Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune]

#1
Salut la toti din nou..pai uitati care este treaba.. inainte am spus ca lucrez la un fic..dar din pacate nu mi-a placut de loc.. si asa mi-a venit o idee legata de garda de corp..asa ca m-a traznit o idee geniala.. asta poate nu a-ti mai intalnit intr-un alt fic.. sau paote da.. dar cel putin sa stiti ca nu m-am luat dupa nimeni.. e ideea mea proprie :]

desigur stiu ca prima pagina imi iese deobicei varza.. dar la restul sa va asteptati la multe :3


Capitolul 1 - Amintirii


America, la ce te duce gandul cand auzi cuvantul acesta? Eu stiu sigur , la multe lucruri : crime , infractiune , viol , vagabondaj si nedreptate , cel putin aceasta este parerea mea.
New York orasul meu natal , un oras mare foarte frumos , aglomerat dar cu multe nelegiuiri , aici trebuie sa fi cu ochii in patru de fiecare data caci niciodata nu o sa sti ce iti rezerva ziua de maine.
Fiind un politist de elita nu pot sa stau cu mainile in san si sa ma uit cum oameni nevinovati mor , trebuie sa actionez rapid si cu precizie.
Era ora cinci fara zece minute seara dar soarele inca era pe cer , eu inca ma aflam la sectie in sala de antrenament si trageam cu pusca mea preferata la tinte , vroiam sa nimeresc tinta
fix in partea din fata a capului si sa fiu sincera le nimeream pe toate.
Auzul meu ascutit a receptionat imediat pasi care se auzeau din afara sali si care se indreptau spre use, era partenerul meu in varsta de douazeci si unu de ani, era de origine chineza.
Dupa cum se spune in timpuri vechi multi oameni de origine galbena au migrat la noi in tara pentru o viata mai buna , locuri de munca si alte dorinte pe care aici si le pute-au indeplini.
Acesta a deschis usa incet si s-a rezemat de ea, a inceput sa zambeasca si sa ma roage :

- O haide , inca esti aici Vixy ? A spus acesta razand.
- Da , si care este problema ta ? Nu pot sa ma antrenez , nu ai vazut ce este afara ? O jungla totala, am spus eu serioasa.
- Asta asa este , dar te rog eu mai ia o pauza esti tanara si frumoasa bucurate de viata, acuma nu o sa stai toata viata ta in sala de antrenamente.

In momentul acela m-am oprit din antrenament si m-am intreptat spre cabina de schimb.

- Aha , tanara inca sunt dar frumoasa poate nu sunt , am adaugat eu ironica.
- Haide Vixy , nu face pe proasta doar sti ca am dreptate.
- Poate da poate nu , am spus eu razand in timp ce ma imbracam in haine.
- O haide pana si seful ti-a zis sa iei o pauza , dar tu nu , tu continui sa te fortezi.
- Ok , ok o sa ma duc sa ma relaxez , multumit acuma ?
- Da , multumesc Doamne , in seara asta dorm fara griji , a spus acesta inchinandu-se.
- Hahahahaha ! Esti foarte amuzant Tong-Ji.

Vixy a dat mana cu partenerul ei , dupa aceea si-a anuntat seful ca pleaca , ia salutat pe toti si a parasit sectia. Vremea era linistita nici un fel de taifun ca sa o distruga , nu venea.
S-a urcat in masina ei rosie si a tulito fara sa accelereze pe strada , toti o salutau , era foarte cunoscuta de oameni , era politista number one in tot orajul New York , chiar si in afara
tarii era cunoscuta.

Soarele imi batea in ochelarii negri care stateau pe nasul meu , aerul imi lovea parul incalcindumi-l in toate partile , nu prea am stat pe ganduri si m-am dus sa manac ceva in cartierul chinezesc.
Odata ajunsa acolo am iesit sarind din masina , aveam posibilitatea aceea deoarece masina mea era decapotabila. M-am dus spre restaurantul meu preferat, am intrat am salutat respectos clienti si angajati , asa cum faceam mereu , o tanara cu parul lung si negru intr-un Ni-Xe m-a condus spre bucatarie , unde aveam sa ma intalnesc cu o doamna mai in varsta decat mine.

- Stapana , a sosit Vixy , a spus aceasta aplecandu-si capul si trunchiu in unghi de nouazeci de grate.
- Da poftesti-o aici te rog Ni-Xi , aspus aceasta cu o voce serioasa.
- Salut batrano ce mai faci ? A trecut o saptamana de cand nu ne-am vazut , i-am raspuns eu bucuroasa.
- Ah Vixy ce ma bucur sa te vad , asa este nu ai mai trecut pe aici de mult , din cauza misiuni aceelea.
- Da.. , a sa stiti ca Tong este teafar si nevatamat , chiar inainte m-a rugat sa plec de la sectie.
- Ah baiatul acela nu se poate schimba de loc , tine mult la tine sa stii , chiar ma bucur ca ati devenit parteneri , mi-a raspuns aceasta zambind.
- Si eu am bucur pentru asta.
- Ca de obicei domnisoara Vixy ? a strigat din partea stanga a bucatariei Ni-Xi.
- Da la fel ca intotdeauna , multumesc ingeras , am spus eu in timp ce ma arcuiam pe scaun.
- Am inteles, mi-a raspuns tanara fata rusinata.
- Ce vrednica e Ni-Xi , o fata extraordinara , ma bucur ca o cunosc , daca se paote pot sa ma duc pana in camera lui Tong ?
- Da desigur fa ce doresti , esti bine venita aici.

Aceasta s-a ridicat de pe scaun si a urcat scarile ce duceau spre etajul unu unde se aflau camerele tuturor , s-a dus pana in capat si a deschis incet usa , intrand in camera lui Tong.
De aici amintirile a pus stapanire pe ea , trecand pe langa biroul acestuia a vazut ca inca avea toate pozele, de cand cei doi aveau doar saptesprezece ani.
Mana ei se plimba pe langa fiecare poza care statea in cate o rama frumoasa facuta de Tong , cei doi erau prieteni de la varsta de saptesprezece ani , deoarece atunci
s-au cunoscut in timpul cand dadeau examenul pentru inscrierea la politie. De atunci au fost ca si fratii , nimeni nu-i poate desparti.
Usa s-a deschis incet , Tong a intrat in camera lui, privirea ia fost uimita cand a vazut-o pe Vixy in camera lui.

- Vixy ce cauti aici ?
- M-a lasat mama ta sa intru si ca deobicei trec pe la restaurantul vostru , doar stii ca-mi place mancarea facuta de voi, am spus eu zambind inocent.
- Da .., ma bucur sa te vad din nou aici si chiar si la mine in camera , sti ca aici obisnuiam sa invatam.
- Aha , amintiri frumoase , ce as vrea sa dau timpul in urma acuma , doar sa te vad inca odata la varsta aia , am inceput eu sa rad.
- Da si eu pe tine , dar indiferent cat de mult a trecut de atunci tu ai ramas la fel de indrazneata , energica , baietoasa , amuzanta dar pe langa astea ai ramas la fel de frumoasa , de fapt
as putea spune ca esti superba , mi-a raspuns acesta umpic rusinat , tinandu-si mana la ceafa.
- Multumesc mult Tong , mereu ai fost alaturi de mine ... acuma chiar ca m-ai alsat fara cuvinte ,am spus eu zambind cu toata gura.
- Aaa .. Vixy.. eu...
- Domnisoara Vixy haideti sa mancati, a strigat de jos Ni-Xi.
- Da venim imediat. haide Tond sa mergem jos.

Aceasta a trecut pe langa el ajungand pe hol si a coborat pe scari in jos. Tong a ramas umpic in camera, iar dupa aceea s-a intreptat si el spre bucatarie.
Toata ziua si seara cei doi impreuna cu angajati au petrecut si au ras , pentru Vixy era ca si sarbatoare deoarece urma sa fie promovata si trebuia sa fie angajata la FBI si la CIE.
Pentru ca a dat dovata de multe abilitati remarcabile a reusit sa capteze atentia celor de la agentiile de la FBI si CIA , si de la multi dintre cei mai buni in criminalistica si investigatie.
Vixy a fost apreciata pana si de presedintele Americii pentru dovata de curaj si pentru toate cazurile rezolvate in timp si chiar mai devreme.
Acestia au petrecut pana tarziu aprope de ora doua noaptea , Vixy era beata moarta pe cand Tong mai putin , asa ca la sfarsit acesta a trebuit sa o duca in carca , pentru ca
aceasta nu mai gandea de loc logic , facea numai nebunii cand era beata.
Afara ploua marunt , masina lui Vixy ramasese la restaurant , acoperita cu o prelada ca sa nu o ploua pe interior. Tong mergea cu aceasta in spate cam aproximativ de cinsprezece minute.
Vixy a inceput sa mormaie intr-una , acesta radea de ia copios , odata ajunsi in fata usii de la casa lui Vixy , Tong a luat cheile si a deschis-o.
A urcat scarile in sus si a deschis usa de la domitor unde a puso pe Vixy incet ca sa nu o trezeasca. Ramand umpic ca sa o admire cum dormea , acesta a observat ca hainele ei erau ude asa ca a mers si a cautat in dulap haine uscate. Dupa aceea a mers pana in baie ca sa ia un prosop si sa o stearga pe aceasta de apa. Dupa ce a reusit cu greu sa o dezbrace de haine urma partea mai grea cand trebuia sa o sterga cu prosopul. Apa se infiltrase prin hainele ei scurte si udase si lenjeria , Tong nevrand sa faca vreo nebunie a lasat-o asa.
Picaturile de apa ce cadeu de pe varfurile de par , se prelingeu pe sanii ei mari si rotunzi , Tong a inchitit odata incercand sa se abtina sa nu faca vreun lucru fara judecata.
Dar nu putea sa-i reziste , Vixy era foarte frumoasa , avea corpul frumos si atragator, dar atat de puternic incat putea dobora o armata intreaga , avea picioare zvelte si sexy , putea urca inaltimi mari cu ei.
Maini fine si delicate , pielea era alba ca laptele si pufoasa la atingere. Era ca si un vis implinit pentru Tong , sa se afle cu persoana la care tinea cel mai mult , dupa ce a sterso de apa a imbracat-o rapid.
Inainte sa plece , acesta s-a apropiat de fata ei incercand sa o sarute , dar deodata s-a pomenit cu un pugn drept in fata. Vixy inca dormea si visa ca se lupta cu infractori. Acesta nu a mai incercat nimica
si a plecat pe use , inainte ca aceasta sa merga prin somn si sa-l si omoare.

#2
Am reusit sa scriu si urmatorul capitol sper sa va palca .. daca am greseli va rog sa-mi spuneti.



Capitolul 2 - Misiunea.


Dupa o noapte lunga si ploioasa , soarele s-a strecurat printre nori si si-a intins razele pe intreaga America . Joia in New York era o zi destul de aglomerata pentru politie , trebuiau sa se ocupe de multe lucruri si mai ales trebuiau sa se pregateasca de promovarea politistei lor. Acasa , Vixy inca dormea profund , visand ca v-a avea cea mai frumoasa promovare din cate s-a mai vazut.
Un tipat ingrozitor s-a auzit din bucatarie , Vixy s-a trezit a apucat imediat pusca ,a parasit rapid dormitorul si a sarit de pe scari pana la parter, dupa ce a aterizat inca odata acel tipat s-a auzit.
Aceasta fara nicio ezitare a spart usa de la bucatarie , care era inchisa si a aterizat pe gresie.

- Ok , nu miscati , am spus eu serioasa.
- Aaaa.. neatza Vixy , a strigat un grup de fete.
- Ce ? Nu era nici o spargere ?
- Nu prostuto eram noi care doream sa te intampinam cu micul de jun la pat, a spus o colega.
- Ce pot sa spun , multumesc foarte mult fetelor , am zambit eu .
- Nu ai pentru ce , suntem alaturi de tine indiferent ce s-ar intampla, a spus aceiasi colega.
- Sunt flatata , doamnelor, dar data viitoare va rog sa nu mai tipati .. da chiar de ce ati tipat ?
- A fost Kety , s-a ars la mana cand a vrut sa scoata prajiturile din cuptor , a spus Lore o alta colega.
- Inteleg ...
-In fine fetelor , sunteti gata sa ne indreptam spre marea ceremonie inchinata lui Vixy ? A strigat Kety.
- Da ! Suntem gata. Au spus toate in cor.
- Asteptati sa ma imbrac in uniforma , le-am raspuns eu in timp ce ma dezbracam.
- Ce, Vixy esti nebuna cum sa te prezinti in uniforma e o petrecere in cinstea ta ar trebui sa mergi intr-o rochie de aia mulata.
- Nici gand eu imi respect serviciul, am adaugat eu serioasa.
- Nu, nu Vixy mergem toate la mall si iti cumparam ceva frumos si sexy , ca sa iti arati corpul ala traznet pe care il ai , a inceput Katy sa intervina.
- Dar...
- Nici un "dar" , spus toate nervoase in cor.

M-am facut mica la spusele acestora, eram ca si prizoniera lor , nu aveam chef ca toti ceilalti sa rada de mine.
Dar pana la urma a trebuit sa accept , chiar daca au trebuit sa ma tarasca pe jos pana in mall. Am cutreerat in lung si in lat tot mall-ul ca sa gasim magazinul perfect , a trebuit sa ma schimb in
multe rochite , in unele momente a cazut si draperia de la cabina si m-a vazut aproape toata lumea , pana l-a urma am reusit sa gaseim un magazin elegant , unde se aflau cele mai superbe
rochii de pe tot globul as putea spune. Am intrtat din nou tarata de partenerele mele de servici ne-am uitat la toate modelele de rochii si pana l-a urma am gasit rochia potrivita.
Era de culoare ruginie , precum frunzele de toamna se portivea perfect cu parul meu de culoare satena foarte deschisa. Avea un model unic nu avea maneci era scurta si la spate erau doua
siruri de material carliontat care atingea pamantul , iar la piept avea un cerc care facea pielea vizibila. Am probat-o si am si cumparat-o , dupa aceea toate ne-am indreptat spre petrecerea mea.
Erau toti acolo , familia mea , colegi de academie , sefi mei , pana si presedintele era si multi alti.

Cand Vixy si-a facut aparitia , multimea a ramas fara grai , toti o priveau cu bucurie si uimire , era cea mai frumoasa de acolo , a reusit sa cucereasca inimile la toti barbati care se aflau in sala.
Multimea a inceput sa aplaude , aceasta cu emotie a pasit incet imprastiindu-se prin multime , dand mana cu toti si multumindu-le pentru ca au venit. Multi barbati au incercat sa o cucereasca s-au sa-i propuna o intalnire , dar aceasta i-a refuzat pe toti. Vixy s-a uitat in jusr si l-a zarit pe Tong care statea la masa si bea punci , bucuroasa sa-l revata a mers alergand si l-a prins de mana.
Acesta simtind prezenta ei si-a intors capul , felicitand-o si sarutandu-i obraji. Toata muzica a fost oprita pentru un anunt special pe care cei de la CIE si FBI doreau sa il atribuie proaspetei lor angajate.

- Va rugam sa ne scuzati pentru ca am intrerupt toata aceasta petrecere dar am dori sa-i spunem cateva lucruri domnisoarei Vixy Cripel .
- Da desigur , spuneti , am spus eu incantata.
- Ne bucuram foarte mult ca am reusit sa va avem ca membru oficial al sectiilor noastre , dar acuma a intervenit ceva serios si am dori sa va ocupati dumneavoastra de acest caz.
- O bravo Vixy prima ta misiune, a spus bucuroasa Katy.

Dupa cateva momente de la anunt toate s-au decurs la fel , agenti m-au chemat sa discutam in particular, legat de cazul pe care aveam sa-l rezolv.
M-am retras din multime si i-am urmat intr-o alta camera , mai izolata.

- Domnisoara Vixy , dupa cum am spui mai inainte ne bucuram ca esti noul nestru agent, a spus seful FBI-ului.
- Si eu ma bucur domnule, am raspun eu imediat.
- Doamna Mingerman va rog sa-i detalizati domnisoarei Vixy misiunea ei.
- Desigur domnule , Vixy misiunea ta este una destul de dificila sper ca sunteti destul de pregatita sa fiti garda de corp a celui mai amre pop-star al Japoniei ?
- Da cum sa nu... stati ati spus garda de corp.. a unui ce ? Am strigat eu mirata.
- Da , dupa cum spuneam, Domnul Orizumi Nesu Kizaki este un mare si faimos po-star din japonia , fiind fiul ambasatorului Japoniei , ne-a rugat sa-i trimitem cel mai pun politist al nostru,
pentru ai deveni garda lui personala.
- Stati ..cum ..nu eu nu ...
- Maine este plecarea dumneavoastra in Japonia , aveti totul pregati si va rog sa luati legatura cu noi mereu.
- Dar .. dar..

Seful meu si ceilalti angajati au plecat pe use lasandu-ma socata, nu puteam crede un asemenea lucru. Dupa toata nebunia aceasta am reusit si eu sa ajung acasa , m-am trantit in pat si am reusit cu greu sa adorm.

Era dimineata , soarele stralucea intrand prin geamul de la dormitorul meu , ceasul suna ingrozitor de tare incat a trebuit sa-l lovesc cu pugnul. M-am trezit , si m-am dus la baie sa ma spal , eram inca nervoasa de ce auzisem. Cum adica sa ma duc pana in Japonia si sa apar un amarat de superstar-pop , credeam ca o sa-mi de o misiune de genul sa desamorsez o bomba , s-au sa opresc un infractor foarte periculos , dar nu ei ma trimit in Japonia pentru ce? Pentru a deveni garda de corp a unui pampalau cu jumate de creier , care mai si canta.
M-am imbracat rapid intr-un maieu negru si cu blugi albastri , deoarece in Japonia acuma era sfarsitul primaveri si venea vara. Am inchis usa si m-am urcat in masina , mi-am luat ramas bun de la toti cunoscuti si am pornit-o spre aeroport. Cand am ajuns am vazut ca toti erau acolo , am coborat din masina si m-am apropiat de colegele mele si de restul.

- Waaa , de ce trebuie sa pleci , spunea plangand Katy in timp ce se tinea de gatul meu.
- Sa fiu sincera nici eu nu stiu de ce... , am raspun eu nervoasa , dar pe un ton amuzant.
- Sa ne suni des si sa ne spui cum este si daca tot te duci iane si noua un autograf de la frumosul acela, a spus o colega.
- Ce nu si voi ... !?
- Vixy la revedera , o sa-mi fie dor de tine , a spus Tong lundu-ma in brate si strangandu-ma.
- Tong ... si mie o sa-mi fie dor de tine , parteneri pe viata ?
- Parteneri pe viata , a raspuns acesta cu zambetul pe bune dar cu lacrimi in ochi.

M-am urcat in avion , amveam totul cu mine , chair si o motocicleta noua , dar nu asta conta , deja mi se facea dor de casa si de prietenii mei. Dar nu am avut de ales , indiferent ca este o misiune
o sa incerc sa imi dau silinta si sa o duc pana la capat.

-Adio America...

#3
Nextu :] stiu ca e cam mic >.<



Capitolul 3 - Intalnirea cu Superstarul.


Cerul era senin soarele stralucea puternic , avionul inca mai plutea in aer , nu mai era mult si trebuia sa aterizeze pe aeroportul din Tokyo. Era dimineata , Vixy se tot fataia in toate partile
pentru asi gasi loc pe scaun , o enerva faptul ca nu era la ea in pat. Nu a durat mult si cand s-a intors spre stanga a si cazut jos , facand multimea sa rada. S-a trezit si a mers la baie , s-a dus la cabina
pilotilor si a intrebat cat mai au pana ajung. Acestia iau spus ca deja au intrat in capitala si ca se apropie de aeroport , aceasta linistita s-a indreptat spre locul ei cand deodata o voce se aude la
microfon.

- Va rugam sa va inchideti centurile de siguranta deoarece aterizam.
- A cred ca glumesti nu...de ce eu Doamne.

Avionul a aterizat iar Vixy a cazut pana la usa de iesire din avion , toti se intrebau daca e bine , era putin cam somnoroasa , imediat ce au aterizat toti pasagerii au inceput sa iasa.
Vixy s-a aranjat , a luat bagajele si a coborat din avion. Aceasta era asteptata afara de catre tanarul cantaret Kizaki impreuna cu un grupt de bodyguarzi , aceasta s-a aratat nepasatoare ,
a coborat incet si s-a prezentat in fata starului. Acesta era inconjurat de patru fete tinere si frumoase , care nu ii dadeau drumu de maini. Kizaki a analizat-o pe Vixy din doua miscari si a inceput sa critice :

- Nu imi place.. e urata , e grasa , are sanii foarte mici , pare ciudata , are picioarele ca doua scobitori, nu o vreu puteti sa o duceti inapoi in America , a spus acesta jignind-o in toate felurile.

In momentul acela m-am enervat la culmea , ramanad cu privirea calma am scos pistolul si am tras de zece ori pe langa picoarele acestuia , facandu-l sa se sperie si sa topaie intruna.
Dupa aceasta am ranjit si l-am intrebat :

- Ai terminat ?
- Haah.. femeie esti nebuna ? Tu nu stii cu cine ai de aface , a strigat acesta nervos.
- O ba da stiu foarte bine cu cine am de aface , cu un rasfatat , pervers si nerecunoscator superstar .
- Cum mi-ai spus.. ?
- O gata nu te infuria o sa am eu grije personal de tine , si o sa te ivat bunele maniere , am spus eu in timp ce il traceam de ureche si il duceam la limuzica.

Toti ceilati angajati ai lui Kisaki erau umiti cu cat curaj aceasta putea sa se impuna stapanului lor. Cei doi au intrat in limuzina , inchizand usa , fetele care erau marionetele starului au ramas la use asteptand
sa li se deshida . Vixy a deschis geamul si lea spus concret :

- Voi , hai tulitio acasa si vedetiva de treaba voastra.

Masina a pornit , reusind sa le invaluie pe fete intr-o perdea de praf. In masina Vixy impreuna cu Kisaki stateu la o distanta unu de celalalt , in asa fel ca privirile lor sa nu se intalneasca.
Dupa aproximativ douazecisicinci de minute masina a parcat in fata locuintei starului. O vila mare si alba s-a afisat in fata mea parca era desprinsa din tablou, cu o poteca pavelata cu
pietre de munte si pe margini inconjurata de trandafiri imperiali albi , in sus se ridicau arcadele sculptate de lemn pentru trandafiri. O fanat mare si frumoasa care avea in varf un inger
ce varsa apa limpede si cristalina , nu puteai spune ca aceea era casa parea mai mult un palat rupt din povesti. Boarta mare din aur si din diamante s-a deschis la porunca stapanului mic ,
m-am cufundat intr-un peisaj paradisiac ce ma inconjura , parfumul trandafirilor ma urmarea pana cand am ajuns la usa de la intrare a vilei. Cand a fost deschisa in casa micul stapan
era asteptat de toate menajere lui , trecand printre ele acesta m-a strigat din capatul holului facandu-mi semn sa-l urmez. Trebuia sa ma intalnesc cu tatal lui pentru a intari contractul nostru cu el.
Am fost prinsa ca intr-o gradina imensa imperiala , totul era ca si un vis devenit realitate , am ramas uimita timp de cinci minute , dupa aceea in fata mea a aparut un domn de talie medie.
A dat mana cu mine si ne-am asezat la masa , savurand un ceai din plante exotice , am inceput sa ma prezint :

- Ma bucur sa va cunosc domnule Orizumi , ma numesc Vixy Cripel si sunt agent de politie si proaspat angajat la FBI si CIE din America , New York.
- O ce tanara frumoasa , cum de ti-ai ales o asemenea meserie sper ca din placere ai facut asta ? A inceput acesta sa zambeasca frumos la mine.
- Aaa.. da am facut-o din placere si este o onoare sa ma aflu aici , am zambit eu nu prea convingator.
- Inteleg , o tanara asa de suava si inocenta ca tine sa fie pasionata de actiune si de dinamism , imi place de tine , esti perfecta pentru carda de corp a fiului meu.
- Asta cred si eu domnule, am spus eu ranjind malefic.
- Fiul meu o sa iti spuna cum e programul tau , dar daca Kisaki te supara cu ceva sa nu eziti sa ma suni , multi agenti au plecat dandu-si demisia , deoarece nu il puteu suporta , a spus acesta ingrijorat.
- Nu va faceti griji domnule Orizumi , o sa am eu grije de el , o aura malefica se invartea in jurul meu creind tensiune in inima starului care ma urmarea dupa use.
- Ah ce ma bucur , si sunt norocos ca am o tanara domnisoara ca tine care este aproape de varsta fiului meu , acuma te rog sa ma scuzi dar trebuie sa ajung la o intrunire importanta.

Inafara ca nu intelesesem partea cu "sunt norocos ca am o tanara domnisoara ca tine care este aproape de varsta fiului meu" , restul mi se parea destul de clar. O menajera a fost trimisa sa ma conduca
la camera mea , unde imi voi petrece tot timpul. Era la etajul unu , langa camera stapanului , cand am deschis usa am patruns intr-o incapere foarte mare , cred ca era mai mare decat casa mea.
Mi-am lasat bagajele , i-am multumit menajerei si am inceput sa ma plimb prin camera sa vad ce descopar. Era frumoasa , balconul era plasat chiar unde se afla gradina cea mare , puteam admira
aceea parte mare a gradinii , eeam in paradis. M-am indepartat de balcon si am intrat in camera , mi-am despachetat bagajele si mi-am pus toate hainele in dulap si in sertare , mi-am aranjat totul
asa cum imi placea mie , doream sa ma simt ca acasa. Ora deja se facuse opt seara , m-am ombracat in pijama si m-am pus in pat , am lasat usa de la balcon deschisa pentru ca aerul racolors sa intre.
Incet, incet am reusit sa adorm , scufundandu-ma in lumea viselor.


Era ora zece seara , Vixy dormea asa de linistita pana cand un zgomot a trezit-o brusc din somn , sa pus in fund si topaia involuntar in pat , se auzea de pe balcon o muzica care devenea din ce ince mai tare
si enervanta . Cu ochii rosii si cu nervii gata de atac aceasta a luat pusca a pus un set de gloante noi in el si s-a indreptat spre terasa cea mare unde starul-pop isi facea de cap printr-o petrecere monstru.
Ajunsa pe scari s-a uitat la protejatul ei , ce se saruta si se juca cu limba unei tipe cu parul roscat , s-a uitat si la ceilalti din jur cum distrugeu cate ceva in calea lor ,era o nebunie absurda asa ca aceasta
a tras de doua ori cu pusca in perete , facandu-se auzita , toti si-au indreptat privirile spre ea, tavanul s-a crapat umpic si a cazut.

- Gata cu distractia , toata lumea sa se indrepte spre locuintele lor , iar legat de perete il repar eu.
- Hahahahahaha, au inceput toti sa rada in hohote de aceasta.
- Dragi mei prieteni , va rog vreu sa v-o prezint pe noua mea carda de corp , Vixy , a spus acesta ironic.
- Omule ce tare e tipa , vrea sa ne jucam toti de-a politia , a spus un tip.
- Exact asta si vreu , dar in momentrul contrar tu esti criminalul , iar eu sunt politista , am spus eu ranjid.
- O mie imi convine "doamna politista", a inceput acesta sa glumeasca pe seama mea , facandu-i pe toti sa rada.
- Eu nu glumeam tipule, am spus eu incepand sa trag cu pusca spre picioarele acestuia.
- Inceteaza acuma , nu ai nici un drept sa-mi ranesti prietenii , a strigat nervos Kisaki.
- Mi nu prea mi se par prieteni adevarati , dar daca tu asa ii consideri , a si inceteaza sa te mai tot lingi cu toate fetele de aici , nu vreu sa iei vre-o boala .
- Cand pun mana pe tine , o sa regreti amarnic saten-o , a tipat roscata spre mine.
- Gata , toti sa plecati acasa , ati inteles ori daca nu va denunt la politie si va inchid chiar eu , am strigat nervoasa catre toti.

Toti au inceput sa se sperie asa ca au plecat, Kisaki s-a enervat la culme dar cand a dorit sa o injure aceasta ia dat o replica dura :

- E ora zece puisor , stingerea in momentul acesta , am spus eu in timp ce am apasat pe intrerupator.
- O da , bine o sa vezi tu cum sunt eu cu adevarat papuse , a spus acesta ranjind in intuneric.
- Culcate , am spus eu aruncandui cu bocancul in cap.
- Au..date naiba...
- Comentezi ?
- Nu doamna...

Pana l-a urma apele s-au linistit in casa si toti au plecat la culcare , dar ce avea sa se intample maine , se pare ca starul pop avea sa-si arate adevarata indentitate.

#4
ficul tau e pur si simplu genial :x
pare foarte original
actiune:ai din plin
descriere:am vazut e destul de buna
dialog:ti-a iesit super
greseli nu am vazut dar nici nu am cautat
sper sa pui cat mai repede mextul :)

#5
Nextul.. sper ca nu am greseli la scris.. DX
Stiu ca e scurt.. si aiurea..

Capitotul 4 - Prinderea atacatorilor.


Dimineata s-a afisat vesela pe tot orasul Tokyo , era sambata , a doua zi de munca pentru super agenta noastra Vixy. Simtind cum razele calde ale soarelui ii atingeau pielea , aceasta s-a intors cu trupul spre balcon si si-a deschis ochii ca sa paota sa admire soarele. Pijamaua ei era compusa dintr-o camase alba scurta aproape de fund si cu primi trei nasturi desfacuti. S-a ridicat in picioare atingand covorul catifelat de culoare alba , s-a dezbracat de haine lasandu-le pe podea , deschizand usa de la baie lin si intrand in cabina de dus . In camera au intra menajerele impreuna cu menajera sef care era mai in varsta si au observat ca hainele domnisoarei erau aruncate pe jos , usa de la baie s-a auzit scartaind , iesind o tanara prea frumoasa pentru a fi de pe acest pamant.
Toate au ramas uimite de frumusetea ei , dar au incercat sa-si vada de treaba si sa faca curat.

- Nu este necesar , am raspun eu.
- Dar domnisoara este de datoria noastra sa facem curat , a spus menajera cea batrana.
- La mine nu este necesar prefer sa fac singura curat , nu sunt obisnuita sa imi faca altcineva curat in camera inafara daca il platesc desigur , am spus eu zambind.
- Esti un inger coborat din cer , a spus incantata si uimita o tnara menajera cam aproximativ de saisprezece ani.
- Achi-chan , nu te poti adresa asa domnisoarei Vixy fi res...
- Nu din contra eu nu sunt stapana voastra , asa ca imi puteti spune pe numele meu mic , Vixy , am spus eu razand.
- Ah ce ma bucur , voi nu fetelor , tresarit de bucurie Achi.
- Da e o adevarata bombonica , au inceput fetele sa rada de bucurie.
- Domnisoara Vixy , sa stiti ca nu am mai intalnit nicodata o persoana atat de buna si de zambareata ca tine , toate partenerele pe care stapanul nostru mic le aduce erau
foarte rautacioase , increzute si pofticioase , a spus menajera batrana.
- Eu nu am locuit intr-un asemenea lux , de fapt de abia am reusit eu sa-mi gasesc un camin pe cinste in New York, parinti mei au fost oameni buni.
Tata era agent FBI , iar mama , era un medic neurochirurg de succes , mereu si-au facut timp de mine si m-au invatat cel mai bine.
- Se vede ca sunteti bine educata si bine invatata , sper ca si stapanul Kisaki sa va remarce frumusetea si inteligenta , a spus aceasta zambind.
- Dar pana atunci o sa treaca ceva timp , am de gand sa-l invat bine si sa-i arat din ce sunt facuta si mereu o sa-l protejez , am spus eu hotarata.
- Vixy am auzit ca aseara ai reusit sa alungi o gloata intreaga de prieteni nebuni de ai lui Kisaki , esti cea mai tare , a zambit Achi la mine.
- Pai sa se ivete mine , ca de acuma in colo stingerea pentru el e la ora zece.
- Domnisoara Vixy as dori sa va mai spun ceva legat de stapanul meu, cat de rasfatat ar fi este un adevarat lup , poate devora inima oricarei fete si nu are mila , niciuna nu a putut sa-i reziste.
- E lasa ca eu nu sunt ca ele , ca din prima zi mi-am dat seama ca e un pervers, am inceput eu sa rad.

Dupa ce discutia secreta intre menajere si Vixy s-a sfarsit aceasta s-a imbracat intr-un maieu negru scurt , pantaloni scurti de trening albi care ii veneau perfect pe picioare , iar ca incaltaminte niste adidasi albu cu negru ca sa se poata asorta . Si-a prins parul intr-o coada si a coborat jos in bucatarie , a cerut voie la bucatar ca sa ia un mar verde si dupa aceea a plecat sa alerge
cativa kilometri . Asa avea oportunitatea de a se indeparta umpic de nesuferitul ei de protejat si putea admira frumoasa capitala. A trecut prin parcurii, a vizitat muzee , a mers la temple si s-a
distrat de minune la gradina zoologica .

Ceasul meu a fost setat ca sa sune la ora doisprazece fix ,deoarece atunci protejatul meu se treazea din somnul lui de frumusete. Am alergat in sens ivers si m-am intreptat spre locuinta acestuia.
Cand am intra pe usa de la spate , pe canapeaua neagra , statea Kisaki intins fara nici o grije si-a atintit privirea la mine si a grait :

- Ai intarziat sa stii, a spus acesta pe un ton serios.
- Am fost la antrenamentul meu zilnic de alergare.
- Asta nu este o scuza , trebuia sa ma anunti , acesta s-a ridicat de pe canapea si s-a indreptat spre mine.
- Dra daca faceam asta , incepeai sa te plangi ca eu te-am trezit si ti-am rupt legatura cu visele tale fantezistice.
- Nu imi pasa data viitoare cand pleci undeva , vreu sa ma anunti , ai inteles politist-o , a spus acesta cu o voce calma si atragatoare.
- Daca spui tu , am adaugat eu cu nepasare.
- Astazi am programul incarcat asa ca o sa trebuiasca sa vi cu mine , dar in primul rand am de gand sa te duc si sa-ti schimbi uniforma pentru acest servici , a spus acesta razand pervers.

Impreuna cu starul am pornit-o spre un mall urias , renumit in intreaga Japonie, cand am coborat din masina si am vazut numele de familie al lui Kisaki deja mi-am dat seama ca ii apartine ,
nu prea interesata am vrut sa ma urc inapoi in masina, dar acesta a ordonat celorlalti bodyguarzi sa ma ia pe sus si sa ma duca in mall , inafara ca il injuram cumplit , acesta radea copios pe seama mea.
Mall-ul era invadat de multe fete dar si de baieti , era un lux extraordinar , parca ma aflam in viitor , nici decum in secolul douazecisiunu. Impreuna cu Kisaki am mers intr-un magazin unde lucrurile erau pe placul meu , dar si pe placul acestuia . M-am plimbat incantata printre rafrurile cu haine , am incercat mai multe modele dar nici unul pe care l-am ales nu i-a placut. Pana l-a urma mi-a aruncat cateva haine in brate si mi-a spus sa le probez. Dupa aproximativ doua minute am iesit din cabina de schimb , lasand toti clienti cu gurile deschise , mai ales partea masculina.
Purtam un sutien negru fara nici un fel de modele pe el , special facut pentru purtat in public , cu o geaca scurta aproape de sani si cu maneci scurte de culoare fern green si cu multe taieturi, blugi erau scurti cu multe curele pe ei , iar in picioare purtam cisme ca la armata. Parca eram gata sa il asasinez pe presedinte , acesta a zambit atragator facandu-mi semn sa vin spre el , m-a apucat de obraji apropiindu-mi urechea spre gura lui :

- Acuma e perfect , a spus acesta in soapta la urechea mea.
- Ma bucur pentru tine , dar acuma cred ca poti sa-mi dai drumu , am spus eu plictisita.
- Acuma ca arati ca o adevarata garda de corp a unui super star ca mine , putem pleca spre urmatoarea destinatie.
- Si asta care e ?
- Vei vedea.

Cei doi au urcat in limuzina si s-au indreptat spre un raliu auto unde starul nostru trebuia sa dea autografe fanilor si sa fie jiuriul a undei parade de mode pentru costume de piloti.
Vixy pur si simplu se uita pe geam si se gandea daca se va intampla ceva , pe cand Kisaki se uita la ea cu coada ochiului drept, dupa ceva timp acestia au reusit sa ajunga la timp pentru eveniment.
Cand Kisaki si-a facut aparitia toata multimea inceput sa ii strige numele , de parca erau hipnotizati de privirea lui demonica si provocatoare, Vixy statea in spatele lui , in timp ce acesta semna poze cu el aduse de catre fani. Aceasta a simtit miros de sange , s-a indepartat umpic de superstar si s-a dus sa vada unde duce mirosul de sange , era o poarta inchisa la una din garajele unui molid de curse, aceasta a pus ureachea dreapta pe poarta de metal si a auzit cum cineva striga dupa ajutor. Fara nici o ezitare a ridicat incet usa de la garaj , vazand ca doi angajati erau legati si batuti , i-a dezlegat rapid si a incercat sa afle ce s-a intamplat :

- Cine v-a facut asta si de ce ? Am spus eu ingrijorata dar calma.
- Nuu..uu stim ne-am pomenit cu doi tipi care au icneput.. aa sa ..ne bata, a spus un mecanic.
- Dupa ..ace..ea ne-a..lega..t si ne-a inchis ..aicea , a spus celalat.
- Nu va faceti griji sunt aici , promit ca nu o sa mai las pe nimeni sa va faca vreun rau, am spus eu in timp ce ma ridicam.
- Nu stai ..te rog...ferest..el pe super..sta..starul pop , dupa el au venit.
- O drace si eu l-am lasat ca proasta acolo, am ofat eu ingrijorata.

M-am facut nevazuta si am scos capul sa vad unde se alfau atacatorii , unul dintre ei era pe panoul cel mare unde se urmarea cursa tinand in mana o pusca , iar celalalt era in spatele lui Kizaki.
Din pacate armele mele erau lasate la vila , am observat unelte asa ca am improvizat umpic. Atacatorul aflat in spatele lui Kizaki a tras cu pusca in aer , infricosand multimea,
satrul-pop s-a speriat si a incercat sa se retraga dar nu a putut deoarece a fost prin prins de atacator . Celalat era gata pe pozitit pentru al omora pe acesta.
Dar din nefericirea lor si spre bucuria lui Kizaki am aparut rapid agatata ca Tarzan , numai ca in loc de o planta cu radacini lungi am avut o banda de scoci , destul de folositpare.
L-am nimerit pe primul atacatorul , facandu-l sa cada la pamant , dupa aceea am sarit cu ajutorul bandei de scoci pe o camera si m-am ridicat pana la atacatorul numrul doi , care pe vizorul pustii ma putea vedeam cum ma apropi de el , am reusit sa-l prind si sa-l aduc la sol , legandu-i pe amandoi si am asteptat ca politia sa vina.

#6
Nextul .. stiu e cam nasol..dar promit ca urmatorul capitol sa iasa mult mai bine si o sa-mi dau silinta.


Capitolul 5 - Ce mai noapte.


- Si acuma ce ai vrea sa-i spun ? a spus Kisaki nervos.
- Singurul lucru e doar sa-i multumesti , fiule , a spus tatal starului la telefon.
- Dar de ce nu isi cere scuze ca m-a lasat singur si era sa fiu si omorat. A spus acesta enervat la culmea.
- Fiule , acuma priveste partea buna a lucrurilor , esti teafar si nevatamat, a spus bucuros si umpic speriat de fiul lui , domnulu Orizumi.
- Nu e adevarat , atacatorul acela a m-a jgariat cu ceva atunci cund ma prins de maini , iar ea a stat si a...

*Bang* s-a auzit pusca nimerind telefonul starului.

- Ce crezi ca faci ? a strigat acesta enervat.
- Incerc sa te impiedic de a face cancer la creier de la atata vorbit la telefon , am spus eu ironica.
- Ma calci pe nervi tu , nici nu-ti dai seama ca sunt o persoana importanta , nu ? spunand acesta strangand din pugni.
- Ho steluto , nu te enerva ca nu te-a omorat nimenea , daca eu nu ma duceam sa aflu ce se intampla atunci era "Bye Bye" cu tine, am spus eu nervoasa.
- Si acuma te astepti sa iti multumesc , poate in visele tale dulceata , ca sa stii ca atacatorul chiar ma lovit .
- Da te-a zagariat la mana am vazut si eu asta , ce crezi ca sunt oarba.., am adaugat eu punandu-mi mainile in san.
- Putin in pasa , dar ar fi bine sa-ti faci calumea treaba ai inteles ?
- Aha...

Dupa cursa nebuna care s-a sfarsit curand urma parada de moda , toti reporteri , fotografi s-au impins ca sa reuseasca sa le pozeze pe domnisoare cum se plimbau pe scena.
Starul-pop admira frumoasele fete si incerca sa le propuna o intalnire l-a toate , cu succes reusea mereu acest lucru. Vixy s-a retras din nebunia aceea incercand sa caute un loc linistit unde putea sa isi sune prietenii de la sectie. Era apus de soare , vantul batea lin invaluind-o intr-o mantie de caldura, aceasta s-a asezat pe o banca aproape de stadion admirand soarele
care cobora incet , incet spre celalat capat al lumii. Orasul era frumos si pe timp de noapte , multe lumini aprinse , strazile si drumurile aglomerate , oameni care nu se opreu din mers.
Exact ca la ea acasa , telefonul suna , astepatand ca cineva sa-i raspunda repede , se uita la stele cum vegeau asupra orasului , iar luna cum lumina cararea spre lumea viselor.
Pana la urma cei de la sectie au primit telefonul ei :

- Bunasea...
- Vixy , Doamne , cum mai esti ce ai facut ? a strigat Kety fericita.
- Buna Kety , m-ai speriat ... , am spus eu ingrozita.
- Vxy tu esti ? a spus o alta colega.
- Da Lore eu sunt , am spus eu razand.
- Waa , ce ma bucur , cum esti ? Ce ai facut ?
- Pai bine uite sunt acuma la o prezentare de moda pentru costume de piloti.
- Wow , au strigat fetele.
- Da , wow pe naiba ca trebuie sa-i suport mofturile , nebunului de star, am strigat eu nervoasa.
- E haide , si tu acuma , recunoaste ca e frumos , sexy , cu un par minu..
- Bine , in fine nu-mi pasa , eu vreu acasa ... , am inceput eu sa ma plang.
- Auzi Vixy , tu cumva ai oprit doi atacatori ca sa nu-l omoare pe Kisaki ? a intrebat Lore.
- Da , dar de unde stiti ? am intrebat eu.
- Pai apari al televizor in toata lumea , norocoas-o , a strigat de fericire Lore.
- La asta nu ma astepta...oricum eu imi doresc doar un singur lucru, ca tampitul de Kisaki sa-mi multumeasca , am spus eu bosumflata.
- Lasa ca tie o sa-ti dea un cadou frumos .. tu cu el stii tu.., a inceput sa glumeasca o colega.
- Cred ca glumesti nu , vrei sa mor eu acuma ... ?
- Glumeam , ok noi trebuie sa inchidem dar le transmitem salutari la toti din partea ta , te pupam.
- Eh , nebune mai sunteti fetelor....dar sa aiba dreptate ca ..ala sa-mi.... , ne cred ca aiurez eu.

Dupa aproximativ o ora evenimentul s-a sfarsit , toti ieseau afara indreptandu-se spre casele lor , in fata mea vedeam cum protejatul meu isi facea de cap cu modelele ce prezentasera moda.
Se clatinau in partea stanga si in partea dreapta , parca erau beti , nu am vrut sa spun nimica , asa ca l-am lasat sa faca ce vrea. Era ora noua seara si toti ne-am indreptat spre un club foarte mare.
Muzica se auzea din capatul celalat al strazi , Kisaki a coborat impreuna cu fetele si le-a condus spre club , iar eu am ramas in urma cu ceilalti bodyguarzi. Dupa cinci minute de stat afara am intrat si eu in club sa-mi caut protejatul , era o nebunie curata , oameni care nu apreau ca aveau habar de ce fac , se distrau , ba se bateau , uni se giugiulau pana ramaneau fara rasuflare si tot felul de prosti.
Deja mi se facea greata , la ce imi vedeu ochilor , fiind un superstar-pop ma gandeam si eu ca merge in locuri mult mai normale decat acestea , dar se pare ca nu prea.
Isi facea de cap , in toate felurile , pipaia fetele , le saruta sau se lua in gura cu alti. Ori era beat ori am facut eu insolatie si am halucinatii.
Ceasul se vacuse ora zece , dupa cum ii spusesem era timpul pentru culcare , asa ca -mam strecurat prin multime ca o pisica si am ajuns in fata lui , parea a fi inconstient , poate consumase prea mult alcool. L-am ridicat incet ca sa nu cada , i-am pus mana dreapta pe umarul meu si am incercat sa-l duc afara , in momentul acela, acesta cu mana stanga m-a apucat de san , strangand tare.
Sia apropiat gura de urechea mea si mi-a soptit: "Stiu ca iti place". Eram aproape de limita , nervii puneau stapanire pe mine , l-am apucat de mana si l-am trantit jos , toti din jur s-au speriat de mine dar ce puteam face nu suportam ca cineva sa imi atinga sanii, l-am tarat dupa mine , l-am aruncat in masina si am plecat spre vila.
Pe drum acesta era apropae adormit , statea cu gura deschisa de tot si cu capul pe umarul meu, eu tot il inpingeam in partea stanga el tot cadea pe umarul meu , eu tot il impingeam in partea
lui de colt iar el tot cadea pe mine. Am renuntat sa il mai cladin , din fica ca o sa ii se faca rau si o sa verse pe mine , privirea mea era atintita spre geam , nu mai eram atenta la acesta sa vad ce face.
Cu un glas incet Kisaki i-a ordonat soferului sa inchida geamul ce facea legatura cu noi si cu ei , linistea a predominat partea din spate a masini unde ne afam , starul si-a ridicat capul incet de pe umarul meu , mi-a apucat fata si a intors-o spre a lui , incercand sa ma sarute. Imediat am simtit miros de alcool si l-am impins spre locul lui :

- Bleah , cred ca tu ai baut o damigean intreaga de vin , am spus eu tinundu-ma de nas.
- Te ce m-ai intrerupt , a spus acesta sughitand.
- Pentru ca esti beat oricum daca te apropiai mai mult de gura mea , te impuscam , am spus eu nervoasa.
- Eu nu prea cred... , acesta a cazut lat pe bancheta , adormind.

Dupa ce am ajuns , l-am tarat pana in camera lui , si l-am asezat frumos in pat , i-am deschis usa de la balcon ca sa intre aer , am stins luminile si inainte sa plec l-am privit inca odata ca sa ma asigur ca nu merge si in somn , iar dupa aceea am inchis usa si m-am refugiat si eu in camera mea. Am iesit umpic pe balcon sa iau aer proaspat , deja eram satula de mirosul acela de vin pe care protejatul meu il emana cand vorbea. M-am dezbracat si am intrat in baie , nu au trecut nici cinci secunde si deja cineva batea grav la use. Am pus un prosop pe mine , am iesit din baie si am deschis usa, cine putea fi decat protejatul meu prea mult adorat si nesuferit . Parul lui negru si lung era ciufulit , pe jumatate dezbracat a inceput sa comenteze :

- Imi este rau si e numai vina ta, a spus acesta pe un ton ragusit.
- Cum ? Ok fi atent la mine , poate a fost vina mea s-au poate nu a fost , nu am chef sa ma iau in gura cu tine al ora asta , am spus eu nervoasa.
- Dar e deabia zece si un sfert seara , mai bine mi-ai multumi ca ti-am respectat "cerinta" , a adaugat acesta ironic.
- Sti ceva dute si culcate , ca oricum nu am chef de tine ... , am spus eu pe un ton sever.
- Vreu in momentul acesta ca tu sa ai grije de mine si sa ma faci bine , m-ia raspuns acesta apucanduma de prosop.
- Bine.

Asa ca a trebuit sa stau toata seara impreuna cu el si sa-l vindec , i-am preparat un ceai , pentru al trezii din betie si sa-i calmeze nervii. Dupa aceea l-am bandajat la mana.
Am ajuns sa-i cant un cantec de leagan pentru a adormi si uite ca a cazut la un moment dat in tara viselor.
Am parasit incet camera inchizandu-i usa , m-am dus la mine in camera , m-am schimbat in pijamale si am cazut franta la pat. Imi adceam aminte de faze in care acesta a incercat sa ma sarute si cand mi-a atins sanul , ma apucau draci asa ca am aruncat perna aproape de usa balconului si am adormit , sperand ca urmatoarea zi sa se decurga mult mai bine.
Ce mai noapte.

#7
Urmatorul Capitol care o sa aiba doua pati .. aceasta este prima parte



Capitolul 6 - Adevaratul chip al superstarului. PARTEA 1-ia


Soarele se ridica incet pe cerul de o noanta albastru inchis-violet semn ca noaptea parasea meleagurile Asiei si se indrepta spre celalat capat al lumii.
Pe holuri , in camere totul era linistit , in camera gardei , aceasta statea pe jumatate acoperita , dezvelindu-si silueta perfect conturata , picoarele lungi , pielea matatoara.
In timp ce isi rasucea capul in toate partile , aceasta a fost trezita brusc de gemete si scancete care se auzeau din camera alaturata , care ii apartinea lui Kisaki , nervoasa Vixy s-a ridicat in picioare a iesit pe hol s-a apropiat de usa starului si a daramat-o , reusind sa-l sperie si pe el si pe domnisoara care se afla cu el in pat.

- Ce crezi ca faci aici ? a intrebat starul speriat.
- M-ai trezit din somn cu aventura asta a ta , am raspuns eu nervoasa.
- Si ce imi pasa sunt la mine in camera si la mine in casa , nu ai dreptul sa intri aici fara aprobarea mea , a spus acesta ridicanduse in fund .
- Ai uitat ca aseara eu am avut grije de tine si te-am bandajat si te-am adormit , am raspuns eu suparata.
- Putin imi pasa , a raspuns acesta indiferent.
- Bine atunci ... tu marionet-o mai bine ti-ai lua hainele si ai stergi-o de aici inainte sa te impusc , am spus eu atintindu-mi privirea catre fata.

Aceasta speriata si-a luat hainele care erau intinse pe covor , si a fugit cat de repede a putut, iar eu am privit-o pana cand a coborat scarile in jos.

- Ia vino tu incoace , a strigat acesta tragandu-ma in pat.
- Tu ce mai vrei ? Am strigat eu.
- Nimica , dar vad ca ti s-a urcat la cap , sa nu crezi ca ai venit aici sa ma educi , ai venit aici sa ma pazesti eu hotarasc ce faci si ce nu faci , a raspuns acesta pe un ton sever dar atragator.
- Mai vedem noi asta , superstarule, am inceput eu sa rad si l-am aruncat pe podea.
- Tu ai cerut-o , a strigat acesta nervos.

Cei doi au inceput sa se ia la bataie , invartindu-se in toata camera , zgomotele lor s-au auzit pana in holul principal , toata lumea speriata a fugit spre camera stapanului , cand au deschis usa si i-au vazut pe cei doi cum se certau , au bufnit in ras , Vixy impreuna cu Kisaki in momentul acela s-au privit in ochii , rusinea cuprinzandu-i pe amandoi facandu-i sa se ridice in picioare si sa se indeparteze unul de celalalt.
Incepand sa arunce vina unul pe celalalt si sa se certe reciproc mai rau decat copii mici , servitorii radeau copios pe seama lor , Achi nu a mai putut rezista si s-a adresat stapanului :

- Se pare ca va-ti gasit nasul , stapane Kisaki , spunand aceasta continuand sa rada.
- Asta sa o credeti voi , a spus acesta rusinat.
- Eu cred ca da , se pare ca va-ti si inrosit la fata , a spus aceasta cazand pe jos de ras.
- Prieteni va rog luati-o mai usor inainte ca acesta sa ... , am spus eu pe un ton ingrijorat si incet.
- Gura ... , a strigat acesta la servitori.
- Grozav...asta ne mai trebuia , am spus eu oftand.
- Tu sa taci , ascultati la mine nu ati venit aicea ca sa radeti , ci ati venit sa va indepliniti sarcinile , vreti sa va pierdeti slujbele ? a spus acesta pe un ton grav.
- Nu , au raspuns servitori.
- Atunci mergeti si faceti-va treaba.
- Am inteles domnule , au raspuns acestia.
- Iar tu , daca vrei sa te joci , atunci asa sa fie , dar iti spun un lucru sunt nemilos la jocuri , a spus acesta nervos dar ranjind in continuare.

l-am apucat cu mana de camase si i-am lipit fruntea de a mea :

- Jocurile mele sunt periculoase asa ca fi pregatit, am spus eu zambind cu incredere la el.
- Deja imi place cum gandesti , a raspuns acesta de pe un ton pervers.

I-am dat drumul , l-am salutat de la spate cu primele doua degete de la mana si am parasit camera indreptandum-a spre a mea , mi-am facut baie , m-am imbracat in blugi scurti cu o curea neagra , deasupra mi-am luat un tricou albastru , iar in picioare sandale , mi-am prins parul in coc , si am tulit-o jos sa i-au micul de jun. Coborata pe terasa mi-am cautat si eu locul la masa cu ceilalti angajati.
Dar din nefericire nu l-am gasit , am simtit cum o mana ma atinge pe umar , m-am intors brusc afisand o manevra de karate , era Kisaki care mi-a aratat locul unde mancam , afara pe terasa unde se putea admira frumoasa gradina , aproape de masa si de locul unde statea starul era o perna si un vas pentru animale , acela fiind locul unde voi manca.

- Cred ca iti bati joc de mine , am spus eu nervoasa.
- Crezi asta politist-o , a spus acesta razand.
- O nu asta nu o sa se intample , am spus eu apropiindu-ma de locul in care manca acesta.

L-am aruncat de pe coltar si m-am asezat in locul lui , acesta s-a ridicat si a incercat sa ma impinga , eu am scos pusca si i-am bagat-o in gura.
Toti se uitau la noi cum incepeam sa ne luam din nou la bataie si asa am facut , toti au inceput sa rada pe seama noastra , noua nu ne pasa , noi doream sa ne omoram reciproc.

Kisaki a trantit-o pe aceasta la pamant aruncandu-i pusca pe podea, Vixy a reusit sa il ridice de pe ea , ridicandu-l pana sus si aruncandu-l pe coltar , ca si o pisica a sarit pe el incepand sa-l traga de haine.
Kisaki si-a folosit forta ca sa o doboare de pe el si tot asa au tinut-o pana cand au obosit si au picat lati la pamant.
Dupa toata nebunia facuta , acestia s-au pregatit de plecare spre studio si spre sala de antrenamente pentru ca starul sa isi faca treaba. Kisaki i-a ordonat lui Vixy sa ia limuzina impreuna cu ceilalti bodyguarzi , deoarece acesta dorea sa i-a motocicleta. Vixy a aprobat din cap facand ce i s-a cerut si au pornit spre studio , Kisaki ardea asfaltul cu rotile de la motocicleta , soarele se reflecta in ochelari negrii pe care ii purta , tricoul sau alb cu modele de ziare pe el flutura la bataia vantului ce-l invaluia. Vixy statea si il urmarea pe acesta in caz ca se intampla ceva , lasand geamul de la limuzina deschis.
Distanta dintre ea si motocicleta lui Kisaki nu era mare , mergeau cam la aceiasi viteza , starul observand cum garda lui de corp il privea a ranjit si a luat-o la intrebari in timp ce conducea motocicleta :

- Ce faci dulceata , stai si ma admiri in timp ce conduc ? A spus acesta ranjind pervers.
- Nu "dulceata", stau si ma uit prin jur sa vad ce se intampla , am spus eu ironic.
- Dar ochii tai aveau ca tinta pe mine , am dreptate , a spus acesta ranjind.
- Da ai dreptate , dar asta imi este datoria sa te urmaresc si sa nu te las sa faci ce vrei si sa te tin in casa ca nimeni si nimica sa nu puna mana pe tine , am spus eu pe un ton infricosator.
- Deja ma sperii , ce esti tu un demon , a spus acesta infricosat.
- Am venit tocmai din atancurile iadului , special pentru tine , am spus eu razand malefic.
- Hmmm.. interesant deja m-am aprins in flacari, a aspus acesta facandu-mi cu ochiul.
- ..... , cred ca nu ai inteles.
- O ba da .. am inteles perfect , a ranjit acesta depasind limuzina.

Pana intr-un final au ajuns si acestia la studio , era o cladire foarte mare si foarte frumoasa , intrand in ea , Vixy s-a uimit la cata lume era si mai ales la cati baieti frumosi erau , nu a uitat si a sunat repede la sectia de politie , fetele i-au raspuns imediat , aceasta le-a spus sa puna transmisia pe ecran ca sa poata vedea cum e inauntru . Fetele au facut intocmai cum li s-a spus :

- Vixy tu esti nebuna , cum sa nu adori slujba aia , eu as muri daca nu as avea-o , a spus o colega.
- Da asa este uitate si tu parca ai ajuns pe o insula pustie plina cu barbati extra mega sexy si frumosi , a spus Lore.
- In fine numai ca unul din ei e un drac impielitat , am spus eu.
- Ce tot vorbesti dintre toti aia care sunt eu cred ca Kisaki este cel mai tare , nu l-ai vazut in reviste tu bine , dar eu si fetele da , a adaugat Kety.
- Cum asa ? am intrebat eu mirata.
- E asa de sexy , are un corp bine facut , muschii aceia perfect... si fata lui ..mama Vixy nici nu stii dar tu ai ajuns in Rai , a spus invidioasa o colega.
- Ce ? dar eu nu...
- Buna ziua doamnelor , presupun ca voi sunteti incantatoarece amice ale garzi mele , am dreptate ? a spus acesta pe un ton placut si atragator lundu-mi telefonul.
- Ce crezi ca faci .. , am spus eu .
- Sss.. lasa-ma sa comunic si eu cu partenerele tale , nu fi nesuferita , a spus acesta zambind pervers.
- Cred ca glumesti nu ... ?
- Nup , ti se pare ?
- Da.
- Vai nu pot sa cred ca acuma vorbim cu cel mai tare superstar-pop japonez... waaaa , au strigat Lore.
- Nici mie nu-mi vine sa cred ca am ocazia sa vorbesc cu asemenea tinere americane incantatoare, a spus acesta zambind.
- Doamne.. cred ca mi se face rau , ok gata conversatia s-a incheat , pa , am luat telefonul si l-am inchis.
- Ce s-a intamplat pisicuto , ai devenit geloasa ? a spus acesta apucandu-ma de umar si indreptandu-si gura spre ureachea mea.
- Nu , dar nu am chef ca tu sa-ti bati joc de prietenele mele , sa-ti fie clar superstarule , am spus eu inlaturandu-i fata.
- Hmmm.. se pare ca vrei sa joci dur .. , a spus acesta ranjind aflat in culmea fericirii.
- De ce eu Doamne ? Ce am facut sa merit una ca asta ? Am spus eu in timp ce ma plangeam.

Cei doi au urcat scarile , Kisaki se pregatea sa inregistreze un nou cantec cu titlul "Time Runs" , care a fost adorat de cei mai mari critici in domeniul muzice uimiti si de miscarile pe care acesta le-a abordat in cantecul sau .
Era timpul pentru inregistrarea si aparitia CD-ului pe piata care cu siguranta v-a aduce succes ........

#8
Buna.Am vrut sa-ti las ieri un comentariu dar nu am avut timp.In fine,idea ficului este interesanta si chiar reusita.Imi place caracterul lui Vixy.Dialogul este bunicel,descrierea e destul de OK,numai ca nu prea ai descris infatisarea personajelor,nici nu stiu cum arata Kisaki,stiu ca are parul negru si lung(pana unde?).Si o data la persoana I,odata la a III-a.Greseli de tastatura am vazut cateva,dar cine n-are?Cum spuneam,idea e originala,deci succes!


[Imagine: bloody62.jpg]

#9
Hellu!

Am citit si eu ficul tau pentru ca sincer m-a atras foarte mult titlu si ideea care mi-se pare foooarte interesanta si orginala.
Ai ideei bune si imaginatie, ai descriere dar cred ca ar mai trebui sa adaugi,ca cititori tai sa poata vizualiza mai bine ce se intampla. Deasemena incearca sa descrii sentimentele lui Vixy mai complex, chiar sunt curioasa sa ii stiu gandurile mai concret.
O alta observatie ar fi ca ai scris CIE in loc de CIA...presupun ca refereai la Central Intelligence Agency si o alta chestie ar fi ca nu cred ca ai dreptul sa faci parte si din FBI si din CIA, dar nu sunt sigura daca am dreptate.
Si o ultima chestie, schimbi povestirea cand de la pers I cand la pers III si desigur ai greseli de tastare , dar toata lumea are greseli de tastare, incearca sa recitesti ficul inainte sa-l postezi si sigur o sa le gasesti.
Sper ca nu te-am suparat cu nimic, mie chiar imi place ficul tau , mi-se pare orginal si abia astept sa vad ce o sa se mai intample.
Spor la scris , astept nextul.


XOXO,

Kita
[Imagine: amesiggie.jpg]

The bitterest feudes are always labours of love

[Imagine: itachisig2al4.png]

#10
Nextul prieteni.. si multumesc ca mi-ati spus ce am gresit si ce nu am gresit .. promit ca de data aceasta o sa imi dau silinta si o sa fac mai bine.. :)
scuzatima stiu ca partea a doua este mai mica .. TT^TT


Capitlui 6 - Adevaratul chip al superstarului. Partea a 2-a


In sala s-a asezat o liniste totala , toti se uitau cu atentie la Kisaki asteptand cu nerabdare ca acesta sa cante. Ochii lui negrii parca te aruncau in abis , privea in jur si incepea
sa zambeasca vazand lumea aceea cum murea de nerabdare. Vixy plictisita invartea pistolul cu degetul aratator , si in acelasi timp se uita la protejatul ei analizandu-l din toate partile.
Ne avand rabdare a strigat in toata sala :

- Canta odata pentru numele Lui Dumnezeu... o sa imbatranesc pe scaunul aceasta, am strigat eu plictisita.
- Nu ma intrerupe , a spus acesta.
- Ce sa intrerup ...ca nici nu canti , toti stau si te admira pentru ce ? am intrebat eu nervoasa.
- Pentru frumusete , asa ca taci , mi-a raspuns acesta fulgerator.

Melodia a inceput sa rasune din gura lui , amutind oamenii care stateau si ascultau cu uimire , vocea lui parca iti patrundea prin piele dandu-ti fiori pe sina spinari. Muzica, ritmul iti intrau prin sange , imbiindu-te sa dansezi. Pana si Vixy ramasese uimita , se uita la el ca si la un om cu totul deosebit, cu o voce nemaiintalnita , putea sa te hiptonizeze , vocea lui angelica se ascundea intr-un trup de demon.
Care numai printr-o privire cu ochii aceea negrii te facea sa tremuri , sa intri in starea de visare .
Dupa ce acesta a terminat de cantat toti au inceput sa-l aplaude pana si Vixy a cedat si a batut din palme doar pentru cateva secunde , pentru ca Kisaki sa nu o observe. Au parasit studioul unde au inregistrat cantecul si s-au indreptat spre sala de antrenamente unde acesta isi lucra corpul.
Era o sala foarte eleganta , cu multe aparate performante , era un loc special facut pentru marii artisti , nimeni altcineva nu avea voie sa paseasca acolo.
Vixy se simtea ca si un oaspete , dar incantata de masinile de sport , a inceput sa se plimbe printre ele admirandu-le , era pasionata de sport. Mereu i-a placut , dar mai mult preferea sportul in aer liber.
In timp ce aceasta admira lucrurile , starul-pop se antrena fara incetare , i se pute-au observa muschi cum se contractau la fiecare rificatura a greutatilor. Atragandu-le pe doamne si domnisoare , starul era plin de energie , stia foarte bine cum sa si-o consume , in acela-si timp acesta avea grije si de silueta lui dar si de sanatate.
Pe un scaun afundat in coltul salii langa oglinzi , o roscata cu parul lung pana la fund prins intr-o parte nu-si putea lua ochii dupa tanarul superstar , care se antrena neincetat. Ochii ei albastrii se miscau in ritmul in care mainile acestuia se miscau , il analiza din cap pana in picioare , umezindu-si buzele uscate cu limba , inima ii batea tare de tot , numai auzindu-i respiratia si inspiratia.
Roscata s-a ridicat incet de pe scaun , pasind cu finete pe parchet apropiindu-se de Kisaki care isi potolea setea cu o sticla rece de apa. Frumoasa cu ochii albastrii i-a atins usor pectoralii lundu-l prin surprindere , acesta si-a intors capul spre ea incepand sa ranjeasca :

- Ce te aduce pe aici , frumoaso ? a intrebat-o acesta pe un ton atragator.
- Hmm... pai am vazut ca te antrenai de unul singur si m-am gandit sa trec ca sa-ti tin companie , a raspuns aceasta razand pervers in timp ce-si rasucea degetul pe pieptul acestuia.
- Si cum de mai ales chiar pe mine ? a intrebat acesta razand punadu-si fruntea pe capul roscatei.
- Pareai incordat si m-am gandit ca poate ai avea nevoie de un masaj bun , a spus aceasta muscandu-si buza de jos.
- Cat de bun... , a raspuns Kisaki ranjind pervers.
- Foarte bun.. , a raspuns aceasta lipindu-si pieptul de pectorali acestuia.

Auzind una ca aceasta starul-pop a acceptat propunerea roscatei , parasind sala si indreptandu-se spre o alta camera izolata de ceilalti. Lasandu-se condus de frumoasa cu ochii albastrii acesta a uitat complet de toti ceilalti si mai ales de garda lui de corp enervanta Vixy. Ajunsi in camera de relaxare , aceasta la invitat pe star sa se intinda pe pat pentru a incepe "masajul".
Pentru inceput aceasta i-a masat cu usurinta spatele ajungand pana la nivelul gatului , de unde si-a apropiat buzele de gatul starului incepand sa-l sarute tandru , simtind cum tanara isi plimba buzele pe tot corpul , Kisaki s-a intors cu fata la ea si a trantit-o pe pat.
Acesta a inceput sa o sarute , jucandu-se cu limba ei asa cum dorea , in timp ce cu mainile ii masa sanii . Roscata ii ceda usor fiind atrasa in abis de ochii negrii care o priveau si de atingerile si saruturile agresive pe care starul nu inceta sa le aplice. Gemete de placere au inceput sa iasa pe gura frumoasei cu ochii albastrii , in timp ce statea deasupra lui Kisaki si se misca dupa cum acesta o coordona.
Dar acest vis minunat a fost intrerupt de catre Vixy care a trantit usa de la camera pe jos , reusind sa ii sperie pe cei doi , aceasta l-a tras de un picior pe star si la tarat dupa ea la masina , deoarece era timpul
sa se indrepte spre casa , fiind ca era aproape ora de culcare :

- Ce crezi ca faci femeie nebuna ? a strigat acesta nervos.
- Nu vreu sa iei vre-o boala cu transmisie sexuala.. , am raspuns eu in timp ce il trageam dupa mine.
- Dar .. cum .. ce ..
- Taci si treci in masina si nu-ti face griji i-am sunat pe mecanici si s-au ocupat ei de motocicleta.
- Dar eram pe punctul...
- Da , da stiu erai pe punctul de a lua o boala grava , l-am intrerupt eu punandu-i mana pe umar.

Odata ajunsi acasa , Kisaki a deschis tare usa de la intrare mergand spre livin asezandu-se fulgerator spre canapeaua neagra , a strigat in gura mare numele gardei sale facandu-i semn sa vina rapid spre el.
Vixy fara sa spuna vreun cuvant s-a indreptat spre acesta. Kisaki a apucat-o de bluza trantind-o pe canapea , si-a apropiat fata de a acestea incepand sa o ia la intrebari :

- De ce mai intrerupt inca odata din aventurile mele ? a spus aceasta nervos.
- Pai ...
- Pai ce ?
- Nu am vrut sa faci vreo boala.. , am spus eu calma.
- Cred ca glumesti , tu ai acelasi motiv de pana acuma ..sau poate ca .. , a spus acesta ranjind.
- Sau poate ce ? am ridicat eu spranceana.
- Esti geloasa , a spus acesta ranjind.
- Pentru ce as fi ... ca nu ma violezi si pe mine ca si pe celelalte sau cum ? Bagati mintile in cap superstarule ...eu nu tanjens dupa atingerile sau saruturile tale , am spus eu razand.
- Mai vedem noi asta papusa , mi-a soptit aceasta la ureche .
- Eu nu sunt papusa ta , ai inteles ... acuma treci la culcare , am strigat eu la el.

Kisaki a refuzat sa se ridice de pe ea si sa asculte ordinul dat , aceasta observand compartamentul starului a incercat sa-l loveasca cu piciorul . Dar din pacate acesta i la prins cu mana intorcand-o cu spatele la el si apasandu-i capul in perna alba ce se afla pe canapea. Vixy nemultumita de pozitia in care satarul a asezat-o a inceput sa strige la el spunandu-i sa ii dea drumu in timp ce se smucea incercand sa iese din stramtoare. Kisaki sub nici o forma nu i-a dat drumu , incepand sa o stranga de maini in asa fel ca aceasta sa ramana intacta.
Folsosindu-se de dinti acesta ia ridicat incet bluza care ii acoperea pielea alba si fina , incepand sa o sarute tandru pe tot spatele . Vixy nu mai suporta niciun minut din ceea ce starul ii facea asa ca s-a ridicat fulgerator aruncandu-l de pe ea , nervoasa l-a apucat de ureche si la tras dupa ea pana cand au ajuns in camera acestuia. L-a aruncat cu dispret pe pat , stingandu-i lumina si trandindu-i usa , satena s-a indreptat spre camera ei dand cu usa. Luminile erau stinse asa ca fara sa se mai dezbrace de haine s-a pus in pat inchizand ochii.
Nu-si putea scoate din minte toate acele sarutari care ii le aplica starul pe spate , simtind cum corpul incepe sa-i tremure , s-a ridicat din pat deschizand usile de la balcon . Luna era deja pe cer impreuna cu stelele mai mici care se reflectau in ochii mari si caprui ai acesteia , a luat o gura mare si adanca de aer in speranta sa se calmeze.
Dupa un minut satena s-a reintors in camera trantindu-se in pat , inainte sa inchida ochii a soptit ceva pe gurta :

- Deci acesta este adevaratul chip al starului : ii place ca toti sa-l asculte , adora sa se joace cu fetele , mereu pervers si increzator in sine , foarte puternic , pe langa toate acestea are o voce splendida
care de ameteste .

Dupa aceste vorbe , Vixy a reusit sa adorma intr-un final lasandu-se prada visarii.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 17.304 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.446 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 15.660 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 23.177 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.097 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 10.285 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 5.877 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 14.894 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.430 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Bad Romance Mishelle 5 4.881 20-12-2009, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Onna


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)