Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune]

#21
Deci uitati nextul, nu e prea reusit dar urmatorul capitol va promit ca o sa fie mult mai bun.. o sa vedeti sper >u<.


Capitolul 11 - Buna America.


Dupa o noapte plina de ganduri, si griji, Vixy nu mai putea dormi absolut de loc, statea la locul ei cu mainile pe genungi, incrucisate tinandu-le la gura. Se uita pe geam, se uita in prejur, gandul ca mama ei era bolnava o ingrijora, ea stia foarte bina ca fiinta care i-a dat viata era o persoana puternica, blanda si sanatoasa. Cum de s-a intamplat un asemenea lucru, nu-si putea da seama ce ar fi avut dansa de a ajuns la spital, adrenalina crestea si crestea, nu mai putea rabda, dorea sa ajunga cat mai repede in tara ei, doar pentru a avea grije de mama ei, care zacea la pat. Soarele incepea sa se faca vazut, cerul era luminat de razele puternice, printre nori se vedea tara, inca nu ajunsesera in New York, dar nici ca mai aveau mult de zburat. Deodata telefonul care era in rucsacul acesteia a inceput sa sune, rupta fulgerator din subconstientul ei, aceasta scormini prin rucsac si lua mobilul.
Uimita pe cine aude, a inceput sa zambeasca de fericire, era Tong partenerul cu care a lucrat atatia ani si cel mai bun prieten al ei.

- Neata, somnoroas-o, te-ai trezit de mult, spune Tong cu o voce blanda si prietenoasa.
- Tong ! Nici nu-ti dai seama ce bucurie mi-ai facut, nu ti-am mai auzit vocea de vre-o doua luni, spune aceasta in timp ce-si duce palma la gura.
- Da stiu si imi cer scuze ca nu te-am mai sunat, am zis ca poate te deranjez si ca poate esti prea ocupata...
- Nu, Doamne, tu niciodata nu am deranjezi, chiar ma bucur ca mai sunat, oricum nu mai am mult si ajung si eu in New York, cam in doua ore, spune acesta uitasu-se la ceasul de pe mana.
- Abia astept sa te vad, mai ales mama ta si mai ales fetele.. de fapt toti te asteptam cu bucurie, spune acesta razand.
- Uff, ce-mi place cum razi, chiar mi-a fost dor de rasul tau, spune aesta bucuroasa.
- Ma flatezi..eu trebuie sa inchid, pentru ca mama m-a trimis sa-i duc mamei tale un medicament traditionala chinezesc care sigur o va ajuta, spune acesta.
- Multumesc Tong esti cel mai tare, pa !

Dupa scurta conversatie dintre cei doi, satena a inceput din nou sa zambeasca fiindca a auzit din nou vocea unui bun prieten de al ei, desigur ca nu uitase de prietenele ei, avea toate suvenirurile in bagaje.
Doua ore au trecut repede, si avionul era gata sa aterizeze, Vixy s-a ridicat de pe locul ei si-a luat bagajele si s-a indreptat spre use, cand s-au deschis, in fata ei s-a afisat un grup mare de oameni, care o asteptau cu bratele deschise, erau fetele, era Tong, erau sefii de la sectie, erau toti. Aceasta a lasat bagajele pe ciment si a alergat ca sa-i ia pe toti in brate, aproape ca lacrimile ii dadeau in ochii de fericire, s-a luat in brate cu fetele strangandu-le cat de tare a putut, a dat mana cu sefii ei, iar la sfarsit a sarit in brate la Tong, invartindu-se de trei ori. Era asa de fericita sa-i vada pe toti, dar grija a pucato din nou, iar mintea ei a fost invadata cu imaginea mamei ei, s-au urcat toti in masina si au pornit-o spre casa parintilor satenei. Vixy statea cuminte, linistita si se uita in toate partile, analizand toate schimbarile care s-au petrecut de cand a plecat, mare lucru nu prea a vazut, caci lumea se apre ca la fel a ramas. Masina a oprit in fata portii, acesta a sarit din ea, alergand spre usa de la intrare, surprinsa ca si fratii si surorile ei erau acolo, i-a salutat in graba si a urcat scarile spre dormitorul parintilor unde se afla mama ei. Aproape cuprinsa de lacrimi a deschis usa incet, zarindo pe mama ei cum bea un ceai.

- Vixy, ingerasul meu mic nu te-am mai vazut de mult, spune bland mama acesteia.
- Mama ! Striga satena in timp ce lacrimile ii acopereau ochii.
- Nu plange, Vixy scumpo nu am absolut nimica eu ..
- Nu mai spune nimica mama, striga acesta sarind la femeie in brate.
- Gata, gata totul o sa fie bine, doar stii ca sunt mai puternica de atata, nu ai spus tu asa floricica mea, spune femeia calma, in timp ce ii maingaie parul fiicei sale.
- Mi-am facut atatea griji pentru tine, cum te mai simti acuma, mai bine ? spune satena in graba.
- Da Vixy, ma simt mult mai bine, spune acesta zambind.
- Mama s-a fortat umpic si a luat si o raceala, si fiindca nu s-a odihnit a inceput sa ii se faca rau, spune tatal satenei, care statea in dreptul usii.
- Tata, e o bucurie sa te vad, spune acesta luandu-si tatal in brate.
- Si eu ma bucur sa te vad, frumoasa mea fiica, sper ca te simti bine acolo in Japonia ca daca nu..
- Da, da ma simt bine, nu trebuie sa omori pe nimeni, spune Vixy.
- Draga mea acuma dute si distreazate, mergi si vorbeste cu prietenii tai, tatal tau o sa aiba grije de mine, spune femeia mangaindu-i fata.
- Dar mama am venit sa am grije de tine nu sa ma distrez, am venit atata drum doar ca sa..
- Sss, gata floricica mea mica, acuma eu iti ordon sa mergi si sa te distrezi, poti avea grije de mine si mai incolo, ca doar nu o sa ajung in baston inca, spune acesta razand.
- Asa doar esti "Super Mama", nimica nu te poate dobora, spune satena Razand impreuna cu mama ei.
- Hai dute si mai dai o tura in oras, cum o faceai candva, spune femeia facandu-i cu mana.

Satena a zambit fericita caci mama ei nu era asa de grav bolnava, dar ea nu batu-se atata drum degeaba, asa ca s-a hotarat mai inatai sa faca treaba si dupa aceea sa se distreze. A coborat jos in subsol si a luat uneltele de curatat, dupa aceea a iesit afara, in curte si a cotrobait in garaj ca sa ia uneltele de gradinarit. Ceilalti erau afara si ei stateau intinsi pe o patura in curtea de la casa parintilor lui Vixy, o analizau din cap pana in picioare pe tanara lor partenera de servici, care s-a intors pentru un scurt timp in "tara mama". Satena s-a dus in spatele curtii a bagat furtunul in robinet si a inceput sa ude florile, dupa aceea a inceput sa planteze copacei, sau arbusti, ba flori, chiar si iarba. A inceput sa mature drumul, potecuta din curte, dupa aceea s-a axat pe treaba din casa : a sters geamurile, a batut covoarele, a sters praful, a spalat rufele si vasele, ba chiar a si gatit, pentru a-si potolii foamea dar mai presus de aceasta, a gatit in cinstea mamei ei. Toti s-au strans la masa si au mancat cu pofta, roadele gatite de aceasta.
Dupa toata treaba pe care a facut-o, aceasta merita o pauza lunga, asa ca s-a hotarat sa-si ia uniforma si sa merga la sectie, unde era asteptata de toti prietenii ei si mai ales de partenerul ei drag Tong. Dupa ce s-a schimbat, a tulit-o pe use afara, alergand pana la sectie, pe drum s-a mai reintalnit cu altii prieteni, rude carora le-a simtit lipsa, ba sa mai aresteze cativa baieti rai sau sa mai salveze cateva pisicute din copacii. O zii destul de obisnuita pentru aceasta, imediat ce a ajuns la sectie, a fost intampinata de imbratisarile calde ale prietenelor ei, care o asteptau cu nerabdare sa soseasca.
Pe langa ele se afla si Tong care statea in biroul lui si citea niste dosare, care trebuiau trimise la sectia F din Canada, era destul de incruntat atunci cand lucra, cateodata era calm si linistit, dar de data aceasta parea mai plin de emotii. Vixy observand ca prietenul si partenerul ei nu pare in apele lui s-a hotarat sa-i faca o vizita in propriul lui birou, pentru al lua prin surprindere, dar nu inainte de a le oferi celorlalti cadourile si suvenirurile promise, la fel ca si autografele de la star. Dupa ce a impartit la toti darurile, s-a furisat incet ca si o pisica in biroul lui Tong, acesta statea cufundat in scaun intors cu spatele la use, acesta a venit prin spate si l-a speriat.

- Vixy, mama ce mai speriat, ce faci aici ? Nu trebuia sa fi acasa ? Si..
- Ho gata si tu, ce dor ti-a fost de mine.. se vede de la o posta ca nu, spune acesta in gluma.
- Ba da mi-a fost dor de tine, credeam ca ai uitat de noi toti si ca nu o sa mai vi si tu in vizita, spune acesta mai trist dar zambind.
- E aveam de gand sa vin de sarbatori, dar uite ca s-a ivit si acuma sa ne intalnim cu toti... waa Tong mi-a fost foarte dor de tine, spune aceasta pe o voce dulce in timp ce-l ia in brate pe partenerul ei.
- Vixy..., se rusineaza acesta, stii se uita lumea la noi prin geamul de la use si geamurile de la pereti.
- Lasa-i sa se uite, ca pe mine nu ma intereseaza, doar am venit sa te vad pe tine acuma, ca pe eie deja iam vazutm, spune acesta mai bosumflata.
- Haha, ce fatza amuzanta ai, ami ales cand esti bosumflata, rade acesta punandu-si mana la burta.
- Foarte amuzant Tong, dar e adevarat... oricum ce mai face mamam ta, tatal tau, Ni-Xi ? intreaba in timp ce se aseaza pe birou.
- Pai.. pai.., se balbaia acesta numai uitansu-se la frumosul corp al partenerei lui.. ei fac bine, dar tu ce ai mai facut ? intreaba repede.
- Eu perfect, numai nebunii.. cam atata, afisand un zambet larg deschis pe gura, chiar nu vrei sa facem o patrula impreuna, cum o faceam odata Tong ? intreaba incantata acesta.
- Da, e o idee foarte buna, luam masina mea, ca vad ca tu nu ai apucat sa ti-o ei, spune acesta zambind.
- Ups, sorry, spune acesta scotand limba din gura.
- Hahaha, nu o sa te lasi tu de prostii niciodata, am dreptate Vixy ?
- Roger ! sa traiti domnule Tong.

Acestia au iesit razand pe use, indreptandu-se spre iesire, dar nu inainte de ai saluta pe toti politicos, le-au luat si pe fete in patrula de zi. S-au urcat toti in masini si au pornit-o prin orasul aglomerat.
Pe parcursul drumului, Vixy a inceput sa-si recapete vechiurile obiceiuri pe care ea si le inchipui-se pierdute, dar din nefericire pentru baietii rai acesta isi revenise complet, a inceput sa tipe sa alerge dupa ei, a tras de cateva ori cu pusca. A simtit din nou acea adrenalina care o indeamna la pericol, stia ca totul o sa fie minunat atunci cand se lasa prinsa in bratele aventuri. Si din nou aceasta a simtit ca e acasa, in America.Dar oare ce se intampla in Japonie, oare ce face Kisaki ?

#22
Helău, mi – am făcut şi eu apariţia pe aici. O să menţionez greşelile pe care le-am sesizat pe parcursul celor zece capitole
O să încep prin a-ţi spune că ai probleme grave cu folosirea virgulelor şi a cratimelor. Nu ştii unde se pun, când se pun şi la ce folosesc. Îţi recomand să dai un Search pe google să te mai documentezi.
Apropo, sau se scrie legat atunci cand are sensul de ori sau si .
Forma corectă de scriere a lui dute este du – te şi cuvintele nebun – o, nenorocit – o sunt scrise greşit deoarece nu primesc cratimă [Cratima înlocuieşte o anumită literă] şi aşadar se scriu nebuno, nenorocito. Verbele primesc cratimă. De exemplu am trântit – o , am aruncat – o , etc. Mai lucrează la capitolul semne de punctuaţie că ai probleme cu ele
Am sesizat o greşeală:
Uşe -> uşă şi tind să cred că nu este de tastare că am văzut-o în mai multe capitole.
GreÅŸeli de tastare:

Ne mai putând -> nemaiputând
uităte -> uită-te
plângânduse -> plângăndu-se
îngeraşi -> îngeraş
cât -> gât
carda -> garda
deobicei -> de obicei
balanxuare -> balasuare
dupăamiază -> după-amiază =>format prin compunere, alăturare cu cratimă
trecu-se -> trecuse. Este verb, deci se scrie legat.
s-a -> sa am văzut contextul şi este un atribut pronominal posesiv. În concluzie, se scrie legat.

După substantivul în cazul vocativ se pune virgulă. De asemenea şi în cazul conjuncţiilor adversative dar, iar, însă, ci se pune virgulă înaintea lor şi nu e convenabil să începi o propoziţie cu ele.
Ştii, câteodată mă supără că le schimbi atitudinea radical de la un capitol la altul. C'mon, în capitolul nouă le-ai schimbat atitudinile f mult.
Ai câteva greşeli de exprimare şi nu ştii să delimitezi propoziţiile. Nu pui punctul unde trebuie.
Hmm. acum o să încep cu greşelile din ultimul capitol postat.

(12-11-2010, 12:55 AM)♫Running●Wild●Neko♫ A scris: Dupa o noapte plina de ganduri, si griji, Vixy nu mai putea dormi absolut de loc, statea la locul ei cu mainile pe genungi, incrucisate tinandu-le la gura. Se uita pe geam, se uita in prejur, gandul ca mama ei era bolnava o ingrijora, ea stia foarte bina ca fiinta care i-a dat viata era o persoana puternica, blanda si sanatoasa. Cum de s-a intamplat un asemenea lucru, nu-si putea da seama ce ar fi avut dansa de a ajuns la spital, adrenalina crestea si crestea, nu mai putea rabda, dorea sa ajunga cat mai repede in tara ei, doar pentru a avea grije de mama ei, care zacea la pat. Soarele incepea sa se faca vazut, cerul era luminat de razele puternice, printre nori se vedea tara, inca nu ajunsesera in New York, dar nici ca mai aveau mult de zburat. Deodata telefonul care era in rucsacul acesteia a inceput sa sune,

Nu înţeleg de ce ai pus virgulă înainte de şi. Nu îşi are rostul pentru că nu se pune virgulă înainte de şi.
De loc -> deloc.
Virgulă după încrucişate.
în prejur -> împrejur. Înainte de p sau b se pune m.
Punct înainte de ea. Ţi-am mai zis, nu ştii să delimitezi propoziţiile.. Nu arată mai bine aşa:
"După o noapte plină de gânduri şi griji, Vixy nu mai putea dormi absolut deloc. Stătea la locul ei cu mâinile pe genunchi, încrucişate, ţinându-le la gură. Se uita pe geam, se uita împrejur. Gândul că mama ei era bolnavă o îngrijora. Ea ştia foarte bine că fiinţa care i-a dat viaţă era o persoană puternică, blândă şi sănătoasă. Cum de s-a întâmplat un asemenea lucru? Nu-şi putea da seama ce ar fi avut dânsa de a ajuns la spital. Adrenalina creştea şi creştea şi aceasta nu mai putea să rabdă Îşi dorea să ajungă mai repede în ţara ei doar pentru a putea avea grijă de mama sa care zăcea în pat.Soarele începea să se facă văzut, cerul era luminat de razele puternice, iar printre nori se vedea tara, dar încă nu ajunsese în New York, dar nu mai avea nici prea mult de zburat. Deodată, telefonul care se afla în rucsacul acesteia a început să sune. " ?

nebun-o -> nebuno. Exact ce spuneam mai sus. Şi mai departe nu mai continui că mi-e lene.
Oricum, aştept o îmbunătăţire din partea ta.
Spor la scris.

P.S. Ar fi mai bine dacă ai scrie cu diacritice deoarece ne ajută să înţelegem mai bine. Rămâne la alegerea ta.
Un băiat şi o fată se întâlnesc,
se iubesc ÅŸi se iau.
- Mihail DrumeÅŸ

[Imagine: tumblr_l62y3awKTQ1qbcrgio1_500.png]

Cortina a căzut pe ultimul act al tragediei.
Dar noi, care am rămas după el, ce vom face? -
Mihail DrumeÅŸ


Claustrofobie

#23
Well am revenit cu un nou capitol, iti multumesc pentru critica HandOfBlood mi-ai deschis mult privirea, promit ca o sa incerc sa ma corectez de acuma in colo, dar sa nu te astepti ca imediat o sa fac asta in timp, oricum am mai corectat cate ceva ca sa nu mai gresesc.
Cum ziceam deci am reusit sa trec la urmatorul capitol, de aici o sa vedeti o schimbare a starului.. dar sa nu credeti ca cei doi o sa inceteze cu certa.. oricum am cateva idei foarte buna.



Capitolul 12 - Vin sa te iau.


In Japonia totul era scufundat sub intunericul abisal al noptii. In vila familiei Orizumi, in camera tanarului stapan predominau strigatele de placere scoase de catre o tanara domnisoara care cazuse victima in bratele frumoasei bestii, acesta executa tot felul de miscari si ondulaturi cerute de catre star, dar nimica aceasta nu reusea sa-i satisfaca nici o dorinta, nici o placere bestiei care tot o forta si o forta pana cand tanara a cedat cazand incet pe trupul masiv si uscat al starului. Acesta nu prea dadea importanta, parea ca mintea si gandul ii erau in alte parti. Tanara cu parul castaniu si lung rasufla din strafundu-l plamanilor emanand aer cald ce se intindea pe muschii bine lucrati ai lui Kisaki. Era complet secata de puteri, nu mai putea ridica nici mana fiindca toti muschii iau fost supusi la un exercitiu foarte dur, starul era denumit ca fiind bestia noptii, reusea doar printr-o singura privire sa te doboare, sa te duca la visare, hipnotizandu-te te atragra spre capcana lui de unde nu mai aveai scapare. Acesta devine o bestie dezlantuita atunci cand te aflii pe teritoriul lui, devorandu-te bucatica cu bucatica asa ca odata ce intrii nu mai ai scapare. Deja scos din sarite, acesta a impinso pe fata pe jos spunandu-i ca nu mai are nevoie de ea, pentru el era doar o marioneta cu care isi satisfacea placerile. Imediat ce acesta a parasit camera starul si-a imbracat blugii pe el si s-a indreptat spre balcon in incercarea de a se calma vantul batea incet aducand cu el racoarea noptii de sfarsit de vara, acesta si-a lasat privirea in jos admirand poteca in care s-a plimbat in acea zi calda si palcuta de iunie cu Vixy, unde au ras si s-au distrat pe cinste. Imediat prin mintea lui o imagine placuta cu acesta a aparut, aducandu-si aminte ca deja au trecut doua zile de cand garda sa a plecat la mama ei bolnava si-a intors capul spre balconul ei isi mai aduce el aminte cum cateodata, mai des acesta iesea pe balcon si admira noaptea si cum radea atunci cand vedea vreun fluture alb sau broastele care orocaiau armonios prin iaz. Se gandea la ea, iar inima parcai tresarea din piept de placere atunci cand si-o imagina razand sau atunci cand il certa ca nu e cuminte, acesta incepea a prinde drag de ea deja alungase acel gand ca ea este doar o simpla fata care ii place sa faca dreptate mereu si sa invinovateasca lumea doar pentru lucruri banale. Cuprins de oboseala de la atata gandire s-a refugiat in pat pentru a cadea prada somnului adanc, lasand pe fata un zambet de bucurie dar si de tristete. Dupa cateva ceasuri bune de dormit soarele se incapatana sa-i atinga parul negru si rebel ce cadea pe fata reusind astfel sa-l trezeasca din somn, inca somnoros acesta a refuzat sa se ridice in pat dar din pacate in camera lui a intrat Achi anuntandu-l ca astazi sosesc la vila stapanul si stapana si ca e timpul ca el sa se pregatesca sa-i intampine asa cum se cuvine pe parintii lui.
Nervos ca a fost trezit de soare si mai ales de tanara menajera a casei incepe sa se planga :

- De ce oare eu? Nu pot si ei sa mai astepte inca doua ore, isi fixeaza privirea pe ceas, ca e de abia ora sapte dimineata, spune mormaind cu capul in perna.
- Din pacate ei nu mai pot astepta, spune Achii serioasa, nu mai au mult si trebuie sa ajunga aici asa ca te rog pregatestete.
- Nu vreu, acesta ia perna si o arunca spre Achii care fuge spre tocul usii, dute si spunele ca eu vreu sa dorm ai auzit ? striga acesta nervos.
- Am inteles, raspunde acesta aplecandu-se.. domnule morocanos, spune in timp ce ii scoate limba starului.
- Camd pun mana pe tine Achii sa vezi ce-ti fac, se ridica repede din pat si alerga dupa acesta pana la use.
- Raule, daca era Vixy aicea sigur te imblanzea ea, striga acesta de pe scari.
- Da sigur de parca ea putea face acest lucru, isi rezema cotul de use si isi apleaca capul pe palma oftand, daca era ea aici...
- Haha indragostitule, striga Achii de jos.
- Achii treci la treaba ca te omor, striga a doua oara starul, mai bine ma imbrac.

In America inca mai era noapte, dar nu mai era nici asa de mult pana cand dimineata trebuia sa soseasca. In camera ei satena nu mai avea deloc somn se gandea la ziua in care va trebui sa plece in Japonia pentru asi continua misiunea de al proteja pe superstar. Se fataia in toate partile, in toate unghiurile posibile numai ca sa poata dormi si ea ca toata lumea dar nimica nu reusea absolut de loc. Asa ca s-a gandit sa plece la Tong la restaurant in cartierul chinezesc, era de abia ora patru dimineata el sigur era treaz pentru a face curatenie sau de a pregatii anumite preparate asa ca s-a ridicat din pat, s-a apropiat de dulapul cu haine si s-a imbracat repede intr-un tricou gri si in blugi de culoare alba trei sferturi, a coborat jos si s-a incaltat repede in niste sandale si a iesit pe use. A luat masina cu ea fiinda era in cealalta parta parte a orasului si avea mai mult de mers pana sa ajunga in cartierul chinezesc, imediat ce a ajuns acolo a oprit uitandu-se in jur sa vada daca mai e lume pe strada, se mai vedeau din coltul strazii cativa oameni dar nu a bagat de seama si a intrat in restaurant. A fost imediat intampinata de un miros asa frumos emanat de cateva betisoare parfumate ce stateau la fiecare masa in parte, iar in dreapta ei la masa a patra era Tong care aranja cateva cesti mici de ceai.

- Neata Tong !
- Vixy, ce cauti la ora asta aici ? intreaba acesta mirat.
- Ce te miri Tong ? Doar stii ca mereu ma mai trezesc la ora asta, mai ales cand sunt alarme date de la sectie.
- Da dar atunci cand vii dintr-o calatorie tu dormi foarte mult, aproape de ora doisprezece ziua, spune acesta razand.
- E uite ca acuma nu prea am avut somn, se aseaza incet si ia loc la o masa, ma tot gandesc, spune in timp ce-si pune mana la falca.
- Inteleg si la ce te gandesti ? intreaba in timp ce ia si el loc jos paralel cu ea.
- Nu stiu, m-am tot gandit in ultima vreme la.. Japonia, dar nu stiu de ce ?
- Poate ca ti-e dor... sau mai bine spus ti-e dor de cineva anume, ii raspunde acesta ranjind.
- Da s-ar putea sa-mi fie, de Achi, de mama starului, de tatal lui, de menajera batrana si de..., se opreste din vorba si isi lasa capul pe masa si mai ales de star.
- O ceva nou, cumva te-ai indragostit ? spune zambind Tong.
- Nu, Doamne fereste eu de .. el, cred ca te-ai asfixiat de la mirosul asta parfumat, spune rusinata satena, doar ca mi-e dor de el asta e tot, mai ales cand nu statea cuminte si nu ma asculta sau atunci cand...

Vixy continua sa-i povesteasca prietenului ei aproape tot ce avea pe inima si mai ales unele amintiri frumoase pe care le dobandise cat timp statu-se la vila. In Japonia starul era gata sa-si intampine parintii care ajunsesera in fata portilor, era imbracat intr-un tricou negru plin de fermuare care nu se deschideau, niste blugi gri deschisi aproape de alb, iar in picioare adidasi negrii cu rosu. La gat ii atarna un lant de aur foarte fin si foarte elegant pe care il primise cadou de la mama sa, parul ii era rebel si se incapatana sa stea aranjat dar nu-i pasa ii scotea in evidenta trasatura de baiat rau. A iesit din camera trantind usea si a coborat scarile, pe hol se aflau pe langa parintii lui alti oameni importanti care venisera impreuna cu familiile lor, acesta a reusit sa capteze privirile domanelor si domnisoarelor cu care ceilalti barbati venisera la intalnire pentru o anumita problema pe care o compania o avea de rezolvat cu tatal lui. Era privit si analizat in intregime de catre fete care il sorbeau doar prin priviri, s-a indreptat spre mama lui si i-a sarutat mana cu respect urandu-i un bun veit acasa si-a ridicat privirea zambindu-i fiintei care ia dat viata si si-a trecut privirea in cerc uitansu-se la toate fetele care erau pe hol cu el si cu ceilalti. O privire periculoasa, iar ochii aceia negri de ameteau acesta a trecut pe langa toate indreptandu-se spre livind, unde avea sa se aseje pe canapea si sa dea drumul la televizor pentru a se delecta, mai nimica nu-l impresiona erau numai tampenii la televizor nimica interesant ce sa-i starneasca curiozitate. Simtea ca este privit din capatul celalalt al camere unde toate fetele aruncau cate o privire asupra lui pentru al admira. Acesta s-a ridicat in picioare si-a luat telefonul cu el si s-a indreptat spre piscina de afara, toate fetele l-au urmarit pana acolo pentru al nu scapa cumva din ochii pe frumosul star, Achii stergea usile din geam care faceau trecerea spre afara unde se afla piscina, Kisaki a trecut pe langa ea speriindo facand-o in asa fel sa cada pe jos.
Dupa ce a ras copios pe seama ei s-a asezat pe margina piscinei admirand razele calde ale soarelui care se oglindeau in apa, era inca vara iar soarele inca aducea cu el o arsita dogoritoare Kisaki si-a ridicat privirea in sus pentru a admira cerul albastru intrand din nou in profunda sa gandire, Achii observand ca starul pare umpic trist si umpic rupt din realitate s-a apropiat de el sotindui la ureche :

- Indragostitule...
- Ahh.. Achii esti asa o prosta, spune acesta in timp ce o apuca de sort si ii lipeste fruntea de a lui, asta te face asa de atragatoare.
- Ce ? striga acesta sarind in sus si tarandu-se pana la usile din sticla, ti-ai pirdut mintile omule ?
- Da, dupa tine, raspunde acesta in timp ce privirea lui o analizeaza din cap pana in picioare pe tanara menajera, nu iti dai seama cat de mult te doresc frumoasao.
- Kisaki .. cred.. cred ca tu dai lipsa de Vixy, spune acesta cazand prada rasului.
- Nu e adevarat, striga acesta nervos intorcandu-se cu spatele la ea, de ce oare as avea nevoie de ea ?
- Pai pentru ca ea este garda ta de corp, iar tu acuma incerci sa scapi de toate privirile aruncate de catre fetele acelea si mai presus de asta este ca esti asa de atasat de Vixy incat incepe sa-ti fie drag de ea, spune ranjind de fericire Achii.
- Wahaha.. de ce eu Achii ? incepe acesta sa se planga in timp ce o apuca pe menajera de uniforma, de ce mi se face dor de ea, caci pana acuma ne-am razboit si cred ca o sa ne mai razboim in continuare cand o sa vina.. dar ce tot spun eu nu e deloc distractie fara ea m-am saturat sa tot dau peste fete care doar doresc de la mine clipe de placere si sa fie iubitele mele, vreu sa vina Vixy inapoi, mai are mult pana cand ajunge in Japonia ? intreaba acesta disperat.
- Pai am vorbit cu ea ieri si mi-a spus ca mai sta astazi si maine, deci in total inca doua zile, spune acesta zambind.
- Cum ? cade intr-o agonie cumpita, dar eu vreu sa vina astazi.
- Dar de ce nu o suni sa o intrebi chiar tu cand vine sau ce face ? intreaba acesta.
- Pai mie.. mie imi e rusine, striga acesta in gura mare, nu pot sa o fac dar nu stiu de ce, incepe acesta sa se planga.
- Bhahahahaha, Doamne asta nu credeam ca o s-o vad, marele star al Japoniei ii este rusine sa-si sune propria garda de corp asta mi-a palcut, incepe acesta sa rada din nou cu pofta, stapane pardon adica Kisaki de ce oare sa-ti fie rusine, doar va cunoasteti de ceva vreme mama parca ai fi indragostit de ea, incepe acesta sa insinueze.
- Nu sunt indragostit de ea, imi este doar drag de ea, striga acesta.
- Hopa, ai spus ca-ti este drag de ea, incepe Achii sa ranjeasca diavolesc.
- Nu..adica, isi duce mana la gura, ok, ok o sa o sun dar tu formezi numarul, spune acesta dandu-i celularul in mana menajerei.
- Off, ce pisica fricoasa mai esti parca erai o bestie tu, spune acesta dezamagita.
- Suna si taci, raspunde acesta scotand limba la ea.
- Ce copil, striga in soapta in timp ce tine telefonul la ureche.
- Alo ! raspunde satena.
- Salut Vixy sunt eu, Achi, ii raspunde imediat menajera.
- Achii ! Ce faci ? Dar de ce suni dupa telefonul protejatului meu ? intreaba acesta mirata.
- Uite ia, ia.. spune Achii in soapta dandu-i telefonul starului, salut-o odata.
- Hey ! Ce mai faci ? intreaba rusinat starul.
- O My God !? Cum ? Adica chiar m-ai sunat .. m-ai si salutat, striga acesta de uimire la telefon, nu pot sa cred ...
- Nu te mai mira atat de mult ca faci riduri si te transfori intr-o baba, incepe acesta sa rada si da m-am hotarat sa te sun ca sa vad ce mai faci si sa te intreb cand vii inapoi in Japonia, spune acesta in timp ce-si pune mana la ceafa, nu mi-ai dat nici un semn de viata de doua zile...
- Pai am sunat-o pe Achii ca sa o mai anunt cum sunt, dar tu nu mai sunat niciodata, iar mie mi-a fost prea rusine sa te sun.. adica.., isi lasa privirea in jos si incepe sa rada.
- Si mie la fel.. adica na vreu sa-ti zic ca..
- Si mie mi-e dor de tine, striga amandoi deodata la telefon.
- Aaa..
- Aaaa.. asta a fost ciudat, spune uimita satena.
- Ce porumbei, striga Achii, voi doi off sunteti asa niste bombonele cu saharel deasupra si si..
- Gata, inceteaza ca o sa mor aici, striga starul.
- Aww ce dulce esti cand te rosesti la fata, spune amuzata menajera, bine gata va las sa vorbiti.
- Deci sateno ce ai mai facut in ultima vreme ? intreaba acest pe un ton atragator.
- Nu ma lua asa te rog, pai acuma am plecat de la Tong si ma indreptam spre...
- Ho, ho, ho cine e Tong ? intreaba acesta nedumirit.
- E cel mai bun prieten al meu si este de origine chineza, stai calm ma ca nu e prietenul meu daca asta doreai sa aflii, spune acesta incepand sa rada .
- Nu, nu asta doream, dar vroiam sa stiu cine este, in fine si unde plecai acuma ?
- Ma duceam la sectie ca sa ma intalnesc cu fetele si dupa aceea sa mergem la o plimbare prin parc, pe plaje si tot asa, spune acesta zambind, dar tu ?
- Eu bine.. mi-am mai facut de cap in lipsa ta sa stii... o da ce tot vorbesc eu m-am saturat vreu sa vii acuma in Japonia, striga acesta bosumflat.
- Dar mai stau doar doua zile si vin, iti promit acuma mai ramane...
- Gata nu mai ramane nimica, vin la tine maine, spune acesta hotarat de ceea ce a spus, sa ma astepti cu mancarea pe masa ca o sa fiu flamand mai rau decat un lup, incepe acesta sa ranjeasca pervers.
- Dar .. nu mai poti astepta si cumnaiba o sa ajungi tu nici macar...
- O sa vezi tu, spune acesta inchizand mobilul.

Dupa ce a inchis mobilu a alergat rapid spre camera lui, a deschis dulapul si-a pus bagajele pe pat si a inceput sa impacheteze fiindca avea te luat pe cineva inapoi in Japonia, in timp ce-si impacheta hainele si isi sorta lucrurile zambetul lui salbatic nu mai dorea sa dispara de pe buze, odata ajuns in camera de conferinte a vilei ia anuntat pe parinti ca face o scurta calatorie pana in America. A plecat fulgerator pe use lasandu-i pe toti uimiti, Achii impreuna cu celalalte menajere si impreuna cu mama starului stiu exact scopul plecarii acestuia pana in cealalta parte a lumii, iar Vixy a ramas uimita de cuvintele rostite de catre protejatul ei, asteptand sa vada daca acesta se va tine de spusele sale.

#24
Am revenit cu netul cum am promis o sa fie mai romantic sa zicem.. oricum sper sa va placa poate mai am cateva greseli stiu.
Daca e va rog eu atuncic and vreit sa lasati comm sa-mi lasati si o mica critica referitoate la descriere in general, la descrierea sentimentelor personajelor si la altceva mai vedeti voi ce am ami gresit sau vi se pare cam ciudat. DX


Capitolul 13 - Am sosit.


Era seara, iar Vixy se pregatea de culcare era inca devreme era ora opt seara. In camera ei se aflau si prietenele ei cele mai bune Lore si Katy care tot radeau de ea cum se plimba incerc in camera si nu dorea sub nici o forma sa ia loc si sa discute despre ce o faca sa se comporte in felul acesta. Imediat ce a obosit din plimbatul in camera a luat scaunul de la birou si s-a asezat brusc, oftand si-a deschis ochii pentru a privi in jur si a inceput sa rada, prietenele ei era umpic socate de manifestarile ei : ba se incrunta la fata, ba se plimba in cerc in camera, ba incepea sa rada, nu mai gaseau raspunsul ce ar fi putut sa desluseasca misterul din adancul sufletului prietenei lor. Observand ca prietenele ei o priveau cu mirare, a inceput sa le povesteasca ce a vorbit la telefon cu starul, era foarte socata ca acesta in sfarsit a sunat-o si ca mai ales ia spus ca nu mai poate astepta pana vine ea in Japonia si ca o sa soseasca maine in America. Cand Lore si cu Katy au auzit de venrea starului in tara lor, au inceput sa tipe impreuna sarind luate de mana in sus reusind astfel sa o sperie pe satena care s-a urcat pe birou de parca nu ar fi vrut sa se molipseasca de virusul lor. Au loat-o si pe ea in brate, multumindu-i ca a acceptat misiunea pe langa toate pupaturile si imbratisarile oferite acesteia cele doua fete au luat-o si au asezat-o in fund pe pat incepand sa-i reprosejeze cateva lucruri :

- Ok acuma ca o sa soseasca aici, va trebui si tu sa te comporti mai frumos cu el, spune Lore, fiindca mereu mi-ai spus ca el e neastamparat si mereu te luai de el.
- Pai dar ce sai fac daca nu avea stare si era asa de pervers.. eu , spune acesta lasandu-si privirea in jos.
- Ho, gata fetelor deja sarim calul aici, spune ridicand mainile Katy, parca incepem sa aborbam un alt limbaj, unul de copil de clasa a zecea doar stiti ca nu mai suntem doar niste adolescente fara minte, acuma am mai crescut avem si o slujba si trebuie sa ne comportam ca atare.
- Imi cer scuze daca nu am vorbit adegvat varstei mele, spune Lore.
- Nu-i nimica, dar tu Vixy parca te-ai transformat intr-o fata incapatanata ce fata mai bine spus copil, ce naiba ai dat in mintea lor, fii atenta poate ca ti-e nu-ti palce de star in sensul ca esti indragostita de el si cred cu siguranta ca el a avut multe fete care iau facut o raita prin pat, dar tu mama esti complet diferita, e bine sa fii si incapatanata dar fii mai feminina mai senzuala, fal sa crape dupa tine, spune Katy punandu-si piciorul in pat.
- Dar nu ma pricep la astfel de lucruri, doar stiti ca eu sunt mai baietoasa si mai rebela, isi ridica parul de pe fata si ofteaza adanc.
- E haide stiu ca esti in stare de mai multe nu o sa te schimbi sa stii ,doar o sa iti dezvalui adevaratele calitati sarmante pe care starul nu le-a vazut niciodata el habar nu are cu cine are de aface, el...
*Ding Dong* *Ding Dong*
- Ma intreb cine e la ora asta ? se mira Vixy.
- Ce te miri fato ca e doar ora opt si douazeci si cinci de minute, daca tu vrei sa te scoli odata cu cocosii fa asta, dar alti nu o sa faca, spune razand Lore .
- Lore, baka(proasta), ii raspunde satena pe japoneza.
- Deja vad ca stii ceva cuvinte, spunei starului ca il si iubesti pe japoneza ca acuma sigur poti ca doar ai invatat limba lui, incepe sa rada si Katy de ea.
- Fetelor ! striga suparata satena.
*Ring* *Ring* *Ring*
- Stati putin ca imi suna telefonul, isi ea telefonul de pe masa si si-l pune la ureche, alo ?
- O sa mai astept mult pana o sa-mi deschizi usa femeie, cred ca am sunat de vreo o suta de ori dar tu esti prea surda ca sa auzi, striga nervos starul la telefon.
- Cum ? A ajuns deja ? Striga fetele uimite.
- Esti la use ? intreaba socata satena nevenindu-i sa creada ce ii spune acesta.
- Da, normal ca sunt, astept ca prostul aici ca sa-mi deschizi.. deja se uita si lumea la mine, isi trece mana prin par si bate inca de cateva ori la use, nu mai vi sa-mi deschizi sau ce iti plac baietii care iti cersesc la use ?
- Nuu, striga acesta nervoasa in timp ce coboara scarile.

Din bucatarie iese mama acesteia anuntand-o ca cineva bate la use, uimita ca pana si mama ei ii spune asta se apropie de use, asteapta cateva clipe si iara se aud ciocanituri in ea. Dupa ce bataile inceteaza o voce nervoasa dar frumoasa rasuna de afara, spunandu-i sa dechida odata, Lore si Katy erau pe a treia treapta de la scari asteptand cu emotii sa vada cine se afla, daca chiar oare era starul ? Inima ii batea puternic, a atins cleanta si a rasucito in partea opusa dechizand usa incet, dar o mana de afara a impis cu forta usa, era Kisaki care imediat ce a trantit lemnul usii de perete ia cuprins talia suptire satenei intr-o mana si si-a apropiat corpul de al ei si i-a rostit la ureche :

- Ti-a fost dor de mine sateno ? intreaba acesta pe un ton cat poate de pervers.
- Eu.., acesta ramasese fara cuvinte dar isi revenise repede din transa, nu.. perversule, ii raspunde acesta impingadu-l afara.
- Daca asa iti primesti tu oaspeti atunci inseamna ca am nimerit locul potrivit, incepe acesta sa ranjeasca, nu ti-am spus ca o sa vin dupa tine, am venit mult mai repede datorita unor anumite persoane.
- Bah.. oare de ce eu ? oricum intra in casa, ii spune acesta rusinata, uitele si pe prietenele mele Katy, Lore el este starul pervers si enervant de care vam tot spus.
- Hey ! Nu fi fara inima, am batut atata drum doar pentru ce ca sa ma iai la bataie iara ? spune acesta in timp ce se descalta de adidasi.
- Buna ! spun fetele aproape ametite dupa chipul si privirea starului, bine ai venit la noi.
- Salut domnisoarelor, ma bucur sa va cunosc personal este o onoare sa..
- Bine, bine lasa onoarea e gata masa hai sa mananci, il striga acesta pe star.
- Chiar mi-ai pregatit masa, nu pot sa cred ? cred ca visez.
- Ok copii noi doua o sa plecam ca sa va lasam singuri.. Vixy da tot ce ai mai bun, ii sopteste Lore de la use.
- Nebune mai sunteti si voi doua, incepe acesta sa rada, ok deci sa ti prezint si pe ai mei... unde sunt.
- Pai m-au salutat si dupa aceea au plecat pe usea din spate, spune acesta in timp ce musca din aripa unui pui, hai sa mananci si tu nu sta acolo.
- Cred ca glumesti, ne-au lasat singuri, se aseaza langa el si isi lipeste fruntea de masa, e dar macar esti tu decat nimeni, ii raspunde acesta punandu-i mana pe umar starului.
- Sa stii ca imi place foarte mult cum ai gatit puiul asta, raspunde starul incantat.
- Da ? Multumesc, ii raspunde acesta razand, credeam ca o sa spui ca nu-ti place dar vad ca mi-a iasit bine, ii zambeste din nou.

Imediat ce satena ia mai aruncat un zambet dulce si bland starului, acesta a inceput sa se emotioneze cu fiecare clipa pe care o petrecea cu ea incepea sa-i fie cu adevarat drag de ea, exact cum ii spusese Achii, era mult prea atasat de ea indiferent ca uneori se mai certau sau se mai bateau era prieteni.Dupa ce au servit masa, satena l-a poftit pe star sa urce cu ea scarile pentru ai arata baia unde poate sa faca un dus, ia aratat unde sunt prosoapele si produsele de spalat si ia spus ca daca are nevoie de ceva anume, sa nu ezite sa o strige fiindca era oaspetele ei. Acesta a urmarit-o pe satena cum cobora scarile, o analiza din toate partile si un zambet scurt ia aparut pe chip dupa aceea s-a refugiat in baie pentru a face un dus. Vixy era in bucatarie spala vasele, iar la geamul din fata ei au aparut Katy si cu Lore care mureau de curiozitate sa afla ce au facut cei doi cat timp au mancat, reusind astfel sa o sperie pe prietena lor.

- Ok politisto dane raportul, ce ati facut ? intreaba Katy rajind, sa nu-mi spui ca doar ati mancat ? intreaba din nou.
- Ba da, doar atata am facut, iar dupa aceea iam aratat unde este...
- Dormitorul ? Sigur o sa dormiti impreuna in seara asta, nebunilor...incepe Lore sa indruce lucruri neadevarate.
- Nu, nu o sa dormim i-am aratat doar baia pentru ca dorea sa faca un dus atata tot pe unde naiba va umbla voua minte ? intreaba acesta speriata.
- La multe, raspund in acelasi timp fetele.
- De ce eu.. oare de ce am parte de asemenea prie..
- Hey ! Nu cumva ai si un halat ca eu pe al meu l-am uitat acasa, intreaba pe jumatate gol si ud starul, m-am uitat in dulapul din baie si nu era.
- Wow ! Wow ! Kyaaaa, striga fetele in gura mare la vederea starului.
- O Doamne, esti nebun pune ceva pe tine...striga Vixy rusinata.
- Dar am un prosop pus, nu vezi ? acesta se apropie de ea, esti rosie la fata, ai cumva febra ? ii pune mana uda pe frunte.
- O Vixy nu-ti dai seama ce noroc ai , striga Lore entuziasmata de privelistea ce ii se arata in fata ochilor.
- Nuu.. nu am febra si i-ati mana de pe fruntea mea, striga acesta rusinata, o sa-ti arat eu unde sunt halatele..
- Nu mai alerga ca o sa aluneci din cauza apei, ii spune acesta apucand-o de mana, vrei sa-ti spargi capul femeie lasa ca te duc eu cu grije ca tu nu poti face asta.
- Pa Vixy, distractie placuta, spun fetele parasind gamul.

Aceasta l-a dus pe star pana in camera parintilor ei de unde a luat din dulap un halat care ii apartinea tatalui ei, i la inmanat pentru a se imbraca in el si i-a spus sa plece in camera pentru ca era deja ora de culcare.
Kisaki a aprobat din cap si s-a indreptat spre camera ei, unde s-a asezat pe pat si a inceput sa se uite impreujur, era o camera mai mica dar foarte comfortabila, erau multe poze puse pe langa noptiera si pe birou, asta ii dadea de inteles ca este acasa la familia ei, in camera ei din copilarie. Dupa cateva minute Vixy a intrat in camera, era deja schimbata intr-o rochita scurta de matase de seara de culoare mov deschis care ii venea fix pe corp si ii scotea inevidenta sanii aceea mari si frumosi. Kisaki a inchitit in sec cand a vazut cate de frumoasa si sexy putea fi garda lui de corp, simtea ca inima ii explodeaza in piept se simtea norocos ca a aterizat aici cu ea si mai ales ca erau doar ei doi in casa si nimeni altcineva. Vixy s-a emotionat umpic, mai ales ca era si singura cu el in camera ei, dar acuma nu aveau ce face trebuiau sa doarma asa ca s-au gandit cum o sa faca asta posibil.
Aceasta i-a explicat starului ca patul ei este de o singura persoana si nu prea au loc sa incapa amandoi, Kisaki s-a gandit sa doarma el pe jos iar ea sa doarma sus dar satena ia interzis acest lucru fiindca el era si oaspetele ei si nu trebuia sa recurga la acest lucru putea ea sa doarma pe jos si el sus. Pana la urma s-au inteles in felul urmator : starul ia propus satenei ca sa doarma impreuna dar aceasta trebuia sa stea in bratele lui sau macar in lateral pe o parte caci numai asa puteau sa doarma. Cu greu a acceptat aceasta oferta lui si pana la urma s-au pus in pat sa doarma. Au stins luminile si s-au acoperit cu cearsaful, in timpul acesta ei se tot fataiau in toate partile pentru a isi gasii locul, starul statea la perete fiindca patul era lipid de perete, iar satena statea la marginea lui unde daca te intorceai cadeai pe jos.

- Nu vrei mai bine sa te tin in brate, ca asa nu pot sa tin o distanta mica intre noi, o sa ma fac una cu peretele asta, ii raspunde acesta ingesuit.
- Nu..
- De ce nu.. ? Haide te rog eu nu am deloc loc sunt prea bagat de tot in peretele asta, din cauza ta caci nu vreau sa zici dupa aia ca nu ai loc, ii spune acesta incercand sa o ia in brate, pot ?
- Nu nu poti ! Striga acesta.
- Macar imi dai si mie un motiv intemeiat pentru care eu nu am voie sa te iau in brate ? Tu nu vezi ca nu avem loc aici, e singura cale, striga acesta nervos, dar de ce nu ma...

Kisaki se uita la ea cum se chinuia sa nu mai fie emotionata, ii simtea bataile inimii care accelerau din minut in minut atunci cand o privea in ochii. Ii simtea slabiciunea care o molesea cand acesta incerca sa o ia in brate, era si ea o fata ca orice feta, dar era mult mai diferita decat ele, avea ceva special ce te facea sa-ti pierzi controlul asupra corpului, te facea sa iti doresti o atingere in partea ei, o mangaiere, o vorba ... un sarut.
Acesta isi pierdea controlul cu fiecare minut, secunda cat statea cu ea, isi dorea sa o cuprinda in brate si sa o stranga tare la piept, sa ii simta parfumul, sa-i atinga parul cel lung si matasos, sa o priveasca in ochii aceia caprui care il seduceau si il duceau la disperare. Nu isi putea lua ochii de la corpul acela bine contemplat si asa de subtire si sexy al acesteia, ochii satenei se inchideu si se inchideau pana cand aproape ca adormii.
Vazand asta in mintea starului o voce striga: "E sansa ta, nu fi prost !" A inghitit inca odata in sec simtea cum si inima lui batea mai tare decat inainte, niciodata nu a simtit un asemenea sentiment care parca il coplesa din ce in ce mai mult. Fara nici o ezitare a inceput sa-i atinga faţa, obrajii rumeni si rosii, gatul, s-a apropiat de ea mai mult apucand-o de talie si lipindu-i corpul de al lui, o strangea tare de tot numai cand se gandea ca acel corp moale si firav al ei il atingea pe al lui. Nemaiputand sa-si controleze firea a apucat-o cu ambele palme de faţa si a incercat sa o sarute dar din nefericire acesta i-a simtit respiratia si mai aproape si s-a trezit lovindu-l cu piciorul in burta. A inceput sa-l ia la batae sa-l muste si sa-l zgarie.

- O sa te dau pe mana autoritatilor fiindca ai vrut sa ma violezi.. violatorule, striga acesta nervoasa, dar daca o sa scapi din parnae usor o sa te astept la poarta si o sa te fac zob.
- Nu am vrut, stai calma ..eram aproape inconstient...nu ma omora, incepe sa se planga ingenunchind in fata ei, nu m-am putut abtine.
- O ba da erai destul de constient, era sa devii o fiara si doreai ca eu sa fiu urmatoarea victima, striga acesta cu toata forta, chiar nu-ti pasa de ce simt crezi ca...
- Tu sa ai sentimente pentru mine.. asta cred ca ar fi o gluma proasta iti place doar sa ma bati, ii raspunde acesta ridicandu-se in picioare.
- Nu e adevarat prostule, nu am spus ca te urasc eu doar...
- Tu doar ce ? acesta se indreapta spre ea si o apuca de talie apropiindu-i corpul de al lui.
- Eu doar.. eu doar.., obrajii i se rosesc iar privirea si-o arunca in alte partii pentru a nu-l privi pe acesta in faţa, nu mai conteaza doar doream sa-ti zic ca nu te urasc asta e tot.
- Hmp, chiar crezi ca ma poti fraeri cu asta, acesta o doboara jos pe covor si se pune in genunchii tinadu-i mainile legate cu mana lui dreapta, pot citi slabiciunea ta pe faţa esti asa de neajutorata.
- Da-mi drumul, fiara ce esti.. auu, am spus sa-mi dai drumul, incepe acesta sa se zbata si sa tipe.
- Si daca nu vreu.. pot spune ca imi place pozitia in care esti acuma, asa de neajutorata si speriata, gata sa fii devorata in intregime de catre o bestie ca mine, ii raspunde acesta apropriindu-si faţa de gatul ei.
- Daca incerci ceva o sa te omor, striga acesta.
- Poti sa strigi cat vrei caci acuma suntem doar noi doi si acuma taci imi strici buna dispozitie.

Acesta a inceput sa-i sarute usor gatul, facand-o sa tipe si mai tare la el de nervii, dar lucrul acesta il incanta pe star din contra il excita si mai tare, provocandu-l astfel sa o muste si sa-si plimbe limba pe tot gatul ei.
Aceasta nu mai avea mult si ceda, dar cand a simtit ca acesta ii atinge sanii nervii i s-au urcat pana la cap si l-a apucat de bluza si l-a azvantat in perete, astfel sarind pe el si lundu-l la bataie din nou.
Cei doi au tinut-o asa pana dimineata pe la ora cinci, sase cand parintii satenei au ajuns acasa si iau vazut pe amandoi plini de zgarieturi si plini de vanatai.. ce mai in tot halul.

#25
Pai eu una nici nu ma asteptam sa revin la acest fic. Nu este vorba ca as fi renuntat, era faptul ca nu am avut idei asa de multe, insa acuma am.
Sper ca de data aceasta m-am mai imbunatatit, bine unii cred ca deja mi-ati mai citit anumite ficuri si stiti cum am evoluat. Unii, deci nu toti.
In sfarsit am scris mult mai mult ca doate datile si sper din inima sa va placa acest capitol.
O sa incerc sa revin cu urmatorul astazi sau maine. Din pacate eu o sa pot sa postez decat in weekenduri caci in timpul scolii nuam timp.
Dar o sa vina vacanta intre semestre si atunci cred ca o sa va exasperez.
Please enjoy ~




Capitolul 14 - Rochia de ball



Usile masinii s-au inchis repede si incet, motorul a pornit in data si limuzina a gonit-o pe strada in jos. Se parea ca vremea afara incepea sa se raceasca trepatat, inca era noapte.
Fiind foarte devreme de abia daca ceasul batea ora noua seara, iar Kisaki impreuna cu garda sa de corp, Vixy, se aflau in aceea limuzina care avea sa-i duca la vila somntoasa si mare in care starul si-a petrecut toata viata. Nu mai erau in America, in New York erau in Japonia, tara natala a starului. Se pare ca acesta a reusit cumva sa o ia inapoi pe satena cu el, deobicei nu facea un asemenea gest insa de data aceasta era ceva schimbat la el. Parea ca inima lui incepea sa bata pentru acea fiinta fragila dar in acelasi timp rezistenta care si-a lasat intreg trupul amortizat in bratele acestuia, din pricina somnului si a oboselii.
Starul isi trecea degetele prin parul saten si matasos al garzii sale, ii loc in mana parul si il mirosii, doriind sa simta mai mult parfumul ametitor ce se strecura usor printre firele de par. O combinatie rafinata intre liliac si zambila, ii strapungeau simturile acestuia.
Vixy nici nu apucase sa se imbrace in ceva adegvat pentru noul sezon, caci a fost luata imediat din casa parinteasca si dusa la aeroport in drum spre Japonia, pe langa acest aspect era si adormita. Kisaki reusise sa o imbrace intr-o rochita patata cu culoarea albastru si alb bufanta de la sani in jos, iar in picioare o pereche de opincute albe.
Masiina dadu pe drum intr-o piatra, astfel se ridica in sus si la aterizare dadu dur in ciment, satena trezita din somn de catre acel incident isi deschisa ochii.
Nu reusii sa analizeze bine totul, isi trecu palmele pe la ochii si si stearsa imediat. Repede isi dadu seama ca se afla asezata in bratele puternice si blande ale lui Kisaki, se rusina, iar obrajii i se imbujorara, arzand de tot.

- Te-ai trezit in sfarsit, credeam ca ai sa dormi tot drumul, ii spune starul pe un ton calm atingandu-i obrajii rosiatici cu ambele palme.
- Cum ? Ho ! stai asa cowboy, cine te-a lasat pe tine sa imi atingi faţa ? incepe sa se dea la o parte satena, ajungand pana la usa limuzinei.
- Humm.. ha, ha, ha tu chiar ca nu o sa te schimbi niciodata.
- Dar tu, ca mereu te comporti ca un rasfatat care plange atunci cand ii se iau lucrurile si..
- Nu uita politisto ca nu ti-a permis nimeni sa mi te adresez asa, spune acesta apucand-o de mana si apropiindu-si faţa mai mult de a ei.
- Dar nici tie , spune satena tipand la el.
- Ce tupeu ai, rosteste acesta in soapta in timp ce-si lasa capul in jos, multe fete se lasau atinse si imbratisate de mine, ajungeau exact unde imi doream, in pat, incepe acesta sa rada copios pe ceea ce spune.
- Aaa.. cred ca derilezi omule, spune Vixy speriata de atitudinea acestuia.
- Hump, dar tu esti complet diferita de ele, nu esti ca si ele, nu ai comportamentul lor, nu te lasi cu una cu doua, ii sopteste starul la ureche garzii sale, care este imobilizata de trupul dur al acestuia ce o apasa pe usa de la limuzina.

In comparatie cu ele eu macar am creier si normal ca nu as lasa pe cineva sa-mi faca asemenea lucruri, nici chiar pe tine, spune serioasa satena. Pe o singura persoana as lasa sa faca asta, insa nu am gasit-o inca, acea persoana speciala cu care pot sa-mi petrec tot timpul, cu care sa impart sentimentele si trairile cu el.Privirea lui Kisaki incepea sa se intristeze, la spusele acesteia. Se indeparta usor de ea si se aseza pe partea lui de masina, isi pusa cotul pe geam, sprijinindu-si capul pe palma stanga. Atmosfera se transforma brusc in una de gandire profunda. Vixy tot nu-si dadea seama ce are protejatul ei dar incerca sa nu-l bage in seama asa ca isi aranja rochita bufanta, indreptand-o, se aseza dupa aceea confortabil pe bancheta si isi atinti privirea spre geamul fumuriu. Incepu sa admire stelele ce incetul cu incetul apareau pe cerul rosiatic patat de culoarea moarta a noptii. Insa inima o durea, nu stia exact care era motivul, dar cand il privea pe Kisaki lacrimile parca doreau sa iasa din ochii ei caprui.
Simtea ca ceva il macina, insa nu a indraznit sa-l intrebe ce anume il deranjeaza, a continuat sa tacearea pana la destinatie.
Dupa aproximativ trezeci de minute, limuzina neagra a oprit in faţa "palatului" starului, se parea ca luminile si servitorii din noul il asteptau pe tanarul lor stapan, care a intrat mandru si cu un ranjet strengaresc pe poarta cea mare din fier forjat. Toti au inceput sa aplaude si sa-l felicite, caci a ajuns cu bine acasa, Vixy a ramas ca deobicei in urma si se uita cu coada ochiului la multimea ce-l inconjura pe protejatul ei, la fel ca si pe fetele si iubita lui ce i-l sorbeau din priviri. Aceasta impreuna cu soferul, domnul Kizano, un batranel inal si foarte amabil a ajutat-o sa-si scoata bagajul din portbagaj. In ajutor i-a venit si batrana menajera, pe care o chema Runa, Achii care venea topaind din vila la fel si inca cateva menajere. O apucara de maini si o trasara cu ele in casa, ceva uluitor ii se afisa in faţaocilor. Intreaga casa era aranjata, impodobita, plina de lumini, covoare rosii, petale de trandafir si multe alte zorzoane superbe ce dadeau viata acestui loc rafinat de elegant.

- Ce se petrece aici ? intreaba politista uimita si orbita de atata lumina.
- Te casatoresti cu Kisaki, striga fericita Achii.
- Ce ? Cum ? tipa aceasta scapand din mana bagajul care ii aterizeaza pe picior. Al naiba tu de bagaj cu cine te-a adus.
- Achii sa stii ca te-am auzit, striga Kisaki in timp ce coboara scarile.
- Aww iartama frumosule, dar vai ce bine imbracat esti tu, spune strengara menajera facandu-ne pe toti sa radem.
- E cumva interzis sa ma imbrac la costum ? Intreaba acesta, in timp ce iubita lui il apuca de mana si ii saruta gatul.
- Esti asa un rau Kisaki scumpule, cum mai putut lasa singura in camera ? spune Rena in timp ce ma observa si pe mine.
- Salut ! o salut eu politicos.
- Aww ce dragut, se pare ca mica politista americanca s-a intors la stapanul ei, ce nu te-au mai primit acasa ? Dar nici nu ma mira, ho, ho, ho, incepe aceasta sa rada copios pe seama satenei facand-o sa se simta si mai prost de cat era.
- Gata fandosito, tu iati-l pe Kisaki si mars de aici, nu avem nevoie de vorbele tale jignitoare, se rasteste Achii nervoasa la ea pentru jignirea pe care ia adresat-o lui Vixy.
- Achii, feresteti vorbele, spune Kisaki serios. O apuca pe Rena de palma si o strange tare de tot si dispare cu ea pe terasa afara unde erau cu toti.

Vixy observand acest lucru isi lasa privirea in jos si incepe sa rada copios pe seama celor doi, isi da doua palme peste faţa si le spune tuturor ca e timpul sa-si faca treaba.
Toti striga in cor si se indreapta spre locurile lor: la bucatarie, in living, pe terasa ca doar era party. Vixy urca grabita scarile, era hotarata sa-i faca din nou viata un calvar lui Kisaki, nu se dadea ea batuta asa de usor.
Nu avea de gand sa o lase pe rena sa o jugneasca din nou, la fel ca si pe Kisaki avea in plan sa le ruineze noaptea sau ce-l putin sa atraga si ea umpic de afectiune din partea celorlalti. Dar se mai gandii odata si isi redusa planul la niste lucruri simple cum ar fi sa stea frumos la locul ei si sa-l pazeasca ca intotdeauna pe Kisaki.
Pentru ca toti erau imbracati in costume, rochite lungi si kimonouri sau yukate.
Aceasta se gandii ca nu avea cum sa mearga acolo in tricou si inpantaloni scurtii, chiar daca era vara si vremea nu era asa de rece.
Intra in camera ei, inspira aerul, isi lasa bagajul in pat, deschisa usile din sticla de la balcon ca sa lase sa intre racoarea noptii in camera. Isi dadu josrochita, isi desprinse parul din coada si si le lasa pe pat, intra pe usa de la baie si dadu drumul la apa din cada.
In timp ce apa umplea cada, isi scoase sapunul, gelul de dus, samponul din dulapior si le lasa pe marginea cazii, turna gelul de dus in apa calda si incepu sa faca baloane cu dusul. Isi dadu jos si lenjeria de pe ea si o lasa pe un scaun pitic fara spatar. Pasi incet in cada si se lasa cu totul inghitita de lichidul rozaliu si plin cu balonase ce se ridicau pana la tavan si care ieseau usor pe usa de la baie intrand in camera. Parfumul de levantica si scortisoara se facu simtit de la balcon, caci veranda si curtea unde se aflau oaspetii, erau aproape de balconul acesteia si a starului.
Kisaki simti imediat acel miros placut si isi intoarse privirea spre balconul garzii sale, era sigur ca acuma se rasfata si ea in cada invaluita de parfumul florilor.
Fanteziile incepura sa puna stapanire pe el, astfel ca Rena observand ca iubitul ei nu era atent la ce spunea ea, il apuca de sacou si iltrasa ami aproape de pieptul ei, afundandu-i capul in sanii ei nu prea mari, atragand atentia celorlalti.

- Vai Kisaki nu te credeam in stare de asta, ce romantic esti, incepu acesta sa strige atragand atentia tuturor.
- Ce culpu dragut formeaza cei doi.
- Da , nu ati vazut ce frumoasa si sexy este domnisoara Rena.
- Norocosul de el, chiar ca a pus mana pe ce este mai bun.

Soaptele inundara intreaga petrecere, lui Rena ii convenea acest lucru. Atata timp cat nimeni nu o pomenea pe Vixy totu era roz in faţa fotomodelei, ii era sila de satena. Fiindca mereu il proteja pe iubitul ei si mai presus de acest lucru, lui Kisaki ii zbura cam des gandul la ea.
Il lua pe brunet in brate si il stranse tare la pieptul ei, trupurile lor erau lipite iar sanii Renei erau lipiti de pectoralii starului. Nu-i pasa daca lumea ii vedea asa ca isi continuara ritualul, Kisaki o lua cu forta si o lipi de perete, ceilalti se parea ca nu mai erau asa de atenti la ei, ori ii ignorau ori le era rusine sa traga cu ochiul. Rena ii saruta puzele iubitului ei, insa Kisaki nu ii raspundea la nici unul o lasa pe ea sa-i satisfaca placerile sadice ce-l macinau. O apuca de par si ii trase in jos capul, incepu sa o muste indraznet pe gat, facand-o sa scoata scrancete si sunete de placere pe gura. Isi apasa trupul bine lucrate pe al ei, impingand-o si mai mult in perete, isi strecura mana sub rochita ei care nu era asa de lunga si incepu sa-i atinga pielea.
In timpul acesta Vixy iesi relaxata si spalata din baie, isi invalui prosopul verde in furul trupului ei subtire si se indrepta spre bagaj, il deschisa si incepu sa arunce cu toate princ amera in speranta ca va gasii ceva frumos ca sa paote sa poarte. La usa se auzira cateva ciocanituri, cleanta se roti incet, iar in camera intra Akane, mama brunetului care o intampinase cu un salut calduros pe politista. Fugi spre ea si o lua in brate strangand-o tare la piept. Zambetul ii aparu imediat pe buze, dupa ce se despartii de mama acestuia condinua sa scormoneasca prin bagaje.

- Vixy, draga mea, chiar ti-am simtit lipsa, spune Akane zambind gingas.
- Si mie de dumneavoastra, spune satena zambindu-i.
- Cauti ceva anume, o rochita, un kimono ? intreaba curioasa Akane in timp ce un zambet curios ii se afiseaza pe buze.
- Kimono, nu am, nu am purtat niciodata, ii raspunde Vixy Akanei in timp ce isi duce mana la ceafa.
- Dar daca ti-asi da unul l-ai purta ?
- Da, desigur .. dar nu vreu sa va deranjez.
- Cum sa ma deranjezi scumpo esti un oaspete foarte special aici tu, chiar nu ti-ai dat seama, oricum poftim, nu este lung e chiar scurt si sunt sigura ca iti va sta traznet, incepe mama starului sa o ia in brate din nou pe politista.
- Wah, ce frumos este, dar chiar nu pot accepta asa ceva.. va multumesc si pe deasupra nici nu stiu cum sa-l imbrac, incepe Vixy sa rada.
- Achii, Runa, fetelor haide-ti sa ma ajutati sa o pregatesc pe Vixy pentru petrecere, striga aceasta in gura mare.
- Nu, nu ...
- Ia stai lasa pastram kimonoul pentru alta data, atunci cand o sa fie vreun festival, insa te rog sa-l pastrezi aici la tine, spune zambind Akane. Dar mai am o alta surpiza, am vazut rochita aceasta de culoare bole si am cumparat-o, insa mie nu imi este foarte buna asa ca ti-o dau tie, vreu sa o porti in seara acesta, spune Akane aradandu-mi rochita.
- Este foarte frumoasa, e din matase ? Wow, dar nu pot..
- Nici un "nu pot sa o accept", e un cadou, iar tie o sa-ti stea super, ai un corp foarte frumos, sexy, fin si mai ales puternic... pe langa acest lucru sanii tai sunt foarte mari si foarte frumosi de ce sa nu-i scoti in evidenta

cumva, iar eu una m-am saturat sa le vad pe toate acele fete cum se dau la copilul meu, sunt false toate, nu au acel fler, acea finete, gingasie ca tine. incepe aceasta sa-mi povesteasca tot ce are pe suflet.
- Multumesc, chiar ma faceti sa rosesc, spun eu in timp ce-mi las privirea in jos.
- Uite are modelul foarte frumos, e foarte matasoasa si aluneca perfect pe corul tau, aiic in parte pieptului unde vezi acele bretelute negre din piele ,ele iti sustin sanii in sus, ricum tu nu prea ai avea nevoie de ele ca

oricum tu ai sanii foarte frumosi...
- Akane-san ! strig eu rusinata.
- Scuze ingeras, dar nu ma pot abtine esti asa de frumoasa si tu nu faci nimica ca sa scoti acea sclipire in evidenta, poftim mergi si imbracate.. cred ca nu ai nevoie de ajutor nu ? intreaba aceasta razand
- Nu.
- Atunci ne vedem jos.

Satena se indreapta spre baie, isi da jos prosopul si imbraca rochita de culoare bole. Se aranjaza putin, isi desface de data aceasta parul saten care i cadea drept pe spate si se duce in camera ca sa-si caude o pereche de pantofi. Seara era lunga asa ca macar sa faca si ea o impresie buna.

#26
Capitolul 15 - "Imi acorzi acest dans"


Dupa cateva clipe de rasfat si de placere pe care blonda ii le oferise cu atata ardoare starului, acesta si-a aranjat costumul negru care devenise sifonat din pricina atingerilor iubitei sale, indreptandu-se impreuna cu acesta, care parea destul de ametita spre oaspeti.S-a departat repede de blonda si s-a strecurat printre invitati, incepand sa discute afaceri sau doar barfe.
Insa privirile tuturor au fost atrase de catre o singura persoana care pasea sfioasa si rusinata pe veranda de afara, era Vixy, care reusise sa acapareze la toti gandirea, privirea si inima, era asa de superba si gingase.
Rochita aceea ii scotea in evidenta trupul frumos si sexy, ca ii inebuna pe toti barbatii si baieti prezenti la petrecere, insa pe fetel pe langa ca le lasa uimite le facea si geloase. Rena cad o zarii se panica din nou asa ca isi indrepta privirea spre iubitul ei Kisaki, care se pare ca si el a fost socat de trupul si chipul pur, angelic al garzii sale de corp. Din nou soaptele incepura sa pluteasca in atmosfera incinsa plina de mirosul florilor inconjuratoare ale gradinii din spate.
In spatele ei Akane, o impinsa usor pe politista in faţa ca sa se strecoare si ea printre invitati, pe langa ea si Achii impreuna cu celelalte menajere care imediat se acomodasera la multimea aceea de oameni. Pentru ele era ceva obisnuit, dar pentru Vixy era ceva nou. Niciodata nu vazuse atata lume, ce o infricosa si o facea sa se simta zgribulie erau toate acele priviri aruncate atat de baieti cat si de fete. Pasii incet cu tocurile pe iarba, dar din pacate nefiind obisnuita cu asa incaltaminte se dezechilibra si aproape ca pica pe sol.
Insa nu se astepta ca protejatul ei sa-i sara in ajutor, era un gest foarte dragut din partea lui. O ridica incet si o pusa din nou pe picioare apucand-o de mana si conducand-o spre invitati ca sa-i poata cunoaste pe toti.

- O Vixy, ce superb arati in seara aceasta, spune fericit luand-o in brate tatal lui Kisaki.
- Si eu am bucur sa va vad domnule, ii raspunde aceasta incercand sa se sprijine pe tocurile mari pe care le purta.
- Sper ca te distrezi ? intreaba acesta zambind.
- Da .. nu stiu exact abia am venit.
- Atunci.. Kisaki te rog frumos ai grije de domnisoara Vixy si ai grije cum te comporti cu ea, ai inteles fiule ? striga acesta dupa fiul lui, care se pare ca plecase ca sa ia doua pahare cu sampanie.
- Nu este nece.. ee sar... wah, striga satena in timp ce se dezechilibreaza din nou.
- Ai grije femeie ca o sa cazi in cap, nu esti de loc obisnuita cu tocuri nu ? intreaba razand starul.
- Ti se pare tie ca sunt ? Striga aceasta la el.
- Ok, ok, am inteles, uite poftim bea si tu sampanie, o apuca acesta de mana si ii inmaneaza paharul cu lichidul galbui.
- Daca o sa beau o sa fac ca si trenul in gara.
- Nu-i nimica chiar as vrea sa vad cum ai reactiona dupa cateva pahare, ce zici facem o intrecere, incepe acesta sa rada si sa o apuce pe satena de umar si sa o traga aproape de trupul lui.

Apuca doua sticle de sampanie pe care le ia de pe tavita unui majordom si o apuca pe politista de mana si o duce in mica padurice din gradina. Nimeni nu reuseste sa-i vada, inafara de rena si inca cateva prietene fandosite de ale ei care o urmeaza tot pe drumul pe care cei doi prieteni au luat-o, ca sa poata sa se razbune pe satena. In drumul lor spre o fantanita arteziana mica aflata in inima paduricei, acesta se opresc si trag o gura mare si proaspata de aer, dupa ce Kisaki isi revine si ii inmaneaza sticla de sampanie politistei. Aceasta nu o refuza insa nu doreste sa soarba din lichidul galbui ce se afla in sticla, o tine in mana si se rezema de suprafata rece din piatra a fantanii arteziene. Isi ridica privirea spre cer si admira luna ce stralucea in ughiul in care si ei se adapostisera. Totul era asa de frumos, parea chiar romantic, muzica clasica rasuna foarte frumos si se auzea pana la cei di care se pare ca nu schimbau nici o vorba intre ei.
S-au redus la tacere amandoi, doar ca sa ce ? Sa nu se certe ? Pasarile noptii isi incepeau spectacolul, fiind acompaniate de catre greieri si de catre broscutele ce sareau voinice pe langa fantanita.
Muzica clasica de se auzea de la terasa era combinata cu cea a naturi, versuri melodiuase se strecurau prin urechile ascultataorilor dandu-le senzati placute si ritmul necesar pentru un dans in doi sau chiar in patru.
Kisaki isi arunca privirea asupra tinerei sale garzi ce se uita bland la cerul incarcat de stele, luna ii ii lumina faţa si parul, parfumul ametitor de lavanda pe care aceasta ii purta ii crea starului o stare de liniste si de pace, pe langa uimire si iubire. Se asemana cu o zana cazuta din cer, pe un pamant patat de rau.
Kisaki facu un pas inainte, inca unul si inca unul in asa fel ca bratele lor sa se atinga. Vixy fu rupta din visare atunci cadn simtii materialul matasos al costumului negru pe care il purta protejatul ei.
Privirile lor se intalnira din nou si ramasera asa pentru putin, cand o melodie superba se auzi in toata gradina. Era una din preferatele starului si stia bine ca se danseaza in doi, asa ca mai facu un gest frumos, ridicandu-se in picioare si intizandu-si mana catre satena care il privea uimita.

- Imi acorzi acest dans ? intreba Kisaki zambind .
- Nu stiu sa dansez, raspunsa scurt si la obiect Vixy.
- Te pot invata daca doresti, nu e greu, ii apuca palma si o ridica incet de pe marginea fantanitei.
- Starule asta e vreo gluma proasta de a ta ? intreba repede satena ca sa fie sigura ca nu cade intr-o capcana.
- De ce ar fi, doar pentru ca te-am invitat la dans nu inseamna ca vreu si altceva de la tine, ii raspunde acesta apropiindu-si faţa mai mult de a ei.
- Ok... poate ai dreptate, bine atunci ma las condusa de tine, sar putea sa te mai calc sper ca nu te superi... ? intreaba acesta ranjind cu toata dantura ei alba.
- Absolut de loc, primul pas e asta : mana ta stanga o tine pe a mea in sus.. nici chiar asa, spune acesta in timp ce Vixy isi lasa mana mai jos. Trebuie sa avem mainile stangi la acelasi nivel ca si umerii, dupa aceea tu iti pui mana dreapta pe umarul meu drept, iar eu iti cuprind talia cu mana mea dreapta.
- Cred ca am inteles , dar chiar e necesar sa imi cuprinzi talia ? intreaba aceasta rusinata.
- Da ! Dar ce vrei sa te tin de fund ? incepe Kisaki sa rada copios pe intrebare pe care i-a pus-o satena.
- Sa nu indraznesti sa faci asta ca sigur o sa-ti zbo..
- Da, da stiu o sa-mi zbori creieri, stiu povestea, spune acesta plictisit de avertizarea garzii.

Kisaki o trage mai aproape de el pana cand corpurile lor se unesc.

- Ce sani frumosi ai, ranjeste starul la ea.
- Perversule... !

Aceasta incerca sa se indeparteze de el, insa nu reuseste fiindca din nou o prinde de palma si o trage usor la el. O intoarce in aceiasi pozitie pe care o avea anterior si incep sa danseze, de data aceasta Kisaki isi cere scuze astfel reusind sa isi continue dansul. Totul era cufundat in muzica, toate pasarelele si toate gazele ii admirau pe cei doi cum dansau, politista era rusinata, obrajii ii ardeau continu, facandu-l pe star sa zambeasca si mai mult. Inima starului isi accelera bataile atunci cand garda sa ii zambii si ii multumii pentru o seara placuta, simtea ca arde pe dinauntru, simtea ca nu-s mai putea controla gandirea salbatica si trupul care in orice clipa ar pute sa se napusteasca asupra fiintei din faţa lui. Incerca sa se controleza dar in zadar, de abia daca mai putea sa stea in picioare, ar fi putut sa o care in brate pana in camera lui si sa o tranteasca pe pat, numai ca sa-i simta trupul fin si frumos.
Insa acest sentiment care ii invalui intreaga inima a starului era complet diferit de sentimentele goale pe care le avea in prezenta lui Rena sau a altor fete, care doreau sa-l aiba. Simtea ceva nou, simtea ceva cald, insa nu-si dadea seama ce era acel sentiment cald si placut ce-i sfasia inima. In acelasi timp simtea si tristetea, din cauza ca stia ca aceasta nu ar putea avea vreun sentiment pentru el.
Acesta isi lasa privirea in jos ,dandu-i drumul prietenei lui cu care dansa pentru cateva clipe de bucurie, se aseza din nou pe marginea rece si prafuita a fantanitei ce curgea continu.
Simtind tristetea pe care protejatul ei o purta in suflet, se apropie de el si ii inmana sticla de sampanie si ii propusa sa faca un concurs cu cine bea mai repede sampania. Acesta aproba afirmativ din cap si incepu sa rada din nou, lua sticla din mana satenei si o desfacu. Amandoi incepura sa toarne pe gat lichidul parfumat si galbui care se alfa in sticla.
Dupa cateva clipe de ras si de discutat, amandoi cazura jos pe iarba verde si curata, incepand sa rada in hohote de ce au facut. Fiind aproape beti se ridicara in picioare luara sticlele in amna se apucara de mana si incepura sa cante pana cand ajunsera la veranda unde se aflau cu toti.
Dar nu reusi sa se aseze bine pe scaun ca Rena ii pusa piedica atunci cand o zari pe satena ca era si mai apropiata de iubitul ei. Vixy cazu jos, julinduse de cateva pietre si ranindu-si palmele si gatul, Kisaki se rasti imediat la Rena care pentru ea fu un soc atunci cand isi vazu tigrul asa de nervos pentruu ceea ce a facut. Achii veni cat de repede putu ca sa o ajute, o injura de cateva ori pe rena care imediat isi inchise pliscul si se retrasese de brat bosumflata cu protejatul satenei.
Achii o duse in casa pe vixy, ii pansa ranile si o trimese in camera ei ca sa se odihneasca caci se apre ca a avut parte de destula petrecere pentru ziua de astazi. Nici nu a reusit sa guste din bunatatile pregatite de seful bucatar, insa oa sculta pe prietena ei si ii urma sfatul.
In timpul acesta, Kisaki nu-si putea lua ochii de la nici o fata, era mult prea inebunit din cauza garzii sale, nu stia ce-l apucase. Era atat de dornic sa se satisfaca cu fiecare tanara fata din acel loc, din nou placerile lui animalice ii navalisera in trup, indemnandu-l sa atace din nou. Dar si asa stia ca nu poate sa si le satisfaca doar cu una, ci trebuia o armata de fete pentru asta cel putin asa credea el, insa singura persoana care putea reusi acest lucru era Vixy.
Isi dadu o palma peste faţa, apuca un pahar de sampanie in mana si incepu sa se plimbe printre oaspeti, cautandu-si urmatoarea victima. Ochii lui negrii si adanci zarira imediat o tanara roscata cu parulp prins intr-o coada pe o parte, avea forme apetisante insa nu in de ajuns sa fie pe placul acestuia, dar fara sa mai ezite se lua in vorba cu ea reusind sa o seduca doar printr-o privire. Roscata il urma pana cand ajunsera intr-o camera de unde avea sa inceapa ritualul devorari. Pe langa ea urmara si altele, dar nici una nu era speciala, nu simtea acel sentiment cald pe care l-a avut atunci cana a dansat cu Vixy, pielea lor nu era asa de fina ca a ei, corpul nu era asemanator, nimica nu era asa cum dorea el, deja ii era sila dar pofta lui de sex crestea si crestea si mai mult.
Nimic nu-l mai putea oprii, era o bestie dezlantuita a luat fiecare fata in parte nu-i pasa daca mai e pura sau nu. Tot ce dorea era sa-si satisfaca placerea nebuna da sex.
Dupa ce sera sa mai lasat, invitatii s-au dus catre camerele lor, fiindca toti acei oameni erau partenerii de afacere a domnului Orizumi.
Era liniste si pace, cel putin pentru ceilalti insa in camera starului, inca se mai auzeau cateva strigate si gemete pe care Rena le scotea. Pana si ea devenise o marioneta trasa pe sfori, era dependenta de ceea ce-i facea starul. Insa Kisaki nu putea inima pe acest lucru, nici cand o facea cu "iubita" lui, statea si se uita la ea cum se chinuia doar ca sa-i atraga atentia, nu putea sa-si reccapete acel sentiment, acea caldura fulgeratoare pe care o avea atunci cand Vixy era in preajma lui.
Insa imaginatia nu-l lasa, cu toate fetele cu care a facut numai pe ea o vedea, insa tot nu-i ajungea, fiindca stia ca ele nu au ce are ea. Acesta se incrunta la faţa numai imaginandu-so pe Vixy cum iar sta intr-o ipostaza erotica, iar acel val de neliniste si de necontrolat ii cuprinsa iara. O lua pe Rena si o pusa deasupra lui, saraca era deja stoarsa de puterii, incat nu mai putea suporta nici un minut. Incerca sa-l dea la o parte, sa se elibereze din bratele lui puternice care o strangeau si mai tare, doar pentru a nu scapa.

- Kisaki te rog .. hah.. nu mai pot, lasa-ma, striga ea pe un ton incet si amortit.
- Hmp si chiar crezi ca am sa-ti dau drumul, doar pentru ca m-ai rugat... ? spune acesta in timp ce ranjetul ii se arata pe faţa.
- Te rog.. ahh...

Nici nu apuca sa-l mai roage inca odata sa-i dea drumul. Kisaki fara pic de mila o penetra cu toata forta lui, facand-o sa execute miscare de sus in jos. Strigatele si gemetele infundate ale blondei incepuna sa rasune in toata camera, lui Kisaki nu-i pasa daca cineva il aude sau nu, tot ce dorea era sa-si potoleasca poftele care se pare ca nici dupa trei ore de rasfat nu disparusera. Era ceva imposibil pentru el, nici chiar dupa cateva ore nu se potolise. Ba din contra maia vea destula energie pentru inca cateva ore.
Dupa aproximativ o ora intreaga kisaki o lasa pe Rena sa se odihneasca si sa rasufle usurata pe materialul alb si matasos al patului, isi lua boxerii negrii pe el, lua un pahar plin cu vin alb si se indrepta spre balcon pentru a se calma. Isi lasa greutatea pe umeri atunci cand se rezema de balustrada rece din piatra a balconului si incepu sa admire natura adormita.

- De ce nu ma pot stapani.. de ce ? Si acuma nici nu mi-e somn.., spune oftand starul in timp ce duce paharul la gura.
- Nu ai somn ? intreaba Vixy de la balconul alaturat.
- Pfff, scuipa starul vinul din gura speriat. Ce faci femeie la ora, se uita el la ceasul din camera, doisprezece noaptea ? Vrei sa ma sperii? intreaba el mirat.
- Nu am venit sa iau o gura de aer, ca sa ma pot calma dupa toate aceste intamplari, adauga ea zambindu-i.
- Tu sa te calmezi, eu ar trebui sa fiu acela.., ii reproseaza starul razand.
- Da stiu.
- Ha ? De unde, se mira din nou Kisaki.
- Pai la cate fete ai violat in seara asta si mai ales pe iubita ta Rena, crezi ca altceva inafara de a lua o gura de aer nu ai putea face, spune acesta ranjind amuzata.
- Firar, cum de ai auzit ? intreaba el indreptandu-se de balustrada ca sa se apropie mai mult.
- Omule tu le-ai dus pe toate in camera de dedesuptul meu, asa nu aveam cum sa nu le aud.. credeam ca o sa surzesc. Numai "Ah" si "Oh" am auzit , spune acesta zambind si ducandu-si mana la gura.
- M-am dat de gol, oricum ce sa fac doar stii ca sunt o "bestie", spune el mandru.
- Ce mai bestie, spune aceasta intorcandu-si capul spre cer.
- A si Rena nu e iubita mea, sa-ti fie clar, striga el la Vixy.
- Pai ? Nu o iubesti ? intreaba nedumerita satena.
- Niciodata nu am iubit-o, ea mereu m-a inselat cu multi doar pentru ca este un model asta nu inseamna ca trebuie sa se culce cu toti, dar si asa nu am iubit-o niciodata.
- Si cum ai cunoscut-o ?
- Mama mi-a facut cunostinta cu ea cand am mers la o reprezentare de moda, pe vremea aceea eu devenisem celebru in intreaga Japonie. Ea a venit la mine si a inceput sa se dea grozava, incerca orice doar ca sa ma cucereasca, insa nu a reusit.. dar chiar si asa s-a atasat foarte mult de mine si mereu ma bantuie. Dar asa mai pot si eu sa ma satisfac.
- Folosind-o, pff esti de ne crezut, spune razand Vixy.
- Ea si toate celelalte fete cu care eu m-am culcat nu au ce ai tu si nici nu sunt asa cum esti tu, spune starul in soapta.
- Ce ? intreaba Vixy.
- Nimica.
- Ai auzit aia ? intreaba Vixy.
- Da! Dar ce e ?
- Nu stiu dar se aude de la tine, de unde vine creanga.
- Ce ? striga speriat starul, o creanga se rupe iar acesta speriat sare pana la balconul garzii.
- Nu, stai ! Amandoi cad jos pe cimentul rece al balconului, Kisaki stand deasupra lui Vixy.
- Auu, striga amandoi.

#27
Ador ficul este superb:X deabia astept sa mai scri:D
Si este si mai fain ca Kisaki sigur o sa ramana cu Vexy:)
Deabia astept urmatorul capitol:D
Sper sa il termini in seara asta pentru ca daca astept pana in weekend mor de nerabdare:))
Spor la scris:X:X
[Imagine: Hachi--Nobu-sign.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 17.338 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.460 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 15.753 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 23.231 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.114 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 10.298 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 5.879 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 15.004 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.432 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Bad Romance Mishelle 5 4.902 20-12-2009, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Onna


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)