Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O schimbare cam ciudata

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei / Forma / Gramatica.

Salut !
Poi da... un fic nou, zilele astea mi-a venit o idee geniala despre un fic si am zis de ce nu? Adica mie ideea mi se pare una super si sper ca va va placea si voua. Acum ramane de vazut parerea voastra. Pe scurt este o poveste cu personaje din Naruto. Nu am mai bagat descrierea inca cu ce sunt imbracati sau cum arata, ma gandesc ca de la cate ficuri Naruto ati citit cunoasteti aproape toate personajele, deci m-am rezumat doar la culoarea parului si nume ca descriere a personajelor. Ahhh ce sa va mai zic despre fic. Este unul cu adolescenti rebeli care fac schimbarea vietii lor in aceasta calatorie daca se poate numi asa. Acum ramane totusi sa va dati si voi cu parerea. Sper doar ca va va placea si vreau cat de cat si niste comentarii.

Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.



~Capitolul 1 ~

-Ati auzit?
-Da, este foarte tare !
-Totusi nu pot sa cred ca directoarea o sa accepte asta. Adica ganditiva si voi putin, mai avem o luna de scoala, nu ca nu mi-ar placea acest program.
-Mda... norocosi vor fi aceia care vor fi alesi, eh ce sa ii faci. Oricum, sa schimbam subiectul.
-Da, aseara am iesit cu...
Putin imi pasa cu cine ai iesit tu. Totusi discutia lor de mai de vreme mi-a atras atentia. Ma intreb despre ce program discutau fetele. Hmm... este chiar interesant, adica sa scapi de scoala cu o luna inaite. Suna chiar foarte bine...
-Hei! Sasuke ai auzit? ma intreaba un blond.
-Hai frate, nu incepe si tu! Despre ce este vorba? Am auzit cum discutau din intamplare niste tipe, dar nu am prins prea mult. Asa ca scoate tot ce sti.
-Pai, cica un fel de organizatie planuieste sa ia mai multi adolestenti rebeli care cauzeaza probleme implicandu-i intr-un program de “cumintire”!spune Naruto , tipul blond de mai de vreme incepand sa rada dupa ce a spus cuvantul “cumintire”.
-Mda, cam ai dreptate aici! Wow eu am spus asta? Naruto sa aibe dreptate? Frate, cred ca este de la tigarea de mai de vreme!zice un tip brunet ca si mine bufnindu-l rasu.
-Ca tot veni vorba de tigare, da-mi si mie una Sai, zic eu catre tipul brunet.

Intr-o alta parte a liceului...

Stau si ma uit pe geam la un grup de trei adolescenti in timp ce trageau din acele tigari daunatoare sanatatii lor discutand cine stie ce chestii prostesti cum fac tot timpul. Ma bucur ca acea organizatie face astfel de lucruri. Cred ca cei trei s-ar incadra la sigur, fara indoiala. Le-ar prinde bine un astfel de program, poate asa is mai deschid si ei ochii. Ar trebui sa vorbesc cu doamna directoare sa ma asigur ca cei trei sa intre. Adica sunt cei mai rebeli si mai nesimtiti baieti din tot liceul. Aproape ca nu este saptamana ca cel putin trei, patru tipe sa le treaca prin pat. Imi vine sa vars numai cu gandul la aceste lucruri. Ahh, a venit profesoara. Probabil ca ne va spune si ea despre ce vorbeste tot liceul. Plictisitor. Ma dispera deja ca trebuie ca in fiecare ora sa ma prefac copilul model al liceului, tot timpul trebuie sa tac. Sa nu mai vorbesc despre cat de plictisitoare sunt deja orele. Pff, daca ar auzi profi ce ganduri am, probabil ar ramane stane de piatra in cel mai rau caz, sau doar le va pica plombele care sunt sigura ca le au. Cred ca ar spune ceva de genu:”Poftim? Sakura Haruno? Eleva cea mai silitoare si mai linistita din tot liceul asta? Nu, nu pot sa cred!”. Ma umfla rasul numai cand ma gandesc la ce reactie ar avea. Ah, a pus profa ochii pe mine.
-Domnisoara Haruno, doamna directoare ma rugat sa va transmit ca ar vrea sa va vada. Poti sa mergi chiar si acum daca vrei, nu este o problema daca lipsesti de la aceasta ora. Esti invoita. Si spunand asta ma ridic fara sa fac zgomot, ii multumesc profei si ma indrept sper usa auzind in spatele meu afirmatii cum ca eu as fi favorita profesorilor, ca nu este corect ca ei terbuie sa isi piarda pauza asteptand pe hol doar ca directoarea sa le spuna cateva lucruri prostesti, si mai multe comentarii. Totusi profa le-a inchis gura spunandu-le ca le va da test daca nu inceteaza cu comentariile, ce ma bucur. Ma intreb totusi ce vrea sa imi spuna, nu imi pasa. Oricum ii voi spune si eu ce aveam de spus.

In biroul directoarei...

-Sakura, vad ca doamna Myria te-a informat. Ocupa un loc te rog, ma roaga directoarea.
-Mda, multumesc. Zic eu oarecum printre dinti.
-Sa intamplat ceva Sakura? Ma intreaba oarecum ingrijorata.
-Nu, nimic... defapt, da. Spun cu o oarecare ezitare.
-Sune-mi te rog ce sa intamplat.
-Pai, am cam auzit si eu de acel program, stiti dumneavoastra.
-Da, ce este cu el? Ma intreaba in continuare.
-As vrea ca Sasuke Uchiha, Naruto Uzumaki si Sai Shin sa faca parte din chestia asta. Adica, parera mea este ca ei sunt cei mai potriviti pentru asta, ei sunt cei mai nonconformisti si rebeli din tot liceul.
-Sti care este faza amuzanta de aici? Vroiam sa iti dai cu parerea despre cine crezi tu ca ar trebui sa fie alesi. Oricum, si eu tot la ei m-am gandit. Dar de unde altundeva sa aflu mai bine decat de la sursa, nu?
-Da, aveti dreptate.
-Exista totusi o problema, spune ea in timp ce apleaca capul in jos schimbandu-si expresia fetei din usor amuzata in trista.
-Ce prolema doamna Tsunade? Despre ce este vorba? O intreb oarecum curioasa.
-Faza este ca trebuie si un elev cuminte si linistit, model, care sa nu fumeze sau sa bea, avand note foarte mari... cand a terminat sa spuna asta efectiv m-am ridicat de pe scaun ramanad cu privirea uimita la ea.
-Nu... dar doamna, nu pot sa cred...
-De ce eu? Continui sa o intreb pe directoare.
-Ai toate calitatile avand chiar si in plus. Si daca nu ii vei schimba tu, atunci cine? Imi pare rau ca trebuie sa faci asta Sakura, dar gandestete la rezultat!
-Mda, aveti dreptate. Apropo, ei stiu?
-Nu, voi vorbi cu ei acum in pauza. Ar trebui sa pleci pana nu se suna, ma informeaza femeia.
-Da, aprob eu la ceea ce a spus.
-Ah si Sakura! Veti pleca vinerea asta la ora zece dimineata, sa fi gata pana atunci. Te va astepta o masina in fata blocului tau. Iti urez mult succes. Poti pleca acum.
-Multumesc de informatii. La revedere! Spun si trantesc usa in spatele meu. Nu pot sa cred, mai am decat trei zile si voi pleca intr-o mare excursie. Ce aiurea. Cel putin daca imi spunea cu ceva timp in urma, ma putea pregati mai altfel. Sa nu mai vorbesc de faptul ca as putea fi usor confundata cu unul dintre pustii aia care venereaza stilul Emo. Doar ca faza este ca imi place sa ma imbrac mai mult in negru, iar unele dintre combinatiile pe care le fac intre haine seamana cu acest gen atat de popular.

Sasuke :
-Frate, ce mult mi-ar placea ca noi sa fim alesi. Nu tu scoala, teme sau griji. Putem face ce vrem. Ce ii pacat ca nu puteam sa luam niste papusele cu noi, ne-am fi distrat super, spun in timp ce mergeam linistit cu mainile in buzunar pe holurile liceului.
-Nici nu iti dai seama cata dreptate ai spus mai, continua si Naruto.
-Mda, dar sti... Hei ! Atat am apucat sa spun ca o piticanie de fata cu parul roz s-a imbrancit in mine mergand grabita pe hol. Ah, acum inteleg. A trecut pe la Tsunade. Totusi, ma intreb cine ii tipa, doar stiu aproape toate fetele din liceu si este chiar imposibil ca macar sa nu le fi fazut fata la toate. Dar nu imi aduc aminte sa fie o tipa cu parul roz, interesant. Spunand asta bat usor in usa din fata mea pe care scria mare : Directiune.
-Intra! Se aude glasul celui mai detestat adult din toata cladirea asta.
-Baieti, v-am chemat aici ca sa va informez in legatura cu... si prostul de Naruto a intrerupt-o.
-Da? Pe bune? Am fost alesi? O intreaba fericit mai sa o ia in brate, ce ma bufneste acum un ras la ideea cu luatul in brate a directoarei, ar fi mult prea tare faza asta.
-Da Uzumaki, vad ca nici nu mai trebuia sa va spun. Iar tu Uchiha, mai termin-o cu ranjitul, spune aceasta serioasa facandu-ma sa fiu si eu.
-Ma scuzati ca va intrerup, vorbeste Sai, dar cand va fi plecarea? Unde si cum? Moama dar de cand este Sai atat de politicos? Cred ca inca se trage de la acea tigare, ma gandesc daca nu o fi fost infectata cu ceva, ce penal ar fi. Deci daca ma mai gandesc mult la lucruri de genul asta nu stiu cat ma voi mai abtine sa nu rad.
-Sai daca aveai putina rabdare va spuneam. Deci, plecarea va fi vinerea asta, in jurul orei 10 dimineata. Va veni o masina sa va ia din fata blocurilor voastre. Si va avertizez de pe acum. Sper sa nu faceti cine stie ce prostie. Nu veti avea voie tigari, droguri sau alcool, fara limbaj colorat, fara violenta. S-a inteles? Ne intreaba in timp ce se uita urat la noi.
-Da doamna! Spunem toti in cor. De parca s-ar intampla cum vrea ea, vezi sa nu. Numai sa plecam si ne vom dezlantui.
-Puteti pleca acum, imediat incepe ora. Sper sa nu chiuliti, din nou.
-Nu doamna! Si din nou in cor, frate cata coincidenta. Nici macar nu am salutat-o si am iesit pe hol intalnindu-ne cu un idiot. Jur ca ii voi sparge fata intr-o zi.
-Uchiha? A cata oara este cand treci pe la directiunea ah? Spune un roscat in timp ce radea pana la urechi. Am vrut sa ma napustesc asupra lui, dar ma prins Sai, spunandu-mi ca daca va fi, il vom bate inafara scolii.
-Ce Uchiha? Asa de repede te incingi, sau iti este frica cumva de mine si vrei sa dispari mai repede de aici? zice Gaara ranjind prosteste.
-Nu, doar imi este frica sa nu ma murdaresc pe maini de la tine. De data asta ai scapat, urmatoarea nu va mai fi. Ai primit avertizare, asa ca ar fi bine sa iti numeri zilele de pe acum, ii spun enervat la culme.
-Cum spui tu, si zicand asta fiecare merge in partea opusa, eu cu baietii si el cu javrelele lui, ca altfel nu le poti numi.
-Iti vine sa crezi ce tupeu a avut Sabaku? Mie nu, spune blondul.
-Mda, mie mi-a pierit pofta de scoala de tot din cauza idiotului acela, voua? Si cei doi se rezuma doar la a da din cap. Atunci sa mergem acasa. Si spunand asta iesim pe usa de la intrarea in scoala.

Sakura: Stau din nou in obisnuita mea banca de la geam si privesc spre iesirea din scoala. Se pare ca la astia trei le-a pierit din nou cheful de scoala. Dar cand au avut ei chef de asa ceva? Cred ca niciodata. M-am cam speriat mainainte cand am intrat in unul din ei. Nu am avut curajul sa ridic privirea sa vad in cine am intrat, m-am rezumat doar sa grabesc pasul strecurandu-ma printre ceilalti elevi iesiti in pauza. Tot ce am sperat a fost sa nu vina dupa mine, chiar mi-a fost frica. Am avut totsi noroc ca nu m-au urmarit. Nu aveam inca chef sa fac acea cunostinta: cine esti si cum te cheama, sau mai stiu eu ce fel de intrebari auirea. O vom face vineri, cu toate ca nu vreau sa se intample asta poate chiar si niciodata, se va face mai repede decat speram. Asta este. Va fi cea mai groaznica vacanta da vara pe care am avut-o pana acum, nici nu vreau sa ma gandesc cum se va sfarsi. Imi este atat de frica, de ce trebuie eu sa fiu aia inocenta si prostuta? Ahh, imi urasc aceasta latura. Cred ca nici nu voi dormi in astea doua nopti cat mi-au mai ramas de stat acasa. Poate voi avea chiar si cosmaruri pe tema asta. Doamne, nici nu vreau sa ma gandesc la asta. Cred ca la sfarsitul orei o voi ruga pe directoare sa ma lase acasa sa ma pregatesc, adica doar voi pleca pentru trei luni de acasa, am nevoie de mai multe lucruri. Nici macar nu am fost atenta la ce a predat ora asta si este pe sfarsite. Chiar daca mai urmeaza inca doua ore, dintre care chiar preferatele mele nu imi pasa. Vreau doar sa ajung acasa sa dorm putin si apoi sa ma apuc de treaba. Si s-a sunat !Ce bucurie, deja numai aveam stare. Ma ridic si ma intrept spre directoare. Nici bine nu apuc sa scot pe gura doua cuvinte si a vorbeste:
-Pana vineri Sakura! Stai calma, voi aranja totul pentru tine. Acum dute acasa si poate te odihnesti si putin, ai niste cearcane. Va fi un drum obositor, vei avea nevoie de odihna. Acum pleca.
-Multumesc mult! Si spunand asta ma intrept spre banca mea, imi iau geanta si ma indrept se usa spre uimirea colegilor mie stiind ca eu nu am chiulit niciodata pana acum, ramanand in urma mea o gramada de susoteli si barfe la adresa mea. Nici ca imi pasa. In cateva minute am fost deja acasa, intrand vijelios in apartament si intrand direct in camera mea aruncandu-ma in pat gandindu-ma la ce sa intamplat azi si ce voi face n continuare. Vor fi zile negre pentru mine.

Poi cam asta ar fi primul capitol.
Cum am spus mai sus sper sa va placa.
Ja Ne'
Well there's a million other girls who do it just like you
Looking as innocent as possible to get to who
They want and what they like it's easy if you do it right
Well I refuse, I refuse, I refuse!

[Imagine: 365634ruvpqmirb5.png]

[Imagine: logosimple.png]


#2
Heya am ajuns si la ficul tau. Ideea e interesanta :-? dar mai mult de lucrat. Nici nu stiu cu ce sa incep, descriere poti sa o dai disparuta la tine in fic,nu ai descris, locurile, sentimentele personajelor(hmm sa zicem umpic acolo cand ai scris la pers 1 cu Sakura) ,nimic ,sa fiu sincera la inceput nici nu stiu cine cu cine discutau, dar am zis lasa ca poate o sa spuna pe parcurs . Dialogul este pus in exces iar in cele mai multe ori este sec si nu arata deloc bine . Naratiunea e cam fugarita... iar la greselile de taste nu am ce comenta nu prea am observat :smart:.
Multa inspiratie si succes.. o sa ai nevoie pwps and bye .
astept nextul sa vad cu evoluazi ;):*
Just the
way you know me..

#3
DeÅŸi, am sosit paÅŸi.:d

Sinceră să fiu, ai dreptate. Am citit capitolul acum ceva timp insă nu am lăsat comentariu. Insă, imi place foarte mult capitolul 1. Să vedem cum o să fie celelalte. La punctul descriere stai destul de bine, din punctul meu de vedere. Îmi place modul tău de exprimare.
Greşeli de tastare nu am văzut, dar nici nu m-am uitat după ele. Insă, sunt sigură că nu au fost, cel putin nu foarte multe. La capitolul dinalog îţi merge destul de bine.

Eu, aştept continuarea şi sper să fie la fel sau poate mai bună ca asta.
Să nu renunţi!

#4
Hmm am citit si eu si chiar mi se pare interesanta ideea. Dar nu e foarte geniala, tot Sasuke e baiatul rau iar Sakura fata cuminte[ nu ca nu mi-ar placea:))] dar chiar astept continuarea. Asezarea in pagina nu imi place deloc, cand scrii din punctul de vedere al unui personaj poti sa pui Sasuke`s P.O.V. [ sasuke`s point of view] si nu mai scrie "In cancelarie","In baie","In cealalta parte a scolii" pune direct X`s P.O.V. si scrii din punctul lui de vedere locul unde se afla .[sper ca ai inteles ce vreau sa zic:))]

Astept nextul.

#5
Salutare !
Am sosit in sfarsit cu urmatorul capitol. Multumesc frumos pentru sfaturi. Capitolul unu mi sa parut si mie putin aiurea. Mi-am dat seama ca am bagat prea mult dialog, doar ca nu am stiut cum altfel sa prezint situatia. Sper ca acest capitol sa fie cat de cat mai bun ca cel de tura trecuta si sa primesc la fel de multe comentari si multe sfaturi si indrumari.
Lectura placuta !

~Capitolul 2~

Sasuke`s P.O.V.

In sfarsit este vineri. Deabea astept sa plecam o data din oraselul asta de doi bani. O sa fie distractie cat incape. Totusi zilele astea m-au framantat niste ganduri. Din cate am inteles vom fi patru persoane: eu, Naruto, Sai si inca cineva. Ma tot gandesc cine ar putea fi, adica chestia asta se face cu acei “copii problema” , ca sa iti spun. Dar nu stiu ca la noi in liceu sa mai existe vreunul, bine, poate Gaara dar nu ii cine stie ce. Tipul asta are gura mai dar nu ii pus pe fapte. Eh, ramane de vazut atunci. Defapt chiar acum ne indreptam se locuinta acestei persoane. Masina este chiar in regula, este mare si spatioasa avand un aspect de bun gust. Este ca un fel de duba doar ca banchetele sunt puse fata in fata a cate patru locuri, numai bune. Naruto cu Sai stau in fata mea vorbind despre nu stiu ce prostii de ale lor cum fac tot timpul, putin imi pasa mie. Se pare ca am ajuns deoarece soferul pare sa incetineasca din ce in ce mai mult. Intorc privirea sa ma uit pe geam si raman mut, este o fata colega noastra? Ne, probabil este o gluma, nu are cum. Dar totusi tipa este chiar buna de tot, are niste forme dupa care poti sa salivezi si chiar are gusturi bune in materie de vestimentatie, dupa parerea mea. Fata este imbracata cu niste blugi negri si stramti pe picior, un tricou rosu avand un imprimeu cu un smile alb si cred ca niste tenesi. Dar, ia stai putin. Oare nu este aceeasi fata care a intrat in mine atunci la scoala? Doar avea tot parul roz si cred ca aceeasi inaltime. Vreau sa imi continui ideile in minte dar blondul ma intrerupe.
-Mai Sasuke, tu ai vazut ce colega vom avea? Vai de capul meu, este o bomba atomica, este frumusica foc si pe deasupra foarte inocenta. Eu zic sa nu facem ceva necugetat pana nu vedem ce fel de persoana este, sper sa nu ma fi inselat de aparente.
-Mda, cred ca da. Daca este o parasuta o vom trata cum trebuie, la fel si in cazul in care este o fata mai cumintica, ii spun blondului in timp ce zambeam strengar la rozalia ce ma privea.

Sakura's P.O.V.

Nu pot ca cred cat de repede au trecut cele doua zile. Bine macar ca am reusit sa imi iau tot ce imi trebuie. Va fi cea mai groaznica si mai oribila vacanta de vara. Pe langa asta ei mai sunt si baieti, iar eu o simpla fata pricajita. Oh Doamne, sper ca totul sa fie bine si sa nu se intample nimic rau. Doar asta imi doresc in acest moment, nimic altceva. Si iata ca au sosit. Nici nu pot sa exprim in covinte ce emotii am in acest moment. Nici bine nu a oprit motorul soferul ca Naruto a si sarit afara din masina sa ma vada, urmat in de aproape apoi de Sai. Se pare ca Sasuke nici macar nu vrea sa imi vada fata, cu atat mai bine.
-Hey! Eu sunt Naruto, iar el este Sai! Nu credeam ca vom avea de aface cu o fata in chestia asta. Mai ales una buna de tot. Ahh, imi cer scuze, nici nu te-am lasat sa te prezinti. Spune blondul punandu-si mainile la ceafa incepand sa zambeasca larg in asteptarea raspunsului meu.
-Pai eu sunt Sakura, incantata de cunostinta! Le raspund vizibil rusinata de afirmatia blondului cum ca as fi o tipa buna. Intre timp a iesit soferul din masina deschizandu-mi portbagajul masinii ca sa imi bag bagajele, destul de multe si cu volum.
-Da-mi voie sa te ajut, se ofera zambind oarecum smechereste Sai apucand de una dintre genti bagand-o inauntru. Se pare ca Naruto a disparut, dar cand imi ridic privirea il vad discutand nu stiu ce cu Sasuke. Chiar in momentul in care m-am uitat la chipul lui atunci si el sa uitat la al meu., m-am emotionat oarecum si mi-am vazut de treaba mea cu privirea usor in jos ca sa nu se observe roseata din obraji. Nu este vorba ca mi-ar placea de unul din ei, chiar daca sunt draguti. Doar ca ideea este ca eu nu is o persoana chiar atat de sociala, avand in vedere si timiditatea cu care am fost inzestrata de catre Cel de sus, deci prin urmare aceste lucruri sunt cam neobisnuite pentru mine. Intre timp am reusit sa facem loc si pentru bagajele mele, chiar daca sunt baieti si ei au multe bagaje. Cu pasi destul de marunti ma indrept spre usa masini ce astepta deschisa ca sa intram inauntru, sperand din tot sufletul ca timpul sa treaca din ce in ce mai incet,iar eu sa nu mai intru acolo, sau sa mi se spuna simplu:”Stop! A fost o confuzie, nu mai trebuie sa vi si tu”. Doar ca asta nu s-a intamplat. Super, voi sta pe bancheta cu Sasuke. Ma confirmez si ma rezum la a spune un simplu :”Salut!”, dar se pare ca el nici pe asta nu il poate face. Sper doar sa nu il deranjeze prezenta mea, ca daca este asa am incurcat-o la sigur. Din cate am auzit prin scoala este foarte temperamental si daca nu ii placa ceva la o persoana, respectivul o pateste. Of, cred ca ascult prea mult zvonurile si barfele, eu incep sa inebunesc inca de acum si deabea ce am pornit de cinci minute. Ma intreb totusi unde vom merge. Ni s-a spus doar ce vom face si cat vom sta dar despre locul sederii noastre, nimic.
-Hei Sakura! De la ce liceu vi? Nu te-am mai vazut pana acum, ma intreaba blondul curios.
-De la acelasi liceu de unde “invatati” si voi. Si de vazut nu cred ca m-ati mai vazut pana acum, poate doar intamplator pe strada, sau nici acolo. Ii raspund usor plictisita de aceasta intrebare , sperand sa nu mai urmeze si altele.
-Hmm... dar asta este imposibil. Stiu absolut toate fetele din liceu, dar numai pe tine nu. In sfarsit vorbeste si marele Uchiha, dar pe un ton serios intorcandu-si privirea spre mine speriindu-ma putin.
-Pai, faza este ca eu nu sunt o persoana prea sociala si de aceea am incercat sa evit eventualele legaturi cu alti elevi. Daca nu va deranjeaza, am putea schimba subiectul? Va rog, nu imi place sa vorbesc despre asta. Ma uit rugatoare pe rand la cei trei si ei aproba din cap, facandu-ma sa ma simt usurata ca nu voi mai fi supusa acestui interogatoriu. Imi sprijin usor capul de geamul masini si privesc fascinata peisajul ce mi se revarsa asupra ochilor. Se pare ca am iesit de mult din oras, acum aflandu-se in aria vizuala o campie intinsa plina de flori de diferite culori si din cand in cand o portiune de teren cu recoltele oamenilor, un cer albastru aproape senin aflandu-se din cand in cand si cate un norisor micut si pufos de un alb imaculat sau o pasare zburand in cautarea hranei pentru puii ei. Ma uit atenta la peisaj incercand sa memorez aceasta imagine, poate mai tarziu daca imi amintesc o voi desena. Dar se pare ca aceasta relaxare a luat foarte putin deoarece simt ca ma intapa ceva la nas facandu-ma sa stranut. Imi intorc privirea brusc catre baieti si raman uimita.
-Ce credeti ca faceti? Ii intreb iritata pe acestia, mai mai sa ii iau la palme pentru ce faceau.
-Ce naiba sa facem? Fumam, nu se vede? Ah, scuza-ma, nu te-am intrebat si pe tine. Imi raspunde Sai intinzandu-mi un pachet de tigari asteptand sa iau una.
-Ce? Nu! In primul rand ca nu fumez. Si apoi nu prea suport fumul de tigara, spus aplecand capul in jos sperand sa nu se fi suparat pentru iesirea mea brusca.
-Ah! Nu este nici o problema pustoaico, doar trebuia sa ne spui din timp. Pentru tine orice! Imi spune Sasuke ciufulindu-mi bretonul, incepand sa rada usor toti trei de mine bagandu-ma intr-o situatie usor jenanta.
-Multumesc pentru intelegere! Spun in timp ce imi aranjam cat de cat bretonul avand din nou acea roseata in obraji. Si imi sprijin din nou capul pe geam privind peisajul. Sper ca de data asta sa nu se mai intample nimic. Cred ca voi incerca sa ma culc putin, sunt foarte obosita. Aseara aproape daca am dormit, m-am trezit din ora in ora, iar cand sa ma culc din nou, mai culcate daca poti. Faceam ture prin camera ca un soldat in asteptarea somnului. Cred ca asta se datoreaza emotiilor si stresului care nu mi-au dat pace pana acum. Avand in vedere ce stiam despre ei si ce comportament au avut inca de cand “ne-am cunoscut” este foarte bine pana acum situatia. Sunt chiar de treaba, ce nu mi-a placut a fost faza cu tigarile. Adica arat eu a fumatoare? Bine ca ma imbrac poate cateodata mai ciudat, dar asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa fiu asa. Baieti au inceput sa discute ceva, dar nu ii inteleg prea bine despre ce vorbesc. Incet, incet ochii mi se inchid pana nu mai aud nimic in jurul meu, cazand usor spre tara viselor.

Ja Ne'
Well there's a million other girls who do it just like you
Looking as innocent as possible to get to who
They want and what they like it's easy if you do it right
Well I refuse, I refuse, I refuse!

[Imagine: 365634ruvpqmirb5.png]

[Imagine: logosimple.png]


#6
Acum am dat si eu peste ficul tau, ceea ce este ciudat. ma rog ma bucur ca mi-am facut timp sa il citesc. De ceva timp caut un fic cu naruto si in sfarsit am gasit unul bun. Chiar este interesant si imi place. Pot sa spun ca povestea mi se pare destul de originala unele elemente apar si in alte ficuri , dar nu in toate.
Greseli: Trebuie sa recunosc ca mi-au sarit in ochi
sociala-sociabila
confirmez-conformez
la sigur- sigur
Cam atat am observat, de resutul nu ma mai intereseaza, deoarece si eu fac multe greseli de tastare. Oricum nu cred ca mai ai si oricum nu stau sa le caut.
Titlul:Pot sa iti spun ca mi-a trezit curiozitatea, este simplu si totusi interesant.
Naratiunea: Dupa parerea mea ti-a iesit foarte bine, imi place firul epic. Nu pot sa zic ca este grabita, ci destul de bine realizata. Mai laes ca ai pasaje in care povestesti la persoana I si asa imi place foarte mult. Eu consider ca un text la persoana I transmite mai frumos si mai usor anumite sentimente si pa mace pe mine, ca cititor, sa imi pot imagina mai bine si mai usor intamplarile.
Dialogul: Chiar imi place.Eu zic ca te descurci foarte bine.Nu este deloc in exces ci foarte bine plasat si realizat. Ai pus in lumina caractersiticile personajelor. Ai ai reusit prin intermediul lui sa descrii personajele.
Descrierea: Aici ei bine mai ai putin de lucru. Mie imi plac foarte mult pasajele descriptive, care infrumuseteaza si creaza pauze in firul epic. In primul capitol nu prea ai avut, cam de loc, dar cel de-al doilea a fost mai bun din acest punct de vedere.
Personajeas vrea sa te felicit ar fi ca reusesti bine, din punctul meu de vedere,sa narezi atat din perspectiva Sakurei, cat si a lui Sasuke. Imi place cum le-ai construit caracterele personajelor. Mai ales al Sakurei, in esenta este o fata putin sociabila si foarte desteapta, desi in adancul ei are si o alta fire ascunsa. Cat despre sasuke, ei bine, chiar ii sat bine in postura de bad boy, si imi place si grupul lui. Recunosc ca nu m-as fi gandit la grupul sau format din Naruto si Sai.
Astept cu nerabsare sa vad cum vor evolua lucrurile in continuare, sunt curioasa ce parere au baietii despre Sakura si ce vor face cat fata doarme.
Am uitat sa mentionez, daca ficul tau va fi Sasusaku, sper ca va dura ceva timp sa fie impreuna nu ca la alte ficuri, in primul capitol s-au intalnit si in capitolul doi, gata se ingragostesc... se iubesc sfarsit. Sper ca la tine va fi diferit si va dura ceva timp, pana personajele isi vor da seama de sentimentele lor. Asta a fost doar o sugestie, la urma urmei este ficul tau si ideea ta si o dezvolti cum vrei tu. Sper ca am putut sa te ajut cu micile mele sfaturi. Si doresc mai multa descriere.
Imi place mult ficul tau si astept cu nerabdare continuarea, sper sa nu ne lasi sa asteptam foarte mult :)) . Mult succes si multe idei bune. Ja ne! :X
[Imagine: 19751918_ARZDZEIZG-1.jpg?t=1303932362]
[Imagine: 5905958325a7056013714l-1.jpg?t=1303932519]

Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.






#7
Am ajuns dinou la ficul tau..
Chiar incepe sa imi placa ficul tau^^, asa sa trecem mai departe la ceva critici >:).
In primul rand descrierea ai si e destul de buna dar este loc si de mai bine, dialogul este aceptabil nu este nici sec nici in exces taman` bine. Acum ai ceva greseli de taste dar nu am sa le mentionez pt ca nu sunt prea importante :-j, naratiunea e a little bit grabita si ar mai trebui sa lucrezi la exprimare sunt unele parti in care propozitiile cam scartie daca intelegi ce vreau sa spun. Acum sa spun cate ceva si despre poveste... cum am mai spus imi place povestea, este si umpic funny in unele locuri iar asta chiar ii da un +, uffa si ce perversi mai sunt baieti poor Sakura ..
Eu cam atat am avut de spus astept new chapter gambate >:D<.
Just the
way you know me..

#8
Salutare!
Poi ce pot spune. Am ramas complet uimita de comentariile voastre. Tot ce am putut spune a fost: wow! Sincer, nu ma asteptam ca sa va placa. Sunt chiar foarte incantata si pot spune flatata. Stiu ca am avut o grama de greseli in capitolul 2 doar ca era si tarziu cand l-am gatat de scris si mai era si fratemiu in spatele meu enervandu-ma. Astfel ca pot spune ca mi-am pierdut cat de cat concentrarea, sper sa nu se mai intample...
Sper ca si acest capitol sa fie pe placul vostru, ce pot spune decat : Lectura placuta !

~Capitolul 3~

Sasuke`s P.O.V.

Sincer, nu ma asteptam sa avem o astfel de colega. Este chiar simpatica, nu am mai cunoscut un astfel de gen de fata pana acum. Dar, dupa parerea mea, este mult prea copilaroasa si timida pentru mine. M-a socat pur si simplu afirmatia ei cand a spus ca nu fumeaza si ca uraste mirosul acesta. Cand a spus asta ma gandeam de pe ce planeta vine. Oricum este bine ca nu o face, sa fumezi este ca si un drog. Daca nu tragi atunci cand iti cere organismul, se ingroasa treaba, devi nervos si agitat, uneori chiar violent. Asa ca nu cred ca o astfel de personalitate i s-ar potrivi ei. Stau si ma uit la ea. Cum poate sa doarma atat de linistit pe un astfel de drum? Cand la fiecare pas se afla cate o groapa mai mare sau mai mica provocand zguduieli. Cred ca este chiar obosita, cine stie cum o fi dormit aseara.
Cum stateam noi si epuizam rand pe rand subiecte de discutii, am si uitat de micuta faptura de langa noi care dormea fara treaba. Totul a durat pana ce soferul nu a reusit sa evite un crater cu adevarat urias, auzindu-se apoi o bubuitura. Imi intorc privirea si o vad pe rozalie cu capul aplecat in jos in timp ce gemea usor. Am si uitat ca ea dormea cu capul sprijinit de geam, cred ca acea bubuitura a fost cauzata de impactul capului ei cu geamul.
-Sincer, cred ca asta chiar a durut! Spune Sai in timp ce o privea ingrijorat pe rozalie.
-Frate, voi nu ati auzit de repararea drumurilor? Pai nu, normal ca nu, idioti naibi! Tipa revoltat Naruto, dar pe buna dreptate.
-Gata Naruto, calmeaza-te! Poate o trezesti de tot. Ii spun blondului in timp ce o prind pe Sakura de umeri pozitionandu-i capul pe umarul meu. Ma uit la tampla ei si rasuflu oarecum usurat, este doar putin rosu locul, probabil doar o va durea putin capul cand se va trezi, sau in cel mai rau caz ii va aparea un micut cucui. Imi ridic capul spre Naruto care parca din privire ma intreaba daca este bine, iar eu ma rezum la a da doar din cap. Acesta se lasa brusc pe spate punandu-si mainile la ceafa incepand sa zambeasca. Figura poate sa fie fiinta asta cateodata. Ma uit la Sakura care inca dormea cu capul pe umarul meu cred ca intr-o pozitie nu prea placuta, deoarece se cam foia neavand o pozitie stabila. Si din nou o groapa ne face pe toti sa ne dezechilibram putin, aproape pe toti. Capul Sakurei aluneca si intregul corp o i-a incet intr-o parte. Noroc ca am prins, daca nu mai avea parte de inca un contact dureros, doar ca de data asta era de picioarele mele. Ma uit la baieti care au inceput sa chicoteasca usor.
-Naruto, impatura-mi si mie te rog hanoracul ala, ii spun asta si el pe loc face ce l-am rugat, in cateva secunde mi la dat. Il iau si il asez pe picioarele mele, punand apoi usor capul rozaliei pe el urcandu-i apoi Sai picioarele pe bancheta.
-De data asta chiar nu mai pica, spune acesta in timp ce inca radea. Cred si eu asta, continui in gand amuzat fiind si eu de situatie. Aceasta dormea fara nici o grija, de parca nu s-ar fi intamplat absolut nimic. O privesc si ma bufneste rasul, cei doi se uita confuzi la mine dorind sa afle ce m-a mai apucat si de data asta.
-Ce chestie ma! De obicei cand fetele imi stau in poala se intampla altceva. Doar ca de data asta este diferit, nici o fata nu a mai stat in pozitia asta pe mine. Spun in timp ce ma abtineam sa nu rad zgomotos sa nu o trezesc doar ca un idiot nu s-a putut abtine. Taci din gura cretinule ! Ma rastesc la blond aruncand in el cu o sticla de apa goala cam pana la jumatate.
-De ce ai facut asta Sasuke? Spune acesta tinand inca mana la cap, ce tinta buna am. Nu i-am raspuns doar am aratat cu mana inspre fata ca incepuse sa se foiasca din nou. Cand o vazu se calma cat de cat, aproape de tot.
Pot spune ca am mers o perioada buna fara nici un eveniment. In timpul acesta am avut si eu parte de putina relaxare. Cred ca nici o data nu am stat sa privesc frumusetea naturi. Asta poate unde nu am plecat undeva unde sa fim oblicati de circumstante sa nu facem galagie sau mai stiu eu ce. De obicei cand plecam intr-o vacanta vehicolul cu care mergeam ajungea tot distrus, deci va dati seama ce mare transformare. I-a stai putin, cred ca m-am prins de smecherie. Al naibi este si directoarea asta. Asta a fost si scopul pentru care a bagat-o si pe Sakura in chestia asta. Este irezistibila. Daca Naruto s-a calmat atat de repede, doar cand a vazut-o s-a linistt complet, asta chiar inseamna ceva. Si faptul ca nu am fumat pana acum nici macar o tigare si a trecut aproape jumatate de zi, asta chiar ma socheaza. Ceva imi spune ca vom ajunge alti oameni la intoarcere. Faptura asta chiar are ceva special. Dintr-o data se aude un zgomot ciudat ce pare sa vina din fata mea asa ca imi ridic privirea curios sa vad ce se intampla. Cei doi s-au cam speriat avand in vedere ca sunetul a venit chiar de langa urechile lor. Soferul a deschis un fel de usita, cred ca vrea sa ne transmita ceva si cred ca am intuit bine.
-Copii, vom opri imediat sa mancam ceva, cred ca va este si voua la fel de foame cum imi este si mie! Spune acesta facandu-l pe Naruto aproape sa sara de pe scaun de fericire.
-Mai usor tinere, altfel o vei trezi pe domnisoara! Cam in zece minute ajungem acolo treziti-o intre timp si pe ea. Si spunand asta a inchis din nou usa aceea. Sai nici nu a mai stat si s-a ridicat sa o trezeasca. O batea usor pe umar in timp ce o striga incet, nevrand sa o sperie. Doar ca inevitabilul s-a intamplat. Exact ca un pui cand isi deschide ochii considerand mama lui pe prima fiinta care o vede, cam asa s-a intamplat si aici. Ei bine, aproape la fel.

Sakura's P.O.V.

Stateam si dormeam linistita fara sa stiu ce se intampla in jurul meu. Cert este ca stau pe o perna foarte comfortabila. Ia stai putin, perna? Dar eu nu eram in masina? In acel moment m-am speriat dar m-am calmat cand mi-am auzit numele. Am deschis ochii brusc, si primul lucru care l-am vazut au fost ochii lui Sasuke. Abea atunci mi-am dat seama ca eu defapt am dormit pe picioarele lui. M-am rusinat groaznic si am vrut sa ma ridic, dar o durere mi-a sagetat capul facandu-ma sa ma opresc. Am simtit mana lui Sasuke cum mi-a prins spatele ca nu cumva sa pic, cat de grijului zic eu. Nu ii prea sta in fire.
-Esti ok? Ma intreaba brutetul cu o privire usor serioasa.
-Da... cred ca da. Ma doare putin capul, probabil din cauza ca nu am mancat nimic, spun in timp ce priveam in gol gandindu-ma daca am facut ceva care sa cauzeze asta. Dar cum ajuns aici in pozitia asta? Intreb in timp ce ma uitam la Sasuke, doar ca raspunsul nu a venit din partea lui ci din partea blondului.
-Pai, spune acesta in timp ce incepe sa rada, ai cam avut un fel de accident. De aici durerea de cap si felul in care te-ai trezit. M-am uitat la Sasuke care a aprobat din cap. Nu am mai intrebat nimic, nedorind sa aflu despre ce a fost vorba.
-Hei! Pregateste-te ca vom merge sa mancam ceva. Ma gandesc ca iti este foame doar ai spus ceva mai devreme ca nu ai mancat nimic. Am vrut sa spun ceva in apararea mea doar ca nu am reusit decat sa deschid gura ca Sai m-a intrerupt din nou. Nici nu vrea sa aud ca nu iti este foame, nu ai nici o scuza. Am plecat de dimineata si acum este aproape ora trei. Nu am mai spus nimic, am aplecat decat capul in jos cu aceeasi roseata enervanta in obraji. Si din nou m-am trezit ciufulita doar ca de aceasta data de Naruto ce ne avertizase ca masina opreste. Mi-am luat geanta si am iesit din masina ramanand usor impresionata de aspectul localului unde avea sa mancam. Cred ca este mai mult un restaurant avand in vedere ca marime are. Culoarea din exterior este alba doar ca peretii sunt decorati cu niste picturi foarte placute si foarte bine realizate, cred ca voi face o poza acestor detali, sunt mult prea interesante. M-am oprit din mers incepand sa rascolesc prin geanta in cautarea aparatului de fotografiat.
-Sakura! Ce faci? Nu vi? Sa sti ca nu scapi, vei manca si tu putin! Tipa Naruto care era cu mult in fata mea in timp ce se intorcea dupa mine.
-Stai calm, vreau doar sa fac niste poze la acest desing exterior, nimic altceva, ii spun cu o privire care sper sa il fi convins ca nu il mint.
-Oh nu domnisoara! Nu ma minti tu pe mine! Chiar daca imi este o foame de lup voi sta aici pana ce vei gata, ca sa ma asigur ca nu fugi. Se pare ca nu am reusit sa il conving, dar asta imi da o idee. Ma indrept cu pasi marunti catre perete incepand sa fac cateva poze. Bag apoi aparatul inapoi in geanta multumita de fotografi, ma intorc si pornesc la fel de incet. Doar ca dupa vreo cinci pasi incep sa fug intr-o alta directie decat cea a intrarii in local. Naruto ma observa si incepe sa fuga dupa mine, chiar daca am vrut ca aceasta intrecere sa dureze mai mult nu a fost sa fie asa. Naruto este mult mai rapid decat credeam eu, rezultatul fiind ca ma ajuns foarte repede din urma.
-Acum chiar ai incurcat-o! Nu mai pleci nicaieri ! Spune acesta in timp ce ranjea satisfacut. Ma lua pe sus, doar cat sa nu ating pamantul cu picioarele, cam cu vreo trei degete. Cand ajungem in fata intrarii ii vad pe Sai si Sasuke cum radeau cu lacrimi in ochi de cele intamplate, facandu-ma sa imi aplec din nou capul de rusine. Intre timp mi-a dat si Naruto drumul si ma prins de incheietura mainii victorios de ce captura importanta facuse.
-Am recuperat un evadat ! Spune el in timp ce inca ma tinea de mana ranzand si el. Pana nu ne-am apropiat de masa nu mi-a dat drumul sub pretextul sa nu fug din nou. Baietii cel putin erau praf, nu mai puteau de atata ras. Ceilalti oameni stateau si se uitau la ei curiosi de ce s-a intamplat, dar vazand ca s-au mai calmat si-au vazut de treburile lor in continuare. Intre timp a sosit si o chelnerita care ne-a dat meniuri la toti, incepand sa rasfoim prin ele.
Habar nu am ce voi comanda.

Ja Ne' :*
Well there's a million other girls who do it just like you
Looking as innocent as possible to get to who
They want and what they like it's easy if you do it right
Well I refuse, I refuse, I refuse!

[Imagine: 365634ruvpqmirb5.png]

[Imagine: logosimple.png]


#9
Buna tiam citit si eu ficul si ce pot sa spun e ca e chiar simpatic, adica nu's decat trei capitole si deja povestea capata curs. XD
Spre deosebire de unele ficuri, tu pui munca si iti dai silinta. Pai descrierea este buna, naratiunea se impleteste cu descrierea si actiunea. Actiunea pe moment nu e fugarita de gaste, :)) ceea ce e bine deocamdata, sper sa o mentii la fel si pe parcurs, iar dialogul e bun si plasat acolo unde trebuie. Altceva nu am ce sa mai comentez, astept nextul si imi place ficul. Multa bafta la next :* :-h
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#10
Buna!
Ti-am citit ficul del a inceput si imi place ideea care este foarte originala, nu am mai citit ceva asemanator pana acum.Imi place personalitatea Sakurei adica e asa de timida,cuminte si inocenta fiind in antiteza cu Naruto,Sai si Sasuke iar asta face ficul foarte interesant.Cred ca pe parcurs ea va reusi sa ii aduca pe baieti pe drumul cel bun,chiar de acum se observa faptul ca ei isi schimba comportamentul in prezenta ei....cred ca vor avea o vacanta de neuitat;)).
Ce mai pot spune...sper sa pui cat mai curand continuarea fiindca sunt curioasa ce se va mai intampla...mult succes in continuare!..Pa-Pa!>:D<



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubirea e....ciudata! Daya-chan 0 1.841 23-03-2012, 06:10 PM
Ultimul răspuns: Daya-chan
  I . O relatie ciudata . Keiko-chanAiuritaa 5 3.542 06-02-2012, 02:36 PM
Ultimul răspuns: Keiko-chanAiuritaa
  O iubire ciudata Yoko-sama 4 3.026 30-08-2010, 08:56 PM
Ultimul răspuns: Flash
  O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina] catynca 22 13.338 25-02-2010, 09:12 PM
Ultimul răspuns: AnimeliciousAngel
  Sunt ciudata! Nya. 4 3.916 13-06-2009, 06:52 PM
Ultimul răspuns: Kazuki
  O lume ciudata,dar totusi minunata. Candy_girl 9 5.269 21-12-2008, 06:39 PM
Ultimul răspuns: Candy_girl
  sasuskau o iubire ciudata cosmy-chan_sasusaku 8 9.491 24-10-2008, 07:26 PM
Ultimul răspuns: cosmy-chan_sasusaku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)