Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Franturi de speranta

#61
Buna dear ^^ Iti citesc de mult fic-ul dar niciodata nu ti-am lasat un comentariu. Sooo, in primul rand vreau sa-ti spun ca-mi place mult de tot si ca vreau sa ma anunti cand pui next-ul, daca vrei :d.
Deci, ai naratiune si imi place ca narezi la persoana 1, asta,d inpunctul meu de vedere fiind un plus.Descrierea imi place, descrii bine si frumos, si desi nu este perfecta, o faci din ce in ce mai buna^^. Balanta dintre dialog si descriere mi se pare ok, desi dialogul, ca forma este mult, dar nu este sec^^. deci imi place fic-ul tau, actiunea nu este grabita si este interesanta. abia astept nex-ul. zbaaai ^w^
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*





Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah


Monster me.

#62
Ce maaaa? Cred ca glumesti! Ce naiba il apuca si pe mosu asta acum!? Ce naiba e cu el, si acum i-a venit grija aia parinteasca, sau e un egoo mareee care ii spune ca trebuie sa faca asta ca sa arate el bine? Ouf! Il urasc, nu alta, si as fi vrut sa se termine cu ceva frumos intre micuta Rose si Alex sa se intample ceva dulce...da de unde mosu ala s-a trezit sa isi faca aparitia... Si da mosulee, daa sa stii ca ai intrerupt ceva! Nu ai treaba acasa, tocmai ai intrerupt un sarut probabil pasional! Mosule , te urasc, nu imi pasa daca te schimbi sau nu , esti un mos ipocrit pentru mine, o face pe rose sa planga deci te urasc! si cu asta se termina commentul meu pentru ziua de azi..te iubesc ma sweet surioara..adu-mi nextul ca vreau sa ma mai cert cu mosu :no:

#63
Hello dear ^^ Scuza-mi intarzierea dar am fost blocata 9 ore in jegul asta de scoala >.< Multumesc ca m-ai anuntat. Mi-a placut capitolul asta chiar daca a fost cam scurt. Se pare ca tata boss a aparut din nou prin peisaj. Oare cu cine o sa ramana? Asta numai tu poti sa ne zici. Descrierea mi-a placut foarte mult desi parca mai trb oleaca. Naratiunea e si ea ok, actiunea nu a fost grabita si dialogul nu a fost sec. Greseli de tastare nu am vazut doar niste semne gresit puse. Doar in 2 locuri parca. Oricum nu e grav. Altcv ce as putea spune.... astept nextu sh nu uita sa ma anunti. Buh Bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

#64
buna sys...asa cum am zis, zis si facut...ce pot spune :-? imi place foarte mult cum descrii sentimentele si trebuie sa iau exemplu ;). exact cum a zis si bunicuta, DeDal N., cate probleme ne fac noua parintii. Sper ca Rose sa faca alegerea corecta; asculta-ti inima si totul va fi bine, cam asa functineaza. Greseli de ortografie sau punctuatie nu am observat deci nu sunt, actiunea e linistita si nu m-a prins:)) si mi-a placut foarte mult faza: "Te-ai straduit?! Pai scuza-ma daca nu am observat, probabil ca eram prea ocupata sa vad cum stai beat si dai ordine. Iti pasa oare cum ne simteam noi, atata timp cat tu te simteai bine." :)) asa Rose spune-o :yes: :grr:
P.S: anunta-ma de next... pup dulce sys:*:*:*
[Imagine: h8v.gif]
 

#65
scuze ca a durat atat, am fost cam ocupata, sa vedeeeem...
Unu la mana: Cee?! Nu pot sa cred! Mos mincinos, nenorocitul, vine el acum si vrea sa o ia pe Rose de langa mama ei, unde ii e bine, sa o a aduca cica "langa el" casa demonstreze ce? Ca nu este vinovat ca acea familie sa destramat? Sa dea bine in fata judecatorului? Mos libidinos, ipocrit, mincinos, il gusoi, il crap, il decapitez, il defenestrez, il inec, il castrez... Alaturi de muuulte altele..:))

Doi la mana: Stii ca te ador da? Ma asiguram doar. Foarte frumos ficul tau, il ador, greseli nu am vazut, dar nici nu m-am uitat atenta dupe ele, descrierea e acolo, bla,blaa.. Toate bune si frumoase, Aleeex, sunt cu ochii pe tinee:)):X
Multa imaginatie in continuare, pacee
Bl@h, bl@h. Bl@h, bl@h...

#66
Dupa o mica absenta(ahh scoala asta,o mare sursa de:stress: ) am reusit si eu sa apar pe aici.
Au fost super ultimele doua capitole si imi plac enorm aceste schimbari de situatie.
'Mosu asta" ca sa o citez pe Larisa:)) are cam mult tupeu, ca sa nu mai spun ca momentul pe care si l-a ales sa faca pe tatal iubitor a fost total nepotrivit:?: Tocmai cand se incingeau lucrurile a aparut el repede:??
Citat:Te-ai straduit?! Pai scuza-ma daca nu am observat, probabil ca eram prea ocupata sa vad cum stai beat si dai ordine. Iti pasa oare cum ne simteam noi, atata timp cat tu te simteai bine.
Replica asta s-a potrivit ca o manusa iar tenta ironica a facut-o si mai potrivita ... Sper ca mosu' asta senil sa dispara cat mai repede din peisaj.
Per total a fost un capitol grozav desi m-i s-a parut un picut cam scurt "?
Succes si astept next-ul
Kiss you!
:bye:

#67
Deci la cat de beata si somnoroasa sunt, incerc sa-ti las comm.
Spun sincer ca imi pare rau ca nu am lasat la precedentele, din cauza scolii asteia nebune, care imi face zile fripte. :((
Deci nu-ti poti da seama cat am de invatat.. :((.
oricum lasam plansul. Deci ultimele doua capitole, mi-au palcut.. triste si pline de suspine. Saraca Rose, astea chiar nu vad cat de mult sufera. :(
Chiar imi pare rau de ea si chiar as vrea sa o ajut daca as putea. :-)
Greseli ai avut, dar foarte putine, putine [si eu nu am rezistat >:) :)) ]
Mi-a palcut cum ai descris totul, ai amanuntit bine sentimentele personajului principal, cata mister, cata complicatura.. doamne zici ca nu ne mai descurcam din ea.. da stiu am niste cuv.. de toate visele, insa chiar vreu sa visez.. ca-s cam adormita. :))

Deci pe scurt, mi-a placut.
Succes la scris si multa imaginatie !

#68
Şi iarăşi eu xD.
" avea dreptate îl auzisem " - " avea dreptate, îl auzisem "
" se auzia iar ÅŸi iar " - auzea, iar ÅŸi iar "
" Dar Rose au încercat ei ... " - Dar , Rose ... au încercat ei .. "
" Nici nu vreau să aud acum mă ascultati pe mine. " - " Nici nu vreau să aud! Acum mă ascultati pe mine! "
" garaba " - grabă
Åži mai sunt destule ^^.
La sfârşitul FlasBack-ului se scrie End Of Flashback nu Endback.
Unde sunt diacriticele? : - w.
Povestea este din ce în ce mai interesantă : - >. Mă întreb oare cu cine va ramâne Rose? Saracă de ea : - ? [ sincer aş prefera să ramână cu mama ei : ) ]
Să ne aduci next-ul :].
Spor la scris >:D<.
X.o.x.o.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#69
Sunt o intarziata... Imi cer scuze ca nu am lasat un reply pana acum, dar nu prea am avut timp decat sa citesc...
Vreau sa spun ca ultimul capitol mi-a placut foarte mult. Desi ideea generala nu a fost cine stie ce, ai reusit sa dai o urma de suspans si sa descrii foarte bine sentimentele fetei. In capitolul asta s-a vazut o mare evolutie. Sincere felicitari!
Totul devine din ce in ce mai interesant. Oricum Rose are o varsta cand poate hotari singura cu care dintre parinti sa stea, deci nu imi fac griji cu privire la asta, pentru ca ar fi pacat sa plece cu tatal ticalos : ))
Imi place Alex! Habar n-am de ce... Pur si simplu. Pare genul de tip care desi are atitudine si e placut de fete, nu e un nemernic. Anw... Inca nu pot sa stiu sigur, dar mi s-a parut chiar sweet faptul ca a luat-o in brate pe Rose.
Un singur lucru nu prea mi-a placut. Lungimea capitolului. Parca s-a terminat prea repede : )) . Dacar era mai lung era perfect din punctul meu de vedere.
Well, cam atat! Astept continuarea!
Succes la scris! : *


Amélie
[Imagine: HaruhiSignal.gif]

#70
Din pacate povesti de genul exista si in realitate:( , te-ai inspirat cumva din viata cuiva sau doar asa ti-a "picat" inspiratia in cap? :X
Dar, waww ... amazing :zuppy03: nu cred ca "tatal" ei s-a schimbat, mai degraba cred ca i s-au terminat banii de buzunar si are nevoie de cineva care sa ii "produca".
Greseli de ortografie nu am observat pentru ca am fost absorbita cu totul de poveste.
Pana acum povestea e structurata bine, fara aliens, pacat ca acest capitol a fost asa de scurt.
Dupa parerea mea dialogul nu a fost sec deloc, continua tot asa cu descrisul sentimentelor, sa nu uiti sa descrii si spatiul unde se afla.

Pup autoarea pentru inspiratie. :*
Bafta in continuare!
"I'm crying inside and nobody know it but me."

„Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one, I still got the seed…“


"
"Another head hangs lowly,
Child is slowly taken.
And the violence caused such silence,
Who are we mistaken?

But you see, it's not me, it's not my family.
In your head, in your head they are fighting,
With their tanks and their bombs,
And their bombs and their guns.
In your head, in your head, they are crying... "



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  £>Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.423 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  Speranta Pierduta Ai_4ever 13 7.972 11-08-2013, 02:41 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Inima fara speranta Hope 6 3.911 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 3.767 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Mai exista speranta? Ame 3 3.160 06-08-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Ame
  Speranta moare ultima MooN. 7 5.040 08-03-2011, 03:53 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  [split] Franturi de speranta Crazy.Froggie.InTown 3 2.677 16-02-2011, 04:57 PM
Ultimul răspuns: Arikashika
  [split] Franturi de speranta LemonCandy 5 2.846 27-01-2011, 09:43 PM
Ultimul răspuns: Turta Dulce
  Fara speranta ! Denny 19 9.751 18-02-2010, 04:24 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Ultima speranta Kazuki 15 9.804 11-07-2009, 06:12 PM
Ultimul răspuns: D@n@


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)