai si Ino care ne-au invitat sa stam la aceeasi masa cu ei ! Sasuke si Naruto au venit mai tarziu dupa ce au plecat Neji , Tenten si Temari iar Ino i-a rugat sa ramana la un suc si baietii au acceptat! Si fiindca ceilalti 4 deja vorbeau eu i-am aratat niste lucruri de pe telefonul meu mobil lui Sasuke.
- Ai terminat de povestit? Sa sti ca nu ma aflu la cinema sa stau si sa ascult scuzele tale fara rost! Oricum vad ca am reusit sa te sperii destul de tare din moment ce tremuri in halu asta! Pentru moment am sa te las doar cu sperietura asta si poate data viitoare nu vei mai vrea sa te apropii de el! Pa !
Dupa ce iese pa usa , fata imi este invadata de lacrimi. Plangeam sughitam si suspinam in acelasi timp. Nu o mai suportam deloc. Imi facea viata un cosmar.
Ma saturasem de prezenta ei pana-n gat. Ii purtam atata ura si uneori imi doream sa faca cineva o magie si s-o evapore de pe fata pamantului. Zea ajunsese sa ma distruga mental si cu nervii , era procum o boala cronica , atat de rea era , ca puteai sa-i simti rautatea de la 1 kilometru departare.
Eu am ramas in baie in balta de apa plangand asa de tare incat abea mai puteam respira.
- Auzi Ino! Crezi ca Sakura este bine? Adica sta de mult timp la baie! S-o fi intamplat ceva?
- Hinata linisteste-te! Sakura e bine! Nu i s-a intamplat nimic!
- Dar totusi!
- Poate intarzie pentru ca isi reface intreg machiajul!
-Da poate......
-Nu Hinata! Are un motiv pentru care intarzie! O s-o intrebam dupa ce se intoarce.
-Eu o sa plec! spune Sasuke care se ridica de la masa.
-De ce?
- Nu mai pot sta Naruto! Am plecat! Mai vorbim! Pa!
-Bine! Pa!
Zea alerga prin mall iar Sasuke o observa iesind de pe holul de a baie.
" Zea ? Ce cauta ea aici? Oare s-a intalnit cu Sakura?" se intreba adolescentul. Sasuke ma stiga pe hol si desii il aud nu ii raspun. Nu aveam de gand sa-l las sa vada cat de groaznic de suparata eram. Insa eu fara a gandi ies incet pe usa de la baie dar dau peste Sasuke care se afla in fata usi.
- Sakura esti bine? De ce plangi?
- Eee -- Eu..... ddo--- doar.....
-Ce s-a intamplat ? Incearca sa vorbesti clar fara a mai suspina intruna ca nu inteleg ce zici.
- Eu nu am niii--nimic!
- Pai si de ce plangi?
- Nnn--nu conteaza
- Vin-o te conduc eu acasa!
Si dupa ce spune asta Sasuke ma ia de mana si iesim din mall indreptandu-ne spre casa mea. Nu-mi placea deloc. Oamenii se tot uitau la noi pentru ca eu plangeam in hohote iar Sasuke era foarte calm.
La mall Hinata era extrem de ingrijorata in privinta mea iar Ino si Naruto incercau din rasputeri sa o calmeze dar in zadar.
- Doamne da unde e?!
- Hinata linisteste-te!
- Nu pot sa ma duc sa vad unde e?
- Nu , nu poti! Asteapta aici!
Chiar dupa ce Ino termina de zis propozitia telefonul lui Naruto suna semn ca a primit un mesaj. Acesta il citeste afisand un zambet mare pe toata fata.
- Fetelor nu trebuie sa va mai ingrijorati in privinta Sakurei . Sasuke mi-a trimis un mesaj in care mi-a zis ca Sakura e cu el si ca o conduce acasa.
- Ce usurare! Barem stim ca e cu Sasuke!
- Exact Hinata!
Aproape ajunsesem la mine acasa. Mai aveam sa trecem prin parc si aproape ajungeam. Nu mai plangeam , reusisem sa ma calmez. Nu ma gandeam la nimic , capul imi era gol. Stateam si ma uitam la copacii pe care langa treceam. Pentru cateva clipe parca nimeni si nimic nu mai exista in jurul meu. Eram hipnotizata de frumusetea florilor de cires care se scuturau din copaci. Toate astea nu au durat decat un moment caci imediat ce m-am trezit din transa am simtit mana lui calda care o tinea stransa pe a mea.
Iar am inceput sa plang , amintindu-mi de tot ce imi spusese Zea. Mi-am pus mana la gura ca sa nu auda si el ca am inceput iar sa plang. Insa fara sa-mi dau seama Sasuke se intoarce brusc si vede ca plang iar. Ne-am oprit amndoi din mers , el se uita la mine cum plangeam iar eu parca imi dadeam sufletul odata cu acele siroaie de lacrimi care se prelingeau pe fata mea rosie de nervi. Stateam amndoi fata in fata tinuti de mana fara a scoate vreun cuvant , in cele din urma simt cum mana lui calda imi atinge fata si imi sterge lacrimile. Ma uitam la el , in ochii lui si plangeam in continu, gandindu-ma ca am facut cea mai mare prostie atunci cand m-am indragostit de el. Las capul in jos pentru ca nu doream sa mai privesc acei ochi sclipitori de frumosi si negri. Sasuke vazand ca nu poate obtine nici macar o explicatie din partea mea , incepe din nou sa mearga. Parca timpul se oprise in loc , mi se parea ca mergem de zile intregi si nu mai ajungem la mine acasa.
Dupa doua minute de mers de la iesirea din parc ne aflam in fata casei mele numai ca pe cealalta parte a strazii. Incercam sa scot pe gura un multumesc dar nu eram in stare sa zic nimic , asa ca renunt la idee. Inainte de a traversa strada ma opresc la auzul intrebarii pe care mi-o adresase Sasuke:
- Zea te-a facut sa plngi in halul asta?
Imi intorc privirea spre el si incerc sa-i spun ceva dar nu reusesc.
- Spune-mi! Te rog! E vina ei!
- ..........
- Poti vorbi doar! Asa ca zimi daca ea a fost. Si nu inceca sa ma minti pentru ca am vazut-o iesind de pe holul de la baie.
- Ddooaa.... Doar aaam..... Doar am voorbiit.... vorbit despre ceva...
-Ce? Incearca sa nu mai plangi in tip ce vorbesti
- Doar am vorbit! Vericit? Eu am plecat!
Si imediat ce am terminat fraza am traversat strada fara a-l mai lasa pe Sasuke sa suna ceva. Ma intorc totusi spre el inainte de a intra in casa si de pe treptele casei ii multumesc tipand pentru a ma asigura ca m-a auzit. Apoi intru in casa si urc scarile ca o vijelie fara a mai saluta pe cineva. In camera mea imediat ce intru pe usa incep sa plang din nou. Cu lacrimi in ochi imi fac si o baie dupa care ies pe balcon si raman acolo uitandu-ma la stele si la minunata luna ce isi facea aparitia , gandindu-ma la cele petrecute in ziua aceea. Dupa ce stau pe balcon vreo 2 ore intru in camera si ma trantesc in pat reusind sa adorm imediat.

sunt sigura ca si la acest capitol voi primi critici multe. Este mult dialog si sec iar descrierea cred ca e data disparuta ;)). Imi pare rau si va rog sa ma scuzati daca intalniti greseli.

#5
Am impresia ca [,] cunosc forumul de pe unde ai tu ficu. Nu dau nume, ca nu vreau sa fac reclama.
Stiu o gramada de astfel de ficuri in care ei se indragostesc si restu'. Dar eu am asa...o mica intrebare. De ce pui ficul tau aici, daca nu ai de gand sa te corectezi? Ai spus ca ai facut pana la capitolul 30, deci presupun ca si celelalte sunt cam asemanatoare.:-? Nu vreau sa par rautacioasa, doar te sfatuiesc: Spune-ne clar daca vrei critici sau laude, sa stim ce sa scriem. Nu cred ca cineva vrea sa scrie si sa primeasca mereu ca raspuns un "Bine" si nimic sa nu se schimbe. Sper sa tii cont de sfatul meu.
PS: Observatiile sunt cam aceleasi ca a membrilor de mai sus, doresc sa adaug ca atat actiunea, cat si dialogul, sunt cam seci.
Sper sa te perfectionezi, nu am intentia sa te fac sa te simti prost, bine? ;) Ja ne, voi mai citi sa vad daca sunt imbunatatiri >:d<
Am revenit. Am avut o perioada in care nu am reusit sa stau pe niciun forum, respectiv animezup. Sper sa nu existe vreo problema 4
Nu stiu daca voi mai pleca brusc sau daca voi reveni dupa.

#6
Well, văd că ai postat un nou capitol iar mie nu mi-ai spus, anyway am venit din nou pe la tine şi pe la ficul tău.
Nu pot spune că mă aşteptam să văd vreo schimbare după cum tu ai spus, dar mă gândeam că o să mai corectezi ceva, pentru că dacă o să laşi aşa capitolele până la 30 unde ai scris tu, nu prea văd cum te-ai putea îmbunătăţii.
La fel cum a spus şi Aky ideea este destul de comună şi dacă nu ai de gând să modifici, mi se pare din start un minus.
Păi ce ţi-am zis şi în primul post, aş putea să îţi spun şi acum, dar nu vreau să mai repet.
Cam atât sper să te mai gândeşti şi să modifici capitolele ( este doar o idee, nu vreau să o iei în nume de rău) în fond e ficul tău faci cum vrei bye, bye dear.

#7
Capitolul 3

Soarele incerca sa patrunda in camera mea printre jaluzele. Desii eram treaza nu doream sa ma scol din pat , preferam sa raman acolo pentru tot restul vieti mele. Stateam si ma uitam pe geam la pasarile din copac ce cantau asa frumos. Ceasul suna de cinci minute bune dar nu il bagam in seama eram cu mintea in alta parte. Totusi ma ridic in sezut cu cea mai mare lene si trantesc ceasul pe podea pentru ca incepuse sa ma enerveze soneria. Ma dau jos din pat si intru in baie pornesc apa de la cada si intru in apa fierbinte ce ma relaxa. Am stat in baie vreo ora iar apoi m-am imbracat cu o rochita alba ,simpla si cu niste balerini de aceeasi culoare. Am coborat scarile cu cea mai mica viteza posibila incat si un melc ma putea intrece. Ajung in bucatarie si sunt intampinata de sora mea May care radea de mama focului impreuna cu mama mea. Acestea ma observa si se opresc intrebandu-ma daca am patit ceva , asta pentru ca paream suparata.
Le-am explicat ca nu aveam nimic ci doar eram somnoroasa dar numai eu stiam ce era in sufletul meu. Dupa un mic dejun mai mult decat plictisitor ma duc in sufragerie si deschid televizorul. Timp de cinci minute nu am facut altcava decat sa schimb haotic canalele , ma opresc totusi cand aud telefonul mobil sunand din camera mea. Ma ridic de pe canapea si urc scarile repede pentru a raspunde. La telefon era Hinata care mi-a cerut sa ne intalnim. Dupa ce mi-a spus locatia m-am schimbat intr-o pereche de blugi si un tricou alb cu niste modele , mi-am luat niste sandale si geanta , dupa care am plec in graba. Ajung la cofetaria unde aveam sa ma intalnesc cu Hinata , Ino , Temari si Tenten dupa aproximativ 5 minute de alergat.
Fetele se aflau deja acolo si pareau sa se amuze de ceva.
- Buna Sakura! spun toate in cor
-Buna fetelor! raspun eu cu o voce suparata.
- Sakura te simti bine? S-a intamplat ceva? ma intreaba Hinata
- Nu vreau sa va plictisesc cu problemele mele!
-Da nu o sa ne plictisesti. Sti ca suntem cele mai bune prietene si ne spunem absolut orica problema. Nu te obliga nimeni sa ne spui daca nu vrei.
-Stiti fetelor , aveti perfecta dreptate , insa nu prea am chef sa vorbesc despre asta.
-Bine. Cum vrei tu.
- Si aveti ceva important de facut diseara?
-Nu! De ce? intreaba toate in cor
-Ma gandeam sa organizez o petrecere diseara. Ce spuneti veniti?
- Sigur Sakura.
- La ora 6 e bine?
- E perfect! zic fetele.
Apoi toate am mai vorbit despre diferite chesti , am mancat cate o prajitura dupa care eu si Hinata am plecat in oras pentru a cumpara cate ceva pentru petrecere.
Dupa 2 ore de cumparaturi am ajuns in sfarsit acasa la mine. Eu stateam in pat cu un pahar de sus de mere in mana si ma uitam pe geam iar Hinata statea si se uita la mine. Pana la urma aceasta a intrerupt tacerea.
- Sakura ce s-a intamplat ieri la mall dupa ce ai plecat la baie ?
Imediat ce aud intrebarea inghit in sec si ma uit la Hinata de parca as fi fost de pe alta planeta si nu as fi vazut-o vrodata. In timp ce ii povesteam cele intamplate lacrimile invadau fata mea. Hinata statea si ma asculta fara a spune vreun cuvant , nu stiu de ce dar simteam ca ei ii pot spune orice , era cea mai buna prietena a mea si mereu ne spuneam problemele.
- Sti Hinata poate ca Zea avea perfecta dreptate! Ar trebui sa renunt la Sasuke! Nu il merit ! Ea e mult mai populara si interesanta decat mine! Nu am cum s-o intrec ! Sasuke nu s-ar uita niciodata la mine! ii spuneam toate astea iar ea asculta cu atentie.
- Sakura!
- Da?
Si cand ridic privirea ma trezesc cu o palma peste fata. Hinata plangea si ea la fel ca mine.
- Cum de indraznesti sa spui asa ceva? Sakura pe care eu o stiu nu s-ar da batuta niciodata. Te cand te stiu tu nu ai renuntat la ceea ce ti-ai propus. Cum poti sa spui ca vrei sa te dai batuta? Auzi macar ce zici? O lasi pe Zea sa te invinga?! Ai renunta la baiatul pe care il placi doar pentru ca asa iti zice Zea!?
Sa sti ca pe fata care sta acum in fata mea si plange eu nu o cunosc ! Eu stiu ca te doare si ca suferi dar nu te da batuta! Incearca in continuare! Daca nu o poti infrunta singura atunci o s-o facem impreuna si iti promit ca ma voi certa si eu cu ea daca mai incearca sa te sperie in halu asta! Deci ce zici? Incerci in continuare?
Eu stateam si ascultam vorbele Hinatei de incurajare. Nu imi venea sa cred cat de schimbata era. Hinata pe care o cunosteam era foarte timida si nu se ridica impotriva cuvantului cuiva mai puternic , insa de data aceasta avea de gand s-o infrunte ea pe Zea in locul meu. " Sakura nu o poti lasa pe Hinata sa faca asta singura! Fati curaj! Zea nu e mai buna decat tine" imi spunea vocea mea interioara.
- Hinata imi pare asa de bine ca esti prietena mea ! Nici nu sti ce m-as face eu fara tine! Iti multumesc! Vorbele spuse de tine m-au incurajat! Si ai perfecta dreptate ! Nu o voi lasa pe Zea sa ma dea la o parte! ii spin eu luand-o in brate
- Oooo...Sakura in sfarsit ti-ai revenit!
Dupa mica discutie pe care o avusesem cu Hinata ma simteam mult mai bine stiind ca nu mai trebuie sa tin ascunse acele sentimente. Ora de petrecerea se apropia cu repeziciune asa ca noi doua am inceput sa pregatim sufrageria pentru " marele eveniment".
In aproximativ o ora totul era gata si fetele ajunsesera. Ne-am distrat de minune si cam de pe la ora 10 spre 11 nu mai aveam ce face. In cele din urma ne-am jucat Adevar sau Provocare , apoi ne-am uitat la un film de groaza dar era prea ingrozitor asa ca ne-am uitat pe reviste de moda iar la 1 noaptea era o bataie cu perne in toata regula. Faceam asa mult zgomot incat May a venit la noi si ne-a tinut un discurs , dupa care ne-a trimis la culcare. Totusi pana la 2 noaptea toate am continuat sa vorbim in liniste si cu vreo 3 lanterne deschise pentru ca nu May nu ne mai lasa cu lumina aprinsa. In cele din urma am adormit toate gramada la un loc pana dimineata.

#8
Capitolul IV:

Soarele lumina intreaga sufragerie indemanandu-ne sa ne trezim. Eu ma trezesc prima si treg draperiile de la geamuri pentru a se lumina mai bine intreaga incapere. In cateva minute si celelalte fete erau treze. Era ora 1o si noi inca eram in pijamale si ne uitam la televizor. May insa ne strica buna dispozitie incepand sa ne certe.
- Neatza fetelor! a dat domnu' de v-ati trezit in sfarsit! Inca mai sunteti in pijamale? Pune-ti mana de va schimbati ca se face 12 acu' si voi sunteti inca imbracate asa!
- Maya parca ai fi maicamea? spun eu pe un ton de amuzament.
-Hahaha! Acu' imbracati-va.
-Da sa traiti! spunem toate fetele pentru a o enerva si mai tare.
Cam in 2 ore toate eram imbracate frumos , cu asa zisul mic de jun de la ora 12 ; si gata de a mai continua petrecerea din urma cu o seara. Oricum jocul Adevar sau Provocare din seara precedenta nu era terminat asa ca ne jucam din nou.
Ino era cea mai in forma si dadea niste provocari de speriat. Ne-a terorizat pe toate dar totusi parca si noua ne facea placere.
Asa am continuat inca o ora. Eu una nu am ales nici macar o data provocare insa celelalte da. Era ora 3:30 si toate eram in pana de idei. Nimeni nu mai stia ce sa facem. In cele din urma ne hotaram toate sa mergem prin parc. Ajungem si in parc nu inainte de a trece pe acasa la fiecare fata. Deci si asta a durat destul de mult astfel incat atunci cand am ajuns in parc deja se facuse 4 ceasu.
Ne-am plimbat pe-acolo , am mancat cate o inghetata , ne-am plimbat si cu rolele ale unor alte fetee din scoala si ne-amintors la mine acase pe la vreo 7 seara.
De cum am intrat toate fetele pe usa , au si inceput sa sune telefoanele in disperare pentru ca le lasasem toate acasa. Fiecare vorbeste la televon vreo 5 minute mai putin Ino careia i s-a confiscat telefonul ca sa nu vorbesca cu Sai. Apoi ne uitam la televizor. Hinata care tocmai terminase de vorbit cu careva ne anunta ca Naruto , Sasuke , Sai , Neji , o sa vina la mine acasa peste o ora deoarece ei mergeau la discoteca si s-au gandit sa ne ia si pe noi fetele.
Celelalte feete neavand timp sa ajunga fiecare acasa la ea pentru a se pregati si a se mai intoarece si inapoi , eu fost nevoite sa imprumute nista haine de la mine . Pentru Ino si Hinata picasera cel mai bine ca oricum aveau niste haine uitate pe la mine de la diferite pentreceri. Temari si Tenten au fost singurele care aau plecat acasa la ele in ciuda faptului ca nu mai aveau timp.
Acea ora a trecut ca prin farmec iar acum baietii asteptau in living in timp ce noi toate fetele alergam de colo colo prin camera mea fiecare cautand cate ceva.
In cele din urma coboram si noi din camera lasandu-i pe baieti fara cuvinte , cel putin pe 2 dintre ei, caci lui Sasuke nu-i pasa cum era imbracata niciuna.
Hinata avea pe ea niste blugi trei-sfert de un albastru foarte deschis si un maiou alb cu mici modele , niste sandale cu toc dar nu foarte inalt si accesorii potrivite. Ino purta o fusta mov desprinsa un pic in partea stanga , o bluza galbena , incaltari si accesorii adecvate tinutei sai o gentuta mica .
Eu eram imbracata cu o fusta alba destul de scurta , un maiou rosu cu spatele gol si prins de dupa gat , sandale si accesorii potrivite.
Dupa 5 minute de mers am ajuns si la destinatie. Era mult zgomost iar muzica se auzea de la 2 strazi departere. Acolo se aflau multi adolescenti care se distrau de minune , uni placeu iar cei mai multi veneau.
Ne-am distrat mult si bine pana pe la ora 12 , cand am hotarat sa mergem toti acasa ca sa nu ne creada parintii disparuti. Eu trebuia sa meg si cu Ino pentru a ma asigura ca ajunge intreaga acasa, aceasta fiind destul de ametita. Sasuke mergea si el cu noi dar nu scotea nici un covant.
Acea tacere monotona ma enerva de-a dreptul. Nimeni nu scotea nici un cuvant. Doar mersul nostru se auzea pe asfalt. Nici urma de vreun om sau de vreo masina pe nici o strada , de parca ar fi fost cu totii inghititi de pamant. Ma inspaimantau strazile fiind asa de pusti si mai ales fiind luminate din cand in cand de catre un felinar ratacit si el , de parca tot peisajul semana cu un film de groaza. Nu imi surazea nici ideea de a ramane singura cu Sasuke dupa ce o duceam pe Ino acasa. Insa asa s-a intamplat. Acum mergeam in fata lui. Nu stiam sigur daca se mai afla in spatele meu. De la casa lui Ino nu am mai intors privirea inapoi , pentru ca nu voiam sa-i mai vad chipul vreodata chiar daca aveam nevoie de zambetul lui strengaresc ca de aer.
Urma sa iesim din parc cat de curand si apoi aveam de gand sa alerg pana acasa. Si parca vrand sa mai repete odata acea zi blestemata , Sasuke m-a intrebat din nou in acelasi loc ca si data trecuta:
- De ce plangeai?
- .................
-Nici atunci nu mi-ai raspuns la intrebare si nici acum nu o vei face.
- Nu vreau sa vorbesc despre ce a fost! Nu s-a intamplat nimic in mod deosebit.
- Atunci de ce plangeai de mama focului?
- De placere!
La auzul raspunsului meu Sasuke incepe sa rada dupa care se pune in fata mea si-mi zice:
- Nu te las sa pleci de-aci pana nu imi spui tot ce s-a intamplat la mall ieri!
- Ce nu pricepi din faptul ca NU s-a intamplat nimic?
- Nu pricep faptul ca minti! Ce ai de ascuns?
- Multe ! Mult prea multe lucruri pe care daca le-ai auzi te-ar face sa-ti schimbi parerea despre mine si oricum nu ai o parere prea buna despre mine! i-am spus toate alea cu lacrimi in oci si la fel ca data trecuta am inceput sa ma indepartez de el fugind spre casa mea.
Insa , inainte de a apuca sa treversez strada , Sasuke ma apuca de mana si eu ma impiedic reusind sa cad peste el. Sasuke iar incepe sa rada si avea si un motiv destul de bun , eu inca plangeam si aveam fata mai rosie ca niciodata din pricina ca picasem peste el. Stateam cu capul ( scuze pt. cacofonie) inecata in lacrimi si ascultam chicotele lui. Acestea se opresc deodata si simt mana lui care imi sterge lacrimile.
- Nu mai plange. O fata frumoasa ca tine nu ar trebui sa fie suparata niciodata. Nu imi place delog sa te vad suferind asa ca te mai rog o singura data sa-mi spui ce s-a intamplat.
Sasuke imi spune toate astea sarutandu-ma apoi pe frunte dupa care ma ajuta sa ma ridic de pe asfalt.
- Nu stiu! E tarziu! Poate iti zic alta data!
- Bine atunci ce zici de maine? Poate vrei sa ne intalnim ca sa-mi zici? Ne vedem in parc? La 11 e bine?
-Ddaa....DA!
-Bine atunci! Noapte buna frumoasa-o!
- Bine atunci....Noapte buna!
Dupa ce spun asta intru repede in casa dar in cea mai mare liniste ca sa nu ma auda mama sau May pentru ca nu aveam chef sa-mi tina morala. Intru in camera mea , fac o baie fierbinte si ma bag in pat gandundu-ma la vorbele lui. In scurt timp cad in minunata lume a viselor.

#9
Deci...

Actiunea este grabita , ar trebui sa nu treci de la o actiune la alta si sa nu mai schimbi subiectul asa de repede , ar trebui sa continui ce ai inceput si sa il dezvolti cat mai mult , de exemplu atunci cand Sasuke si Sakura erau in parc mi sa parut ca momentul a fost prea scurt , trebuia sa incerci sa il mai dezvolti .
As vrea sa lucrezi la asezarea in pagina pentru ca nu arata bine...
Am vazut greseli de gramatica si de punctuatie .
Dialogul este sec si schimbi subiectul foarte repede .
Nu imi place comportamentul Sakurei pentru ca nu mi-o imaginez asa de slaba ... Dar cred ca o vei schimba pe parcurs .
Descriere nu prea ai , descri imbracamintea dar ar trebui sa descri mult mai mult sentimentele personajelor si gandurile lor , tu ai descris dar nu prea mult si nu ai pus suflet , adica eu nu imi
imaginez ce simte personajul respectiv .
Am vazut ca ai scris intru-un capitol " ( scuze pt. cacofonie) " ar fi trebuit sa scrii la sfarsitul capitolului .
Ideea ficului mi se pare consumata dar pentru inceput este chiar bine .
In loc de punctele pe care le-ai pus " - ................. " , ar fi trebuit sa spui de ce nu a spus nimic si ce simtea ea .
Am vazut doar o repetare ( Nu o mai spun ca mie cam lene ... si un pic somn ) .
Cam atat ... , sper ca nu tea suparat acest comentariu sau sa renunti la fic. ( Desi eu cred ca nu am fost dura pentru ca eu cred ca o sa primesti , acum sau mai tarziu , comentari mult mai dure ) .
Spor la urmatorul capitol ! ^^

Edit :
Am dat edit pentru ca acum am citit comentariul tau de sus .
Mdea... si eu care ti-am lasat com degeaba ,in fine..., poate o sa tii cont de sfaturile mele si o sa schimbi macar un capitol...
B.I.T.C.H ( Beautifull.Intelligent.Talented .Charming and Hot !)
________
|FuuFuu~|

#10
Capitolul V:

Ceasul suna de cateva minute bune insa eu nu aveam de gand sa ma dau jos din pat. Patul era atat de confortabil , perna asa moala , iar razele soarelui care se jucau pe fata mea ma incantau. Satuarata de soneria telefonului ma ridic din pat si o inchid apoi trag jaluzelele de la geam si deschid usile larg ce duceau afara pe balcon. Vantul adia usor iar perdelele se miscau in bataia suava a vantului. Mirosul splendid al trandafirilor din gradina se simtea in aer. Era un peisaj asa de frumos , parca desprin dintr-o carte cu printese: soarele stralucea luminand petalele florilor ce-si inaltau mireasma , pasarile cantau si se jucau in fantana din mijlocul gradinii.
In cle din urma pisica mea ma trezeste din transa cu un mieunat. O iau in brate si ii dau de mancare dupa care intru in baie iar dupa aproximativ o ora ies . In timp ce ma uitam in oglinda imi amintesc ca trebuia sa ma intalnesc cu Sasuke. Abea atunci mi-am dat seama ce greseala enorma facusem acceptand propunerea lui. Nu stiam daca sa ma duc sau nu , asa ca dupa ca m-am imbracat am iesit din nou pe balcon gandinduma si sfatuinduma cu vocea mea interioara despre ce ar trebui sa fac. Ma hotarasc pana la urma sa nu merg , oricum era 11:30 si precis Sasuke nu se afla in parc asteptandu-ma. Gandurile imi sunt intrerupte de soneria telefonului meu. Raspund si vorbesc minute-n sir cu Hinata dupa care cobor in living pentru a o astepta deoarece aceasta voia sa-mi fac o vizita. In mai putin de 5 minute ea se afla la mine. Amandoua nu aflam la terasa din gradina sorbind din cate un pahar cu suc si vorbind despre diferite lucruri.
Hinata a reusit in cele din urma sa ma uimeasca spunandu-mi ca era impreuna cu Naruto.
- Pe bune! Chiar esti impreuna cu Naruto?
- Da. Dar de ce te miri asa?
- Pai toata lumea stie ca tu esti mai timida.
- Da el ma intrebat daca vreau sa fiu cu el.
- Serios?
- Serios. Si iti spun sincer ca era sa lesin cand am auzit, nici nu-mi venea sa cred ce tocmai zise.
- Barem tu sa ai noroc. ii zic eu intristandu-ma brusc
- Sakura ce s-a intamplat?
Si incep sa-i povestesc Hinatei totul pana la cel mai mic detaliu, insa nu apuc sa termin ultima fraza din cauza telefonului. Cand ma uit ma albesc la fata deoarece cel care ma suna era Sasuke , " Dar de unde avea el numarul meu?". Ii arat si Hinatei cine suna dar aceasta nu parea deloc uimita ci din contr chicotea, si atunci mi-am dat seama de ceva:
- Hinata spre binele tau sper ce nu tu ai fost cea care i-a dat numerul meu!
- Imi pare rau da ce altceva era sa fac daca m-a rugat de vreo 5 ori.
- Si-acu ce ma fac?
- Raspunde la telefon!
- Nu! Tu mai bagat in asta tu sa ma scoti! Raspunde tu dar sa dai pe difuzor sa aud si eu ce zice!
- Bine. Alo?
- Raza de soare inca mai dormi? Faci pa "frumoasa din padurea adormiota" ? E ora 12! Cant ai de gand sa ma lasi sa te astept in parc?
Hinata avea de gand sa raspunda insa eu o opresc facandu-i semn sa nu scoata nici un cavant.
- Aloooo! Sakura? Esti cumva la telefon sau imi racesc gura degeaba? Sa sti ca daca nu vi tu o sa vin eu la tine oricum parcul nu-i departe de casa ta . Pregateste-te de-o vizita! spune acesta dupa care inchide
- O doamne , o doamne! Hinata ce ma fac?
- Linisteste-te ca nu pica cerul!
- Da o sa vina aici!
- Si ce?
- Si ce? eu nu vreau sa vorbesc cu el!
- Da n-are raie!
- Nu-i de glumit! Ce sa-i zic daca iar ma intreaba de Zea?
- Ii zici adevarul!
- Nu! Hai vin-o plecam!
- Ce? Nu! Cat o sa mai fugi de el?
- Tot timpul daca este nevoie!
- Sakura cand iti faci si tu un pic de curaj sa-i spui tot?
- Atunci can o sa zboare porcii adica niciodata!
Si o iau pe Hinata , ma urc in masina si pornesc. "Unde?" nici eu nu stiam , mergeam pur si simplu cu o viteza destul de mare cat mai departe de casa mea. "Dar daca te va astepte?" imi tot spunea vocea mea interioara. O sa ma astepte mult si bine , ii raspund eu la loc.
Dupa 5 minute de mers opresc masina in vata unei vile destul de mare , decorata foarte frumos in exterior. Intru pe poarta urmata de Hinata si suntem intampinate intai de mirosul catifelet al crinilor ce se aflau pe de-o parte si de alta a unei poteci din marmura. La capatul potecii se afla valetul Wild ce ne pofteste inauntru. Interiorul casei era la fel de splendid. Gresia staralucea de curatenie la fel si geamurile din living acolo unde noi asteptam ca proprietarul sa ajunga. Deodata atentia ne este atrasa de catre sunetul facut de pantofii prietenei noastre Ino.
Aceasta era imbracata cu o rochita scrurta de culoare mov , presata in partea de jos si cu mici modele de culoare galbena. In picioare purta o pereche de sandale cu toc inalt ce se prindeau de glezna, si desigur avea si accesorii potrivite. Parea gata de a pleca undeva insa vizita noastra nu a deranjat-o.
- Buna Ino! Te pregatesti pentru petrecere?
- Buna fetelor! Desigur! De aceea tocmai ma pregateam sa plec pana inoras sa ma distrez cat timp cei de pe aici se vor ocupa de pregatiri! Ce spuneti ma insotiti?
- Desigur!
Toate trei am plecat cu masina mea spre mall. Ajunse acolo am inceput sa colindam peste tot , iar cam dupa o ora ne-am reintors la Ino acasa. Pregatirile erau deja terminate iar totul arata supeb. Petrecerea urma sa aiba loc afara, asa ca erau multe mese intinse in partea din spate a casei. Pe fiecare masa erau asezate fel si fel de farfurii cu mancare , cate un buchet de crini ce nu putea sa lipseasca fiind floarea prefereata a lui Ino , iar baloane cu inscriptii de genul:"la MULTI ANI" , " Sa fii fericita" , "Sa ne traiesti" erau asezate in fiecare colt al meselor. Totul arata extraordinar si era pe placul fetei. Dupa ce aruncam o privire la aranjament , Ino ne invita la piscina de sub balconul camerei sale.
Acolo eu si Hinata am ramas mult timp discutand cu Ino , insa inainte cu 2 ore de a incepe petrecerea eu si cu Hinata am plecat pentru a ne pregati.
Cand am ajuns acasa am fost intampinata de May care mi-a dat o veste nu pres pe placult meu
- Sakura pe unde ai umblat toata ziua?
- Am stat cu Ino si Hianata ! Dar de ce te intereseaza?
- Sti nu-i prea frumos si nici politicos sa pleci de acasa cand sti ca ai musafiri!
- Musafiri? ce musafiri?
- Pai un coleg de-al tau cred ca Sasuke a zis ca-l cheama a stat si te-a asteptat mult si bine sa te intorci! Te-a sunat dar nu i-ai raspuns!
-A da l-am avut inchis! Si Sasuke a plecat nu?
- Da a spus ca trebuie sa plece pentru a se pregati de o petrecere.
- A da petrecerea lui Ino. Nici eu nu mai pot sta de vorba cu tine! Trebuie sa ma duc sus sa ma pregatesc.
Dupa o ora eram gata de petrecere. Purtam o rochie rosie stramta , fata umeri , destul de scurta si desprinsa pe piciorul stang. La gat purtam un pandantiv in forma de inima de culoare neagra cu niste sclipici , la una dintre maini cate o bratara iar parul statea liber pe spate.
Luand cadoul lui Ino ce era frumos impachetat , mi-am luat ramas bun de la May si am pornit spre petrecer dar pe jos de data aceasta findca aveam destul timp sa ajung. In fata portii erau parcate mai multe masini iar muzica se auzea de la intrare. In curte se aflau mai toti colegii de prin scoala , multi dintre ei fiind cei mai populari din tot liceul. Cum sa zic , era o onoare ca la petrecerea cuiva sa vina cei mai popularii insa pentru Ino nu erau nimic altceva decat niste simpli copii care se distrau ; oricum ea era obisniuta fiind printre cei populari. Dupa ce o caut timp de 5 minute o gasesc in cele din urma discutand cu Hinata , Tenten , Sai si Naruto.
- Hei! Ce mai face sarbatorita? Te distrezi? LA MULTI ANI! o intampin eu pe Ino ce parea extrem de fericita.
-Sakura! Ai ajuns in sfarsit! Sa sti ca ma distrez de minune si te sfatuiesc sa faci si tu la fel! Mersi pentru urare!
Dupa ce mai discutam ceva timp aceasta pleaca sa-i intampine si pe cei abia sositi. Petrecerea a continuat pana pe la 11:30, cand mai toti deja plecasera. Eu ma bucuram enorm ca nu dadusem peste Sasuke in timpul petrecerii dar eram ferm convinsa ca nu plecase ci din contra ma astepta pe mine sa vorbim.
Am plecat si eu in cele din urma cu cei ramasi acestia fiind: Naruto , Tenten , Hinata , Temri , Sai , dar nici urma de Sasuke? ce usurare.
Eu o iau pe jos prin parc in timp ce prietenii mei pleaca cu masina lui Naruto. Era foarte liniste in parc . Cerul se intuneca lasand sa-si faca aparitia regina suprema:luna. Vantul adia incet iar florile din copaci cadeau la atingerea adierei.
Era foarte placut , acea liniste in care se auzea numai ciripitul unor pasari imi umplea sufletul de fericire. Era asa romantic mai ales pentru cate un cuplu care se plimba pe acolo. Stand pe o banca si visand cu ochii deschisi tresalt deodata cand cineva ma atinge pe umar: era Sasuke.
- Deci dai bir cu fugitii? Nici la telefon nu vrei sa raspunzi? De ce ma eviti? Eu nu ti-am facut nimic insa comportamentul tau lasa de gandit!
- Pai... Imi cer scuze dar am fost ocupata toata dimineata.
- Ai fost ocupata stand pa barfe cu Ino si Hinata ,nu? zice el in timp ce se aseaza pe banca langa mine.
- Aaaa... pai...da si imi cer scuze dar chiar nu aveam chef sa vorbesc in dimineata asta cu tine.
- Puteai sa-mi zici macar!
-Imi cer scuze!
- Stai! Ai de gand sa pleci?
-Pai asta vreau din moment ce m-am ridicat!
- Cand o sa-mi spui si mie ce s-a intamplat?
- Chiar nu inteleg de ce iti pasa! De ce vrei sa sti asa de mult? Nu vreau sa-ti spun si gata! Lasa-ma in pace!
Incep iar sa alerg spre casa in timp ce plangeam. Ma durea findca susesem acele cuvinte dar poate doar asa ma lasa in paca. Nu mai avea nici un rost sa incerc in continuare. De fiecare data cand il intalneam parca o vedeam in inchipuirea mea pe Zea langa el care imi zicea sa nu ma apropii ca altfel o incurc rau de tot. "Aveam de gand sa renunt de tot la al mai iubi?" nici eu nu stiam raspunsul.
In cele din urma ajung acasa. Intru ca o vijelie si nu ma opresc decat in camera mea. Imi fac o baie fierbinte si apoi deschid larg usa de la balcon pentru a intra aerul rece al noptii , dupa care ma bag in pat. Totusi inainte de a putea inchide ochii telefonul anunta primirea unui mesaj . Cand il deschid vad ca este un mesaj de la Sasuke , iar dupa ce-l citesc fata mea se uda de siroaie de lacrimi. " De ce i-am spus acele lucruri? , Acum precis ma uraste! , Sunt o idioata! Nu-l voi mai putea privi vreodata in ochi!" toate astea imi treceau prin minte in timp ce incercam sa adorm si sa-mi i-au gangul de la acel mesaj.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata de liceu daya -chan 0 1.803 15-03-2012, 10:23 PM
Ultimul răspuns: daya -chan
  Ani de liceu ***Sayu*** 2 2.417 20-01-2012, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Ultimii ani de liceu Madalyna 2 2.122 18-07-2011, 05:12 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Primul an de liceu Wanna 21 13.462 15-05-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Wanna
  Viata de liceu Ymequa 33 17.021 06-05-2011, 08:24 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Dragoste de liceu(+18) Sayonara 80 57.497 05-04-2011, 10:42 PM
Ultimul răspuns: butterfly_ony
  Viata de liceu AoiButterfly 42 25.447 17-12-2009, 02:50 AM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  O viata de liceu Hitman 20 18.556 19-07-2009, 12:00 PM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Sakura la liceu sakura_alexutza 8 7.649 20-02-2009, 10:58 PM
Ultimul răspuns: Annya
  o viata de liceu (sasusaku) the_blue_eyes 17 21.882 15-01-2009, 01:05 AM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)