Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ultima speranta

#11
O Schimbare Drastica

Satenul continua sa o tina pe adolescenta lipita de perete,fortand-o sa fie victima placerii sale.Rabdarea sa ajunse la limita si vazand ca blonda nu cedeaza se hotari sa aplice ceea ce invatase la cursurile de aparare.
Retragandu-si mainile o lasa peaceasta sa cada,sa se izbeasca de podea.Din ambele buzunare ale pantalonilor de bumbac scoase o batista si o sticluta pe care o deschise si umezise materialul cu lichidul din inauntrul ei.Blonda privea cu teama cum se apropria cu batista umeda de ea,sentimentul de pericol era din ce in ce mai intens in inima ei,simtea ca satenul ii va face ceva rau si ca nu poate riposta in fata sa.Se simtea ca e in postura de prada iar satenul era vanatorul care se indrepta cu arma spre ea pentru a-si satisface nevoie de sange.
Satenul era un phsihopat care nu se oprea pana cand nu vedea ca victima sa sufera,pana nu-si satisfacea nevoia.Ochii sai erau asemenea unui dement criminal,erau infioratori daca ii priveai direct.Mirosul de alcool pe care il emana era groaznic,te ducea cu gandul la un drogat care avea nevoie de drogul sau,alcoolul.O apuca pe adolescenta de par si o impinse din nou de perete dupa care isi duse mana cu batista umeda catre fata ei.
- Ce vrei sa-mi faci ? murmura aceasta
- Stai linistita si vei vedea,nu va durea de loc si nu vei simti nimic.
Spunand aceasta,ii puse materialul umed pe fata blocandui respiratia si obligand-o sa inspire mirosul lichidului incolor.Era un miros puternic care provoca o senzatie de usturime gatului si cailor nazale asemenea spirtului.Adolescenta inchise ochii si isi lasa corpul moale la voia satenului care o lua si o intinse pe pat.
Actionase asemenea unui las,nu avuse curajul sa faca ceea ce vruse de atata timp cand adolescenta fusese treaza.Dar acel sentiment ii era inferior satisfactiei de o avea pe adolescenta,obsesiei pe care o acaparase de cateva zile incoace.
Luna fusese singura martora a ceea ce se petrecuse in camera blondei in acea noapte,a ceea ce ii facuse adolescentei,ce pentru el era doar o necesitate,mai bine zis un instinct primar.Dupa ce terminase ceea ce avuse de gand satenul o lua in brate pe blonda stragand-o cu putere,parca nemaivrand sa-i dea drumul.Ochii sai vibrau la vederea chipului ei,ochii ei albastri reflectau razele lunii intr-un mod care il inebunea,iar contrastul noptii ii accentua culoarea pielii.
Inainte de a pleca o sarutase pentru ultima data pe obraz dupa care ii zise aproape in soapta.
- Stiu ca ma vei uri,nu mai am dreptul sa te privesc in ochi,insa ne vom mai vedea.Sa nu spui nimanui de cele intamplate.
Dimineata soarele rasari ca de obicei pe cerul de o culoare gri-albastruie prevestind o frumoasa dimineata a unui inceput de iarna.Razele soarelui se reflectau prin sticla aburita a ferestrei pe cearsaful de pe pat,facandu-l sa para viu colorat si inzestrat cu o stralucire speciala.
Adolescenta era de mult treaza,nu putuse sa doarma toata noaptea,inca simtea ce ii facuse,inca simtea cum fusese obligata sa piarda tot ce ii mai ramase scump pe aceasta lume.Statea ghemuita cu capul aproape sprijinit pe genunchi si cu mainile incrucisate in imprejurul lor.Nu mai era ceea ce fusese odata,acum simtea doar ura si rachina pentru cel care odata era persoana pentru care ar fi ifacut orice pentru a-i demonstra cat de mult o iubeste.
- Ai dreptate Misaki,te urasc mai mult ca si orice pe lumea asta.Nu vreau sa te mai vad niciodata,dar si cand am s-o fac am sa fac tot posibil sa platesti pentru ceea ce mi-ai facut.Jur ca ai sa regreti fiecare lacrima pe care m-ai facut s-o vars.
Blonda se schimbase,nu mai era fetita aceea naiva pe care pana acum chiar si cel mai aiurit om o putea pacali,se terminase,avea sa se schimbe.Devenise o persoana dura,fara sentimente,nu avea sa ii mai pese de nimeni si nimic.Suferise destul,acum ea avea sa ii faca pe cei care ii facusera rau sa sufere.
Primul lucru pe care era hotarata sa-l faca in schimbarea ei era sa scape de ghemotocul de par pe care il ingrijise timp de atatia ani ca un simbol de repect pentru mama ei.Se ridicase din pat si merse la oglinda de unde lua o foarca si cu un zambet malefic pe buze isi taia parul fara niciun resentiment.
Privea cum firele de par ii cad din cap asemenea unui spice de grau taiat de la radacina,dar nu-i pasa,inima ei era rece si indiferenta.Parul care odata ii atarna frumos pe toata suprafata spatelui acum abia daca ii mai ajungea pana la jumatatea gatului.
- Bun am scapat de o povara acum am sa trec la unghile astea lungi si deranjante apoi la aspectul hainelor.Asta va fii schimbarea mea drastica,si sper sa nu se mire toti de ce,mai ales o anume persoana.
Ochii ii erau candva plini de veselie si inspirau bunatate,puritate,inocenta si liniste sufleteasca insa acum erau lipsiti de culoare,erau pusti si plini de ura,resentimente ,mustrari de constiinta,dorinta arzatoare de razbunare,iubire de propria persoana si indiferenta fata de ceilalti.
- Niciodata,niciodata in voata mea n-am sa mai iubesc pe nimeni ! Jur ca n-o voi mai face !Cand i-am vazut in parc giugiulindu-se n-am renuntat si am crezut pana si in ultima speranta ca ma va iubi si el intr-o zi dar n-a fost sa fie asa,a fost distrus tot ce aveam bun in mine.S-au infruptat din mine ca si cu mei ar fii fost turma de lei iar eu doar un pui de zebra.striga blonda cu cateva lacrimi in ochi care aveau sa fie ultimele pe care le va varsa vreodata.

#12
Va rog sa-mi iertati nesimtirea,nu am facut-o pana acum insa trebuie sa o fac.
Vreau sa multumesc celor care mi-au citit ficul dar nu au postat,dar si celor care au postat.Va multumesc ca ma criticati cand gresesc,conteaza mult pentru mine.Sper ca n-am sa va dezamagesc si ca o sa va placa mica mea fictiune in continuare.

Totul are un inceput

Adolescenta privea cu ochi mari oglinda,parea hipnotizata de ceva,mai bine zis terorizata iar apoi hipnotizata pentru a nu-si aminti nimic.Fata ii era palida asemenea unei gutui,pielea ei nu mai avea aceeasi roseala in obraji,acum era alba ca si laptele si rigida asemenea unei gutui.Acum nu mai era un inger bland care nu vroia decat ca lumea sa traiasca in pace si intelegere,acum era un mic dragusor in devenire.Sentimentele pentru ea nu mai existau,acum doar antipatia ii controla ceea ce unii numeau organul intern,inima numit suflet.Statea nemiscata privindu-si parul care ii atarna pe suprafata verticala a gatului,nu ii mai ajungea nici macar pe suprafata iregulata a umerilor,acu mera doar un manunchi format din fire despicate care erau aranjate fara nici o regularitate,era asemenea iernii.
Un zgomot o facuse sa revina pe pamant,alarma care suna regulat pentru a o trezi din somnul de frumusete asa cum il numeau unele din colegele ei.O enerva acel sunet care ii facea timpanul sa vibreze puternic iar mintea sa ii ia razna.Cu o buna lovitura de pumn si il dobori pe podea,lasandu-l sa ticaie in continuu desi o mare parte din piesele sale nu mai functionau.
,, Ceas enervant,de acum incolo nai sa ma mai iriti cu soneria ta enervanta.Oricum ma pot trezi si singura,m-am obisnuit cu programul strict al mamei.''
Se gandi blonda in timp de isi lua ghiozdanul pe un umar si parasi camera trantind usa cu putere.Era ciudat,insa deobicei nu era gata pentru scoala inca d ela aceea scoala,dar totul are un inceput nu ?
Parcurse holul in fuga nepasandu-i daca treea pe cineva sau nu,dar insa se pare ca o parte se intoarse impotriva ei.Tocmai cand sa coboare scarile o voce o opri facand-o parca sa ramana incremenita.
- Yumi,sau mai bine zis surioara ce ecu tine?De ce esti pe jumatate imbracata in negru ?Si ce e e cu parul tau ?era vocea fratelui sau,care o privea cu o fata ironica.De parca ii pasa ce se intampla cu ea,deobicei sentimentele legate de dragoste nu existau pentru el.
Fata il mai privi odata indiferenta dupa care isi intoarse capul.Totusi avea sa ii dea un raspuns.Acesta era inceputul,deci nu putea rezista sa nu-l infurie pe cel care pana acum nu facuse nimic altceva decat sa ii amaruiasca viata.Sentimentul de mic diavol era puternic,ii dadea o satisfactie placuta,simtea cum rautatea isi facea loc putin cate putin prin sangele ei.
- Pentru tine sunt Ayumi te rog!Porecla pe care pana o aveam pana acum,Yumi,doar o prescurtare a numele meu e de domeniul trecutului.Apropo iubitul meu frate de cand te intereseaza pe tine ce fac eu?Oricum,noapte buna...
Dupa ce rostise ultimele cuvinte fata ii trase un pumn bun in fata fratelui ei,atat de puternic incat din nasul acestuia isi facuse aparitia strop cu strop lichidul genital de culoare rosie.
Dupa ce se asigurase ca e constient si ca se va trezi dupa putin timp coborase scarile in timp ce isi dase gluga jos de la jacheta de culoare neagra pe care o purta peste unfiorma formata dintr-o rochita de culoare albastru blomaren.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Afara mici fulgi de zapada cadeau incet din cer,jucandu-se haotic prin aer dupa care se lipeau peste tot.Culoarea lor alba nu era usor de observat,dar si iti dadea impresia ca acele mici albinute de zapada erau mici stelute ce paraseau cerul pustindu-l de farmecul sau natural.Jocul lor te imbia l o relaxare profunda,iti facea inima sa tresalte si sa se umple de bucurie,te facea sa te gandesti cum ciclul naturii acum find mort va renaste la primavara.Insa acum iarna domina,ea controla natura moarta si inghetata,mareasa Craiasa dorea sa drtina controlul.
,,Ayumi'' isi scoase din unul din buzunarele jachetei un mp3 de culoare neagra si de forma dreptunghiulara destul de subtire.Accesase meniul Muzica de unde isi puse melodia Mackbeth - Without you.
Aceasta era melodia care ii reprezenta cel mai bine sentimentele,acum era nevoita sa traiasca fara el,fara Misaki.Isi puse castile in urechi,dupa care porni spre scoala fredonand ritmat versurile melodiei care o facea sa depaneze unele amintiri,insa sa se si gandeasca la ce va face cand il va vedea la liceu.Totul avea un nou inceput,acum ea va fii pentru el o strain asa cu mera si el in inima ei.
Farmecul pe care il simtea in prezenta lui se risipise odata cu lucrul pe care o obligase sa-l faca.Dar in cea mai adanca parte a sufletului ei ultima speranta inca se risipise sau poate ca da ?

Melodia : Mackbeth - Without you

Edit: poza am sa pu ndata vitoare cand am sa o termin de editat,am gasit multe poze pe net insa multe semanau doar partial cu Ayumi,asa ca am decis sa editez una.Scuze ^__^'.

#13
Well...imi place continuarea.
Ai avut descriere si ai descris bine schimbarea fetei sis entimentele ei,desi puteai mai mult.
Mie una mi-a placut.
Ador faptul ac l-a pus la punct pe fratele ei.
Ce as zic...astept as vad ce va zice baiatul cand ii vede schimbarea.
Spor la scris si astept nextul!

#14
Oke,dupa atatea luni imi fac si eu curajul s apostez noul capitol.Sper c-o sa intelegeti ceva. :>

Amintiri

Putea spune c-a inceput aceasta zi cu dreptul,insa adolescenta nu simtea acest lucru in abisul sufletului sau.Zadarnic ii daduse un pumn fratelui sau intrucat acesta incepuse sa sangereze,zadarnic avea sa ii poarte sentimente de antipatie satenului daca nu avea pe cineva langa ea care sa o inteleaga macar pe jumatate.Inima i iera inclestata de amintiri profunde,insa nu uitate ci prezente cu fiecare pret de secunda in inima ei,asemenea unui lant al pacatelor ce atarna de un singur fir de par.Firul de part este doar lumina de la capatul tunelului ce se arata doar uneori insa de cele mai multe ori aceasta dispare,lasand intunericul sa patrunda totul.Lantul este strans,nu poate fi rupt nici macar atunci cand vrei sa fugi sa uiti totul,sa vezi cum trupul ti se desparte de negura fantomatica al sufletului de fum si incerci sa iti arunci ce a mai ramas din trup in contrastul dintre pacatul si speranta iertarii.
Brusc tanara se opri,isi aduse aminte de un lucru care cu trei ani in urma ii marcase viata.Aceasta era ziua in care in urma cu ceva timp parintii ei au parasit aceasta lume.Pe atunci avea doar doisprezece ani,erau vremurile cand parintii ei o ocrotisera si o ferisera de grijile vietii,lasau frau liber viselor sale desi stiau ca mai tarziu o pot afecta.Era doar o fetita visatoare mai mereu cu capul in nori,niciodata nu se gandise ca are sa piarda persoanele care ii erau cele mai dragi.Socul nu fusese atat de puternic si pentru fratele ei,Kaoru care atunci intrase la liceu,era prea absorbit de subiectele pe care avea sa le acumuleze in viata de licean.
Cum am putut uita de aceasta zi?Astazi se implinesc trei ani.Probabil Kaoru a si uitat insa eu nu pot face acest lucru.Liceul nu isi are rost azi in viata mea,sunt atat de murdara,am uitat sa merg sa le duc flori.Am uitat pur si simplu de ei."
Obrajii blondei se inrosira puternic iar din ochii care vibrau incepusera sa curga lacrimi care pareau sa fiarba in contactul cu pielea inrosita.Se simtea murdara,manjita,uitase de promisiunea pe care o facuse.Sentimentul acesta este insusi tigara,care cade in patima uitarii si de aprinde dupa care arde pana ce nu mai ramane nici o farama din ea.
Se hotari sa abandoneze liceul pentru acea zi si pornind spre alta cale se indrepta spre cimitir in fuga.
Era o zi mohorata,cel putin asa parea insa era tocmai o zi de vara in toiul iernii,nu torida si dogoritoare ci rece si pasiva.Nu ningea,nu ploua,nici macar nu era o zi senina,nu batea vantul,doar cerul ramanea innorat.
Ajunsa la poarta cimitirului,care pe jumatate ruginita statea rezemata intr-o teava.Era un loc linistit,care la prima vedere parea bantuit de spiritele fiintelor duse de peaceasta lume nu isi gasisera inca pacea.Copacii nu aveau frunze,ramificatiile lor aveau tot soiul de forme care iti inspireau teama.
- Am ajuns,nu am un motiv anume pentru care sa ma tem,deci
haide,ai facut doar doi pasi,nu mai ai mai multi decat vreo o suta de pasi de mers.
isi zise blonda pentru a se auto-incuraja.
Porni cu pasi inceti parca taraiti si trasi de ceva,porni inainte cu mai multa hotarare.Inima ii batea cu putere,fumul era tot mai dens iar tigara incepea sa arda.Apropindu-se de mormant observa o persoana inalta,cu parul blonda ce statea langa asezarea de odihna a parintilor sai.Nu isi putea da seama cine putea fi,insa cand se apropie putu sa observe ca era chiar fratele acesteia.Era oarecum mirata,n use astepta ca acesta sa-si aminteasca de aceasta zi.
-Ka,Kaoru ? intreba aceasta murmurand printre silabe.
Acesta tresari speriat cand i iauzise vocea,nu isi daduse seama ca cineva se afla in spatele acestuia,sau asa dadea de inteles.
-Ayumi,m-ai speriat,rasufla acesta usurat.Se pare ca nu sunt singurul care si-a amintit de aceasta zi.Si tu simti acelas lucru nu,iti lipsesc si tie zise acesta cu mare tristete in glas.Pleoapele sale se lasara in jos incercand sa acopere durerea ce se reflecta in ochii acestuia,glasul ii era taiat de amintirile care il copleseau si pe acesta.Pentru prima data in viata acesta demonstrase ca are darul de a detine sentimente,fie si acelea de tristete,lasand-o fara cuvinte pe sora sa ce se afla langa dansul,insa in acest moment nu era tocmai subiectul potrivit pentru o discutie.
-Da,si eu le simt lipsa mai mult ca oricand.Atunci cand ne-au lasat singuri eu eram o biata fetita,insa tu erai un om matur,desi ziceai ca esti doar un adolescent in primul an de liceu.
Aceste cuvinte accentuara si mai mult melancolia acestuia,capul sau se lasa in jos,iar parul blond ii acoperise aproape intrutot chipul.Spuse ultimele cuvinte dupa care parasi cimitirul lasand-o singura pe sora sa,avea nevoie de un loc i ncare sa se reculeaga.Cu mare greutate in glas,si apasat de suflet zise:
-Va veni si ziua cand va veni randul tau sa te descurci singura.
Apoi pleca,cautand un loc de reculegere si punere in oridine a gandurilor si a sentimentelor.Amintirile il macinau,in mintea sa isi amintea rasetele din copilarie,rasetele parintilor sai.Trecutul punea incetul cu inceput aura sa intunecata asupra celor doi,nevand mila de bietul lant ruginit ce se zbatea intre speranta iertarii si placerea pacatului,iar bariera unde era situat lantul,firul de part se subtia cu fiecare minut.

#15
Deci multi au vrut niste poze cu Ayumi schimbata,so :
Ayumi :
Before -> http://media.photobucket.com/image/blond...l.jpg?o=29

After - > http://media.photobucket.com/image/blond...-1.jpg?o=0

Am mai schimbat putin unele poze :
Misaki: http://media.photobucket.com/image/brown...ai.jpg?o=0
Kaoru: http://media.photobucket.com/image/blond...e.png?o=18
Maki: http://i374.photobucket.com/albums/oo189.../anime.jpg
Akane: http://media.photobucket.com/image/red%2...x3.png?o=0

:| Daca cuiva ii prieste ideea,sa lase macar un comentariu daca trece pe aici.Multumesc anticipat,o seara placuta ^_^

#16
Oaw , ce frumoasa este Ayumi cu schimbarea asta drastica. Abia astept sa aflu ce reactie va avea tipu' ala, Misaki.
Ce cool este capitolu' asta.
Greseli: nici urma de ele.
Descriere: din plin.
Dialogul: nu-i sec.
Naratiunea: :bv:
Astept nextu' cat mai repede. [-o< [-o< [-o<
:bye::bye::bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  £>Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.405 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  Speranta Pierduta Ai_4ever 13 7.900 11-08-2013, 02:41 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Inima fara speranta Hope 6 3.887 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Franturi de speranta Katniss 160 76.348 22-06-2012, 11:16 AM
Ultimul răspuns: Katniss
  O ultima amintire.. Kyandi. 2 2.141 29-03-2012, 10:52 AM
Ultimul răspuns: Diz
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 3.748 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Nu-mi poti lua si ultima suflare [SF & Mystery] IceCat 33 20.152 11-09-2011, 05:43 AM
Ultimul răspuns: Dark Blue
  Mai exista speranta? Ame 3 3.136 06-08-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Ame
  O ultima dorinta inainte de moarte DozzaDeColla 32 23.005 13-06-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: ciupaciup
  Ultima picătură de sânge [ Nya & Metal ] Me†al. 22 11.592 26-04-2011, 11:07 AM
Ultimul răspuns: Lust.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)