Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Liceul Andreez [Comedie, Romance]

#1
Buna, azi cand ma plimbam mi-a venit o idee ( si de data asta n-am uitat-o pana am ajuns acasa) si as vrea sa incerc sa o folosesc. Stiu ca fic-ul poate va parea putin banal al inceput dar sper sa va placa. Cred ca deja v-ati obisnuit cu (,) comediile romantice din partea mea ( daca le si citeste cineva), iar acesta va fi cam de acelasi gen, dar si "slice of life" asta cred ca se spune numai la anime-uri, asa ca nu am scris la titlu, ca nu par chiar atat de varza pe cat sunt.:) S-ar putea (slabe sanse) sa fie +18, dar daca va fi voi pune avertizare si voi schimba titlul adaugand si la gen. Primul capitol sper sa va placa. Doresc comentarii sincere si dure, tip critica permisa: orice critica.
________________________________________________________________

Liceul Andreez
Capitolul 1
Un an nou, peripetii noi.

Opinia lui Kim:

Vacanta de vara, dulcea si minunata cea mai mare vacanta din an, pe care toata lumea o adora. Poate ca toti adolescentii si copiii ar spune ca nu exista parti rele la aceste trei luni de libertate, dar eu, in acest moment, gandesc total altfel. De ce exista vacanta? Ca sa ne pregatim pentru un an de tortura mai greu, mai enervant, cu mai multe teme si lectii pe fuga. E atat de obositor, mai ales acesta fiind ultimul an, mareata clasa a 9-a. Inca ma intreb de ce legea aia afurisita ne-a mai dat un an, de parca ne-ar fi fost dor de profesori daca intram direct la liceu. Macar ma pot mandri cu faptul ca anul acesta vom avea japoneza ca optional la limbi straine, fiind limba mea preferata.

Ma ridic plictisita deja de gandurile ce-mi amintesc de scoala de pe canapeaua din piele cafenie, uitandu-ma lung la doua ghemuri de blana alba ce erau asezate in fata mea, militaresc, si pline de respect. Chow imi sare in brate, eu aproape scapandu-l si apoi, ca deobicei, facandu-i observatie ca o adevarata mama. Nu erau decat pisicile mele albe, Chow si Mitz, pe care le iubeam nespus de mult. Am lasat motanul jos, indreptandu-ma spre un obiect mic si verde ce stralucea, in timp ce o melodie care odata a fost preferata mea, acum deja ma enerva. Am luat telefonul de ultima generatie in mana, urmarindu-mi unghiile rosi ce atingeau usor carcasa. O voce feminina se auzea din difuzorul telefonului, spunand numele apelantului, si anume Ioana, prietena mea. Hah, cred ca uneori e bine sa fii bogat! Madria de sine a fost intrerupta de un fenomen inexplicabil: melodia s-a oprit. Ma uitam destul de uimita la ecranul telefonului, care acum era negru. Cu ochii holbati inca, ma indrept spre telefonul fix, care desi nu a mai fost folosit de...Aa...Cred ca niciodata, nu are pic de praf pe el. Un zambet imi apare pe fata gandindu-ma ca menajerele fac o treaba buna, pana la urma. Am ridicat receptorul si am format un numar, rapid. Numarul pe care il staim de aproape doi ani, reamintindu-mi, cu ocazia aceasta ca sunt prietena cu Ioana din clasa a VII-a. Ce mult timp a trecut de atunci! Vocea pitigaiata a Ioanei ma interupe, spunand nervoasa:


-Ce tot faci, femeie?! Ma chinui sa dau de tine de treizeci de minute, te-am sunat de trei ori, si de ce naiba lasi messengerul ala deschis daca tu nu esti la calculator?! Nervii ei erau vizibili, observand R-ul pe care il pronunta apasat, un vechi obicei.

-Calmeaza-te! -Am spus eu-De ce te ambalezi atat? Nu am auzit telefonul, atata-tot! Si probabil ca frate-miu verifica din nou arhivele mele de messenger, ce vrei sa fac? Vocea mea calma si comvingatoare o facu pe Ioana sa ofteze adanc si sa isi regleze tonul vocii.

-Ok, ok. Voiam sa-ti spun ca in primele doua saptamani nu vom face japoneza la scoala, asa ca nu-ti lua cartile. Ne vedem maine la scoala, pa! Oh! Nu se poate! Ganduri negre imi inundau din nou mintea - chiar asta?! nu puteau sa scoata alte materie stupida, si nu singura mea fericire si motiv pentru a merge la scoala?! Ah, da, eu merg pentru ca sunt obligata! Am trantit receptorul inapoi, fara sa o salut pe Ioana si m-am trantit din nou pe canapeaua din piele, facand un zgomot destul de tare cu propriul meu corp. Chow a inceput sa miaune pe langa mine, dar eu nu l-am bagat in seama, eram prea stresata. Mi-am pus una din maini pe frunte si am incercat sa-mi relaxez ochii, inchizndu-i usor. Chow inca insista pentru atentia mea, dar de aceasta data l-am luat in brate, spunand in soapta:

-Of, Chowie, o sa fie un an greu si lung...
________________________________________________________________
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*





Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah


Monster me.

#2
Buna!!!Imi place mult primul capitol...mai ales ca seamana izbitor de mult cu o picatura din viata mea...sa nu mai spun ca Ioana seamana leit cu prietena mea tacanita...acum lasand la o parte viata mea nu foarte interesanta ideea mi se pare draguta...astept sa vad cum evolueaza lucrurile.Anunta-ma te rog cand pui nextu:bye:

#3
HeY! Am dat si eu peste fic-ul tau;)) imi plac comediile romantice deci o sa ti-l citesc cu placere :X Pentru inceput e bun, greseli nu am gasit, doar " frate-miu " care mi se pare ca nu suna prea bine, puteai sa spui "fratele meu" :P . Uuuu... japoneza :X ce bine ar fi daca am face si noi, imi place personalitatea personajului principal. Avem ceva in comun... nu ne place scoala and *kittens* :X Astept next-ul, sa ma anunti si pe mine cand o sa il pui :* Spor la scris!
[Imagine: grellslutcliffbyhowling.gif]


♥ Live Every Second Like It Was Your Last One ♥


[Imagine: mukurosignbynaladrield3.png]

[Imagine: sigg3.jpg]


#4
Bunaa >:D< M-am gandit sa dau comentariu si eu pe aici, avand in vedere ca imi place mult mult mult capitolul
Cateva greseli de tastare am vazut...dar nu le enumar ca nu are rost(nimeni nu e perfect...eu nici atat)
Sincer, descrierea imi place(nu ca sunt eu prea breaza) .Naratiunea e la locul ei .Si dialogul e in picioare . Acum asta e parerea mea si nu prea le am cu comentatul (avand in vedere ca sunt un dezastru ambulant). Deci vei primii comentarii mai dure de la alte persoane. Eu nu pot decat sa apreciez munca depusa.
Vino repede cu nextul >:D<
[Imagine: 4sb4lf.jpg]

"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful." ♥♥

#5
Comvingatoare - convingatoare
Trec si eu pe aici>:D< Pentru inceput, pare un fic promitator. Oh, si ai zis cumva "comedie romantica" ? Daca este asa, m-ai facut curioasa:>
Eu o sa continui sa citesc, vreau sa-ti observ modul de a gandi, cat si cel de a scrie. Te pup si spor la scris cu urmatorul capitol:bye:

#6
Hello dear, dupa cum ti-am zis am venit si eu pe la ficul tau. Poi imi place ca ai descriere [ asta este foarte bine] actiunea nu mi se pare grabita si asta este la fel de bine, dialogul este putin si bun. Ideea este draguta, o sa ma pot pronunta mai bine asupara ei in urmatoarele capitole. Greseli de tastare nu am vazut( nici nu am stat sa le caut). Pai cam atat am avut de zis, astept nextu.
Bye, bye si spor la scris.

#7
Ello dear ^^ Multumesc de invitatie! Cum sa incep oare? Parca nu as incepe asa cu descriere dialog si destea. Ideea pana acum imi place si sunt curioasa ce se va intampla in viitor. Sper ca va fi interesant. Descrierea mi-a placut. Stai bine cu ea dar parca mai puteai descrie pe ici-colo si cand zic ici-colo ma refer mai mult la sentimente. In rest cu descrierea stai bine. Naratiunea este ok si ea, actiunea nu este grabita si dialogul nu mi s-a parut sec. Greseli de tastare sau de exprimare nu am vazut deci e foarte bine. So, ce as mai putea sa spun inafara ca imi place? Poi... vreau nextul cat mai repede si te rog sa ma anunti cand il pui. So, buh bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

#8
Am ajuns si aici. In sfarsit.
Ce sa zic, asta e ceva nou, actiunea pe care incerci sa o povestesti tu intr-un fic nou. Nu am prea vazut in ultimul timp genul asta, deci sper sa gasesc ceva interesant, cate ceva interesant pe aici.
Nu ar fi rau daca ai face ceva capitole mai lungi si incearca sa bagi si ceva dialog pe acolo. Ar fi chiar neplacut daca ai fugi si tu de el.
Daca inteleg eu bine, tu scrii gandurile cu italic. Mi se pare ciudat, mai ales ca daca faci asta in continuare, tot fic-ul o sa fie scris asa. Nu e neaparat nevoie sa faci asta, poti folosi ghilimelele sau chiar nimic.
Bun, astept un nou capitol. Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#9
Dau edit puțin mai târziu după ce termin de scris ceva.

*spamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspam*
_________________________________

În sfârșit, am găsit timp pentru a-mi spune părerea.
Ca să nu-mi sari în cap după ce citești, să știi că eu nu vând tâmpenii gen : „E frumos capitolul ! Aștept nextu, te pup ! ”. Categoric nu vând pupincureli și comentez dur, just to know ca să nu te plângi că sunt prea dur.
În primul rând, nu-mi place că ai scris cu italics apoape tot textul. E derutant, greu de citit ( ai citit vreo carte toată numai cu scris înclinat ? nu cred că ți-ar plăcea ) și inestetic. De ce derutant ? Pentru că, după mine, numai gândurile directe ( gen : Trebuie să plec la școală, zise fetița ), ca să zic așa, se scriu cu italics.
Ai avut câteva greșeli de tastare și ai sărit undeva un „i”, dar ce m-a cam zgâriat a fost faptul că ai folosit cam multicele verbe la gerunziu.
Also, descrierea e cam aeriană - sau nu destulă pentru câtă mi-aș fi imaginat. Nu știu cum arată Kim sau cum e încăperea în care se află. Nimic ! De fapt, partea cea mai importantă a unei povești e cam plecată la cumpărături.
Kim nu-mi prea place. De fapt, caracterul e buba. Bine, ai făcut-o bogată, dar să aivă și ceva-n minte, nu ca toți oamenii ăștia de la tv.
Capitolul, în sine, a fost scurt și, sincer, nu m-a impresionat. Totuși, nu pot spune că m-aș fi așteptat la cine știe ținând cont de faptul că e primul capitol.
Însă, mi-a plăcut ideea cu pisicile. E chiar faină și eu ador pisicile.
Anyway, succes.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#10
Hmm.. ce pot sa zic? este interesant si titlul,iar capitolul merita comentat.Nu prea am ce sa spun..sunt cateva greseli de scriere si am sa iti spun si aici: nu mai folosi verbe la modul gerunziu ..si mai ales unul dupa altul.. astfel incarci exprimarea.Abia astept sa vad ce se mai intampla.. sper sa nu fie ceva banal gen dragostea la liceu .. oricum, nu ne-ai zis cum se numeste personajul principal:d banuiesc ca este fata
cam atat, am tulit-o ca oricum sunt varza la comentat:))

nyappy si grabeste-te cu necstul
Cea mai reuşită semnătură.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Liceul...alta povara Elix3 3 2.838 29-10-2012, 01:57 AM
Ultimul răspuns: Lain
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 17.027 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.354 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 15.477 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 22.835 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 21.933 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune] hiimera 26 15.548 17-01-2011, 10:56 AM
Ultimul răspuns: TheBestCookie:X
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.396 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Bad Romance Mishelle 5 4.833 20-12-2009, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Onna
  A High School Romance 2YounG2DyE 2 4.948 23-09-2009, 07:56 PM
Ultimul răspuns: Irukandji


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)