Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ultima speranta

#1
Disclaimer:Nu contine nici un personaj care sa faca parte dintr-un anime,sunt doar personaje fictive create de capatana autoarei.

Cap1 Inceputul unei noi prieteni

Afara era o vreme deplorabila.Cerul isi trimitea ploile parca in semn de razbunare.Sunetele produse erau groaznice iar fulgerele pareau ca vin spre tine.Picaturile mari de ploaie se prelingeau la vale in curbe haotice pe fereastra aburita.
O tanara adolescenta privea pe geam la vremea de afara.Era iritata de vremea urata care de cateva zile era la fel.Statea plictisita sprijinindu-si capul in palma.Nu avea teme,nu avea ce face.Isi verisicase de patru ori email-urile pe ziua aceea,si nici n uavea degand sa o mai faca odata.Nu avea niciun rost,mereu aceleasi mesaje prostesti si fara niciun rost.
"Ultima zi de vacanta mi-o petrec in felul asta.Stand si plictisindu-ma de moarte doar fiindca vremea de afara e groaznica.Abia astept ziua de maine,cand voi incepe liceul.Sper ca-mi voi face prieteni noi"isi zise asta inainte de a se schimba in pijamalele ei albe cu bulinute negre si de a merge sa doarma.
Dimineata veni cu pasi repezi.Soarele rasarise vesel prevestind o zii calduroasa,vesela si placuta.Pasarile isi cantau cantecul melodios ca de obicei fapt care o trezi pe adolescenta.Aceasta isi trecuse mana prin parul ei blond,dupa care se trezi din pat inca somnoroasa.Merse la baie tarandu-se picioarele.Intra se privi in oblinda cateva clipe dupa care isi facuse toaleta de dimineata.Se indrepta spre sifonier petru a-si alege niste haine.Se imbracase cu o fustita neagra cu fodorei si un sacou in dungi cu rosu.Nu purta multe accesori,isi puse doar un lastisor negru la gat,o pereche de chercei in forme de cruce in ureche si doi mai mici rotunzi in buza.Parul il avea desfacut in spate si prin in doua mici codite in fata.
"Sper ca ziua de azi va fii mai buna decat celelalte.Sper ca ma vor accepta asa cum sunt,sau voi fii nevoita sa retraiesc acel cosmar"se gandi aceasta in timp ce isi lua ghiozdanul si porni spre liceu.
Pe drum vedea tot felul de persoane,dar putine erau ca si ea.Fetele erau imbracate in cuori vii deschise si purtau multe bijuterii scumpe iar baietii erau asemanatori cu fetele,doar ca ei aveau parul ridicat intr-o creasta pe mijlocul capului.Aceasta ofta o clipa dupa care intra in curtea Lceului Harukami.Era un liceu bun din tokyo in comparatie cu altele,aici invatau si unii dintre fii celor mai bogati oameni.
-Buna,eu ma numesc Maki si sunt noua in acest liceu.Ii zise o fata de aceeasi varsta ca si ea.Avea parul si ochii negri ca noaptea.Nu ai vrea sa devenim prietene?
Aceasta nu era foarte diferita de ea,doar ca nu purta haine negre ci mai inchise la culoare.
-Buna Maki,eu ma numesc Yumi.Paaaa...i de ..ce n..u ? mi..ar face placere.ii raspunse aceasta putin balbaita.Ne vedem in clasa.
Spre surprinderea ei observase ca mai erau persoane ca si ea.Ceea ce i-a atras cel mai mult atentia a fost un baiat saten cu ochii albastri.Aceasta ramase inmarmurita cand vazuse ca se apropie de ea.Trecuse indiferent fiind prea ocupat sa asculte muzica.Rasufla usurata,nu vroia sa pice prost in fata celorlalti mai ales in fata lui.
Toti intrasera in clase asteptand ca dirigintele lor sa vina dupa ei.Clasele erau spatioase,cu multe banci pentru o persoana si cu doua table mari.
Maki,se furisa in spatele blondei exclamand cu bucurie.
-Suntem in aceeasi clasa ! exclama bruneta reusind sa o sperie pe blonda.Ce mult ma bucur !! Daaaaa! Daaaaaa ! spuse aceasta sarind in sus si in jos
-Ahhh!Maki m-ai speriat.Am observat.Apropo cine e baiatul acela saten de langa fereastra?intreba adolsecenta rosind putin.
Bruneta facut ochii mari cu care o inconjura pe blonda.Era mirata.
-Este Misaki.Un baiat cam retras la fel ca si tine dar putin cam ciudat.Fetele sunt inebunite dupa el datorita ochior lui albastri.Sper ca nu ti-a cazut si tie cu tronc.Spuse aceasta punandu-si mainile imratisate si intorcand capul cu o fata de speriat.Era plina de compasiune fata de el.
Blonda dezaproba ceea ce spuse noua ei prietena.Ii era simpatica,ii placea felul ei hazliu de a fii si atat de copilaros.Era un suflet pur care cauta doar pe cineva cu care sa vorbeasca sau sa se sprijine la nevoie.
La intrarea profesoarei in clasa toti elevii s-au asezat in banca.Orele trecura repede,iar odata cu soneria de incheiere a orelor elevii au izbucnit afara imediat cu rapiditate.
In apusul soarelui,cele doua adolescente mergeau pe trotoarul intortochiat al Toykoului.Maki ca d eobicei visatoare mergea cu mainile puse in spatele capului iar Yumi zambea la tot ce zicea.Intr-un moment de neatentie se izbi de o persoana.
-Imi pare rau."Da-mi mana spuse un baiat saten cu ochii albastri.eu sunt Misaki.Tu esti Yumi nu?
-Da asa e ea este Yui cea mai buna prietena a mea.Acum ca ai ajutat-o poti sa o lasi de mana.zise bruneta indignata de indrazneala satenului.
Dupa un prelung oftat o lasa si luandusi La revedere disparu in apus ca si un print din poveste.Yumi il privea si rosea mai tare doar cand isi amintea vocea lui.Isi reveni dupa ce primise cateva palme bune de la amica sa.Tot ce vroia era ca blonda sa revina cu capul pe pamant si sa nu cada in plasa lui.Nu vroia ca noua ei prietena sa sufere.
-Nu cumva sa te indragostesti de el.E un ciudat,uneori cred ca nu ii plac fetele ci baietii.Maki era nervoasa.
Bine zise blonda dupa care se ridica si isi pocnise amica putin pentru a o inveseli.Reactiona imediat si incepuse sa fuga dupa ea.


P.S: Stiu ca acest capitol a fost cam plictisitor dar imi voi da silinta sa pun ceva mai atractiv in urmatoarele.O sa apare si niste faze +16 :)) Dar

Am sa pun niste poze cu personajele.

Misaki: http://a.bebo.com/app-image/6901126600/5...py_boy.jpg
Maki: http://i125.photobucket.com/albums/p50/T...av4236.jpg
Yumi: http://i493.photobucket.com/albums/rr299...1228035848

[Last Edit] Daca nu are alineat nustiu ce s-a intamplat caci eu cand l-am scris avea :-?

#2
Vechea problema si la tine: virgulele.
-Imi pare rau.Da-mi mana ,spuse un baiat saten cu ochii albastri. Eu sunt Misaki.Tu esti Yumi ,nu?
Ma rog, si mai sunt cazuri :)) Actiunea mi s-a parut cam grabita,... Si bucuria fetei aceleia cand afla ca e in clasa cu tipa aia - srry, nu am retinut numele :p am retinut bruneta :)) -.
Ai grija la virgule :d Nu e o critica, ci un sfat :p
See ya!

#3
Multumesc de comentariu ILikeYou am sa tin cont de ele.

Cap2 In Singuratate

Era o dimineata frumoasa de septembrie.Ultimele raze calde ale soarelui din aceasta perioada se aratau pe cerul albastru.Incetul cu incetul natura se pregatea de venirea iernii,iar racoarea diminetilor se facea simtita la fiecare colt.
Ca de obicei adolescenta se trezea matinal si se pregatea pentru orele de curs.Iesise usor pe usa pentru a nu-si trezi parintii.Mai privise odata cerul si dupa un adanc oftat porni spre liceu.Vantul adia prin parul ei facand ca firele blonde de par sa se miste jucaus.Mergea incet fara sa se grabeasca,ii placea sa faca acest lucru.Calca usor pe trotruarul de ciment ca si cum ar fii zburat pe el,mergea fara nici-o grija.In spatele o adolescenta bruneta,hiperactiva si distrata strga cat o tinea gura: Hey!!Yumi asteapta-ma!!
Se oprise cu un zambet pe fata,stia ca ea era,Maki.Hazlia ei amica care mereu o inveselea.
Aceasta o ajunse.Isi puse mainile pe genunchi,care erau o dureau putin.Dupa ce se ridica porni impreuna cu prietena sa spre liceu.
In curtea scolii colegii lor discutau despre felurite lucruri.Cand Yumi intra toti se uitara la ea cu ura,de parca i-ar fii ucis sau le-ar fii facut ceva rau.
-De ce se uita cu totii atat de urat la tine?Parca te-ar ura de moarte sau nu ai exista pentru ei.zise Maki putin confuza
Adolescenta tacu cateva clipe dupa care scoase un oftat prelung din care s eintelegea suferinta si durerea ei
-Vezi tu Maki,ai dreptate.Toti ma urasc deoarece am alt fel de a exista,foarte diferit de al lor.Alt stil de a ma purta,de a ma imbraca si chiar alt gen de muzica pe care il ascult.In sa eu consider ca nu aceste lucruri sunt cu adevarat importante.
Bruneta tacu,nu vroia sa o supere si mai tare pe prietena sa.Stia cat suferea si de aceea nu vroia ca ea sa se supere mai mult din cauza ei.Insa ceea ce zisese era adevarat,si cei care faceau acest lucru nu aveau acel drept.Dar ea nu ii putea schimba.Ii era teama ca o sa sufere si din pricina lui Misaki de care observase ca prietena ei incepuse sa il placa.
Intrara amandoua in clasa,tacute de parca le-ar fii pus cineva fermoar la gura.Se asezasera in banca si isi scoasera cartile pe masa.Deoarece inca clopotelul de incepere a orei nu a sunat inca blonda se duse pe pervazul ferestrei si se bucura de razele calde ale soarelui.Ochi ei priveau tristii si plini de durere.
Aprope langa ea celelalte colege o barfeau si stia acest lucru.Maki venise langa ea incercand s ao imbuneze.
-Nu trebuie sa le bagi in seama.Pot spune ce vor,dar important este ceea ce rezi tu nu ele.Zise aceasta cu un mic zambet.
-Multumesc Maki,nici nu stii cat conteaza pentru mine tot ce ai spus.Macar cuiva din aceasta clasa ii pasa de mine.spuse Yumi nedumerita.
Orele plictisitoare trecura cu greu.In ultima pauza,blonda statea rezimata de un perete la umbra.Un baiat se indrepta spre ea nu cu ganduri tocmai bune.Acesta se napusti asupra ei si o tinea lipita de perete nevrand sa ii dea drumul.Fata nu ii vedea decat parul rosu care se freca de pielea fetei sale albe.Ochii lui verzi o patrundeau pana in cel mai mic colt.erau niste ochii fiorosi ai unui monstru.Baiatul o saruta odata pe gat dupa care ii zise la ureche in soapte:
-Nu ne-am vazut demult timp,micut-o.Vad ca te-ai schimbat putin,dar nu!Ai ramasi aceeasi fata fragila.
-Akane dami drumul,nu sunt marioneta ta cu care te joci de fiecare data cand ai tu chef.Aceasta nu mai statu pe ganduri si ii dadu baiatului o lovitura cu genunchiul in locul sensibil si pleca.Pur si simplu ii era scarba de tot ce se intamplase.O sarutase pe gat,era scarbita de acest lucru.Isi batuse joc de ea din nou.Asa ceva vroia sa ii faca persoana iubita nu un adolescent bogat si rasfatat.Pe chipul ei se arata o lacrima care se
prelinse pe chipul ei in timp ce fugea.
"A facut-o din nou,din nou si-a batut joc de mine.De fiecare data sunt o lasa si nu fac nimic.Macar de data asta l-am lovit bine."
Soneria d eintrare se auzise iar totii elevii se indreptau spre clasa.Blonda il privi pe iubitul ei saten,care nici macar nu ii dadea atentie.Mereu era cu castile in urechi.
La sfarsitul orelor Yumi pornise singura pe drmul spre casa.Vroia sa fie singura,sa-si puie gandurile in ordine.Situatia nu mai putea continua asa.Se oprise intr-un mic parc unde se aseza pe un leagan.
Era singura din nou.Lumea isi batea joc de ea in cele mai urate feluri.Era hotarata sa se schimbe complet.

Akane: http://s3.amazonaws.com/kidzworld_photo/...imeBoy.jpg
Next Chapter: o mica surpriza ^^"

#4
Nu stiu de ce, dar imi aminteste de Iubire de Liceu in faza cu baiatul bogat si ca si-a batut joc de ea ;)) Imi seamana a aceeasi mancare de peste, dar sper sa ma insel:p
Greseli nu am vazut... sau cel putin, nu m-am uitat dupa ele ;)) Mi-a placut capitolul 2 ^__^ Ai avut mai multa descriere :>
Si ce frumos e Akane :> Nu stiu de ce dar presimt ca n-o va lasa in pace pe Maki:p
Poate ar trebui sa ma apuc de tarot ca sa stiu la ce sa ma astept ^__^=))
Astept capitolul urmator :>>:D<
See ya!

#5
ILikeYou ai dreptate in legatura cu Maki si Akane.:zuppy16: dar putin mai incolo.Deocam data o sa fie putin cam plictisitor.

Cap3 Eu sa...?

Adolescenta statea si se legana incet,inre timp se gandea la mai multe lucruri.Se gandea daca macar odata in viata s-ar putea distra si ea,sa se bucure de frumoasa varsta de 16 ani.Era destul de confuza.Intr-un final se ridica de pe leagan isi lua ghiozdanul si se indrepta spre casa.Obraji incepusera sa i se inroseasca.Raceala serii punea stapanire incet pe ea.Rasuflarea era asemenea unor aburi,sau a fumului de tigara.Insa ea nu fuma,incercase odata dar o dezgustase acel gust ingrozitor care iti da senzatia de voma.Ajunse acasa,unde parintii ei isi facusera griji pentru ea;se intrebau de ce intarziase atat de mult.
-Nu trebuie sa va faceti griji,n-am facut nimic rau.M-am oprit doar putin in parcul acela de langa colt pentru a ma da putin pe leagan si pentru a-mi pune gandurile in ordine."Spuse aceasta dupa care urca in camera ei.
"Am o multime de teme.Offf,dar asta e;daca vreau o nota mare la examnelele de peste o luna trebuie sa ma apuc de invatat."
Peste o ora si jumatate aceasta isi terminase temele.Era extenuata asa ca adormise cu capul pe carti.Respira destul de greu,iar gatul ii era putin ragusit.Probail racise.
Dimineata fu trezita de ceasul cu sonerie pe care vroia sa il arunce in curtea vecinii pentru ca cainele ei sa il rezolve intr-o secunda.Se ridicase de peste carti si privise pe geam prin care lumina isi facea loc de straturile mici de gheata.
"E deja dimineata?Iarasi am stat pana tarziu cu temele.Uneori ma intreb daca nu ma obosesc prea mult si nu are rost."se gandea in timp ce se spala pe dinti.
Corpul ei ii parea mai greu decat ieri si habar nu avea de ce.Se taraia spre sifonieri pentru a se imbraca cu unifroma liceului.
"Minunat,azi o sa purtam pentru prima zi uniforma liceului.Ma intreb cum o arata caci nici macar n-am vazut-o"isi zise in sinea ei.
Spre marea ei surprindere n uera deloc dupa cu mse astepta defapt dimpotriva.Era destul de ... lasa cam multe parti ale corpuri goale.Era compusa dintr-o rochita neagra cu niste dungulete negre si o mica cravata rosie.Era exact pe gustul ei.Dupa ce se imbraca ,isi lasa de aceasta data parul desprind fara nici-o codita,isi trase ciorapii si isi lua sacoul cel lung.Coborase jos,isi salutase parintii dupa care porni spre liceu.Nu merse mult si ajunse.In curte nu era nimeni,ciudat lcru.Dar probabil din cauza frigului de afara.adolescenta urca vioaie scarile si intra in clasa,unde fu intampinata de amica ei ca de obicei.Ceasul de pe perete indica ora 08:00 AM ceea ce insemna ca profesoara trebuia sa vina la ora asa ca se asezasera in banca.Aceasta intrase in clasa cu intentia de a taxa pe cineva la tabla din lectia de zi.
-Bine,sa vedem pe cine voi taxa astazi.La deschiderea catalogului cel care va pica primul pe pagina va fii norocosul.Hinamori Misaki vino la tabla.
Tanarul cu o teama pe chip merse la tabla.Deobicei profesoara cand facea lucrul acesta cel care nu stia lectia era pedepsit sau ramanea la meditatii dupa ore cu elevii cei mai buni.
-Bine.Raspunde la intrebare X...!ii spuse profesoara pe un ton autoritar.
Aceasta privea cu ochii care ii sclipeau cu putere la exercitiu.Habar n uavea cum trebuia rezolvat.Din clasa se vedea ridicata o mana,care era a blondei.Intrebarea i se parea foarte usoara doar invatase aseara aceasta lectie.Profesoara o lasa sa dea raspunsul,ceea ce si facu.
-Felicitari Yumi,ca d eobicei ai venit de acasa cu lectia invatata.In legatura cu tine Misaki sa stii ca mai dezamagit destul de mult,de obicei nu te comportai asa.Nu stiu ce e cu tine dar sper ca ai sa-ti revi fiindca examenele se apropie.De azi inainte ai sa ramai dupa ore si ai sa iei meditatii de la Yumi.Dute la locul tau.
Profesoara il privea prin ochelarii ei serioasa.Nu stia ce se intamplase cu el,fusese unul dintre cei mai buni elevi din clasa.Ora se termina repede,iar clopotelul de iesire fusese mult asteptat.In pauza Maki si blonda discutau srioase.
-Wow...sa ii dau meditatii?Eu sa...?Dar n uam mai facut asa ceva,nici macar n uma asteptam.Dar asa sper ca-l voi cunoaste mai bine.spuse blonda in tim pce il privea putin rosie in obraji.
-Nu te pripi Yumi.In fond e doar o relatie strict profesionala,nu bazata pe iubire sau alte chestii siropoase.Bruneta era cam indoielnica i naceasta privinta.
Satenul era ca d eobicei interesat doar de muzica sa, nu era preocupat de ceilalti.Parca profesorii erau schimbati rapid asa trecusera orele de repede.
Dupamaiaza cei doi adolescentii ramasera singuri in clasa si icepusera sa vorbeasca despre diferite lectii,cu mar fii cu ce sa inceapa:
-Deci cu ce sa incepem?Cred ca ar trebui sa-mi spui tu cu ce ar trebu isa incepem nu?zise blonda.
-Pai cu inceputul,materia de anul acesta.Satenul parca erape alta lume.
Yumi,nu avuse rabdare si ii daduse trei palme bune pentru a se desmetici.Acesta era putin ametit dupa care isi revenise.
-Cu ce drept faci acest lucru ? Cine ti-a permis?Crezi ca daca ai note mai bune decat mine ai dreptul sa faci pe sefa cu mine?
-Am o datorie fata de doamna profesoara,aceea de a iti da meditatii.Si credema ca nici mie nu-mi convine sa-mi pierd doua ore cu un pustiu rasfatat.Si mai lasa putin de la tine zise aceasta calma.
-Din partea mea poti sa pleci.Nici nu-mi pasa de tine si ceilalti pustoaic-o zise acesta infumurat.
-Uite ce e baietasule,daca tu nu ai de gand sa inveti poti sa pleci in acest moment.Probabil ca aventurile si femeile sunt mai importante decat niste note bune la examene.Esti exact ca si ceilalti,un mare fustangiu cand credeam ca macar o sa fii diferit si cu capul pe pamant.Intr-un cuvant Trezit la relitate.
Satenul atat ii mai trebui ca plecase direct din sala trantind usa.Nu se astepta la una ca asta dar nici nu avea de gand sa ramana totul asa,blonda trebuia sa i-o plateasca.Dar trebuia sa recunoasca ca ii placuse firea ein-o mai intalnise la alte fete.
"L-am aranjat,sincer nici nu ma asteptam.Alt rasfatat bogat.Un infumurat si jumatate.El va pierde nu euProbabil va vrea sa se razbune dar n uva avea aceasta satisfactie"se gandi blonda in timp ce afisa un zambet invingantor si veninos in timp ce parasea sala.
Ii placea acest sentiment,o facea sa se simta bine si invingatoare dar stia ca o va face sa fie in postura de fata rea ceea ce nu ii convenea deloc.Observase ca satenului ii placuse atitudinea ei si ca incepea sa simta ceva minuscul.Il vazuse ca statea rezimat de coltul holului,la putina departare de Akane.Aceasta se indrepta spre Akane cu care vroia sa.......


Unifroma: http://media.photobucket.com/image/schoo...l.jpg?o=36

P.S: aceea fata din poza nu face parte din fic.

#6
OMG!! Asta e cea mai super-totala-bestiala si monotona poveste pe care am auzit-o...cel putin pentru un moment...dar imi place mult de tot.
Eu sunt adepta povestilor mai ciudate, dar acum ca am citit-o pe a ta, ei bine cred ca este foarte ok si sper ca si pe viitor sa o tii tot asa.
Umm..imi place atitudinea lui Yumi...imi aminteste de mine care comentez la toata lumea [si inca cu rautate..] si pe urma mai vreau sa fiu respectata... :))
Misaki....oh you sweety boy....auzi Yumi, sa nu mi te atingi de el ca fac uraaat!!!!
The only problem I've met....virgulele....
gambate Hiyono-chan si astept continuarea!!!
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]





#7
Off am tot vrut sa nu o pun cam la inceput dar nu ma mai pot abtine.O sa aveti o mare surpriza :)) pregatiti-va

Adevaratul Misaki.O iubire sfaramata

Blonda mergea pe hol trecand printre razele soarelui care treceau prin ferestre si se loveau de corpul ei plapand.
Aceasta trecea peste Akane care o prinse cu mana de talie si o trase in bratele lui.Ochii lui verzi o privira intens si apasat.Aceasta il privea cu o fata perversa.Il saruta pe buze odata dupa care se desprinse din bratele lui si pleca.
Vroia sa-l faca gelos pe saten dar acesta plecase de mult.Era putin dezamagita ca nu ii iesise planul.
Se hotarase sa o ia din nou pe banalul drum prin parc.Ii placea sa isi aminteasca de clipele fericite pe care le traise atunci.Aceea perioada a copilariei cand era privata de greutatile pe care le avea acum,se juca in fiecare zi fara griji sau probleme.Acea fetita mai exista inca in ea si va exista mereu.Ea sta ascunsa in sufletul ei si astepta sa iasa la iveala pentru a darui iubire si pentru a uita de suferinta pe care o traise.
Mergea,mergea agale cam leganata ca o beata.Deodata se oprise,vazuse ceva ce nu ii venea sa creada.Scapase telefonul din mana iar ochii ii vibrau de uimire,mainile incepeau sa-i tremure la fel ca si genunchi.
Fratele ei mai mare mergea tinandu-se de mana cu colegul ei, baiatul de care se indragostise,Misaki.Ii vedea cum se plimbau imbratisati si tinandu-se de mana fara griji.Se hotarase sa ii urmareasca pentru a afla mai multe detali.Cei doi se asezara linistiti pe o banca si incepusera sa discute de anumite lucruri.
-Ei si cum ti s-a parut a fii surioara mea?intreba blondul.
-Hm...O fire destul de complicata dragul meu Kaoru dar trebuie sa recunosc ca mi-a placut felul in care mi-a raspuns la jigniri.zise satenul catre blond.
-Seamana cu mine altceva nu pot spune zise adolescentul i ntimp ce se apropie de barbia satenului si io saruta usor.
-Mai usor,nu uita ca suntem intr-un loc public.i zise satenul la ureche.
La auzul acestor vorbe blondul tresarise usor dupa care se retrase incercand sa fie putin decent.Yumi,statea dupa colt si ii privea infricosata,stia ca fratele ei avea o relatie cu o persoana straina.Dar credea ca cu o fata nu cu baiatul de care se indragostise.Aceasta privea dungile trotruarului in timp ce capul i iexploda.Inebunise ea cumva sau ceea ce vazuse era chiar real?
Fara sa le mai pese d enimic cei doi adolescenti se imbratisara din nou iar buzele lor s eunisera intr=un mic sarut.De aceasta data fata nu mai rezista si izbucni cu manie in fata celor doi:
-Kaoru ce inseamna asta?Iar tu de cand sau...ce legatura ai cu fratele meu?striga aceasta cu imprudenta.
-Dar tu ce naiba cauti aici?Nu trebuia sa fii acasa?zise blondul rastit catre ea.
Satenul se afla intre cei doi si privea cu mirare.Ei doi erau exact la fel,parca duceau un razboi castigat intodeauna de blond.Dar apoi inchise ochii si incepuse sa rada malefic.Nu ii pasa deloc de adolescenta,ii pasa doar de fratele acesteia si relatia dintre cei doi.
-Kaoru haide sa mergem,nu aveam timp de pierdut cu aceasta pustoaica enervanta.Oricum azi trebuia sa mergem in parcul de distractii nu?
Acesta aproba din cap dupa care isi puse mainile in buzunar si pleca impreuna cu satenul.Ramasa singura fata era pe punctul de a se sinucide.Se indragostise de el si nici macar lui nu ii pasa.Era mult prea ocupat cu problemele lui personale.Isi scoase telefonul si isi suna prietena in timp ce incepuse sa planga.
-Yumi ce ai?De ce plangi?Ce ai patit?zise bruneta cu rapiditate si cu o ingrijoreala in glas.
-Ma..aki vino repede inainte sa fac ceva rau zise aceasta dupa care inchise telefonul public.
Norii se adunasera iar picaturi mici de ploaie inceau sa curga la vale lovindu-se de astfalt.Bruneta venise in mare graba fara sa-si mai ia o umbrela.O gasise pe blonda in parc unde mergea deobicei in timpul liber.Statea in ploaie ca o statuie cu mana in forma de pumn dusa la inima,avea si un motiv intemeiat.
-Yumi ce faci aici pe vremea asta?
-Ai avut dreptate,nu merita sa ma indragostesc de el.De ce nu te-am ascultat oare?
-Nu-mi spune ca...nenorocitul,lasa ca vede el!!Cu cine este impreuna?Spunemi!!zise bruneta nervoasa.
-Cu fratele meu,zise blonda cu glasul care i se tot intrerupea.
-Poftim?Cu Kaoru,dar....este un gay?

Kaoru: http://i493.photobucket.com/albums/rr299...1228672309

#8
wow... lucrurile au luat o intorsatura stranie...
propriul ei frate sa fie gay...OMG!
imi place mult ficul mai ales ca are o tenta de emo...
btw cum vroia sa se sinucida? '?, doar era intr-un parc si nu avea nici o lama sau cutit la ea... mor de curiozitate...
mai multa atentie la tastare si astept cu nerabdare urmatorul capitol :zuppy23:
P.S: daca poti...sa-mi trimiti si mie un pm cand pui urmatorul capitol...





#9
Mersi pentru commenturi ^__^

- Ultima Speranta -

Cap. 5

Adolescenta pleca in graba lasand-usi amica ingandurata si cu o mie de intrebari.Vroia sa ramana singura un timp,sa-si puna gandurile in ordine.Suferise o mare dezamagire si nu vroia sa-si aminteasca din nou acest lucru.Totul parea un vis din care vroia sa iasa odata pentru todeauna si sa creada ca totul a fost doar rodul imaginatiei sale bogate.
Mergea haotic clatinandu-se ca o beata lovind trecatorii care forfotau pe strazile metropolei.Nu o deranjau insultele celorlalti,nu o deranjau nici picaturile de ploaie care se prelingeau de corpul ei plapand si fragil.
Ajunsa acasa tranti usa cu forta dupa care isi aruncase ghiozdanul ud in mijlocul sufrageriei.Nici pantofii ei nu avusera o soarta mai buna,dimpotriva fusesera aruncati la intamplare prin case in timp ce blonda urca scarile.
Niste gemete o facura sa se opreasca in fata camerei fretelui ei.Avea o oarecare banuiala da rnu putea fii acel lucru.Sau da? Curiozitatea ei fu mai mare decat bunul simt si dintr-o data se trezi in intredeschizatura usii privind ceeace intrecuse cu mult intamplarea din parc.Nu ii putea vine sa creada,fratele ei se giugiulea impreuna cu satenul.Dar asta nu era tot,hainele lor erau imprastiate prin toata camera.Cei doi erau prea ocupati pentru a o observa asa ca blonda se furisa afara din camera.
Dupa ceea ce vazuse se simtea murdara,era martora la faptele lor scarboase si nu putea face nimic.
Dupa un oftat prelung parasi holul intunecat si ingust si se indrepta spre camera ei.Pasi cu o oarecare ezitare de moment insa acum era timpul pentru o schimbare.Hainele ei ramaneau in urma ei asemenea unei sageti care indrepta spre dus.Apa calda o revigora si ii dadea satisfactia de relaxare si placere.

Intre timp satenul se plimba pe holul cel ingust si intunecat admirand fotografile si ornamentele care erau puse pe perete.Ii trecu un moment un gand marsav care stia precis ca nu-i va placea unei anumite persoane.Se s indrepta cu mainile in buzunare fluierand suspicios spre camera blondei.
-Ne vom distra putin ...zise aceasta cu u nzambet pervers aproape in soapta.
In camera plina de haine aruncate aiurea blonda isi pieptana parul linistita nestiind ce o astepta.Doua mainii o luara prin surpirndere de la spate si o lipira de perete.Satenul nu se opri aici,incepuse sa-i sarute gatul si sa ii mangaie fata.Parfumu lei il inebunea,il facea sa doreasca si mai mult acest lucru.Pentru el era doar o joaca insa pentru ea era un chin,nu suporta ca cineva sa ii mangaie corpul si sa se joace cu ea.

#10
Citat:Ajunsa acasa tranti usa cu forta dupa care isi arunca ghiozdanul ud in mijlocul sufrageriei.
cred ca imperfectul ar suna mai bine
Citat:Avea o oarecare banuiala da nu putea fii acel lucru.Sau da? Curiozitatea ei fu mai mare decat bunul simt si dintr-o data se trezi in intredeschizatura usii privind ceea ce intrecuse cu mult intamplarea din parc.
Citat:Se se indrepta cu mainile in buzunare fluierand suspicios spre camera blondei.
-Ne vom distra putin ...zise aceasta cu un zambet pervers aproape in soapta.
Citat:Parfumul ei il inebunea,il facea sa doreasca si mai mult acest lucru.
inafara de aceste greseli de tastare si un timp de verb, nu prea am nimic de spus...
mi-a placut mult capitolul:x...
biata fata, sa-si vada fratele facand sex cu cel de care ii placea, iar apoi sa satisfaca placerea nebunului:die:
totusi mi-ar placea ca el sa o violeze... ar face fic-ul mai "picant"...
abia astept urmatorul capitol:bye:







Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  >Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.377 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  Speranta Pierduta Ai_4ever 13 7.746 11-08-2013, 02:41 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Inima fara speranta Hope 6 3.807 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Franturi de speranta Katniss 160 75.275 22-06-2012, 11:16 AM
Ultimul răspuns: Katniss
  O ultima amintire.. Kyandi. 2 2.116 29-03-2012, 10:52 AM
Ultimul răspuns: Diz
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 3.717 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Nu-mi poti lua si ultima suflare [SF & Mystery] IceCat 33 19.913 11-09-2011, 05:43 AM
Ultimul răspuns: Dark Blue
  Mai exista speranta? Ame 3 3.072 06-08-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Ame
  O ultima dorinta inainte de moarte DozzaDeColla 32 22.698 13-06-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: ciupaciup
  Ultima picătură de sânge [ Nya & Metal ] Meal. 22 11.484 26-04-2011, 11:07 AM
Ultimul răspuns: Lust.


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)