Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Luptă în arenă ~ ÃŽncepere
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Amy:
Un zambet imi apre pe fata si cred ca este singura care m-a facut sa-i raspund la o intreabre asa de repede.
-Foarte bine! Imi plac provocarile!
Imi iau vioara , apoi ia isi ia chitara si ne asezam una in fata celeilalte.
-Ce ar fi sa canti tu prima? Sau preferi sa cantam impreuna?
OOC: Miranda
Miranda:

- Am o alta idee. Eu cand o parte dintr-un cantec, dar si cu vocea, iar tu il imiti. Este evident ca nu o sa fie lafel, dar asa este mult mai distractiv. Dar daca nu-ti place, putin incerca o melodie celebra... nu de alta, dar vreau ac tot ce fac sa fie perfect...

OCC; Kitsune
Amy:
-Uite ce e. Cant eu ceva de Bach , iar apoi canti si tu dupa ce cant eu ok?
Vazand ca nu rapsunde incep sa cant: http://www.youtube.com/watch?v=_SGdzbQAzoo
OOC: Miranda. Minune sa nu iasa si asta cu cearta 21212121
Kitsune ai dreptate, la cum afc eu cu caracterul lui "Miranda" ar fi o minune 21 21 21

Miranda:

- Canti destul de bine - spun pe un ton plictisit, nu vreau sa creada ca o consider una chiar talentata- Daca vrei poti veni cu mine sa cantam in camera mea, adica incaperea pe care ar fi trebuit s-o am. Si daca vrei, putem sa ne mutam din camera asta oribila in cea a mea, care crede-ma, este mult mai frumoasa.

OCC: Kitsune vrei cearta 21
OOC: Eu sau tu? 21212121 Adica 'Miranda' din fic nu tu... 24
BIC:
-Camera asta mi-a fost data , dar daca vrei fie. Ma pot muta unde vrei. Mi-e indiferent. Zic cu un ton rece si distant.
OOC: Miranda. Uite ca acest carater al meu emai indiferent , apatic 21
Miranda:

O ajut sa-si mute lucrurile, ca are destul de multicele, bine, nu ca mine, ca in momentul in care trebuie sa ma mut trebuie chemat un tir 21 . Ea se misca incet si foarte ordonat, in timp ce eu arunc hainele ei prin valiza ( a despachetat catev alucruri ), nu ca ar fi ale ei si nu ale mele, dar pur si simplu sunt niste haine, nu inteleg de ce trebuie sa fie ordonate, doar nu o sa ne certe daca le mototolim.

OCC: Kitsune
Amy:
Nu ma deranjeaza ca imi cam face varza hainele. oricum nu-mi pasa de ele. Asadar ma asez pe pat dupa ce am imbracat pijamaua apoi ma intind. Nu mai stau mult si adorm...
OOC: Mahmaaa ce se cauta cearta...oricum nb
Am vrut sa spun ceva dar, cearta de afara mi-a atras atentia si mi-am intors privirea spre geam. Cand m-am intors spre fata cu vioara aceasta disparuse. Am oftat si m-am asezat la masa scotand din rucsac caietul cu schite, si mazgalesc acolo ceva, dar din lipsa de inspiratie o las balta.
Pornesc spre camera mea prin houlu plin de elevi. Doamne ce sadici afurisiti sunt prin scoala asta. Toti au mutre de ,,vai ce grea mie viata si as vrea sa se sfarseasca acum''.Nici eu nu am avut cea mai grozava viata dar de asta nu ma transform intr-o maniaca depresiva.Stiu ca suntem aici pentru a ne lupta dar nu trebuie sa ne omoram si in afara arenei.
Traversand holul o zaresc pe motociclista aia care savura cearta de mai inainte. Cred ca am o idee despre urmatorul desen. Ies de pe hol in curte , ma asez rezemata de zidul rece al scolii si incep sa schitez ceva cu niste jumate-zombie-pe-sfert-emo-pe-sfert-oameni pe un hol asemanator unui sanatoriu.

OOC: cine vrea
Layla:

Lupta si toate alea se terminase, dar din cauza multimi de elevi care vroiau sa ajunga in camerele lor mi-a luat o vesnicie sa ajung la biroul directorului de unde mi-am luat cheile de la camera mea, (camera 99), sper sa am o colega de camera care sa nu imi dea prea mari batai de cap. Ajung in camera mea si o astept pe cea care va sta in camera cu mine. La urma urmei ma inteleg destul de bine cu oricine.

OOC: Cine vrea
[Stiu, stiu am scris de prea multe ori cuvantul camera -_-'']
Mi-am terminat schita si m-am ridicat sa plec. Pe hol erau aceeasi studenti cu mutre posomarte. Se incadrau perfect in desenul meu. Oftez si trec mai departe spre camera.
Intru inauntru si vad o fata stand pe pat care parca astepta ceva. Aham deci. Avem colege de camra. Incerc sa par cat de cat vesela (ceea ce e destul de greu pe aici) si spun:
-Salut. Eu sunt Raven.

OOC: Layla
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30