Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Experiente amuzante la scoala

Chimie:
Cand am ajuns la formule chimice ne-a predat si denumirile tehnice pe care oricum nu le-a invatat nimeni.

Profa: Deci, ce este vitriolul?
Colegul: Doamna profesoara imi sta pe limba ...
Si eu ca o ametita: scuipa repede ca-i acid sulfuric. o.O
Noroc ca sunt o eleva destul de buna si nu mi-a pus 3 pentru suflat.

Mate:
1. Era o tipa la tabla care nu stie nici cum o cheama si avea de rezolvat
"90 - 89". A stat si s-a gandit cateva minute -nu, nu exagerez-, si cand am vazut ca nu scrie nimic, eu cu un coleg mai nebun am inceput sa zicem "29, 29" si ea a scris un "2" pe tabla, dar l-a sters repede si a scris "1". Profu' saracu' si-a us mainile in ca si a iesit din clasa, macar nu ne-a mai dat tema 21

2. Eu: Domnule profesor cand o sa fiu mare o sa demonstrez ca "1+1" fac 3.
Profu' : Pai, cand o sa fi mare o sa demonstrezi ca "unu + una" fac 3.
Eu am ramas cu o privire o.O si toata clasa a inceput sa rada 21

In pauza:
Stateam cu o colega pe hol si imi spune ca l-a vazut pe X la var'su.
Eu: Nu cred ca era el, mi-ar fi spus daca ar fi venit.
Ea: El a fost, cu tricoul ala rosu si fata aia a lui. o.O
Eu: 24

[Imagine: YWk6O.jpg]

Cand eram a 12a erau la moda filmuletele pe youtube cu coke and mentos. La scoala eram plictisiti si am zis sa incercam si noi asta. Ne lipsea un sistem de livrare eficient. Am incercat de mai multe ori cu tuburi de hartie si iesea fasaita. Asa ca, fiind olimpic la chimie, m-am dus la profa de chimie si am cerut un cilindru gradat

Ala cu plete eram eu:
http://www.youtube.com/watch?v=UVfPdFbe8WA&feature=plcp

Dupa am mancat mentosurile si erau destul de bune cu gust de cola
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

Cea mai comica intamplare din acest an a fost cand o colega era sa cada in cap de pe banca, adica erau defapt doua cocotate, dar una a sarit si cealalta s-a dezechilibrat deoarece un coleg zapacit a impins banca. Toate bune si fumoase colega salvata de baiatul care a impins banca...faza a fost filmata.... 24))))))))))))

Eram la ora de romana si in clasa de langa sunt niste pitici de clasa a5a, si nu venise profa lor, noi faceam exercitii si cand auzi un pitic "-Vine pitica porno!", eram picati de ras si profa de romana radea.

Baietii au suit intr-o zi 3 fete pe dulap si ele urlau si tipau si dulapul se misca...apoi vine o colega si incepe sa o traga pe una de picioare ca sa sara....
Da, da vrei sa ma omori
Cu ochii tai caprui care fura inima oricui
Si, si, si sa ma topesti
Cu vorbe dulci cand, cand imi spui numai povesti



Faza tare in clasa a noua. Aveam un profesor de matematica la care era mereu galagie in clasa, colegii dadeau foc la hartii, aruncau cu sticle, urlau ca maimultele, cantau, ce sa mai, era groaza.
Melodia care ne suna noua de pauza era "Clipe" (Trei S-E). Un coleg a luat-o pe telefon si a pus-o sa sune cu cinci minute inainte de terminarea orei. Proful, cum vorbea el asa caraghios, zice:
- Daaa, biinee, gaataa, am terminat ooraa, stati sa va dau si tema, si plec. Se apuca el sa scrie tema repede pe tabla (printre protestele colegilor care, dupa ce ca ii lungisera pauza, nu mai voiau nici tema) si iese din clasa (noi invatam la etajul doi). in timp ce cobora scarile, noi ne uitam dupa el si radeam cu lacrimi. Pe holuri, pustiu, nimeni. Se trezeste el cand ajunge aproape de parter si se intoarce inapoi. Intra nervos in clasa, printre rasetele noastre, si zice:
- Daaa? Biinee! Acuma va iau si pauza.
Astora nu le convenea, dar n-au mai zis nimic si au ras in continuare. A fost foarte tare faza aia.
Hetalia

Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...

Deci,asta s-a intamplat fix vineri la ora de religie.
Eu nu aveam nici un chef de ora si dormeam,ori rodeam pixul,ori desenam.Eu nu eram constienta ca,colegii mei ''minunati'' au comparat-o pe profa cu Elodia fiindca arata fix ca ea.Si scriau pe foi,le aratau clasei,numai eu nu vedeam.Profa si-a dat seama ca e despre ea si i-a iertat.Se termina ora.Iau o foaie de la o colega pe care scrie ''Elodia regasita'' si credeam ca e scrisa la misto,habar n-aveam ca se referea la profa.Iau foaia,ma plimb cu ea pe hol,intru in clasa,vede profa.Dintr-o data vine la mine si ma cearta,duce foaia la director si asa a inceput ziua mea fascinanta.

Mai am experiente de acest gen,dar nu mi le aduc minte >.<
The melody of logic always plays the notes of truth.
My anime list

[imghttp://i.imgur.com/i5bbM.jpg[/img]
@Fiction: Fara imagini atat de mari la semnatura. Resize 'em. Thanks.

Experienta amuzanta?... Cred ca a fost aia cand a venit un prof de romana sa ne supravegheze fiindca diriginta dupa primele doua ore plecase.
Proful cu reincarnarile, cu puterea mintii si jocul de cuvinte. Yes, man, cool. Un sfert din ora ne-a aratat cum ne poate influenta starea cu ajutorul mintii... Yes, man, awesome. Iar dupa ora, in pauza, ne citea in suflet si ne zicea asa cum suntem, dar nu aveam nu-stiu-ce sa facem sa rupeam vraja.
Still nothing funny or weird. Just a day in (my) highschool.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Am murit de ras21
Asha randu meuSmile
Avem un prof de istorie de nota 2621
facem mereu glume cu el stiti . Noi ne luam de un coleg care trage cu arcu si face o data la prof:
"Domn`profesor stiti ca am prins un iepure mistret"21 Am ras o juma de ora

Sau la geografie un baiat Rares( microbist saraku) cazuse in fund pe teren si sta cu mine in bbanca si se smiorcaia21 si cand inpra profa face:
A dracu ma simt ca si cum asha avea ..... ceva in fund"
La care profa:
Despoiule ce`ai zis?
si el
:Nimic doamna profesoara!
La care el in soapra : Ma-ta are cratima!21 si eu am incaput sa rad ca handicapata si profa sa uitat uraatt la noi:
ora urmatoare am dat numa` noi 2 lucrare TT
[Imagine: b8f65f542abd0505e12f6004548c5ee1-d3li7a9.png]


Ora de geografie, acum doua ore.
Eu cu Simona si Dede rupeam vorba (ca de obicei). Radeam si eram cele mai galacioase din clasa, intreceam grupul de la geam pe care profesorii mereu il mustreaza.
Vine profesoara langa noi, la banca (eu eram cea intoarsa ca sa pot vorbi cu ele) si se uita la noi cu zambetul pe buze (mereu il are) in timp ce muream de ras pe chestii-inca-necunoscute-de-rasa-normala.
Ea: Daca nu sunteti cuminti-
Eu tac, o privesc cu ochii mari. O sa ne dea un 3?!
Ea: o sa il chem pe-
Eu ma binoclez, fetele inca mai pufaiau, incercand sa se abtina.
Ea: pe domnul Bruss *si incepe sa ranjeasca*.
Eu: Domnul Bruss? Dar el e de reli- Aaaaa. Aaa!!! *rolling on the floor* Eu si colegele ne pornim iar pe ras, domana pleaca fericita de la banca noastra.
(totul s-a intamplat in cateva secunde/minute)

domnul Bruss = profesor de religie, tacanit, foloseste violenta verbala, de ameninta cu bataia, iti schimba rugaciunile si felul in care te inchini, te face satanist si te barfeste, foloseste un caracter inadecvat la ore, foloseste triunghiuri ca sa il reprezinta pe Dumnezeu si iubirea oamenilor pentru ei cu inimioare, SF+ e Sfanta Treima si foloseste prescurtari dupa ce zice ca e un pacat si ca doar necredinciosii folosesc prescurtarile.
Ne-am plans de el la profesori si la toti si profesoara de geografie se amuza pe seama noastra in legatura cu asta.

/edit Au trecut cateva luni, inca nu stiu daca numele lui e Bruss sau Bruce, dar primul nume pare mai... "adecvat". Sa fiu sincera, e unul din profesorii mei preferati acum.
In particular e minunat si dragut si are un zambet ce nu ar trebui sa mi-l adreseze, fiindca modul de fangirl incepe sa palpaie si dupa aceea fac crize si incep sa scriu fanfiction-uri cu el si alti profesori (nimic nou).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

de la o vreme cam toti profii de religie au ceva la etajul superior. am avut si eu unul care spunea ca e pacat sa hranesti un caine si ca Harry Potter e roman satanist...le cam lipseste o doaga astora...ala din liceu cand nu venea la ora il gaseai pe la OTV urland pe-acolo.

au fost multe faze haioase, dar cele mai tari au fost la facultate.
era vara si in curte fiind multa iarba, personalul s-a gandit sa mai faca economie de mancare la animale. cum nu puteau elibera caii (nu de alta dar erai asa: un pas pe asfalt, unu in balega, unu in balta, unu in balega) au dat drumul la magar. asta saracul era imblanzit si invatat cu oamenii, si in mintea lui geanta=mancare. vine o cucoana aranjata cu un caine mic dupa ea sa-l duca la clinica, si magarul fuga fuga. a fost amuzant sa vedem cum cainele o taie primul si doamna alerga tipand si blestemand, cu magarul dupa ea.

o alta faza, dar de data asta povestita, a fost intr-un an cand s-a taiat un cal la anatomie. era intins pe o masa si la halate exista cordoane. un baiat cu inspiratie i-a legat unei fete cordonul de piciorul calului, si na, cand a plecat individa, a plecat si cu un cadavru imputit dupa ea...ce a racnit profesoara, se subintelege...
[Imagine: 542801ad9dfc3aa4d1590719e02db775.png]

Ora de mate, profesoara era plecata la un concurs, singuri in clasa. Noi jucam adevar sau provocare.
Dani: Te provoc sa faci 5 flotari cu fiecare fata din clasa dedesubt.
Si asa a inceput aventura noastra in acre Adi ne "dezvirgina".

Civica:
La ciciva/istorie proful nostru merita o nota mult prea mare pentru a putea fii pusa in catalog.
Eram la ora de civica si profu' ne preda despre familie. Auzim batai in usa.
Preda (8B): Domnu', veniti putin?
Profu: Nu vin ca nu-mi dia bani. Da-mi 100 si vin.
Preda: Va rog, domnu'.
Profu: Da-mi 800 si vin la tine.
Baja: Va dam si 3 milioane!
Profu: Ce vreti?
8 elevi de la 8B in cor la usa: Va rugam sa ne primiti si pe noi la ora dumneavoastra ca ne-a dat profesoara de engleza afara.
Profu: Veniti dar stati in picioare.
Elevii intra, profu' continua cu predatu'.
Profu: Marius! Marius! *nimic* Marius! Enache! *baiatul, care erain spatele meu si se juca cu un creion in parul meu, se uita la el* Ma, eu stiu ca fata e frumoasa, dar fi macar atent cand te strig!
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Prima zi de scoala /liceu Khonsu 41 33.743 15-04-2013, 08:08 PM
Ultimul răspuns: Fear
  Aveti ambitie la scoala? Ryoto 6 5.053 18-03-2013, 11:30 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Fara scoala Khonsu 21 13.897 15-05-2012, 12:23 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Scoala KarinaD 16 9.521 19-07-2011, 04:23 PM
Ultimul răspuns: North
  Concursuri la scoala Flash 13 10.022 11-12-2010, 09:17 AM
Ultimul răspuns: AlerimxD
  Incepe scoala ! [ 2010 - 2011 ] Flash 33 19.331 14-10-2010, 08:18 AM
Ultimul răspuns: *ILY Yaoi Maniac*


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)