Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sasusaku iubire nesfarsita

#21
Capitolul cinci

Povestea Sakurei

-Dupa ce ai plecat te-am gasit adormita sub ciresul negru.Saku,de unde ai colierul?
-Pai...Auzi, de cand trebuie sa iti dau eu tie explicatii? De cand te intereseaza ce se intampla cu mine? Sau vrei sa ma joci iar pe degete?
Nu stiu de unde am avut curajul asta. Acum, simt ca sunt sigura pe mine, nu ca in alte dati. A venit momentul razbunarii. Observ ca Sasuke este aerian si il intreb daca ma asculta. Fara sa imi dea niciun raspuns, imi atine usor buzele, dand sa ma sarute. Il indepartez de mine si ii dau o palma, apoi ii reprosez ca nu s-a schimbat absolut deloc. Uitandu-se in jos, mi-a zis pe un ton trist:
-Saku,te rog nu mai plange.
-Cine ti-a zis ca plang?
Nu pot sa cred! Chiar ma crede atat de slaba? Simt cum sunt cuprinsa de o chakra neagra. Nu, nu poate fi, dar este chakra demonului. Ma teleportez in spatele lui si ii pun un kunai la gat. A venit momentul sa sufere. Strang arma in mana, apoi o arunc, spunand:
-Nu pot, pur si simplu nu pot. Stiam ca nu sunt in stare.
Din senin, simt o imbratisare calda. Nu pot sa cred dar, in ciuda a ce s-a intamplat, Sasuke ma tine in brate. Acum simt cu adevarat ca ma iubeste. Ma simt protejata si in siguranta. Ma dau cativa pasi inapoi si ii spun lui Sasuke tot ce am pe suflet. Dupa ce termin, el imi spune:
-Saku, sa stii ca te iubesc mai mult decat orice pe lume.
-Porumbeilor, nu avem timp de declaratii de iubire. Veniti repede in biroul meu.
Te unde a aparut Tsunade? In fine, cansd ajungem observam ca sunt si ceilalti.
-Deci, va trebui sa plecati in misiune. Trebuie sa il omorati pe Orichamaru.
Nu se poate!Telul meu sa va indeplini!
-Va trebui sa plecati maine la ora zece. Puteti pleca. Alerg ca vantul sa ajung acasa. Imi fac rucsacul, ma bag in pat si adorm. A doua zi, merg repede la baie si ma imbrac cu un kimono negr, imi pun sandalele de ninja si merg la locul de intalnire. Ia te uita! Sunt prima! Astept cinci ore si ii vad venind.
-Ce v-a luat atat? Am asteptat cinci ore.
Imediat ce au auzit asta, au izbucnit in ras. Naruto mi-a zis printre rasete ca nu ei au venit tarziu, ci eu cu cinci ore mai devreme. Nu se poate!
-Hai sa mergem odata!
Pe drum, eu si Sasuke ne-am sarutat,Sasuke starnind invidia baietilor. Am ajuns la locul secret al lui Orichamaru.
-Ia te uita, ia te uita! Pe cine avem noi aici!
Supusii lui Orichamaru ne-au atacat. Eu si Sasuke ne-am dus spre Orichamaru. Acesta a facut multe tehnici interzise, la safarsit venind cu tehnica mortii. Vroia sa ma lovesasca pe mine.M-a imobilizat si a pornit. Credeam ca mi-a venit sfarsitul. Dar, cand urma sa fiu lovita, Sasuke s-a pus in fata mea si el a fost cel lovit. Scap si ma duc la salvatorul meu. Nu se poate! A murit!Orichamaru va plati pentru asta! Fac un jutsu care ii ia lui Orichamaru toata chakra. Ma transform in demon si il atac cu toata forta mea. Apoi, folosesc celelalte puteri. Revin la forma mea umana, scot o sabie si il ucid pe Orichamaru. Dupa lupta, ma indremp spre Sasuke, iubirea vietii mele. Ma pun in genunchi langa el, si, plangand, strig cat ma tin plamanii:
-Sasukeeee!

Pai, cam atat. Stiu ca nu e reusit ficul, dar fac altul, care va fi mai bun. Se va numi "Ura, cantecul si visul nostru(sasusaku)" . Bye!
Intr-o zi ne-am intalnit,
Ne-am placut si ne-am iubit,
Lumea parc-a nebunit,
Si intr-o zi ne-am despartit.

#22
Cam grabita actiunea. Puteai sa mai lungesti: drumul pana la ascunzatoare, cum arata Orochimaru, sentimentele lui Sakura, etc.. Nu vreau sa te superi dar mi s-a parut prea din scurt, o actiune cam alergata de caini. Iar Sakura il iarta prea repede pe Sasuke, sa-l urasca cel putin cinci capitole. Dar in amploare mi-a placut.

S ama anunti cand pui nextul. Daca vrei desigur.

#23
==========================
[Imagine: Jun0xCa.png]

#24
Hey dear, deci asa cum ti-am spus... iti iau capitolul la corectat. Iti spun toata parerea mea la sfarsit ;)

(12-02-2011, 07:57 PM)Harona A scris: Capitolul cinci

Povestea Sakurei

-( SPACE ) Dupa ce ai plecat te-am gasit adormita sub ciresul negru.( SPACE ) Saku, ( SPACE ) de unde ai colierul?
- ( SPACE )Pai... ( SPACE ) Auzi, de cand trebuie sa iti dau eu tie explicatii? De cand te intereseaza ce se intampla cu mine? Sau vrei sa ma joci iar pe degete?
Nu stiu de unde am avut curajul asta. Acum, simt ca sunt sigura pe mine, nu ca in alte dati. A venit momentul razbunarii. Observ ca Sasuke este aerian si il intreb daca ma asculta. Fara sa imi dea niciun raspuns, imi atine usor buzele, dand sa ma sarute. Il indepartez de mine si ii dau o palma, apoi ii reprosez ca nu s-a schimbat absolut deloc. Uitandu-se in jos, mi-a zis pe un ton trist:
-( SPACE )Saku, ( SPACE ) te rog nu mai plange.
-( SPACE )Cine ti-a zis ca plang?
Nu pot sa cred! Chiar ma crede atat de slaba? Simt cum sunt cuprinsa de o chakra neagra. Nu, nu poate fi, dar este chakra demonului. Ma teleportez in spatele lui si ii pun un kunai la gat. A venit momentul sa sufere. Strang arma in mana, apoi o arunc, spunand:
-( SPACE )Nu pot, pur si simplu nu pot. Stiam ca nu sunt in stare.
Din senin, simt o imbratisare calda. Nu pot sa cred dar, in ciuda a ce s-a intamplat, Sasuke ma tine in brate. Acum simt cu adevarat ca ma iubeste. Ma simt protejata si in siguranta. Ma dau cativa pasi inapoi si ii spun ( Nu mai era nevoie de "lui Sasuke" ) tot ce am pe suflet. Dupa ce termin, el imi spune:
-( SPACE )Saku, sa stii ca te iubesc mai mult decat orice pe lume.
-( SPACE )Porumbeilor, nu avem timp de declaratii de iubire. Veniti repede in biroul meu.
De unde a aparut Tsunade? In fine, cansd ajungem observam ca sunt si ceilalti. ( Ai fi putut descrie drumul pana la Tsunade)
-( SPACE )Deci, va trebui sa plecati in misiune. Trebuie sa il omorati pe Orichamaru.
Nu se poate!Telul meu sa va indeplini!
-( SPACE )Va trebui sa plecati maine la ora zece. Puteti pleca. Alerg ca vantul sa ajung acasa. ( Si aici puteai sa descri drumul ) Imi fac rucsacul, ( Ne puteai spune si noua ce si-a bagat in ghiozdan? ) ma bag in pat si adorm. A doua zi, merg repede la baie si ma imbrac cu un kimono negru, imi pun sandalele de ninja si merg la locul de intalnire. Ia te uita! Sunt prima! Astept cinci ore si ii vad venind.
-Ce v-a luat atat? Am asteptat cinci ore.
Imediat ce au auzit asta, au izbucnit in ras. Naruto mi-a zis printre rasete ca nu ei au venit tarziu, ci eu cu cinci ore mai devreme. Nu se poate!
-Hai sa mergem odata!
Pe drum, eu si Sasuke ne-am sarutat,( SPACE ) ( Nu mai era nevoie de Sasuke aici ) Acesta starnind invidia baietilor. Am ajuns la locul secret al lui Orichamaru. ( Descrierea? Draga imi poti spune si mie pe unde este? Puteai descrie drumul pana la Orochimaru. )
-( SPACE )Ia te uita, ia te uita! Pe cine avem noi aici!
Supusii lui Orichamaru ne-au atacat. Eu si Sasuke ne-am dus spre Orichamaru. Acesta a facut multe tehnici interzise, ( descrie lupta ) la safarsit venind cu tehnica mortii. Vroia sa ma lovesasca pe mine.( SPACE )M-a imobilizat si a pornit. Credeam ca mi-a venit sfarsitul. Dar, cand urma sa fiu lovita, Sasuke s-a pus in fata mea si el a fost cel lovit. Scap si ma duc la salvatorul meu. Nu se poate! A murit!( SPACE )Orichamaru va plati pentru asta! Fac un jutsu care ii ia lui Orichamaru toata chakra. Ma transform in demon si il atac cu toata forta mea. Apoi, folosesc celelalte puteri. Revin la forma mea umana, scot o sabie si il ucid ( fara "pe Orochimaru, suna foarte urat + se intelege de la sine pe cine omoara ). Dupa lupta, ma indremp spre Sasuke, iubirea vietii mele. Ma pun in genunchi langa el, si, plangand, strig cat ma tin plamanii:
-Sasukeeee!

Deci dear, nu imi place. Este un capitol atat de sec, nici nu iti pot descrie. De ce puii mei nu descri si tu? Adica nu ma astept la cine stie ce descrierea, dar drumul pana la Orohimaru era chiar neaparat. Vreau sa zic abia au plecat si deja dau de oamenii lui? Ah, te rog... . Si lupta dintre ei... . Sa te intreb ceva... sti sa descri? Nu te supara, dar am impresia ca nu sti sa descrii si de aceea nu ti cont de ce iti spun userii. Incearca sa descrii cat de cat. Macar sa vad ca te straduiesti, dar nu prea vad progres inafara de partea cu space-ul care nici aia nu ii chiar cine stie ce... CONCLUZIE: nu imi place, scuze daca te deranjeaza, dar presupun ca ai vrea sa fiu sincera cu tine. Daca te-as mintii nu te-ar ajuta la nimic, nu? Scuze daca te-a deranjat cu ceva comentariul meu, dar fie ca ne place sau nu acesta este purul adevar.
Sper ca urmatorul capitol sa fie altfel.
Astept next-ul Bye
XoXo DJ Crissy
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  SasuSaku+18 Iubire Shippuuden Capsunica 50 36.059 03-02-2012, 11:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Biografie nesfarsita Ҝa-вοοm!™ 27 11.782 08-08-2011, 11:44 PM
Ultimul răspuns: gothic_yumi
  SasuSaku O iubire aparuta dupa mult timp alexandravega 8 7.964 29-07-2010, 12:51 PM
Ultimul răspuns: Flash
  SasuSaku o iubire secreta alexandravega 6 6.144 25-07-2010, 02:38 PM
Ultimul răspuns: Flash
  SasuSaku- iubire fatala( in lucru, reconstruire:D) ♥Luchi♥ 12 11.122 01-06-2010, 10:10 AM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  SasuSaku[O iubire speciala] Deutzzyka 7 6.187 28-04-2010, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina] catynca 22 13.334 25-02-2010, 09:12 PM
Ultimul răspuns: AnimeliciousAngel
  O iubire adevarata(sasusaku) sasuke_sakura 8 8.669 04-02-2009, 01:06 PM
Ultimul răspuns: Flash
  iubire imposibila (sasusaku) alastar 4 6.026 11-01-2009, 02:55 AM
Ultimul răspuns: Apathy
  Sasusaku o iubire intre un demon si un inger Who said i have to be normal 13 11.447 17-10-2008, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)