Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina]

#17
(23-02-2010, 11:48 PM)catynca A scris: Dupa putin timp[virgulă] cei opt prieteni[fără virgulă] , intra [ wth..cum adică intră, ă ? poate intrară. pune verbu' la timpu' potrivit ] intr-o sala imensa cu mi[ doi de i fato] si mi[ doi de i ] de scaune[fără virgulă] , care aveau o tapiterie rosie ca ochii unui vampir insetat de sange. [ dacă pui iar, înainte pune virgulă sau dacă vrei să începi cu literă mare, elimină-l]Iar in fata acelor scaune se afla o plazma [ plasma omule] ce se intindea pe tot peretele, [ punct şi literă mare] acea camera iti dadea impresia ca esti [ mergea mai bine dacă puneai - - că te afli ] intr-un cinematograf bantuit.[space]Toate fetele cand [ în momentul în care - sună mai bine ] intrara in acea camera simtira o frica [ cum să simţi o frică mă ? puteai să zici că au simţit cum frica le cuprinde, că nu sunt xyz tipuri de frici] ce le cutremura tot corpul ,[ tralala..punct şi literă mare] simteau ca nu mai au aer, dar la un momen[space]dat cineva reusi sa scoata o vorba ca sa ii linisteasca pe toti[virgulă] dar mai rau ia[ i-a. frate, e aşa grea gramatica ? ] speriat[virgulă] deoarece ecoul vorbelor sale rasunau in intreaga incapere.[space]Au reusit in final sa se linisteasca putin si sa [ hă ? cine s-a aşezat ? numai una din ele sau toate ? dacă toate, corect e : s-au aşezat ] asezat pe scaune[ fără spaţiu] .[space]Dupa 10[ zece - unde scrie în cifre în vreo carte ? eu una n-am văzut] secunde filmul incepuse[punct şi literă mare] se pare ca erau doar ei opt in acea incapere pana si baieti[şi chiar şi băieţii - sună mai bine ] au dat de inteles ca nu erau tocmai neinfricati.[space]Pe la jumatatea filmului au plecat[ virgulă] deoarece erau mult prea speriat [ speriaţi mă. că erau mai mulţi] sa mai ramana. In drum spre casa[virgulă] toti sau[ e ortogramă bă...se scrie s-au..] hotarat ca petrecearea [petrecerea]in pijamale se va tine in acea seara la cei doi. [ care cei doi?]
Au intrat in casa val [cratimă, doar e cuvânt compus]vartej sa isi ceara fiecare voie [ ce mă ? n-am înţeles ce vrei să zici aici] sa isi invite prieteni[ ai auzit de plural, bun. de articulare ai auzit ? cred că nu. prietenii se scrie cu doi e i]. Spre bucuria celor doi[virgulă] mama lor lea[le-a] dat voie[fără spaţiu] , ba chiar ia [i-a]anuntat ca va pleca in excursie cu soti[soţii- doi de i fato] haruno [ Haruno se scrie cu literă mare că doar e nume !] la cabana acestora pentru o saptamana.
Ce bucurie a fost pe capul lor mai ales ca aveau planuri mari cu acea petrecere.
- Tu te duci in oras dupa floricele si eu ma duc dupa perne si suc[fără spaţiu] ,[space]bine? spune [ literă mare omule, că e prenume. tu îţi scrie numele/prenumele cu literă mică?]hinata foarte entuziasmata de ideia[ să-mi trag una...ideia..se scrie cu doi de e. ideea] de filme la tv propusa de sasuke. [ de filme la tv ? hă ? n-am înţeles ce vrei să zici]
-Bine[virgulă] dar sa nu uiti de cel de fructe de padure[virgulă] ca ala imi place mie auzis[auzit]? aspunde [răspunde][ literă mare, doar e prenume]sasuke cautandusi[căutându-şi] haina pentru a se duce in locul indicat de hinata.[ literă mare fato]
- Auzi[virgulă] dar lui Naruto ce suc ii place ? se interesa hinata [ literă mare]pentru a fi la curent cu preferintele fiecaruia.
-Cred ca de grefe sau de mango[ semnul exclamării] nu stiu exact[semnul exclamării]spuse sasuke[literă mare][ieşind] esind pe usa camerei.
Dupa ce toate pregatirile au fost gata si prieteni [ doi de i omule]lor si-au facut aparita[fără space] ,[space]petrecerea a inceput[punct şi literă mare] toti erau asa de fericiti in cat[încât se scrie legat] au uitat de timpul care trebuia sa il respecte[virgulă] iar dupa putin timp au hotarat sa se joace cu toti[toţii- e cu doi de i] un joc adus de mama [ Sakurei]sakurei din [ America- ce-mi vine să te pun să-mi mânânci cărţile de romană. Se scrie cu literă mare. E continent]america[virgulă] dar i lea [ le-a]tradus inainte de a le inmana fetei. Era un joc tip adevar sau provocare[virgulă] dar era pentru persoane peste 15 [cincisprezece]ani.
- De o data ce eu lam adus va fi primul naruto pentru ca e fratele meu si de . zise sakura foarte ironica [ Ce ? Tradu-mi şi mie ce ai vrut să zici...-am înţeles nimic şi în plus, nu stau să repet că numele/prenumele se scriu cu literă mare]
-Ha ha ha[ între astea se pune virgulă, apoi semnul exclamării] vezi ca cine te aude[virgulă] asa zice ca e.[semnul exclamării] spuse naruto[literă mare] deranjat vizibil de afirmatia sakurei[literă mare].[space]Dar intr-un sfarsit lua o carte de jos pentru ca provocarile si intrebarile erau puse pe cateva cartonase, [punct şi literă mare]pe cel ales de naruto[literă mare] scria urmatoarele:'' saruta persoana din dreapta ta pe buze timp de 3 minute'' <<nu pot sa cred nu o sa acepte pun pariu>> gandi naruto . [ fără spaţiu, plus că nu am înteles mai nimic din faza cu nu pot să cred etc]
-Ce sa intamplat naru....... spuse sakura luandui cartonasul si citindul apoi ramanand cu gura cascata.
-Ce e ma de ce ati ramas asa? spuse hinata chicotind la ce fete aveau cei 2.Apoi luand si ea la randul ei cartonasul si parand nepasatoare dupa ce il citi.Asa si ce conteaza e doar un joc. spuse ia apropiinduse de naruto.
[ am subliniat că nu stat să repet acelaşi lucru de n ori : numele şi prenumele se scriu cu literă mare, cifrele se scriu în litere, nu ai semne de punctuaţie corecpunzătoare]
Apoi sarutandul [ sărutându-l]pasional pe buze[fără spaţiu] , acel sarut tinu mai mult de cele 3[trei] minute puse pe cartonas .[space]Amandoi se simteau in al 9-lea[nouălea] cer , [ punct şi literă mare]dupa putin timp se despartira din acel sarut asa de tandru si afectuos. In timp ce cei doi se sarutau de zor[fără spaţiu] , [literă mare]sakura incerca sa il enerveze pe sasuke spunand mereu ''hot,hot,hot'' iar la un momen[moment şi space]dat [literă mare]sasuke o trase inspre el si isi unira si ei buzele[punct.] <<woaw ce bine saruta nu ma asteptam>> gandi sakura incantata de acea idee de al saruta pe sasuke. >>[literă mare]daca mai scoate acel cuvant pe gura[virgulă] cred ca o sa inebunesc, dar pe de alta parte saruta bine>>gandi Sasuke continand [continuând]sa o sarute pe Sakura.
-Auziti[virgulă] amorezatilor[virgulă au semnul exclamării] da[dar] nu ne mai jucam? zise [literă mare]tenten un pic invidioasa pe cei patru.
-Da [Dar]ce ai cu ei? la o adica la Hinata si Naruto a fost o provocare[virgulă] iar la cei doi nu am idee[fără spaţiu] , si asa sunt cam dusi un pic de acasa daca ma intelegi ce vreau sa zic. spuse [literă mare]neji usor amuzat de cele intamplate.
Apoi luan-do[luând-o] in brate pe [literă mare]tenten care rosise usor cand acesta o luase in brate.
- Oh[virgulă] Doamne dragostea pluteste in aer .[ semnul exclamării] spuse [ literă mare]temari apropiinduse[apropiindu-se ]de [literă mare]shikamaru deoarece mai avea putin si inghieta[îngheţa] pentru ca era putin frig in acea camera. Dar [literă mare]shikamaru o cuprinse in bratele sale puternice strangando[strângând-o] la pieptul sau .[space]Temari se simtea protejata cand se afla in bratele acestuia.[space]Dupa ce toata scena loase [luase]sfarsit incepusera sa se amuze pe seama glumelr [glumelor]spuse si mimate de [literă mare]naruto.[space]Dupa vreo 2 [două]ore de ras fetele inceura[începură] sa se adune in camera [literă mare]hinatei pentru cateva barfe[virgulă] iar baieti[ se scrie cu doi de i] in camera lui Sasuke pentru a pune in aplicare un plan ''diabolic'' sa inceapa o adevarata revolutie contra fetelor.

Am terminat ? Mă bucur !! Să mor eu dacă nu îmi venea să las baltă corectarea sau să scriu cu caps, dar cum asta se traduce prin ţipete, nu vreau să iau warn sau ban :3
Eu una mi-am piedut răbdarea şi vreau să te întreb cu cine faci româna. Nu pui virgule ca lumea, numele/prenumele/ numele de continente/ţări [ nu e cazul la tine cu ţara] nu le scrii cu literă mare. Gramatica e cam varză călită ca să aşa şi chiar m-au apucat nervii când am văzut că unele ortograme le-ai scris legate !!
Descrierea nu prea există în capitolul ăsta chiar deloc, deci fă ceva în legătură cu asta. Bagă omule ceva de caracterizat acolo ca să vorbesc în alţi termeni. Naraţiune există, că doar povesteşti la persoana I. Dialogul - în unele locuri nu am înţeles ce vroiai să zici.
Estetica lasă de dorit, mai ales că în unele locuri ai greşeli de tastare şi cele de exprimare chiar mă omoară.
Mă bucur că încerci să ţii cont de sfaturile noastre, dar eu m-am enervat nu din cauza asta, ci pentru că am impresia că tu nu corectezi capitolul înainte să îl postezi. Sunt prea multe greşeli XD Dacă mă înşel spune-mi.
Mă rog, cred că am zis tot ce ea de zis şi dacă mai e ceva, să spună altu'. Nu vreau să îi las pe ceilalţi fără ce corecta.
Ja ne ÅŸi aÅŸtept nextul !

P.S : Dacă te-a deranjat commentul, dă-mi pm şi îl editez.
[Imagine: cats-7.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina] - de catynca - 15-02-2010, 05:25 PM
RE: {sasusaku&naruhina}o iubire cam ciudata - de catynca - 17-02-2010, 03:28 PM
RE: O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina] - de catynca - 23-02-2010, 11:48 PM
RE: O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina] - de Yuki ` - 24-02-2010, 01:05 AM
RE: O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina] - de catynca - 24-02-2010, 11:51 AM
RE: O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina] - de Anya - 25-02-2010, 06:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Mereu Impreuna [NaruHina] adina.sweet43 24 13.273 07-09-2013, 05:26 PM
Ultimul răspuns: Sindori
  [Naruto] Iubirea se naste din gelozie(NaruHina) Madalovenar 23 13.563 17-08-2012, 09:32 PM
Ultimul răspuns: Madalovenar
  N fanart(naruhina & sasusaku) sakuraFAN 4 3.546 24-05-2012, 06:47 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Iubirea e....ciudata! Daya-chan 0 1.841 23-03-2012, 06:10 PM
Ultimul răspuns: Daya-chan
  Vom fi impreuna! Crede-ma! [ NaruHina ] Hinata 3 2.992 15-02-2012, 07:06 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Cine ar fii crezut?[Naruhina] Ino.O_Me 1 2.981 11-02-2012, 12:10 AM
Ultimul răspuns: Diz
  I . O relatie ciudata . Keiko-chanAiuritaa 5 3.542 06-02-2012, 02:36 PM
Ultimul răspuns: Keiko-chanAiuritaa
  SasuSaku+18 Iubire Shippuuden Capsunica 50 36.063 03-02-2012, 11:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Sasusaku iubire nesfarsita Harona 23 14.732 12-02-2011, 11:44 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  O schimbare cam ciudata Jessi 42 30.142 30-01-2011, 12:19 AM
Ultimul răspuns: Alyssia~Bulinuta~Roz


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)