Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Franturi de speranta

#11
Hmmm uite cum aterizez eu aici iar. Pai in primul rand multumesc de dedicatie:]] Este dragut nu am ce comenta. Imi place si acest capitol. Am mai vazut cateva greseli marunte de tastare, dar nu sunt multe. Asta inseamna ca mai trebuie sa citesti putin inainte sa ii dai copy-paste pe forum [eu zic asta care fac mii de greli: )))]
Naratiune => a iesit bine
Dialog => este bun, si nu este sec
Descrierea => este buna, dar e loc si de mai bine
Greseli de tastare/gramatica => am discutat acest lucru putin mai sus^^
Boon deci am zis tot ce aveam de spus. Astept next'ul si vom vedea urmatoarele pareri pe parcursul ficului [povestirii]
Succes la next

Capu'Chuu
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#12
Papusa zici :>
Bun, hai sa vedem. E groaznic. Cu ce drept, vreau sa zic, sunt revoltata. Cu ce drept ii cere, de fapt o obliga sa locuiasca cu el...
Bun, am vazut cateva virgule lipsa, cateva semne de puncutatie lipsa sau puse nu la locul lor. Ai avut si decsirere si dialog si naratiune. A fost un capitol dragut cand ma gandesc la cat e de mare si actiune.
Sper sa faci ceva cu 'tatal' ala...
Anywho, multumesc de dedicatie. Spor la urmatorul capitol. Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#13
Aww sunt asa de flatata ingeras mic.. Mercii de dedicatie. :"> :* Esti o dulceata.
Scuze ca nu am lasat comm mai adineauri, dar cum ti-am spus am fost putin retinuta de zilnica spovedanie cu cartea. :)) [nu prea are sens dar in fine --"]

Oricum vad ca ai reusit de data aceasta sa ma uimesti mult mai mult ca datile trecute. E fabulor imi place descrierea ta, ai detaliat totul :X.
Dialogul are un farmec aparte el insusi, nu este sec absolut de tot, pot spune ca ai bagat destul "material" in el. :))

Ador atitudinea lui Rose [ti-am mai spus cat de mult ii ador numele.. :X:X cred ca deja am facut-o de 3 sau 2 ori XD]. Oricum Bravo ei, asa aratai forta feminina, nu te lasa Rose scumpo. >:)

Greseli de tastare sau gramaticale, pai eu una nu am vazut, iar ochii mei caprui nu s-au uitat dupa ele au fost mult prea uimiti de ce capitol fascinant ai facut tu aici, ingeras. :*

Stiu commul nu este prea lung, scuze mie. XD
Insa eu pot spune ca de data aceasta mi-a palcut foarte mult, ai facut totul minunat. Ai oferit suficiente detalii. Insa as dorii sa mai descrii umpic mai mult ce simte Rose, nu zic ca nu ai si descris deja. :)) Ce tot spun, e bine oricum. >o<

Succes la scris si multa inspiratie ! =^^=

#14
Ce pot sa spun.. ficul este chiar frumos ^^ .Narezi usor si desrii destul de bine, putin mai amanuntita daca ar fi descrierea... Ideea ficului chiar e draguta si imi place ca ai surprins in fic si o problema reala, tatal betiv care isi maltrateaza familia, dupa divorteaza, etc. , etc. Imi place mult comportamentul lui Rose ( si numele) , ma bucur ca e puternica si tupeista. Nu pot sa uit cum i- a raspuns tipului asta :)) . Era cat pe ce sa uit; ce tata idiot mai are si ea, cum poate sa ii ceara asta?! Ce este de precizat este relatia stransa dintre masa- fiica.. imediat ce tatal ei o obliga sa stea cu el, Rose i- a spus imediat mamei... si au rezolvat problema, o parte din ea :)).. cel putin partea care a linistit- pe Rose.
Ar trebui sa fii mai atenta cand scrii capitolele, uiti sa pui cratime, unele semne de punctuatie si space...
Astept next- ul :*!
Mi-e foameee!!!

#15
Let's see...
Acum am terminat de citit si dupa cum am promis voi lasa un comentariu.
Povestea e bunicica. Nu stralucita, dar nici foarte rea. Mi s-a parut ca s-a vazut o mica evolutie de la primul capitol pana la ultimul postat, lucru foarte bun. Sincera sa fiu, eu nu pot spune ca ii inteleg perfect sentimentele lui Rose. Ai putea descrie mult mai bine trairile ei, mai ales ca narezi la persoana I. Unele propozitii nu prea au logica. Mi-e greu sa le inteleg, sunt greoaie poate din cauza faptului ca nu folosesti cuvinte potrivite sau pur si simplu din cauza ordinii lor. Am vazut cateva greseli gramaticale si de tastare, ar fi bine daca ai corecta de mai multe ori fiecare capitol pentru a le evita.
Titlul m-a atras in mod special, aveam de gand sa citesc povestea inainte sa imi scrii tu ^^
Anw, sunt putin confuza in ceea ce priveste atitudinea si caracterul lui Rose. Cel putin la inceput mi s-a parut cam schimbatoare. Ba ii placea, ba nu, ba il ura pe tatal ei, ba ii era dor de el.
In orice caz, povestea e OK. Ai multe parti bune, mai ales pentru ca nu m-am plictisit pe parcurs ce citeam. Ideea nu mi se pare originala, dar prin felul tau de a scrie ai putea sa o faci : )
Astept continuarea si succes la scris!


Amélie
[Imagine: HaruhiSignal.gif]

#16
Papusa :X Papusa iti zic de acum =P Merci de dedicatie >:D< Nu trebuia xD So, revenim la fic. Oricum nu prea as avea ce comenta :)) Marimea capitolului e buna, chiar foarte buna. Descrierea este prezenta in cantitati mari dar, s-ar putea si mai bine :D Dialogul nu e sec ceea ce e bine, iar actiunea nu e grabita. Si mai bine! Naratiunea este si ea buna...Deci ce as mai putea sa zic? Greseli de tastare nu am vazut. Poate ca erau dar le-a mentionat Savarina mai sus. Deci astept nextul si nu uita sa ma anunti.


PS:Imi cer din nou scuze ca mereu am zis ca trec sa il citesc si de abia acum m-am induplecat sa o fac. ieri cand am vrut sa o fac tocmai atunci mi'a cazut netu >.<
[Imagine: EnvYQ.png]

#17
Hi girl, so este un super fic. Mie chiar imi place la nebunie. Descrierea este super ok, la fel este si naratiunea. Dialogul nu mi se pare sec deloc, iar actiunea nu este grabita ( parerea mea ).
Greseli de tastare, nu stiu daca ai. Sincera sa fiu chiar nu m-am uitat dupa ele. Ideea nu am mai vazut-o deci cred ca este originala. Tatal betiv care isi santajeaza familia /:) ? Cred ca atat am avut de spus. Succes cu inspiratia si nu uita sa ma anunti ;)
Bye-bye :*
:bye:
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

#18
Va multumesc pt sfaturi. Am adus nextu. Sper sa va placa.:-ss:-ss


Cap 5 : Conflict

Sper ca nu am intarziat.Asta a fost cel mai ,,frumos’’ mod de a incepe o zi . Mergeam nervoasa pe holul liceului indreptandu-ma spre clasa.Am dechis usa incet, ca si cum mi-ar fi fost frica sa nu trezesc pe cineva. De fapt nu doream sa fiu prinsa ca intarziasem, ba chiar speram sa am si eu putin noroc, macar de data asta. Am intrat incet si mi-am indreptat ochii spre catedra, dar se pare ca profesorul venise deja. Firar. Si cum statea cu spatele la usa, am decis sa ma furisez pana in banca facandu-le semn colegilor sa faca liniste si sa nu ma dea de gol si ar fi mers daca o idioata nu mi-ar fi pus piedica. Doar nu credea ca o sa cad ca sa ii fac ei pe plac nu ? Sigur ca nu. Asa ca m-am prins cu mana de-o banca din stanga mea reusind sa imi pastrez echilibrul. Dar acest incident a atras, atentia profesorului de la catreda.
- Domnisoara, ai intarziat ! Mersi, de consatare, de parca singura nu mi-as fi dat seama. Rostesc in gand privind spre barbatul care nu parea sa aiba mai mult de douazeci si cinci de ani, destul de inalt si binefacut, parul negru si lung era prins intr-o coada la spate, ochii negri ii ascundea dupa o pereche de ochelari, purta o pereche de blugi albastri, o camasa neagra si o pereche de adidasi.
- Cat de prost crezi ca sunt ?!intreba acesta din nou.
- Pai, nu stiu ca nu am avut ocazia sa aflu am zis incet , desi cred ca cei care erau in apropierea mea au auzit incepand sa rada.
- Ai zis ceva domnisoara ?! intreba acesta destul de nervos.
- Nu domnule. Si fara sa astept ca macar sa mi se dea voie sa ma asez , ma duc in banca. Eram deja mult prea nervoasa, ma enervau toti. Vroiam doar sa plec acasa si sa stau in camera mea. Cu atatea probleme pe cap cine mai avea chef de scoala. Cum nu aveam ce face, am inceput sa studiez sala de clasa. Eu care nu eram niciodata atenta la detalii, acum ma uitam pe toti pereti. Era o clasa destul de spatioasa, cu pereti albi pe care se aflau cateva tablouri cu diferite peisaje. Doar unul imi atrase atentia in mod special era broscoiul, pardon directorul liceului. In fata clasei se afla catedra , unde statea profesorul ala pe care nici macar nu il stiam si care nu parea deloc incantat ca intarziasem la ora. Nu stiu de ce, dar presimteam ca aveam sa fiu taxata tot anul pentru asta. Eram asa de plictisita, incat imi venea sa ma arunc pe fereastra. Nimeni nu facea nimic doar stateau si se uitau uni la altii, iar eu la randul meu la fiecare dintre ei . Nici un chip nu imi era cunoscut si eu care speram sa pic cu Jenny in clasa, dar asta era imposibil nici macar nu o mai vazusem de atunci . Nu mai stiam pe nimeni in afara de ea , Austin si pe tipu ala blond. Doar ca nu eram prea incanta ca ii stiu pe cei doi. Speram doar ca nu o sa ii mai vad prea curand. Abia puteam sa ma abtin sa nu plang. Stiu, stiu mama spusese ca totul o sa se rezolve in curand, doar ca nu avrea sa se rezolve de la sine. Cazusem intr-o visare adanca, nu pot spune cu exactitate la ce ma gandeam sau mai precis daca gandeam in acele momente.Tot ce stiu este ca am fost foarte surprinsa cand am vazut ca profesorul plecase. Probabil se sunase, lucru de care am fost tot mai convinsa vazandu-i pe toti iesind din clasa si ducandu-se cine stie unde. Era timpul sa ies si eu, ca doar nu aveam sa imi petrec pauza aici. Mergeam incet pe coridorul plin de elevii care se imbulzeau sa iasa afara, intrand si in mine uneori. In cele din urma am iesit in curte, pe care am inceput sa o cercetez, cautand un loc liber unde sa stau. Priveam in stanga si in dreapta, sperand sa il gasesc pana se suna. Deodata, am vazut un grup de patru fete care stateau langa niste copaci, pe o banca aflata in aproprierea lor. Nu le cunosteam, dar pareau de treaba sau cel putina sa crezusem, deoarece printre ele se afla Jenny. Am pornit spre ele, salutand-o pe bruneta care parea surprinsa, de aparitia mea brusca.
- Ohh buna Rose . Ma bucur sa te vad zise ea in timp ce se pregatea sa mi le prezinte si pe celelalte fete.
- Rose, ele sunt Gabriela, Melinda si Zoy zise aratand mai intai spre o fata cam cat mine de inalta cu parul blond lung pana la fund,pe care il avea prins in doua plete, ochii albastri care pareau atat de sinceri, purta o rochita neagra destul de draguta care ii venea putin deasupra genuchilor, o pereche de sandale de aceeasi culoare.Cea dea doua fata era satena si avea ochii caprui , purta o pereche de pantaloni trei sferturi negrii, un tricou albastru si niste tenisi de aceiasi culoare, Zoy care era cea mai scunda dintre noi, avea un ten masliniu, putin mai inchis la culoare, parul brunet tuns bob, ochii negri avea o bluza rosie cu niste imprimeuri ciudate si niste blugi albastri si niste adidasi rosii.Preau de treaba deci cred ca aveam sa fiu prietene.
- O buna eu sunt Rose incantata sa va cunosc. Am raspuns privindu-le pe rand.
- Si noi. Au raspuns cele trei in cor. Cred ca asta, a fost cel mai scurt raspuns il primisem vreodata si nu stiam ce au patit, pareau ingrijorate.Ceva se intamplase in mod clar. Doar ca nu prea imi dadeam seama ce.
- So, in ce clasa sunteti? Era o intrebare prosteasca, dar din moment ce ele nu aveau de gand sa imi spuna ce se intampla.
- Pai suntem in clasa cu tine prostut-o raspunse Jenny amuzata. Asta era prea ciudat si eu cum de nu le vazusem.
- Toate ?! Va bateti joc de mine sau ce ? am zis confuza.Adica eu nu v-am vazut cred ca am nevoie de ochelari.
-Nu ne-ai vazut pentru ca nu eram in clasa. Am fost trimise la biblioteca sa ajutam la aranjatul cartilor, ma lamuri Melinda.Eram bucuroasa, ca eram cu ele in clasa, dar tot nu am putut afla ce anume le ingrijora, dar nu ma dau eu batuta asa usor. Am continuat sa radem, sa povestim. Atunci mi-am adus aminte de incidentul de azi si implicit de blond. Asa ca dupa ce le-am povestit ele mi-au spus ca era vorba despre Jake Davis, cel de-al doilea ,,zeu’’ al acestui liceu. Deci asta era, pricepeam acum. Am plecat spre clasa, dar cand am ajuns pe hol, dar am dat peste un careu pe care il formasera elevii. La inceput nu i-am inteles scopul dar privind mai atent am vazut o fata blonda cu parul lung pana la umeri , imbracata intr-o rachita roz, foarte stralucitoare, scurta si cu un decolteu mult prea evident, dar si niste pantofi exagerat de inalti, care mergea atat de incet, incat o broasca testoasa ar fi intrecut-o, iar toti ceilalti nu faceau decat sa o priveasca intr-o liniste deplina. Cred ca asta era faimoasa intrare cu incetinitorul pe care o faceau toate fandositele care se credeau reginele frumuseti. Nu mai aveam rabdare, asa ca i-am trecut prin fata. Cred ca tocmai incalcasem ,,marele ritual’’.
- Scuze mamaie, chiar ii respec pe cei in varsta, doar ca nu prea am toata ziua la dispozitie, am strigat cat de tare am putut facandu-i pe toti sa izbugneasca in ras. Asta in mod clar o enervase, in timp ce pe mine ma satisfacuse. Am plecat spre clasa urmata de cele patru fete care nu se mai puteau opri din ras.
- Esti nebuna cum ai putut sa ii faci asta ? ea este Amanda Ryan . O sa ai problemeimi zise Zoy.
- Sa ghicesc este prietena unuia dintre cei doi? Le intreb dandu-mi ochii peste cap.
- Dap! De fapt este prietena la amandoi, iar daca stau bine sa ma gandesc din cauza ei a inceput tot acest conflict. Imi raspunse Gaby.
- Deci, stai sa pricep, ei se bat pentru absolut orice, dar pe pipita asta o impart? Asta este cea mai prosteasca chestie pe care am auzit-o si zicand asta am luat loc in banca, se pare ca venise profesorul de mai devreme. Iarasi el. A inceput sa vorbeasca, si sa vorbeasca. Oh pentru Dumnezeu sa il opreasca cineva. Asa era mai bine se pare ca cineva il facuse sa taca si se pare ca eram chiar eu. Acum proful se afla in fata mea privindu-ma furios.
- Domnisoara, inteleg ca esti noua aici si probabil nu cunosti regulile, dar am pretentia sa ca toti sa fie atenti si sa ma asculte clar ?!
-Da am raspuns scurt.
- Da domnule, zise din nou. Sunteti liberi! Tocmai ma pregateam sa plec cand am fost oprita de el. Incepuse sa imi tina o predica, fortandu-ma sa ma prefac ca il ascult.Cred ca a vorbit asa vreun sfert de ora dupa care mi-a dat voie sa plec. Am hotarat sa merg pe jos pana acasa. Simteam nevoia sa fiu singura, sa pot sa ma gandesc linistita fara sa ma intrerupa cineva. Vroiam sa uit de tot si de toate, imi doream sa merg undeva departe unde sa nu ma cunosca nimeni. Vroiam sa tip, sa ma auda toti dar nu puteam. Mergeam incet privind in jos. Deodata am ridicat privirea si nu mare mi-a fost mirarea cand in fata mea a aparut Austin. Se pare ca prietena lui daduse fuga sa ii spuna despre incidentul de astazi. Nu prea mai aveam chef de cearta, dar se pare ca alti aveau chef sa se certe cu mine. Ziceai ca aveam o tinta pe spate sau ceva de genu. Brunetul se indrepta spre mine, insa cand a ajuns in dreptul meu ma imbratistat. Eram prea socata ca sa reactionez in vreun fel.

#19
=)) =)).. da ce mod frumos de a incepe un comm.
Cum sa-ti spun mi-a placut sa stii. :X Ai descris totul perfect, nu cred ca ai greseli de tastare, pentru ca eu una nu prea am puricat asa de mult capitolul ca sa le descopar. Eram mult prea afundata in acesta poveste.
De reprosat eu nu am ce sa-ti reprosez, se pare ca ai citit sfaturile fiecaruia si se pare ca de data aceasta ai facut mult mai bine. :-)

Sa incepem cu partea in care eu vin si rad pe jos.
Ma geniala faza cu Austin cand vine sa o ia pe Rose in brate.. deci am lesinat. :))
Deja stiu ce o sa spuna, cred ca o sa-i multumeasca pentru ce ia facut lui fandosita aia. ;))Dar ce mi-a mai placut e faptul ca aia dou, marii "Zei" ai scolii o impart pe aia , jumi juma. :))

Deci super, super cap. vreu nextul cat mai curand caci turb, ma ti in suspans. Chiar vreu sa aflu ce ii va face si ce ii va spune Austin lui Rose [ahh iarasi numele asta divin :X:X].

Succes la scris si multa imaginatie ! >w<

Ps. scuze de greselile de tastare din comm... --"

#20
Booon hai ca vin iar pe la tine. O sa te saturi de mine: > pai ce pot spune? imi place foarte mult cred ca ar fi un inceput foarte bun. Nu prea am ce sa zic, deoarece o spun altii inaintea mea. Parerea mea etse aceiasi cu celalalte camuri ale mele si ale celorlati. Totul se imbina perfcet, dra ar mai merge putina descriere pealocuri. Greseli de tastare am vazut una sau doua, nu mai stiu sigur, nu mai am aceiasi tinere de minte ca odinioara :]] imbatranesc: > Totul e perfect continua tot asa si va fi un fic de exceptie printe altele de pe acest forum. Eu iti urez succes in continuare la scris si la comuri. Si astept urmatorul capitol >:D<

Capu'Chuu
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  £>Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.421 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  Speranta Pierduta Ai_4ever 13 7.967 11-08-2013, 02:41 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Inima fara speranta Hope 6 3.910 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 3.767 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Mai exista speranta? Ame 3 3.158 06-08-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Ame
  Speranta moare ultima MooN. 7 5.040 08-03-2011, 03:53 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  [split] Franturi de speranta Crazy.Froggie.InTown 3 2.677 16-02-2011, 04:57 PM
Ultimul răspuns: Arikashika
  [split] Franturi de speranta LemonCandy 5 2.845 27-01-2011, 09:43 PM
Ultimul răspuns: Turta Dulce
  Fara speranta ! Denny 19 9.746 18-02-2010, 04:24 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Ultima speranta Kazuki 15 9.804 11-07-2009, 06:12 PM
Ultimul răspuns: D@n@


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)