Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Are rost sa il continui ?
Da!
66.67%
4 66.67%
Nu!
33.33%
2 33.33%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Dragostea este mai puternica decat orice legatura de sange

#1
Nu detin nici unul din personajele din seria Naruto sau Naruto Shippuden,aceste apartin lui Masashi Kishimoto.Nu profit pe urma intamplarilor!

Va contine scene romantice dar si dramatice.

P.S: Copii sub 12 ani sunt rugati sa nu citeasca deoarece scenele de violenta isi vor face aparitia.[b][i]

Capitolul I. Bun venit in Romani

O zi normala de iarna.Fulgi mari si pufosi cad din cerul gri,parca hasurat cu creionul si se aseaza pe asfaltul inghetat.Nu bate vantul.Linistea este peste tot.Te poti plimba pe strazi ore in sir si sa privesti copii cum alearga sau cum fac fel de fel de forme in zapada.Nu pot sa zic ca este frig,cel putin eu m-am obisnuit cu -6 grade sau -10.
Imi las capul pe spate si imi dau seama ca soarele incearca din rasputeri sa-si faca aparitia ,dar in zadar.Pierduta in ganduri si neatenta pe unde calc,am alunecat si am cazut.Nu e nimic,asa este iarna.Cazi, te ridic, si te scuturi.
Ochii mei grii privesc peste tot in timp ce imi musc buza de jos.Bretonul ca deobicei sta in toate directiile.Din cauza temperaturii, buzele mele rosii ca petalele trandafirilor,se usuca incet ,incet.De aproximativ o ora si jumatate caut un stand unde se servete ceai cald , pentru a-mi incalzi sufletul,dar tot ce gasesc sunt doar gogosarii sau carciumi.Tipic pentru ei,romanii.
Spun "tipic,pentru ei,romanii" deoarece eu nu apartin acestui loc.M-am nascut in Phoenix din Arizona.Un loc minunat din punctul meu de vedere,dar in moment ce parintii mei m-au adus aici,inseamna ca nu poti traii acolo.
M-am plimbat ore in sir si m-as mai fi plimbat dar mainile ma dureau deja de la ger,iar corpul meu cerea putina caldura,asa ca am luato batraneste spre casa.
Seara sa lasat peste cerul aglomerat.Mii de lumini colorate imi intampinau privirea.Beculetele imprastiate peste tot.In copaci,pe stalpuri sau pe gardurile restaurantelor dadeau un aer romatic si plin de fantezie.
Intr-o jumatate de ora am ajuns in fata blocului.La intrare,omul care statea de paza adormise,asa ca am incercat sa nu fac zgomot pentru ca nu vreau sa il trezesc.Nu am de urcat scari,deoarece stau la parter.Un mic apartament cu 3 camere,aranjat in stil vechi.
Intr-un final imi gasesc cheile,si deschid usa.Imi arunc geanta pe un fotoliu din catifeai in timp ce ma deschid la paltonul negru.
Nu apuc sa las cheile,si telefonul a inceput sa sune.Oare cine o fi?Raspund cu sufletul la gura de curiozitate si o voce de fata imi spune : "Hinata,surioara draga,maine la 12:30 sa fi in gara ca sa ma intampini.Ma intorc acasa!" inchizand imediat fara a ma lasa sa spun ceva.Pe moment nu m-am prins cine a fost,dar gandinduma mai bine,mi-am dat seama ca era Sakura,surioara mea care a plecat in Canada pentru a studia mai mult.Dar ce o fi cu ea de a plecat?Ultima oara imi spusese,ca sia gasit un prieten si ca sunt foarte fericiti impreuna si ca vrea sa isi creeze o familie impreuna cu el.
Gandinduma la ea in continuare,ma indrept cu pasi marunti spre televizor.Iau telecomanda si apas pe un buton oarecare,deschizanduse pe StarsTV.Un post de muzica romantica si lenta,buna de ascultat cu cineva langa tine.
M-am dus si m-am schimbat in pijamale,apoi am stins luminile pentru a ma aseza pe canapeaua moale,luand o paturica .Stateam si ascultam melodia lenta ce incepuse pe StarsTV.Usor ,usor somnul ma cuprins total fara voia mea.
Gandul inca il aveam la Sakura.

#2
Va contine scene romantice dar si dramatice. - Nu trebuia să scrii asta. Lasă cititorul să-şi dea seama despre fic.

P.S: Copii sub 12 ani sunt rugati sa nu citeasca deoarece scenele de violenta isi vor face aparitia. - Asta, chiar dacă aş avea mai puţin de 12 ani, tot aş citi :]]. Ştii şi tu, dacă îi interzici unui copil să facă ceva, el tocmai asta face. Ca şi un film +18 :]]. Avertizarea, aici nu era neapărată însă la cele +16 şi +18 trebuie.

Capitolul I. Bun venit in Romania. - Dacă greşeşti încă de la titlul capitolului dezguşti cititorul. Fii mai atentă.

Cazi, te ridici si te scuturi.

servete- serveÅŸte

dar tot ce gasesc sunt doar gogosarii sau carciumi. - O__O Aici nu am înţeles mai nimic. Cred că ai fi vrut să scrii că în loc de stadul cu ceai vezi ... ce vezi.

Tipic pentru ei,romanii. - Tipic pentru români
traii - Trăi
luato - luat-o
sa - s-a
catifeai - catifea
Nu apuc sa las cheile,si telefonul a inceput sa sune. - Nu apuc să las cheile că telefonul începe să sune.
fi - fii
gandinduma - gândindu-mă
sia - si-a

Cum se vede, ai greşeli de gramatică şi tastare. Greşelile de tastare îţi scapă una-două cel mult pentru că altfel scrii la tastatură, dar la gramatică dă-o în colo frate. Tot ce ţi-am scris eu mai sus le înveţi în clasa a3a cel târziu. Nu ştiu câţi ani ai, dar ai grijă că o greşelă de tastare e alta decât o greşeală de gramatică.

Lasă space după semnele de puctuaţie [ . , ? ! etc. ] Se pare că este primul tău fic, sau mă înşel deci nu ai de unde să ştii. Dacă laşi space arată mai estetic, mai îngrijit. Să scrii următorul capitol cu space după semne şi vei vedea că arată mai bine.

Pentru mine, virgulele înainte sau după `` şi ,, nu-şi au rostul. Încearcă să mai foloseşti virgulele pe lângă `` şi ,, .

Din primul capitol nu am ce comenta. Mare parte din fic urile de pe aici au aceeaşi întroducere. Poate că au altă poveste, alte personaje, dar încearcă să găseşti un început care din introducere să captiveze cititorul. Sincer, pe mine m-a plictisit.

Uh, abea acum citesc descrierea de sub titlu. Se pare că nu este primul tău fic. Mă întreb cine ţi l-a criticat -.-"

Sper că vei evolua în capitolul următor şi că o să asculţi de sfaturile mele, cât de cât ^^
[Imagine: Hm757.png]





#3
Deci am aterizat si eu pe aici`^^

Citat:P.S: Copii sub 12 ani sunt rugati sa nu citeasca deoarece scenele de violenta isi vor face aparitia.

Dear, am 12 ani[ si 4 luni, 17 zile, 3 ore, 11 minute, 32 de secunde], dar nu poti interzice[ chiar daca este varsta mica] cuiva sa nu citeasca, ca daca erau useri-ii de varste fragede cine mai citea daca tu nu ii lasi, anyway`=.=

Citat:Nu pot sa zic ca este frig,cel putin eu m-am obisnuit cu -6 grade sau -10.

-6, -10 ce? Porci, vaci, mere, ce anume`? Si te dureau degetelele sa scrii minus sase si minus zece`=.=? In fic-uri nu se pun numere`8-|

Citat:Tipic pentru ei,romanii.

Amm, vrei sa iti reamintesc ca probabil[ nu m-am uitat la profil, dar probabil esti romanca/roman] si tu esti romanca, adica stii ca iti iei tara in deradere, in fine:-j

Citat:sia

Grea limba romania, si-a dear.

My dear, te anunt ca NU! ai 40 de randuri, ai treizeci si ceva`;).


Citat:Gandinduma

8-| gandindu-ma[posturi unite]

Umm, ideea e bunicica, speri ca nu te-ai suparat, dar mau iritat aceste greseli. Sper sa nu crezi ca ma cred mai buna, Doamne fereste, dar poate ca eu am citit si regulile 8-|. Sper sa ai grija in continuate, Bu'h bye my sweety`^^
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?

#4
O sa fiu dura deoarece ai de lucru:

Citat:O zi normala de iarna. space Fulgi mari si pufosi cad din cerul gri, space parca hasurat cu creionul si se aseaza pe asfaltul inghetat. space Nu bate vantul. space Linistea este peste tot. space Te poti plimba pe strazi ore in sir si sa privesti copii cum alearga sau cum fac fel de fel de forme in zapada. space Nu pot sa zic ca este frig, space cel putin eu m-am obisnuit cu -6 nu se folosesc numere grade sau -10 ce anume? Metri, litri? AAA, grade? Nu mai spune. .

Citat:O zi normala de iarna.
Ce plictisitor, parca ar fi un vers dintr-o poezie. Acest inceput pare a fi vechiul cliseu pe care nimeni nu-l mai foloseste. Inceputul tau este pur si simplu neatractiv.

Citat:Nu bate vantul.
Puteai sa dezvolti: Vantul rece si naprasnic care tortureaza natura adormita acum nu bate nici macar o singura secunda. Este mult mai bine.

Citat:Linistea este peste tot.
Esti sigura? Incearca sa le dezvolti.

Citat:Seara sa lasat peste cerul aglomerat.
Macar aici ai pus un adjectiv la substantivul cer, evolutie.

Esti la pamant, imi pare rau dar asta este adevarul. Iar raspunsul meu la poll este: Nu, daca nu evoluzi nu o sa reusesti sa-mi schimbi parerea.

Imi pare rau, cu adevarat, dar adevarul in sine doare.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sange pe zapada sikshot 0 1.884 30-06-2013, 06:01 AM
Ultimul răspuns: sikshot
  [Naruto] Sange rece ca gheata-Parodie EnzeruHaRoze 1 2.544 14-09-2012, 10:06 PM
Ultimul răspuns: Alisha
  Rebel cu Sange Regal Zuzy Is Angell 4 4.187 23-06-2012, 10:05 PM
Ultimul răspuns: Zuzy Is Angell
  Iubire imbibata in sange ***Sayu*** 1 2.064 03-04-2012, 08:34 AM
Ultimul răspuns: Maria
  Contur de sange [+16] Papple 2 2.098 21-02-2012, 08:27 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Dragostea este magia iluziei Me†al. 32 14.942 11-01-2012, 08:15 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Mai bine domn in iad decat sluga in rai Sign of hell 1 2.704 18-10-2011, 05:02 PM
Ultimul răspuns: Saravis
  Trecut patat de sange Cookiesor 1 2.001 14-07-2011, 06:25 PM
Ultimul răspuns: Ayame Chan
  Faima inainte de orice Zuzy Is Angell 11 8.194 08-07-2011, 08:44 AM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Juramant de Sange Crissu'Blacker 2 2.228 07-07-2011, 12:55 PM
Ultimul răspuns: Crissu'Blacker


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)