Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pure Blood [Mistery, Romance]

#21
Hi sweetie:*
Ce sa spun inafara de faptul ca esti uimitoare... povestea aia este total si cat se poate da reusita, chiar mi-a atras atentia.
Cat despre Karl, cine s-ar fi asteptat sa fie profesorul si tutorele ei se potriveste perfect... desi sunt curioasa sa vad ce lectii o sa faca ei. Am sentimentul dca vor avea loc anumit conflicte intre cei doi, dar daca ar fi sa se intample sigur ar fi minore:))
Sweetie ms ca mai anuntat... sper sa o faci si in continuare:*:bye:

#22
Am promis ca trec,nu?
Deci nu se poate, Karl e noul ei profesor? E mirifantatribulos (nu exista cuvantul, nu? de la cola, n-am ce face). Ma intreb cum va fi viata lui Amy de acum inainte si care e marele secret pentru care a fost ''repudiata'' in lumea oamenilor. Nu cred ce e numai pentru ca are sangele pur. Trebuie sa mai fie si alceva, cred... Cum adica ii va fi tutore? Adica e ... Nu stiu cum e... ba stiu: E complicat. Foatre complicat.
Eu te pwp si astept capitolul urmator.
:bye: :bye:
!!! Priveste lumea in ochi si spune exact ceea ce gandesti, altfel esti doar o marioneta !!!

#23
Loc rezervat. Defapt, postez ca sa nu uit. Promit ca dau edit cand vin de la antrenament sau maine xD. Daca uit, nu ezita sa ma stresezi! ^^. Spam. Spammily-spam-spam. Spam.Am spus SPAM!!! Gata, nu mai e spam xD.

EDIT:

În sfârşit! Îmi pare foarte rău că am întârziat aşa de mult cu edit-ul, dar am luat-o mai uşor cu comentatul xD. Trebuia să te anunţ, ştiu ><". În primul rând am observat originalitatea fic-ului tău, pentru care vreau să te felicit. Da, e cu vampiri, şi aproape toată lumea scrie " cu vampiri", dar al tău are o idee rar intâlnită :3. Let's see:
Îmi place mult cum descrii, şi deşi nu narezi la persoana întâi, unde poţi descrie mai profund sentimentele, le descrii bine. Descrii ok şi spaţiul, şi personajele.
Dialogul este ok, nu este în excess şi nici sec, iar acţiunea decurge normal.
Cu acest capitol am înteles şi titlul, care mi se pare foarte interesant. Povestea aceasta cu "sângele pur" este, în sine, foarte interesantă. And what?! Un tip de douăzeci de ani este prof? Presimt că aia vor face cu totu' altceva decât lecţii împreuna *laughs*. Nu mă băga în seamă. xD

Am găsit câteva greşeli, şi am observat că ai o problemuţă cu virgulele, pui prea multe şi unde nu trebuie xD.

Amyra privea pe fereastra, la picaturile marunte de apa, care se imprastiau pe pamant. - fără a doua virgulă.
I se parea mult prea ciudat si ii era dor de prietenii si lumea, de care apartinea. - ăghen, virgula aia n-are ce căuta acolo
Prietena de-o viata a lui Rosie, i-a oferit aceasta odaie, unde urma sa-si petreaca marea parte a zilelor. - end ăghen xD prima virgula.

Şi lista continua, iar eu nu sunt Moş Crăciun.
Sper să mă anunţi când vii cu next-ul, pentru că sunt curioasă cum se va descurca Amyra fără prietena ei şi cu noul "prof" *laughz*.

Ja ne & gambatte~!
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*





Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah


Monster me.

#24
Partea a IX-a



O liniste apasatoare se lasa in odaia in care Amyra urma sa studieze geometria in spatiu. Il privea insistent pe cel care, cu cateva seri in urma ii salva viata. Un sir de emotii puternice ii strabatura corpul, se simtea prizoniera in acea camera unde domnea tacerea. Era ciudat. Karl nu parea deloc surprins, era chiar foarte calm. Isi deschise rucsacul, din care scoase cateva caiete si un penar, care era dotat cu tot ceea ce avea nevoie. O privea din cand in cand pe Amyra, dar de data asta fara a o cerceta.
- Astazi iti voi spune tot ceea ce trebuie sa stii despre figurile geometrice de baza. Isi deschise unul dintre caiete.
- Sunt numai ochi si urechi. Amyra ii evita privirea.
- Atunci sa incepem. Cilindrul circular drept are o desfasurare…
Amyra incerca sa se concentreze, dar in zadar caci gandul o purta in alta parte. Baiatul acesta era cu adevarat deosebit, cunostea atatea lucruri despre materia pe care ea o ura cel mai mult, era puternic si frumos. Oare era real? Se simtea ignorata, el vorbind doar despre o stiinta care pentru unii era de neinteles. Isi lua inima in dinti si ii vorbi.
- Prietenul tau a renuntat sa ma mai vaneze? Acum se simtea si mai incordata.
- Da. Cred ca a inteles si el cat esti de firava si inofensiva. Ii aparu din nou acel zambet in coltul gurii.
- Tu razi cumva de mine? Se enerva Amyra.
- Nu am motive sa fac asta. Ti-am spus doar adevarul.
Amyra isi pleca privirea, devenind din nou o visatoare. Karl era atat de linistit si asta il facea si mai sexy. Auzi ceva miscandu-se, apoi isi simti spatele cuprins de ceva care ii era atat de cunoscut. Era Karl, care statea acum langa ea. Ii prinse cu o mana barbia, inaltand-o in asa fel incat ea sa il poata privi drept in ochi.
- Vad ca nu prea esti atenta la ceea ce trebuie sa iti predau. Crezi ca ai putea sa imi oferi atentia ta macar pentru un minut? Ii afisa un zambet larg.
- C... c … cred ca as putea incerca.
- Sunt sigur… Isi retrase mana cautand ceva intr-un caiet.
Amyra inghiti in sec, isi aranja parul si lua un creion in mana. Se simtea atat de atrasa de vanatorul devenit acum professor, incat nu isi mai putea muta privirea de pe chipul lui. El continua cu explicatiile, care deveneau tot mai plictisitoare. Avea un character greu de descifrat. La inceput a privit-o serios, cercetand-o, apoi i s-a parut inocenta si lipsita de aparare, iar mai tarziu a inceput sa ii zambeasca si sa o tina atat de aproape de el.
- Vad ca pentru tine nu exista leac, poate asta te va ajuta sa te concentrezi mai bine. Ii lua chipul in palme atingandu-i usor buzele, care erau atat de moi. Desi surprinsa de gestul baiatului, Amyra isi trecu mainile dupa gatul lui, dorind sa continue astfel pentru o eternitate. Buzele lor se contopeau intr-un joc nebun care iti taia respiratia. Desi nu a durat atat de mult, pentru Amyra a fost o experienta de neuitat. Era primul dar si cel mai dulce sarut din viata sa.
- Sper ca acum ma vei asculta cu atentie. Gresesc cumva?
Amyra simtea cum sangele ii clocoteste in vene, dar obrajii ii ramaneau tot de un alb pur.
- Nu sunt sigura de asta… Incepu sa devina mai agitata. Cum as putea sa mai fiu atenta? Se incrunta.
- Atunci va trebui sa lasam asta pe maine. Ii arunca o privire telefonului, care incepu sa sune. Avea un mesaj. Il citi cu atentie, dupa care il puse la loc in buzunar.
- S-a intamplat ceva, pari ingrijorat?
- Trebuie sa plec. Ne vedem maine. Isi aduna lucrurile in graba fara a da vreo explicatie.
Amyra il urma pana la usa, fiind putin ingrijorata. Dar orice problema ar avea, era sigura ca o sa se descurce. Karl o privi o ultima data, ciufulindu-i parul.
- Hey! Ce crezi ca faci? Isi duse mana in par.
- Mi-a facut placere sa iti predau, esti un elev special. Ii trase cu ochiul.
- Sunt…? Il privea cum se indeparteaza, asta intristand-o putin. Sunt convinsa ca orice problema ar avea de rezolvat, are legatura cu meseria sa secreta.
[Imagine: grellslutcliffbyhowling.gif]


♥ Live Every Second Like It Was Your Last One ♥


[Imagine: mukurosignbynaladrield3.png]

[Imagine: sigg3.jpg]


#25
"Ii trase cu ochiul" - cred ca mergea mai bine " ii facuse cu ochiul, zambind copilaros "
Greseli de tastare, nu am observat ceea ce e foarte bine . ^^ Totusi, am observat pe`acolo [ ma rog, am citit ] un sarut micut intre cei doi. : > Mie mi s-a parut cam scurt, puteai sa pui mai mult accent pe sentimentele fetei, dat fiind faptul ca era primul ei sarut. Si wooow ! Primul sarut pentru un vampir... xD :>
In rest, totul a fost OK. Ideea cu predatul este destul de buna, poate la urmatoarea lectie va iesi mai mult... >:] :]]
Btw, sa nu mai intarzii asa mult data viitoare, cu toate ca e bine, mai creste suspansul si misterul. :-" Success darling !

PS: Merci ca m-ai anuntat ! S-o faci si data viitoare ! * hug *

#26
Hello sweetie:* ai dreptate nu am mai vorbit de mult si imi pare rau pentru asta:(.
Capitolul asta pe cat de super si interesant... a fost si foarte scurt:((. Mi se pare mie sau intre cei doi se intampla ceva? Nu, nu mi se pare:)).... ma bucur ca nu a fost decat un sarut micut, pentru ca asta scoate si mai mult in evidenta inocenta fetei.... adaugand pe langa asta si felul ei timid de a vorbi, nu se poate sa nu iti placa atata inocenta:).
Sunt curioasa as aflu de ce a plecat asa de repede si ingrijorat Karl... sper ca ne spui in capitolul urmator;;).
C-am asta-i tot sweetie... te astept cu nextu:*:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 17.353 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Pure heart Akane Hime 22 10.755 19-01-2012, 08:52 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Pain and Pleasure [yaoi, +18] DeDal N. & Midnight Mistery DeDal N. 71 37.462 03-09-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: AbiiShu'
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.461 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Pure Blood Ellys 6 4.757 07-05-2011, 06:06 PM
Ultimul răspuns: Ellys
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 23.245 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.120 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Pure Desire ~ hiimera 6 4.512 11-03-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Juneko
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 15.010 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.432 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)