Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Femeia Perfectă [Hentai. Romance]

#11
Good evening, dear

Se pare ca in acest capitol ai sters pata pe care ai pus-o pe ochii nostrii in capitolul anterior. Ma bucur ca ai ales-o pe Ino, e draguta. Si ce daca numele ei inseamna porc mistret? Numele meu vine de la o piatra pretioasa si colegii tot rad de el, deci, Sakura sa-si vada de viata ei:)) Oricum porci mistreti is puternici, si ii se potrivesc lui Ino, si lui Sakura florile ca nu prea riposteaza. Iara am disparul din raza ficului tau. In legatura cu pesonajul principal masculin, nu ma supar daca ar fi creat de tine, sau daca ar fi din naruto, si sunt in cu totul deacord cu ideea ficului si cu a ta(ceva mai diferit) sper sa pastrezi acest gen, adica misterul, dar in acelasi timp amplitatea descrierii care ai avut-o aici (adica nu ai aruncat cu toate personajele in primul capitol)
Ma bucur ca-i la persoana a-III-a si ca nu-i SasuSaku sau ceva legat de Sakura. M-am simtit ca si cum as fiziona o parte dintr-un film:X
Ai cateva greseli de tastare dar folosind diacritice e destul de greu sa nu gresesti, cred ca era doar una, daca nu ma insel:-?
Am mai spus ca imi place cum descrii la persoana a treia? Cred ca da, sau nu, nu stiu. Oricum si eu o folosesc, chiar daca eu folosesc persoana I, ma bucur ca te-ai incumetat sa descrii la pers a-III-a, e mai greu sa descrii sentimentele dar tu te descurci:-)
That is all what I wanna say
Ai putea sa ma anunti cand vine nextul?
Bye Bye>:D<
[Imagine: KMS02-5.gif]
An alter-ego: Let your trouble fly like they have wings.
Me: Well,they actually have...
The alter-ego: What?
Me: It's just... they follow you anywhere XD

#12
Tu ma omori pe mine, acest capitol a fost fenomenal. Ai o urma de mister in ele, ceea ce facce totul si mai interesant. Stai atat de bine cu descrierea si cu naratiunea, dialogul si actiunea, incat nici nu mai bag in seama unele greseli, dar totusi nu le trec cu vederea. Ai uitat de doua sau trei ori diacriticile, la cateva litere, fiindca scrisul este mic, nu prea se observa, dar uite ca eu am observat o.O. Nu mai pune space inaine de: ?,!. Parca nu era corect >.<. Si in cazuri din acestea:

- Regal Colors... Se mira singură. -> S, stiu ca nu trebuia scris cu litera mare, si au mai fost o data sau de doua ori chestii de genul asta, nu mai tin minte unde. In fine, oricum, sunt hestii prea minore, de aceea pot spune cu sinceritate ca ador cum scrii, acest apitol a fos genius.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#13
Buna. Deci, ititi spun sincer ca aveam o banuiala ca ar fi Ino. Defapt, cand am citit primul capitol m-am gandit la Sakura, iar pe parcurs, cand am mai citit o data capitolul, mi-am spus " ce tare ar fi data "personajul misterios" ar fi Ino" :))
Imi place tare mult acest capitol. Cu actiunea, dialogul, descrierea si naratiunea te descurci foarte bine, nu am ce spune despre ele.
Imi place fapul ca ficul tau contine o nota de mister. E foarte interesant
Astept nerabdatoare continuarea. Succes:*

#14
Hei! Merci că m-ai anunţat!
Ei bine, după ce mi-ai zis că nu e Sakura, m-am gândit că ar putea fi Ino, dar mi-am alungat acestă opţiune, nu ştiu de ce. :]] E primul fic pe care-l citesc în care, ea este personajul principal. Pare interesant şi cu siguranţă îmi va plăcea. Nu, greşesc..deja îmi place.
Revenind: Am sorbit fiecare cuvinţel cu dorinţa de a citi cât mai mult. Mi-a plăcut acest capitol. A fost plin de mister de la bun început şi ai insitat să ne ţii în suspans..abea la final ne-ai dezvăluit cine era.
Greşeli am văzut, dar minore..majoritatea de tastare. Descrierea e foarte bună după părerea mea. Nu e în exces, nu e nici puţină, e aşa cum trebuie să fie. Sentimentele sunt bine definite şi ele. Dialogul nu este sec, deşi a fost puţintel cam mult în acest capitol, dar nu a fost rău, mi.a plăcut. Acţiunea nu mi se pare grăbită.
O petrecere? La orice m-aş fi aşteptat, dar la asta sigur nu! :]] Eram sigură că o angajează, nu ştiu de ce..am avut eu o presimţire. :]]
Ah, vreau să văd cum se va descruca la party.. îmbrăcată la costum! :]] Oricum, o să dea ea de capăt. Probabil o să primească un set de haine sau pur şi simplu se va descurca aşa.
Aştept continuarea. Anunţă-mă şi data viitoare ;;] Baftă cu următorul capitol!
*Hugs`*
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

#15
Buna,
Dragut capitolul. Se pare ca ai facut despre Ino, personajul care ma cam enerveaza dar cum povestesti tu sigur o sa incep sa o simpatizez. Despre descriere nu prea am ce spune decat ca este buna, povestesti cu lux de amanunte si asta imi place, actiunea nu e grabita deci e ok, dialogul nu e lung si nici sec iar greseli am avzut cateva, minore. Oricum, deabia astept continuarea si mersi ca m'ai anuntat.:-h

#16
Buna,e un capitol frumos.Imi place personajul Ino,cum il descrii;chiar daca in anime ma cam enerva.Am vazut cateva greseli de exprimare,dar nu e asa grav,se mai intampla.In rest,totul e ok.:bv:
Astept continuarea,si sper ca ma vei anunta cand vei pune nextul :pls:.Succes! :bye:
[Imagine: Angel-of-the-twilight.jpg]
“Dragostea şi muzica sunt cele două aripi ale sufletului.”




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 17.353 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  O sotie perfecta[+18] Ana 13 9.055 19-09-2011, 09:26 AM
Ultimul răspuns: Ana
  Nimeni nu e perfect≈ Ayame Chan 3 2.146 22-07-2011, 07:44 PM
Ultimul răspuns: Mina-chan
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 15.763 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 23.245 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.119 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Femeia fatala. Ea~Ea 0 1.831 09-03-2011, 02:21 PM
Ultimul răspuns: Ea~Ea
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 15.010 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.432 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Razbunarea: Crima perfecta Alexi 28 17.324 04-03-2010, 03:49 PM
Ultimul răspuns: Adri@n@


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)