Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Luptă în arenă ~ ÃŽncepere
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Wow ce discutie. Foarte sociabila lumea . O saptamana aici si cred ca noul meu hobby va fi colectionatul lamelor.
M-am trezit si am iesit din camera. Se pare ca noua mea colega plecase deja. In fine. Cu ea aici sau fara, e tot cam acelasi lucru.
Pornesc pe holul foarte aglomerat. In fata directiunii erau cei mai multi elevi. acolo o zaresc si pe colega mea de camera. Vreau sa o salut, dar ma gandesc mai bine si renunt.
Din discutiile pe care le aud in jurul meu se pare ca are loc ceva auditie pentru o scena de teatru. CE ciudat! Cine ar fi crezut ca o scoala in care te invata cum sa dai pumni are si o latura artistica? Poate ar trebui sa particip la auditie...
AMy:
-Citesc citatul doi bine? Imi spui tu cand..
OOC: MIranda sau cine vrea
Frate... cand e randul meu, dava trebuie sa mai astept mult mai bine renunt, ma iut in spate putin dupa care imi intor privire la loc brusc deoarece o vazusem pe colega mea de camera. Oare ar trebui sa o salut? mai bine nu.
Ooc: cine vrea, si vreau sa spuna cineva despre ce e vorba in sceneta sa stim pentru ce dam auditie totusi.
Astep si ma plictisesc de moarte. Imi rotesc privirea din jur imprejur si o vad din nou pe.. pe... oare cum o chema? A, da! Layla.
O vad la fel de plictisita ca si mine, deci fie ce-o fi! Ma indrept spre ea sperand ca astazi vom avea o discutie de mai mult de doua propozitii.
-Hei! am spus. Ai idee despre ce este auditia asta? Pare destul de interesant, doar de as sti despre ce e vorba...

OOC: Yuzu sau cine stie sa raaspunda la intrebare...
Miranda:

- Amaya, sceneta se refera la o iubire in timpul unei lupte. Protagonisti vor primi niste premi, mai precis, niste putere in plus, care nu ajuta foarte mult, dar este si ea importanta. Aceasta sceneta se face in fiecare an, este vorba de dragostea dintre un vampir si o varcolaca, care se spune ca la moartea lor au realizat o vraja si mai multi copii au primit puteri, cam asta ar fi motivul pentru care avem putere.

OCC: cine vrea
AMy:
-Atunci in regula. Imi spui si mie cand sa recit citatul , iar daca vrei pot sa dau proba si pentru muzicianul scenetei.
OOC: who wants
De ce nu mai intra nimeni, cine sta atat de mult acolo? Sunt replicile chiar atat de lungi incat dureaza o vesnicie sa le spui? Nu mai am rabdare.
-Ce se intampla acolo?
OOC: Cine vrea
Miranda:

- Poti sa incepi cand vrei, dar mai repede ca mai sunt multi cei care stau la coada. Tatal meu a hotarat ca ar fi bine ca toti sa dea proba, ca toti sa stie cat de greu a fost pentru cei care ne-au dat putere. Pentru multa lume aceasta sceneta a fost o prostie, dar pana la urma au realizat ca este cu adevarat importanta. Cand copiii vin aici, ei nu stiu cum au dobandit acele puteri, iar noi le aratam, printr-o sceneta, ca este mai usor sa vezi, decat sa asculti.

OCC: cine vrea
Eram in camera mea si ma uitam la tavanul alb. Colega mea de camera a iesit acum cateva minute. Ma plictiseam, acum imi lipseau toate acele antrenamente dure, misiunile oribile si pline de sange pe care le primeam.
Nu prea am iesit din camera, nu aveam chef sa vad vreo fata, poate doar pe a lui Yuki. Daca o intalneam si pe "mica printesa" atunci iesea cu cearta sau chiar bataie.
Atunci pe scena nu am zis prea multe, doar ca o sustin pe Yuki si sa se astepte la o surpriza din partea mea in privinta uniformei [Miranda]. Abia astept sa-i vad fata cand va vedea in ce mod voi modifica uniforma si sa nu creada ea ca ma poate lua prin surprindere vreodata.

Ma hotarasem sa fac pasul si sa parasesc acel aer inchis din camera mea. Paseam incet pe holurile lungi uitandu-ma in gol si ma gandeam cu aratau adevaratii mei parinti sau daca aveam vreo sora sau frate. Fara sa vreau am ajuns in fata biroului directorului unde foarte multi tineri stateau la rand. Doamne, se dadeau covrigi calzi?
M-am indreptat spre acea usa neagra cu toate ca mii de voci comentau la mine sa stau la rand si alte chestii, nu-mi pasa. Am apasat pe clanta argintie intrand inauntru unde o vad pe superba barbie stand picior peste picior pe un scaun de regizor si ca sa fie mai bine era si roz, cu un caiet in mana arata ca un fel de scenariu.

OCC: Miranda. Si scuze marea intarziere si Yuki poate doresti sa fii colega mea de camera sau oricine altcineva, numai sa-mi zica si mie ca sa stiu. 4
Miranda:

Amaya o sa intre ultima, vreau sa-i vad mai intai pe ceilalti ca sa ii spun daca are concurenta, ce nu mi-a placut la ceilalti si ce mi-a placut, ca s-o pot ajuta. Acum canta o fata bruneta, cu breton in scari, destul de inalta si de supla. Vocea ei este bua, dar rolul principal trebuie sa cante si la un instrument, deci cade acest rol, dar gasesc altul pentru ca merita. Ii spun sa plece si imi intorc capul si o vad pe fata aia care a urcat pe scena dupa Yuki, nu i-am retinut numele...

- Tu urmezi ?

OCC: Rose
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30