Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina]

#11
-Ai vrea sa mergem sa o intrebam pe mama daca ma lasa? zice hinata
-sigur! hinata de ce nu? spune sakura cu un zambet micut pe chip
Amandoua sau indreptat catre o casa mare cu etaj de culoare mov foarte deschis,din fata casei se vedea si o buna bucata de gradina aceasta era foarte frumoasa era plina de trandafiri si albastrele pomi erau plini cu fructe superbe si la inceputul gradini era un mini gard de un maro intens.
Hinata cum a intrat in holul casei o anunta pe mama sa ca venise acasa de o data o femeie frumoasa cu parul negru ce nu ii dadeai mai mult de 20 de ani isi facu aparitia iar hinata ii sari in brate rugando cu o mutra de catelusi nevinovat sa o lase sa doarma la sakura,mikoto caci asa se numea femeia ii spuse:
- Draga mea sti foarte bine ca astazi nu se poate azi astazi seara avem jocurile noastre traditionale si nu poti lipsi. spune aceasta cu o urma de regret in voce
- Macar Sakura poate veni la jocurile de familie?intreaba hinata dezamajita de raspunsul mamei ei.
-Sigur! doar sa stie cineva unde este. Cu cat mai multi cu atat mai bine zice mikoto caci acea persoana nu suporta sa i se zica doamna sau diferite chesti deastea.
-Da sigur! ca o sa vin o sa ii zic menajerei dar ooo.. trebuie sa il iau si pe fratemeu se pare ca nu ma lasa fara el nici unde . spune Sakura cu un regret in voce
- Nui nimic sunt sigura ca mamy va acepta sa vina si el spuse hinata uitanduse spre mama ei cu o mutra de te speriai imediat de ea.
-Hoooo!!! nu te uita asa la mine ca nu vreau sa mor de acum spune Mikoto razand cu sub inteles in semn ca poate veni si el.
Apoi dupa 12 minute au esit afara amandoua si sau asezat pe iarba moale uitanduse la nori ce povesteau lunga poveste a copilariei. iarba era de un verde intens ce iti lua ochi ,in aer o mireasma incantatoare se simtea in putin timp baieti au venit si neau intrebat daca mergem in parc sa ne intalnim cu prieteni iar noi am aceptat pentru ca si asa ne plictiseam.Hinata sa imbracat intro pereche de pantaloni scurti mulati pe corp si un maieu alb pe sani iar Sakura sa ibracat in pantaloni trei sferturi cu bretele si un tricou alb lasat peste. Am luat baieti de mana si am plecat spre parc acolo neam intalnit cu Tenten si Neji si Sikamaru si mult multi alti.
- Voi sunteti impreuna spune sikamaru uitanduse la mainile lor.
-CEEEEE nu normal ca nu sunem amandoi tragand mainile noi doar .... adica....... se balbaiau amandoi de parca facusera o crima.
- Dar voi intreaba ten ten suspicioasa uitanduse la sasuke si sakura.
-Hai mai tenten fi serioasa eu cu atitudinea intruchipata spune sakura vrand sa para ca nu minte.
- Da ma tocmai tu mincinoasa lu papuc spune tenten razand
baieti sau dus sa ia bilete se pare ca aveau in program un film de groaza.
-hai sasuke recunoaste ca o placi pe sakura. spune neji
- nustiu daca da cei care le place cine e langa ei sa ridice mana in timpul filmului spuse sasuke cu un zambet jmecher pe buzele lui rosi ca vinul.
La fete:
- Deci hin se vedea cu ochiu liber ca iti placea sa te tina de mana asa ca recunoaste ca il placi insista temari.
-nu ma nu il plac spuse hinata rosind pana racul era mai putin rosu decat ea
Si se tot certau ele pana cand la un momendat Hinata spuse ca nu ar fi rau sa faca o mica petrecere in pijama la ia acasa, toate au fost de acord. Iar in urmatoarea clipa un ras usor se auzi se pare ca fetele nu erau singurele care se distrau copios.
-Sorioara se pare ca nu numai u iti inviti prieteni sa doarma la tine.rase sasuke
-A chiar si sa vedem pe cine o sa lase mama spuse Hinata vizibil deranjata de vorbele baiatului.
- Hai lasa asta sa intram spuse sasuke zambind.
astept critici
insa incercati va rog sa nu mai fiti asa de duri . am tinut cont de sfaturi

#12
Scumpo, imi vine sa ti-l dau in cap... Hai ca incep cu cele rele sa las ce-i bun pe final.
1. Unde sunt virgulitzele dragutzo? Si punctele de la finalul propozitiilor?
2. Nu ai descriere si predomina dialogul ala in prostieeee..... Macar fa dialogul mai bun!
3. Numele proprii se scriu cu litera mare, la fel si la inceput de propozitie.
4. Nu ai descris mai deloc sentimentele personajelor...
5. Ai grabit actiunea foarte rau.
6. Gramatica... Stam la pamant cu ea.
Asa... ce am de spus bun:
Poi te felicit k ai tinut cont de sfaturi (chiar daca poate nu ai stiut sa aplici totul bine). Observ ca ai renuntat la paranteze, ceea ce e bine.
Am vazut si ca ai incercat sa pui virgule, puncte, semnele potrivite etc., insa pe ici colo ai uitat.
La fel si cu literele mari. Ba incepi cu litera mare ba uiti.
Ai incercat sa descri pe la inceput si a fost cat de cat ok.

Offf... Ma bucur k ai luat in seama ce ti s-a spus in comm si sincer, eu una am observat ca ai incercat sa respecti "cerintele" date de noi. Ai progresat asa putintel insa nu-i panica, nu o sa ajungi sa scri perfect doar de la primul capitol si niste comm-uri dure. Cu timpul o sa ajungi sa scri din ce in ce mai bine.
Mai renunta la dialog si descrie si tu sentimentele personajelor, descrie ce e prin jurul lor, etc.
Deci astept capitolul 3 cu mult mai multe imbunatatiri.
Succes :*
What goes around comes around.

#13
Sa fiu sincera doar miam aruncat privirea pe aici...nu am citit deci nu pot sa iti spun greselile de tastatare...dar doar uitandu=ma putin vad iar aceleasi greseli doar in numar mai mic
scri numele de persoane si la inceput de propozitie cu litera mica (uneori dar tot e gresit)
Ma bucur ca ti cont de ceea ce iti spunem...dar inca ai probleme cu semnele de punctoatie...virgulele alea sunt dezastruoase....si sunt multe alte semne puse gresit sau care lipsesc
Ai mai bagat pe ici pe colo descriere...darrrr firar al naibi ca tot nu e de ajuns... ai nevoie de mult mai multe descriere.... si prin descriere nu ma refer doar ...vai de frumos e afara....trebuie sa descrii si mediul inconjurator...dar si sentimentele....trebuie sa transmiti cititorului cva...altfel e inutil
Mai... nu cred ca se cunosc de mai bn de o zi si gata sar unu in bratele altuia....hai mai....ce naiba...u dak vezi un tip care iti place pe strada sari pe el?
dak as sta acum sa iti zic greselile de tastare si altele miar lua prea mult..si ma doare capul deci sorry...dar in schimb ma bucur ca ai tinut cont...si ca incewrci sa evoluezi...chiar se vede o mica schimbare...spun mica pt ca mai ai mult de lucru
inca nu te pot lauda...scz dar nu meriti... ma lasi cu un sentiment urat cand ma uit pe aici....deci mai ai de munca
succes si ma bucur ca evoluezi
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler



#14
ce nu am menţionat în postul anterior este că titlul tău e scris cu literă mică. Păi hai să te lămuresc, titlul, ca orice alt titlu se scrie în primul rând cu literă mare. Poate ar fi bine să-l editezi, dă un aspect urât şi ' sasuxsaku - naruxhina ' ăla de la începutul titlului. În primul rând chestia asta se pune după titlu, da mă rog. Decât să pui virgulele alandala, mai bine nu le mai pui deloc, să fiu sinceră. Unele nu le pui cum trebuie, unele enunţuri la început de dialog nu le scri cu literă mare, mă duce cu gându că eşti o persoană care doreşte comentarii gen ' vai ce fik super..dă-mi continuarea ' să spun aşa, cel puţin mie aşa mi se pare. Cum s-a mai spus, ai mult de evoluat, adică sunt unele chestii care trebuie urgent rezolvate. Se vede clar că scrii un capitol...deşi ce scrii tu nu e un capitol, lungimea lui...mai lucrează la ea...cum ziceam, se vede clar că scrii un capitol aşa la repezală şi gata dai post. Ai foarte puţină descriere, ce bate la ochi. Probabil că ţie ţi se pare că mulţi de aici vor doar nextul doar pentru că e cu naruto, ei bine nu e aşa. Sunt unele lucruri pe care un fic trebuie să le aibă. Nu poţi pune doar nişte cuvinte puse aşa pe o pagină de word sau direct aici în post şi gata. E nevoie de multă muncă şi ţinând cont de sfaturi te perfecţionezi. Greşelile...marea majoritate au fost spuse de fete în posturile anterioare.
-

#15
Bună din nou !
De data asta nu am mai stat să dau quote la capitol, pentru că nu mă simt în stare să corectez chiar tot, aşa că o să îţi zic ce trebuie să remediezi.
Mă bucur că ai ţinut cont de sfaturi şi să ştii că nu îţi cer să te perfecţionezi de la al doilea capitol, pentru că ar fi imposibil. Pe parcurs vom vedea cum evoluezi.
Deci să începem :
1. Încă nu ştii unde să pui semnele de punctuaţie, iar în unele locuri sunt puse aiurea rău de tot. De exemplu, ai pus virgulă când trebuia să pui punct. Data viitoare, înainte să postezi următorul capitol, citeşte cu intonaţie şi o să îţi dai seama unde să pui semnele de punctuaţie sau măcar încearcă.
2. Ai o problemă cu i-urile, pentru că atunci când e articulat, tu foloseşti pluralul. Ca să îţi dai seama, fă pluralul cuvântului şi apoi zi-l cu voce tare şi poate că aşa îţi dai seama dacă e cu un i sau doi.
3. Cum a spus şi Lilith, titlul e scris cu literă mică, deci corectează-l, pentru că nicăieri nu se scrie cu literă mică un titlu.
4. Mai ai de lucrat la modurile de expunere, chiar dacă acum ai încercat să le îmbunătăţeşti mai mult. Nu te grăbi când scrii şi mai citeşte din nou propoziţia scrisă ca să vezi dacă o laşi aşa sau mai schimbi câte ceva.

Sper că am punctat aproape tot, pentru că nu mai are rost să repet şi ce au spus fetele ce au comentat anterior.
Aştept următorul capitol ! Succes !
[Imagine: cats-7.jpg]

#16
Dupa putin timp cei opt prieteni , intra intr-o sala imensa cu mi si mi de scaune , care aveau o tapiterie rosie ca ochii unui vampir insetat de sange. Iar in fata acelor scaune se afla o plazma ce se intindea pe tot peretele, acea camera iti dadea impresia ca esti intr-un cinematograf bantuit.Toate fetele cand intrara in acea camera simtira o frica ce le cutremura tot corpul , simteau ca nu mai au aer, dar la un momendat cineva reusi sa scoata o vorba ca sa ii linisteasca pe toti dar mai rau ia speriat deoarece ecoul vorbelor sale rasunau in intreaga incapere.Au reusit in final sa se linisteasca putin si sa asezat pe scaune .Dupa 10 secunde filmul incepuse se pare ca erau doar ei opt in acea incapere pana si baieti au dat de inteles ca nu erau tocmai neinfricati.Pe la jumatatea filmului au plecat deoarece erau mult prea speriat sa mai ramana. In drum spre casa toti sau hotarat ca petrecearea in pijamale se va tine in acea seara la cei doi.
Au intrat in casa val vartej sa isi ceara fiecare voie sa isi invite prieteni. Spre bucuria celor doi mama lor lea dat voie , ba chiar ia anuntat ca va pleca in excursie cu soti haruno la cabana acestora pentru o saptamana.
Ce bucurie a fost pe capul lor mai ales ca aveau planuri mari cu acea petrecere.
- Tu te duci in oras dupa floricele si eu ma duc dupa perne si suc ,bine? spune hinata foarte entuziasmata de ideia de filme la tv propusa de sasuke.
-Bine dar sa nu uiti de cel de fructe de padure ca ala imi place mie auzis? aspunde sasuke cautandusi haina pentru a se duce in locul indicat de hinata.
- Auzi da lu Naruto ce suc ii place ? se interesa hinata pentru a fi la curent cu preferintele fiecaruia.
-Cred ca de grefe sau de mango nu stiu exact. spuse sasuke esind pe usa camerei.
Dupa ce toate pregatirile au fost gata si prieteni lor si-au facut aparita ,petrecerea a inceput toti erau asa de fericiti in cat au uitat de timpul care trebuia sa il respecte iar dupa putin timp au hotarat sa se joace cu toti un joc adus de mama sakurei din america dar i lea tradus inainte de a le inmana fetei. Era un joc tip adevar sau provocare dar era pentru persoane peste 15 ani.
- De o data ce eu lam adus va fi primul naruto pentru ca e fratele meu si de . zise sakura foarte ironica
-Ha ha ha vezi ca cine te aude asa zice ca e. spuse naruto deranjat vizibil de afirmatia sakurei.Dar intr-un sfarsit lua o carte de jos pentru ca provocarile si intrebarile erau puse pe cateva cartonase, pe cel ales de naruto scria urmatoarele:'' saruta persoana din dreapta ta pe buze timp de 3 minute'' <<nu pot sa cred nu o sa acepte pun pariu>> gandi naruto .
-Ce sa intamplat naru....... spuse sakura luandui cartonasul si citindul apoi ramanand cu gura cascata.
-Ce e ma de ce ati ramas asa? spuse hinata chicotind la ce fete aveau cei 2.Apoi luand si ea la randul ei cartonasul si parand nepasatoare dupa ce il citi.Asa si ce conteaza e doar un joc. spuse ia apropiinduse de naruto.
Apoi sarutandul pasional pe buze , acel sarut tinu mai mult de cele 3 minute puse pe cartonas .Amandoi se simteau in al 9-lea cer , dupa putin timp se despartira din acel sarut asa de tandru si afectuos. In timp ce cei doi se sarutau de zor , sakura incerca sa il enerveze pe sasuke spunand mereu ''hot,hot,hot'' iar la un momendat sasuke o trase inspre el si isi unira si ei buzele <<woaw ce bine saruta nu ma asteptam>> gandi sakura incantata de acea idee de al saruta pe sasuke. >>daca mai scoate acel cuvant pe gura cred ca o sa inebunesc, dar pe de alta parte saruta bine>>gandi Sasuke continand sa o sarute pe Sakura.
-Auziti amorezatilor da nu ne mai jucam? zise tenten un pic invidioasa pe cei patru.
-Da ce ai cu ei? la o adica la Hinata si Naruto a fost o provocare iar la cei doi nu am idee , si asa sunt cam dusi un pic de acasa daca ma intelegi ce vreau sa zic. spuse neji usor amuzat de cele intamplate.
Apoi luan-do in brate pe tenten care rosise usor cand acesta o luase in brate.
- Oh doamne dragostea pluteste in aer . spuse temari apropiinduse de shikamaru deoarece mai avea putin si inghieta pentru ca era putin frig in acea camera. Dar shikamaru o cuprinse in bratele sale puternice strangando la pieptul sau .Temari se simtea protejata cand se afla in bratele acestuia.Dupa ce toata scena loase sfarsit incepusera sa se amuze pe seama glumelr spuse si mimate de naruto.Dupa vreo 2 ore de ras fetele inceura sa se adune in camera hinatei pentru cateva barfe iar baieti in camera lui Sasuke pentru a pune in aplicare un plan ''diabolic'' sa inceapa o adevarata revolutie contra fetelor.

#17
(23-02-2010, 11:48 PM)catynca A scris: Dupa putin timp[virgulă] cei opt prieteni[fără virgulă] , intra [ wth..cum adică intră, ă ? poate intrară. pune verbu' la timpu' potrivit ] intr-o sala imensa cu mi[ doi de i fato] si mi[ doi de i ] de scaune[fără virgulă] , care aveau o tapiterie rosie ca ochii unui vampir insetat de sange. [ dacă pui iar, înainte pune virgulă sau dacă vrei să începi cu literă mare, elimină-l]Iar in fata acelor scaune se afla o plazma [ plasma omule] ce se intindea pe tot peretele, [ punct şi literă mare] acea camera iti dadea impresia ca esti [ mergea mai bine dacă puneai - - că te afli ] intr-un cinematograf bantuit.[space]Toate fetele cand [ în momentul în care - sună mai bine ] intrara in acea camera simtira o frica [ cum să simţi o frică mă ? puteai să zici că au simţit cum frica le cuprinde, că nu sunt xyz tipuri de frici] ce le cutremura tot corpul ,[ tralala..punct şi literă mare] simteau ca nu mai au aer, dar la un momen[space]dat cineva reusi sa scoata o vorba ca sa ii linisteasca pe toti[virgulă] dar mai rau ia[ i-a. frate, e aşa grea gramatica ? ] speriat[virgulă] deoarece ecoul vorbelor sale rasunau in intreaga incapere.[space]Au reusit in final sa se linisteasca putin si sa [ hă ? cine s-a aşezat ? numai una din ele sau toate ? dacă toate, corect e : s-au aşezat ] asezat pe scaune[ fără spaţiu] .[space]Dupa 10[ zece - unde scrie în cifre în vreo carte ? eu una n-am văzut] secunde filmul incepuse[punct şi literă mare] se pare ca erau doar ei opt in acea incapere pana si baieti[şi chiar şi băieţii - sună mai bine ] au dat de inteles ca nu erau tocmai neinfricati.[space]Pe la jumatatea filmului au plecat[ virgulă] deoarece erau mult prea speriat [ speriaţi mă. că erau mai mulţi] sa mai ramana. In drum spre casa[virgulă] toti sau[ e ortogramă bă...se scrie s-au..] hotarat ca petrecearea [petrecerea]in pijamale se va tine in acea seara la cei doi. [ care cei doi?]
Au intrat in casa val [cratimă, doar e cuvânt compus]vartej sa isi ceara fiecare voie [ ce mă ? n-am înţeles ce vrei să zici aici] sa isi invite prieteni[ ai auzit de plural, bun. de articulare ai auzit ? cred că nu. prietenii se scrie cu doi e i]. Spre bucuria celor doi[virgulă] mama lor lea[le-a] dat voie[fără spaţiu] , ba chiar ia [i-a]anuntat ca va pleca in excursie cu soti[soţii- doi de i fato] haruno [ Haruno se scrie cu literă mare că doar e nume !] la cabana acestora pentru o saptamana.
Ce bucurie a fost pe capul lor mai ales ca aveau planuri mari cu acea petrecere.
- Tu te duci in oras dupa floricele si eu ma duc dupa perne si suc[fără spaţiu] ,[space]bine? spune [ literă mare omule, că e prenume. tu îţi scrie numele/prenumele cu literă mică?]hinata foarte entuziasmata de ideia[ să-mi trag una...ideia..se scrie cu doi de e. ideea] de filme la tv propusa de sasuke. [ de filme la tv ? hă ? n-am înţeles ce vrei să zici]
-Bine[virgulă] dar sa nu uiti de cel de fructe de padure[virgulă] ca ala imi place mie auzis[auzit]? aspunde [răspunde][ literă mare, doar e prenume]sasuke cautandusi[căutându-şi] haina pentru a se duce in locul indicat de hinata.[ literă mare fato]
- Auzi[virgulă] dar lui Naruto ce suc ii place ? se interesa hinata [ literă mare]pentru a fi la curent cu preferintele fiecaruia.
-Cred ca de grefe sau de mango[ semnul exclamării] nu stiu exact[semnul exclamării]spuse sasuke[literă mare][ieşind] esind pe usa camerei.
Dupa ce toate pregatirile au fost gata si prieteni [ doi de i omule]lor si-au facut aparita[fără space] ,[space]petrecerea a inceput[punct şi literă mare] toti erau asa de fericiti in cat[încât se scrie legat] au uitat de timpul care trebuia sa il respecte[virgulă] iar dupa putin timp au hotarat sa se joace cu toti[toţii- e cu doi de i] un joc adus de mama [ Sakurei]sakurei din [ America- ce-mi vine să te pun să-mi mânânci cărţile de romană. Se scrie cu literă mare. E continent]america[virgulă] dar i lea [ le-a]tradus inainte de a le inmana fetei. Era un joc tip adevar sau provocare[virgulă] dar era pentru persoane peste 15 [cincisprezece]ani.
- De o data ce eu lam adus va fi primul naruto pentru ca e fratele meu si de . zise sakura foarte ironica [ Ce ? Tradu-mi şi mie ce ai vrut să zici...-am înţeles nimic şi în plus, nu stau să repet că numele/prenumele se scriu cu literă mare]
-Ha ha ha[ între astea se pune virgulă, apoi semnul exclamării] vezi ca cine te aude[virgulă] asa zice ca e.[semnul exclamării] spuse naruto[literă mare] deranjat vizibil de afirmatia sakurei[literă mare].[space]Dar intr-un sfarsit lua o carte de jos pentru ca provocarile si intrebarile erau puse pe cateva cartonase, [punct şi literă mare]pe cel ales de naruto[literă mare] scria urmatoarele:'' saruta persoana din dreapta ta pe buze timp de 3 minute'' <<nu pot sa cred nu o sa acepte pun pariu>> gandi naruto . [ fără spaţiu, plus că nu am înteles mai nimic din faza cu nu pot să cred etc]
-Ce sa intamplat naru....... spuse sakura luandui cartonasul si citindul apoi ramanand cu gura cascata.
-Ce e ma de ce ati ramas asa? spuse hinata chicotind la ce fete aveau cei 2.Apoi luand si ea la randul ei cartonasul si parand nepasatoare dupa ce il citi.Asa si ce conteaza e doar un joc. spuse ia apropiinduse de naruto.
[ am subliniat că nu stat să repet acelaşi lucru de n ori : numele şi prenumele se scriu cu literă mare, cifrele se scriu în litere, nu ai semne de punctuaţie corecpunzătoare]
Apoi sarutandul [ sărutându-l]pasional pe buze[fără spaţiu] , acel sarut tinu mai mult de cele 3[trei] minute puse pe cartonas .[space]Amandoi se simteau in al 9-lea[nouălea] cer , [ punct şi literă mare]dupa putin timp se despartira din acel sarut asa de tandru si afectuos. In timp ce cei doi se sarutau de zor[fără spaţiu] , [literă mare]sakura incerca sa il enerveze pe sasuke spunand mereu ''hot,hot,hot'' iar la un momen[moment şi space]dat [literă mare]sasuke o trase inspre el si isi unira si ei buzele[punct.] <<woaw ce bine saruta nu ma asteptam>> gandi sakura incantata de acea idee de al saruta pe sasuke. >>[literă mare]daca mai scoate acel cuvant pe gura[virgulă] cred ca o sa inebunesc, dar pe de alta parte saruta bine>>gandi Sasuke continand [continuând]sa o sarute pe Sakura.
-Auziti[virgulă] amorezatilor[virgulă au semnul exclamării] da[dar] nu ne mai jucam? zise [literă mare]tenten un pic invidioasa pe cei patru.
-Da [Dar]ce ai cu ei? la o adica la Hinata si Naruto a fost o provocare[virgulă] iar la cei doi nu am idee[fără spaţiu] , si asa sunt cam dusi un pic de acasa daca ma intelegi ce vreau sa zic. spuse [literă mare]neji usor amuzat de cele intamplate.
Apoi luan-do[luând-o] in brate pe [literă mare]tenten care rosise usor cand acesta o luase in brate.
- Oh[virgulă] Doamne dragostea pluteste in aer .[ semnul exclamării] spuse [ literă mare]temari apropiinduse[apropiindu-se ]de [literă mare]shikamaru deoarece mai avea putin si inghieta[îngheţa] pentru ca era putin frig in acea camera. Dar [literă mare]shikamaru o cuprinse in bratele sale puternice strangando[strângând-o] la pieptul sau .[space]Temari se simtea protejata cand se afla in bratele acestuia.[space]Dupa ce toata scena loase [luase]sfarsit incepusera sa se amuze pe seama glumelr [glumelor]spuse si mimate de [literă mare]naruto.[space]Dupa vreo 2 [două]ore de ras fetele inceura[începură] sa se adune in camera [literă mare]hinatei pentru cateva barfe[virgulă] iar baieti[ se scrie cu doi de i] in camera lui Sasuke pentru a pune in aplicare un plan ''diabolic'' sa inceapa o adevarata revolutie contra fetelor.

Am terminat ? Mă bucur !! Să mor eu dacă nu îmi venea să las baltă corectarea sau să scriu cu caps, dar cum asta se traduce prin ţipete, nu vreau să iau warn sau ban :3
Eu una mi-am piedut răbdarea şi vreau să te întreb cu cine faci româna. Nu pui virgule ca lumea, numele/prenumele/ numele de continente/ţări [ nu e cazul la tine cu ţara] nu le scrii cu literă mare. Gramatica e cam varză călită ca să aşa şi chiar m-au apucat nervii când am văzut că unele ortograme le-ai scris legate !!
Descrierea nu prea există în capitolul ăsta chiar deloc, deci fă ceva în legătură cu asta. Bagă omule ceva de caracterizat acolo ca să vorbesc în alţi termeni. Naraţiune există, că doar povesteşti la persoana I. Dialogul - în unele locuri nu am înţeles ce vroiai să zici.
Estetica lasă de dorit, mai ales că în unele locuri ai greşeli de tastare şi cele de exprimare chiar mă omoară.
Mă bucur că încerci să ţii cont de sfaturile noastre, dar eu m-am enervat nu din cauza asta, ci pentru că am impresia că tu nu corectezi capitolul înainte să îl postezi. Sunt prea multe greşeli XD Dacă mă înşel spune-mi.
Mă rog, cred că am zis tot ce ea de zis şi dacă mai e ceva, să spună altu'. Nu vreau să îi las pe ceilalţi fără ce corecta.
Ja ne ÅŸi aÅŸtept nextul !

P.S : Dacă te-a deranjat commentul, dă-mi pm şi îl editez.
[Imagine: cats-7.jpg]

#18
Nu ma deranjeaza comentariile nimanui si gramatica eu o fac cu o doamna tanara de 32 de ani da nu ne explica prea multe ca facem analiza gramaticala mai mult.

#19
off topic... Draga mea, gramatica se învaţă din clasa a treia. Deci tu ai 12 ani. Şi nu, noi ne refeream la gramatică de genul nam în loc de n-am. Dacă ai înţeles. Deci nu îmi spun mie că faci cu o tanti de 32 de ani analiza gramaticală că tu nici măcar nu ştii elementele de bază măcar. Mai întâă învaţă să scrii corect gramatical ţi-am oferit un exemplu mai sus.
-

#20
Nu prea mai am ce sa spun... dar mai ai atatea de invatat
nu profa ta e vinovata...ci lipsa ta de placere in ceea ce priveste scrisul... tu scri doar ca sa fi in treaba
iti plac laudele... atunci munceste ca sa le primesti... pt ca asa nu facem nimic
Yuki ms Doamne ca ai comentat cu inaintea mea...si ca ai aratat toate greselile pt ca eu tampeam dak era sa le scriu pe toate X_X
te axezi atat de mult pe ceea ce o sa se intample peste 2 zile( in fic)...incat abia reusesti sa te exprimi
Punctuatia e dezastruoasaaa O__O...ma ia cu dureri de cap...si crede-ma e mai dureros pt noi sa citim decat pt tn sa vezi commurile astea
Ai multe goluri care trebuie umplute...in ceea ce priveste limba romana si tot ce tine de ea...
chiar vreau sa te perfectionezi...dar munca e ceea ce iti pot sugera acum
pa pa si succes... sper sa evoluezi in timp...si nu pune la suflet totul ...pana la urma ceea ce scriem aici e pt tn...
si sry ca iti zic...dar dak te superi..ghinionu tau...noi ne continuam treaba ca nu e sfarsitu lumi
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Mereu Impreuna [NaruHina] adina.sweet43 24 13.035 07-09-2013, 05:26 PM
Ultimul răspuns: Sindori
  [Naruto] Iubirea se naste din gelozie(NaruHina) Madalovenar 23 13.331 17-08-2012, 09:32 PM
Ultimul răspuns: Madalovenar
  N fanart(naruhina & sasusaku) sakuraFAN 4 3.508 24-05-2012, 06:47 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Iubirea e....ciudata! Daya-chan 0 1.822 23-03-2012, 06:10 PM
Ultimul răspuns: Daya-chan
  Vom fi impreuna! Crede-ma! [ NaruHina ] Hinata 3 2.948 15-02-2012, 07:06 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Cine ar fii crezut?[Naruhina] Ino.O_Me 1 2.948 11-02-2012, 12:10 AM
Ultimul răspuns: Diz
  I . O relatie ciudata . Keiko-chanAiuritaa 5 3.485 06-02-2012, 02:36 PM
Ultimul răspuns: Keiko-chanAiuritaa
  SasuSaku+18 Iubire Shippuuden Capsunica 50 35.772 03-02-2012, 11:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Sasusaku iubire nesfarsita Harona 23 14.587 12-02-2011, 11:44 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  O schimbare cam ciudata Jessi 42 29.910 30-01-2011, 12:19 AM
Ultimul răspuns: Alyssia~Bulinuta~Roz


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)