Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren

#1
Nu detinem nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu facem profit de pe urma personajelor sau intamplarilor lor.

Acum am facut acest fic, impreuna cu sysu meu, Nana-Ren si trebuie sa va avertizam de la inceput ca in fic, sunt doua pareri. Eu sunt Naruto si voi scrie din persperctiva lui si sysu meu este Hinata si v-a scrie din perspectiva ei. Vom posta cu randul si daca apar cumva scene hentai sau scene de violente extrema, vom pune limita de +18 sau +16, dar asta vom anunta din timp, adica la inceputul cap :D
Acum primul capitol v-a fi pus din pespectiva lui naruto :-"

Toate au un început


- Si sa vezi Naruto, tipul mai avea tupeul sa mă pipăie pe fund, îmi spune Hinata, artista al căruia eram impresar.
Stăteam cu chipul ascuns in palme. Creierul meu era ghiveci pentru aceasta discuţie inutila pe care o aveam cu tânăra de 22 de ani. Parul ii era tăiat in spate pana la omoplaţi si in fata nişte suvite lungi, pana aproape de sold - trebuia sa fie invers, dupa parerea mea, dar mă rog - de culoarea abanosului, dar cu reflexii de mov la lumina si in partea stânga avea o suvita argintie, iar prima data am crezut ca imbatranise. Ochii indigo, căutau ceva prin geanta de piele si in clipa următoare aud un tac, urmat de nişte pufăieli. Mi-am ridicat fata si o vad ca fumează. Dracu sa le cânte de tigari si cine le-a inventat. Încerc sa ignor fumul si mirosul „incantator” de tigare si ii privesc ţinuta. Era una cu care nu prea eram de acord. Purta un sutien negru, care ii ţinea in frâu sâni mari naturali – nu am lăsat-o sa-si facă operaţii estetice – si peste un tricou-plasa negru si o geaca din piele, neagra. Parca s-ar duce la înmormântare nu alta… Pe ea avea o fusta mini, din piele, strânsa pe fundul bombat si o pereche de ciorapi, tip plasa si in picioare avea cizme negre, pana la genunchi si strâmte pe picior, cu talpa groasa. Pe degete avea numai inele din argint, gen verigheta. Buzele roşi, apetisante, trăgeau cu lăcomie din tigare. Ochii ei erau scoşi in evidenta de creionul dermatograf in exces, negru si rimel de aceeaşi culoare. Prin urechi, avea cel puţin vreo 5 sau 6 cercei si un pierce pe buza inferioara, in mijlocul ei. Măcar nu avea tatuaje, ca alea chiar le uram.
- Naruto, o aud cum mă striga si eu îmi mut privirea de la hainele ei, pe abdomenul perfect apoi pe chipul ei.
- Ce-i Hinata? O întreb, oboseala si plictiseala văzându-se pe chipul meu.
- Când avem următorul concert? Ma întreba, stingând mucul de tigare in scrumiera de pe biroul meu.
- Te anunţ eu, când este, dar nu cred ca v-a fi saptamana asta, spun ridicându-mă de pe scaun si mă duc la fereastra mare a biroului meu.
- Bine, eu am plecat la o prezentare de moda a surorii mele, Hanabi si vezi ca iţi trimite mulţi pupici, îmi spuse bruneta si ieşi din biroul meu.
Am oftat si am început sa privesc oraşul tehnologiei de ultima generaţie, Tokyo. Priveam pierdut oamenii care trec pe strada si maşinile tunate. Închid ochii si oftez obosit. Daca nu ştiţi cine sunt, am sa mă prezint. Ma numesc Naruto Uzumaki, am 25 de ani si sunt managerul sau impresarul Hinatei Hyuuga, cea mai căutata voce din lumea internaţionala a rock-punk-ului. Eu m-am născut aici in Tokyo si am fost la liceul de muzica, la secţiunea pian-canto. Am fost in corul scolii si am luat o grămada de premii internaţionale, la concursurile de pian, dar un grav accident la mana dreapta m-a făcut sa renunţ la visul meu de a deveni un cunoscut pianist. De la acest accident, in care mi-am zdrobit mana dreapta, din cauza tatălui meu, care a dărâmat fara sa vrea dulapul pe mana mea, mama a băgat divorţul. Fiindcă tata era un om influent, mama a obţinut cam greu procesul de divorţ.
Ţin bine minte ca eu am ajuns in clasa a doispea când a avut loc prima infatisare. La balul bobocilor, am cunoscut-o pe Hinata. Pe atunci aveam numele de familie Namikaze, după tata… Lăsam asta. După bal, am fost împreuna cu frumoasa mea artista vreo luna si jumătate, pana când mama m-a luat in miez de noapte si am plecat in America, New York, la bunicii mei, din partea ei. Acolo, eram cunoscut ca Naruto Uzumaki, nume pe care l-am păstrat si azi. Am făcut facultatea de muzica si de management, paralel si am terminat cu 10 pe linie la cea de muzica si 9,99 la cealaltă. Facultatea am terminat-o la 23 de ani, iar la 24 am reantalnit-o pe Hinata care participa la concursul Superstar. Acest concurs a avut loc in Tokyo si s-a nimerit sa fiu aici, fiindcă îmi murise tata, in urma unei supradoze de droguri, si am venit la înmormântarea lui. Din prostie, pe strada m-am întâlnit cu Sasuke Uchiha, prietenul meu cel mai bun si singurul cu care am mai ţinut legătura, după ce am fugit in S.U.A. Acesta era organizator de spectacole si show-uri televizate si m-a băgat in juriu, la acest concurs. Aici am văzut-o după 7 ani, am revăzut-o pe fata aceea inocenta si mereu cu zâmbetul pe buze si optimista. Am rămas şocat, s-o vad, cu parul tăiat, cu suvite arginti prin el, machiata strident, cu cercel in buza inferioara, cu haine de piele pe ea. Arata ca o satanista, dar apoi am aflat ca este rock-punk-eritza. Ma rog. A câştigat locul I si eu m-am angajat ca impresarul ei.
Am sperat, pana acum un an, ca o sa-si amintească de micuţul ei pisoi bălai – cum mă alinta in liceu – dar acea speranţa s-a spulberat. Cum? Am întrebat-o despre liceu si etc., iar ea mi-a spus: „ Am fost cu un băiat, pe care îl chema Naruto, ca si pe tine, dar numele de familie era Namikaze, dar m-a parasit, pentru alta, care l-a luat de langa mine. Nici nu îmi amintesc cum arata sau caţi ani avea, dar ştiu ca era mai mare decât mine”, aceste cuvinte m-au făcut sa îmi ridic o sprânceana si sa-i pun întrebarea de baraj. Ce ar face, daca acest „Naruto” s-ar întoarce si s-ar duce la ea, cu gândul de a se împăca. „ Nici nu l-as baga in seama. Si in plus, pun pariu, ca acum se distrează cu vreo c**va, care ii face toata damblaua. Şti ce, nici nu-mi pasa de el si nici nu as da doua cepe pe scuzele lui”, aceste vorbe m-au împietrit si mi-au spulberat o parte din speranţa de a avea o relaţie cu ea, in afara de cea de artist si impresar…
Simt miros de tigare in biroul meu elegant. Îmi plimb privirea pe pereţii de culoarea mierii, ticsiţi de rafturi de carti, pe care le-am citit, dar majoritatea erau de psihologie, apoi urmau istoria muzicii si carti cu note si partituri de pian si după ele, carti diferite. Îmi cobor privirea la biroul meu, făcut din lemn, cu scaun din piele neagra, rotativ. Pe birou se afla laptopul, nişte hârtii, imprimanta si faxul. In dreapta si stânga lui, doua fotolii din piele neagra si foarte confortabile. Pe jos aveam laminate, dar si un covor persan, rotund si moale. Vad pe biroul meu scrumiera pusa special de secretara mea, când venea tânăra in vizita. Mereu mă certam cu ea pe tema fumatul. Îsi putea pierde vocea sau sa facă un cancer la laringe. Când o vedeam cu tigari, ochii mei albaştri ca cerul, îmi deveneau roşi, ca la taur.
- Sakura, strig la secretara mea si aceasta intra pe uşa, strâmbând din nas.
Sakura era verisoara mea primara, după mama. Parul ei roz, ca petalele de cireş, era lung pana la fund, dar acum îl avea făcut intr-un coc spaniol. Ochii verzi, ca frunzele de brad iarna, mă priveau cu compătimire. Purta o camasa alba si o fusta neagra. In picioare avea nişte pantofi negri cu toc-cui. Pe ochi avea ochelari, pe care ii folosea, ca si mine, numai la citit, scris si computer. Aceasta arunca mucul de tigare si veni langa mine, punându-si o mana calda si catifelata pe umărul meu, acoperit de o camasa, cu mâneca scurta, alba.
- Iar ti-a făcut capul calendar cu agatatul ei pe ultimele 24 de ore? Ma întreba oare cum amuzata, dar si serioasa.
- Da, dar m-am saturat sa-mi povestească tot. Ce naiba sunt? Preot? Nu cred. Am diploma in psihologie, dar asta nu înseamnă ca îmi deschid un cabinet de psihologie si pacienţii mei sa vina si sa-mi povestească despre viata lor intima, cum face Hinata, cred ca m-as duce la cei nebuni, ii spun eu, puţin revoltat de situaţie.
- Daca Itachi mi-ar fi povestit despre foste aventuri ale sale, cred ca as fi făcut Kamasutra 1001 de aventuri sau i-as fi dat cu tigaia in cap, numai sa tacă, îmi spuse rozalia si am început amândoi sa radem.
Începe deodată sa-mi vibreze mobilul in buzunarul blugilor negri. Scot de acolo un LG Cookie, roşu cu negru, si cu ecran tactil. Vad ca mă căuta Ino, surioara mea cea mica. Diferenţa dintre mine si ea, era de 18 ani. In America, mama s-a recăsătorit cu unul de 29 de ani, pe nume Deidara Yamanaka. Răspund si o aud pe Ino, cum plânge, ca nimeni nu vine s-o ia de la şcoala, fiindcă ameţitul de Deidara, era la nu ştiu ce raliu – era pilot de curse – si mama era in Paris – fiind creatoare de moda, iar eu, am rămas sa fac pe dădaca.
- Ino, eşti la şcoala? O întreb, speriat de ce i s-ar putea întâmpla intr-un oraş aşa de mare.
- Sunt in clasa, cu Kurenai-sensei. Naruto mi-e frica, îmi spuse printre sughiţuri.
- Stai acolo. In maxim 20 de minute sunt acolo, mai spun si închid telefonul.
-Sakura, eu am plecat, ii spun si bag la loc mobilul.
- Naruto, toate au un început, chiar si iubirea, dar depinde de început, îmi spuse si inca o data i se revărsa din gura înţelepciunea.
O pup pe Sakura pe frunte si îmi iau geaca de blugi neagra si ies pe uşa. Cobor pe scări de la etajul 10 si intru in parcare. Ma urc intr-un Bugatti EB 110 argintiu. Pornesc motorul si ies din parcare, indreptandu-ma cu viteza spre şcoala surorii mele. Ajung in 15 minute si alerg spre clasa ei. Trebuia sa ii mulţumesc mamei ca m-a dat la sport când eram mic. Înot, atletism si kickboxer. Intru in clasa si o salut pe Kurenai, care era deja obişnuita sa vin eu după micuţa sau sa mă duc la şedinţele cu părinţii. Practic am devenit un al doilea părinte. Ino, plângea in prima banca, de frica ca nu vin după ea.
- Ino, numai plânge ca îneci şoriceii, ii spun eu, mângâind-o pe parul galben ca aurul, prins in doua codite împletite.
Ochii surorii mele, albaştri, erau plansi. O iau in braţe si ea îsi afunda fetişoara aceea de îngeraş, in umărul meu si începu sa mă stranga cu mânutele ei, de gat, de frica, sa nu o las acolo. Ii iau rucsacul si plec cu ea din şcoala. O pun langa mine in maşina si pornim spre McDonald, unde o sa ne îndopam de hamburger si mai ştiu eu ce, dar nu îmi făceam griji ca o sa fac burta, ca in fiecare luni, miercuri si vineri, mergeam la sala cu Sasuke si fratele lui cel mare, Itachi si mai venea din când in când, Neji, fratele cel mare al Hinatei, dar pe el l-am cunoscut când a încercat sa-si bata joc de Temari, fosta iubita din clasa a zecea, care s-a mutat cu fraţii ei mai mici in Germania, dar am păstrat legătura… Eram atent si la traficul infernal, dar si la Ino, care îmi povestea ce a făcut azi, 6 ore la şcoala. Cum a luat un 10 pentru ca a ştiut tabla înmulţirii – nici eu nu o ştiu bine – de la A la Z si cum a invatat la ora de dans, pasul de cha-cha si vrea sa-l exerseze cu mine.
- Nu ti-ai ales partenerul potrivit pentru dans, ii spun eu, oprind in fata fast-food-ului.
- De ce? Ma întreba, privindu-mă foarte curioasa.
- Fiindcă am doua picioare stângi si la bloc nu poţi sa sari, cum faci cu mama acasă, ii dau răspunsul in timp ce o dezlegam de centura.
- Dar ai putut sa faci kickboxer, înot si atletism, mă bloca cea mica, lasandu-ma in pana de minciuna asa ca am tăcut.
Ieşim din maşina si intram in fast-food pentru a manca, ca eu nu prea mă omor cu gătitul – chiar daca ştiu sa gătesc orice, sau mă rog – mai mult mâncam la Sakura, la mama sau in oraş si găteam doar duminica , când venea Ino sa stea cu mine, o zi întreaga. După ce ne-am aşezat la masa, Ino începu sa-mi povestească in continuare, in timp ce eu o ascultam captivat, fiindcă îmi era mai uşor s-o ascult pe Ino in continuu 3-4 ore, decât pe Hinata doua ore. Dar Sakura cum ai spus, toate au un început…

#2
Am adus capitolul doi. Sper sa va placa. Astept critici comentarii etc. Spor la citit :*





O descoperire socanta




Eram in masina mea decapotabila, un BMW rosu si mergeam cu o viteza destul de mare pe strazi. Nu era foarte aglomerat deci nu-mi era teama de un posibil accident. Parul imi era fluturat de vantul ce trecea prin el, provocat din cauza vitezei. Ochelarii de soare, cu lentile mari si rame late, negri, imi incadrau fata si-mi dadeau un aspect frumos. Mutam tigara dintr-un colt al gurii in altul, muzica era data la maxim si fredonam melodia respectiva ce se auzea.
Am franat brusc, din cauza unui dobitoc, care a trecut strada chit ca semaforul indica culoarea rosu. M-am zguduit usor si tigara mi-a alunecat dintre buze, cazand pe fusta neagra, din piele.
-Sa-mi bag... Boul dracu! Nu vezi ca e rosu? am tipat eu nervoasa, incepand sa-i iau tipului mortii si ranitii pe rand la cate o vorba de dulce. Am luat tigara din poala mea, aruncand-o pe strada. Daca Naruto ar fi fost cu mine mi-ar fi impuiat capul cu "De ce vorbesi asa urat? " sau "Tigara aia nu trebuia aruncata asa." Am apasat acceleratia si mi-am scos o alta tigara din pachet. Am privit ceasul de pe bordul masinii si am marit viteza, facand depasiri si aratand semnul pacii celor din spatele meu care isi scoteau capul pe geam si incepeau sa ma injure. Am ajuns in fata unei cladiri enorme. Am iesit din masina si am pus siguranta. Tineam tigara intre degete si priveam in sus, tintind acoperisul cladirii. Am mai tras un fum, apoi am dat drumul tigarii jos, calcand-o cand am inaintat. Intrand in acel loc imens mi-am dat ochelarii jos. Am fost intampinata de sora mea care venise in fuga pe holul unde ma aflam, tipand ca nu-si gaseste mobilul si incepand sa injure intr-un stil mai feminin.
-Ce dracu', ai intarziat, Hinata. a spus ea privindu-ma din cap pana-n picioare. Si mirosi a fum. Iar ai fumat? O sa-ti pierzi vocea.
-Pustioaico, vediti de pampoanele din capul tau.
Am continuat sa ne ciondanim pana cand sora mea a fost chemata sa-si imbrace rochia. Mi-am ocupat locul din fata, in sala unde avea loc prezentarea.
Cand sora mea si-a facut aparitia pe podium, pot spune ca am fost mai mult decat uimita. Purta o rochie de seara, rosie, mulata si despicata in ambele parti, fara bretele, si in partea dreapta, de sub sani pana la solduli, era un spatiu acoperit cu o dantela aproape invizibila. Gatul ii era infasurat de o esarfa din pene negre, ce se asorta cu pantofii finuti, de aceeasi culoare. Parul negru il avea prins intr-un coc ciudat, specific manechinelor, iar machiajul era strident si plin de linii colorate, dar totusi incantator. A fost minunata defiland cu o gratie nemaipomenita. M-am ridicat in picioare incepand sa aplaud de nebuna. Ochii ei m-au privit si mi-a zambit, intorcandu-se si plecand de pe scena. Ea a incheiat acea prezentare si pot spune ca a fost ce-a mai frumoasa dintre toate de pana acum. Toti au inceput sa aplaude iar eu eram mandra ca o am ca sora. Era minunata. Inalta si slaba, cu sani mari si fund bombat.
Cand totul s-a terminat, o asteptam in fata cladirii. Stateam sprijinita de masina, cu capul in jos si tigara intre buzele date cu ruj rosu. Am auzit-o iesind pe usa, impreuna cu una din colegele ei. Si-au luat la revedere si a alergat spre mine. M-a luat usor in brate si si-a pus capul pe pieptul meu.
-Mersi ca ai venit sa ma iei. a spus ea uitandu-se la mine.
-Ai fost minunata, melcule.
-Nu-mi mai spune asa! Am crescut. a zis ea revoltata, incruntandu-se si tuguindu-si buzele suparata.
Am inceput sa rad si i-am pus o mana pe crestetul capului. I-am spus sa intre in masina si eu m-am pus pe scaunul soferului. Am pornit pe strazile prafuite ale capitalei, insa cu o viteza mai mica, deoarece acum era si viata surorii mele in acea masina.
Imi placea sa conduc cu viteza mare, sa-mi traiesc viata din plin, sa ma distrez si sa ma arunc in orice joc, indiferent de aventura. In liceu eram altfel, insa acum viata se schimba. De cand am castigat acel consurs de muzica, si mi-am facut o trupa, viata mea s-a schimbat foarte mult. Acum eram o cantareata de succes, cu o voce minunata si multi baieti in jurul meu. Nu ma voi plictisi niciodata de viata asta. Stateam cu sora mea intr-un apartament spatios, frumos mobilat, care avea un balcon imens, unde te puteai relaxa oricand. In timpul liber ii faceam vizite fratelui meu mai mare, Neji, sau ieseam cu prietenii la cele mai tari petreceri din oras, unde beam pana cand mi se facea rau si Naruto era nevoit sa ma duca acasa cu forta, trecand prin cativa pumni bine plasati in fata lui, deoarece opuneam rezistenta spunand ca vreau sa raman. Ma mir cum de nu ma luase deja la o paruiala bine-meritata, avand in vedere ca-l zapaceam destul de mult. Insa tineam la el, ca la un frate mai mare, bine inteles. Singura relatie dintre noi era cea strict profesionala si cea de prietenie cand nu era vorba de muzica.
Parintii mei au divortat cand eu eram mica. Mama a ales sa ne paraseasca si am stat cu tata timp de 2 ani, dar in aceasta perioada el era mai mereu beat si trist, inchizandu-se in camera lui si stand acolo tot timpul. Tin minte si acum spusele mamei mele, in acea noapte de Craciun, dupa ce bunicii plecasera:
"M-am saturat de tine si de copii! Tot ce faceti e sa-mi mancati din viata! Trebuie sa duc copii la scoala si sa-i aduc, sa stau acasa si sa fac curat si mancare, iar tu te duci bine mersi la secretara aia a ta cu sanii mari in fiecare dimineata. Vreau sa fiu libera, ai inteles? ", apoi a urcat scarile, trecand pe langa mine, care statea cu picioarele printre barele balustradei si ma sprijineam de ele cu ochii inotand in lacrimi.
Eu am fost si mama si tata pentru Hanabi, ea fiind inca prea mica sa inteleaga lucrurile bine. Avea doar cinci ani... Stia ca mama e plecata sa lucreze undeva departe si ca se va intoarce intr-o zi cu o papusa minunata pentru ea. Si acum asteapta acea zi. Mama nu ne-a sunat niciodata, nu ne-a iubit, nu ne-a dat importanta. A plecat, ne-a parasit ca pe nistre straini. Femeia aia nu merita sa fie numita mama.
Vazand ca tata continua sa bea, Neji ne-a luat cu el, pe mine si pe Hanabi. Cand am terminat liceul m-am mutat in propriul meu apartament, impreuna cu sora mea. Acum stateam bine mersi amandoua, bucurandu-ne de fiecare zi.
-Ti-e foame? am intrebat-o eu cand ne aflam in bucatarie. Eu eram jumate in frigider, cautand ceva de mancare.
-As manca o pizza. a spus e visatoare.
Mi-am luat o doza de bere din frigider, am inchis usa argintie cu piciorul, m-am sprijinit de masa de gatit si am luat o gura din lichidul rece.
-Arunca-mi si mie pachetul de tigari. am zis nepasatoare.
-Nu mai fuma! a spus ea nervoasa, aruncandu-mi pachetul in fata, lovindu-ma fix in nas.
Am zambit apoi mi-am aprins o tigara, tragand usor fumul in piept. Am parasit bucataria lasand-o pe sora mea sa-si comande faimoasa pizza. M-am dus in baie unde am dat drumul apei calde sa curga usor si am facut un dus. Senzatia data de acele picaturi fierbinti pe pielea mea era minunata. M-am imbracat intr-o fusta scurta, in carouri, un maieu negru, ciorapi plasa si mi-am refacut machiajul. Mi-am luat geaca pin piele, mi-am incaltat cizmele si am iesit din casa, aruncandu-i surorii mele un "Ies in oras, nu ma astepta. "
Am ajuns in fata unui bar, din care muzica rasuna cu putere. Am pasit inauntru si au inceput sa se intoarca capete in urma mea. Chiar aratam asa bine? Ma rog. M-am asezat la bar, comandand un pahar de whisky cu gheata. Te rog, Doamne, sa nu afle Naruto pe unde umblu eu acum, ca daca afla, de data asta mi-a promis ca nu ma mai iarta. Ma salvase de mii de ori de nebunii beti din baruri si se plictisise de asta, cel putin asa mi-a zis. Langa mine s-a asezat un tip inalt, cu un par negru, tuns scurt.
-In sfarsit ai ajuns. am spus dand ochii peste cap.
-Traficul.
A apucat de maieul meu si m-a tras spre el, sarutandu-ma brutal. Limba lui a patruns in gura mea repede si fara pic de pasiune. Ce-i drept, saruta ca dracu, dar i-am facut jocul. Dupa cateva minute bune mi-a dat drumul si a comandat ceva de baut. Pentru a mai evita orice alt sarut cu el, mi-am aprins o tigara si am privit in fata. Stateam cu coatele sprijinite de blatul barului si sorbeam din paharul cu alcool.
-Sa sti ca arati bine. a spus el privindu-mi pieptul.
-Stiu. am zis putin enervata de el. Deja ma plictisea si vroiam sa scap de el cat mai repede. Cred ca intalnirea se termina aici. am spus ridicandu-ma de pe scaun si facandu-mi loc printre multimea de oameni. Cand am iesit afara m-am oprit usor privind cerul. Am simtit doua brate incolacindu-se in jurul meu, si o palma rece facandu-si loc pe sub bluza mea urcand in sus spre sani. Am ranjit cand palma persoanei respective a cuprins sanul meu, masandu-l, cica incercand sa ma excite. M-am intors si i-am dat un pumn. M-a privit nervos ducandu-si mana la obraz.
-C***o!
-Am luat lectii de la mamica ta. am zis facandu-i cu ochiul.
M-am urcat in masina si am pornit in viteza. Ce oameni prosti. Cand o sa dau si eu de cineva cu capul pe umeri care nu se gandeste doar la sex? Mi se facuse foame asa ca am oprit la primul fast-food care mi-a iesit in cale. M-am asezat la o masa langa geam si am inceput sa caut tigarile in borseta mica ce o aveam dupa mine. Cand am vrut s-o aprind, o pustioaica cu parul lung, prins in cozi, si niste ochi albastrii mari, a dat negativ din cap spunandu-mi hotarata.
-Aici nu se fumeaza. si mi-a aratat cu degetul o placuta ce aproba spusele ei. Am injurat-o printre dinti si mi-am scos telefonul. De-odata, am simtit cum ceva rece si ud ma izbit. Pe par, pe umar si pe picioare eram uda de suc de portocale. M-am ridicat in picioare incepand sa tip nervoasa, atragand atentia.
-Ai facut-o intentionat nu? Ah, taratura ce esti!
-Ce e aia taratura? a intrebat pustioaica ce parea foarte calma.
-Sa te ia dracu! am tipat eu apucand-o de una din cozi si tragand-o cu putere, continuand sa tip la ea.
-Da-i drumul, acum!
Vocea era serioasa, nervoasa, incordata. Am dat drumul parului dintre degetele mele si am simtit prezenta unui barbat inalt in spatele meu. Am inghitit in sec, fiind panicata pe moment. "In ce am intrat..."
Mana lui mi-a apucat umarul intorcandu-ma cu fata spre el. Aveam privirea in pamant.
-Hinata? vocea acum suna mai blanda, mai dragastoasa si atat de cunoscuta.
Am ridicat capul si privirile ni s-au intalnit. Mi-a dat drumul usor apoi s-a dus langa fetita blonda.
-Esti bine? a intrebat-o el privind-o cu dragoste.
-Fata asta nebuna a tipat la mine si mi-a zis taratura. Ce inseamna taratura? fetita a apucat tricoul barbatului tragand de el si cerand o explicatie. Asemanarea dintre ei era enorma. Acelasi par blond, aceeasi ochi mari si albastri, aceeasi forma a buzelor. In timp ce blondul incerca sa-i explice fetii ca acel cuvand nu trebuie sa-l foloseasca, deoarece era un cuvant urat, eu am facut pasi spre usa Mec-ului. Am parasit cladirea si m-am oprit in parcare, ducandu-mi mana la cap. Totul era pe dos, ca deobicei si capul parca imi exploda de durere.
"Nu stiam ca ai o fata asa frumoasa, Naruto"

#3
Ellamanu:
Deci imi place cum scrii da incearca sa te mai perfectionezi,mai ales la descriere ,in schimb imi place cum intri in pielea lui Naruto...apropo...daca ca tu ai scris titlul de fapt e "made" nu "make"...:D
Deci imi place cum in scrii in princiupiu

Nana-Ren:
Na comm,ca mai inebunit,ai ajuns sa ma si santajezi pt un amarat de comm:-W
Poate nu pui continurea sa vezi tu commuri mai pupi tu:-L
Deci imi place cum scrii[nooormal],dar mi se pare mie sau ai facut`o pe Hinata prea...golanca...vb lu ellamanu,ii mai trebuia si tatuaj..:))
La capitolul descriere stai chiar fffffffffffff bine...dar dialogolul...mai scartaie...:D

hai ca va las....ciuuz

#4
Hmmm...ce avem noi aici...un alt fic cu personajele si cuplul meu preferat NaruHina :X super

well...titlul imi place, adica imi starneste interesul si chiar sunt curioasa de ce se numeste astfel; descrierea este OK, bun vb aceea: mereu e loc de mai bine; dialogul este bine plasat, iar actiunea nu mi se pare deloc grabita :D
ma bucur ca abordati ficul din doua puncte de vedere, al Hinatei si a lui Naruto, foarte original avand in vedere ca pe zup nu am gasit ceva aseamanator:3:
si cum ti-am mai spus...caracterul Hinatei e atat de schimbat :O o sa imi ia ceva timp sa ma obisnuiesc; iar schimburile de replici sunt dure si foarte sigure, asta imi place :->
Citat:-C***o!
-Am luat lectii de la mamica ta. am zis facandu-i cu ochiul.


altceva...faceti o munca in echipa foarte buna!:*spor la scris!ast nextu!
:bye:
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter

#5
Am venit cu capitolul 3 si de data asta m-am certat cu Naruto sa taca si sa ma lase sa-i controlez eu viata :D

Cearta


Stăteam la pianul meu, aflat in anticamera biroului din clădirea de birouri. Cântam Moonlight, o sonata scrisa de Beethoven. Degetele mele alunecau pe claviatura pianului, mângâindu-le si abia atingându-le. Pianul, marea mea dragoste. Mereu m-am simţit atras de acest instrument magic si mirific. As fi putut sa-mi fac cariera, dar nu am putut. Apăs mai tare o clapa si simt o durere in mana dreapta. La dracu! Am spus printre dinţi si mi-am prins încheietura mâini, cu cea stânga. „Minato sa te duci dracu si tu si familia ta. Din cauza ta, eu nu pot sa cant ca lumea la pian” Mi-am spus in gând si am încercat sa mă calmez, mai ales după ieri seara. Nu am crezut, ca Hinata v-a ajunge atât de jos, incat sa se ia la cearta cu copii mici de 7 ani. De obicei nu ii baga in seama, dar acum sigur a băut. Fiinţa asta o sa mă bage in mormânt nu alta. După ce m-am calmat, am început sa cant Fur Elise, cântecul preferat a lui Ino, pe care am s-o invat, după ce invata arpegiile, gamele si claviatura.
- Naruto, o aud cum mă striga si alerga spre mine si mă imbratisa, agatandu-se de gatul meu.
- Puişor, cum a fost la şcoala? O întreb si o pup pe creştetul capului si o pun pe taburet langa mine.
- Bine, Kurenai-sensei, i-a plăcut mult cum mi-ai prins parul, frate, spuse blondina si îmi zâmbi cu toata fata.
O ciufulesc uşor, având grija sa nu-i stric cocul spaniol, pe care mama m-a invatat sa îl fac. Purta o fustiţa de blugi, albastra si pe sub o pereche de ciorapi cu chilot, in culorile curcubeului. Pe ea avea un hanorac albastru, ca ochii ei. In picioare avea nişte ghetuţe, primite de la Deidara, de ziua ei. Acesta era singurul lucru care l-a primit de la cel care ii era tata, atât cu numele, incat si cu carnea, dar eu pentru ea eram mama, tata si fratele mai mare si protector. Ma uit la Sakura, care venise o data cu ea, ca o luase de la şcoala, fiindcă eu am rugat-o. Rozalia isi puse in cuier, geaca de blugi, neagra si rucsacul lui Ino il lasa in biroul meu.
- Frate, când o sa mă inveti sa cant aşa frumos ca tine? Ma întreba îngeraşul de fata de langa mine.
- După ce inveti gamele de baza. Hai facem Do major, apoi te invat un cântecel, ii spun eu si o vad cu bucurie, cum începe uşor si nesigur, sa îmi cânte gama la pian.
Degetele ei micuţe si fragile, apăsau cu putere clapele, ca sa fie sigura ca pianul ii v-a nota aceea. In timp ce cânta la pian, nu ştiu cine dracu m-a pus sa cant notele, pe ton jos si calm. Era pentru prima data când, cântam ceva cu vocea, cu cineva langa mine sau cu cineva in aceeaşi încăpere cu mine. Sakura stătea sprijinita pe coate si asculta fermecata, micul nostru recital, pana când ii suna fixul si răspunse. Asculta vreo câteva minute, apoi mă striga la ea.
- Cine-i? o întreb, curios de felul meu.
- Kushina, îmi răspunse ea si se duse la sora mea, luând-o cu ea in birou, pentru a face temele împreuna.
După ce uşa a fost închisa, eu am pus telefonul la ureche si am spus un „alo”, scurt, rece si distant.
- Naruto, am nimerit intr-un moment prost? Ma întreba mama mea, pe un ton cam distant.
- Nu, dar nici in unul bun. Spune ce vrei, dar cu Ino nu vorbeşti si in plus, lui Deidara ii pasa mai mult de raliurile sale, decât de fiica voastră si tu eşti prin Paris. Şti ce, nici nu te obosi sa te mai întorci, Ino a fost data in grija mea de către stat. Altceva mama? O întreb si cuvântul „mama”, îl spun cu scârba.
- Ai sa regreţi pentru comportamentul tău fata de mine. Daca nu eram eu, tu ajungeai un hot si un criminal…, numai continua, ca ii închid telefonul in nas.
Femeia asta nu înţelege ca mai importanta era familia decât moda aceea idioata. Oftez si mă duc pe balcon, fiindcă simţeam ca numai am aer. Ma deschei la camasa neagra, de tot si îmi expun abdomenul meu, lucrat, cu muşchi, care se încordau la fiecare mişcare pe care o făceam. Ma sprijin de geamul din spatele meu si încep sa privesc oraşul nipon, care era un adevărat muşuroi de furnici. Îmi doream o briza de vânt sa vina si sa mă răcorească, dar era in zadar. Aud o uşa cum se deschide si am crezut ca este Sakura, luând ceva si apoi intra in birou, pentru a continua lecţiile cu Ino. Simt cum sunt tras de un capăt al camasii. Îmi îndrept privirea in jos si o vad pe Ino speriata de bombe.
- Ce s-a întâmplat? O întreb îngrijorat si o iau in braţe si intru cu ea înăuntru.
- Fata nebuna de la Mec, a venit aici, după mine, îmi spuse îngeraşul blond, ascunzându-si fetişoara in parul meu des si puţin lung, dar nici pletos.
- Scuze, am picat prost, aud o voce cunoscuta si un miros de tigare, venin de la biroul Sakurei.
- Nu Hinata, spun eu si o dau pe cea mica in braţele rozaliei. Fa cu ea cha-cha, ca sa nu mă enerveze pe mine si nu-mi spune ca nu şti, ca iubitul tău Itachi, este instructor de dans si pun pariu ca te-a invatat sa dansezi orice, i-am spuse verisoarei mele si aceasta făcu botic, arătând chiar haioasa.
O invit pe bruneta in biroul meu, nepasându-mi ca ochii ei erau aţintiţi pe abdomenul meu. Eram obişnuit cu asemenea priviri asupra mea. Îmi dau jos camasa si o pun pe spătarul scaunului, fiindcă îmi era cald sau poate hormonii îmi făceau sângele sa clocotească. Poate era de la nervi sau de la comportamentul fetei acestea de ieri seara.
- Naruto, in locul tău, mi-as tine odrasla mai infrau, începu sa tipe la mine, care era vina mea ca Ino a fost împinsa si i-a făcut o baie cu Fanta de portocale.
- Pe viitor am sa o supraveghez mai atent pe Ino, spun calm si distant, scoţând-o si mai rău din sărite.
- Auzi! Nu-mi pasa cu ce c**va ai făcut-o, dar daca se mai întâmpla o data aşa ceva, eu o las fara par in cap, da? Nu-mi pasa ca eşti mai mare si mai tare decât mine, dar eu tot te pot lovi si numai fi aşa de calm, tipa la mine, impungandu-ma cu aratatorul in piept, privindu-mă in ochii.
- Auzi, eu nu comentez ce educaţie are sora ta, Hanabi, care îmi trimite sms si e-mail de cele porcoase. In locul tău as avea grija de Hanabi, ii spun eu si o împing in joaca.
Hinata se împiedica de covor si pica in fund. Doamne ce împiedicata. Aceasta începe sa tipe la mine, ca din cauza mea, a cazut jos. O ridic si ii spun sa numai mă plictisească cu aventurile ei si ca trebuie sa plec cu pisicuţa mea bălaie acasă. Îmi iau camasa pe mine si in timp ce mă închei, pe uşa navalii sora mea si sarea in sus si jos, vrând sa o iau in braţe. O alintam si o rasfatam pe blonda, mai ceva ca pe o prinţesa. După ce m-am încheiat, o iau in braţe si o pup pe creştetul capului. Bruneta ne privea cu confuzie si era de aşteptat. Fiindcă aveam acelaşi par, aceeaşi ochi, fata zambareata, talent si atragere pentru arta muzicii si a sportului. Ino îmi şopteşte la ureche daca vine si „tanti cu par de baba” la noi la masa, dar eu ii spun un nu, categoric. Hinata se ridica de jos si ieşi afara, fara sa mă salute. Ridic o sprânceana, dar nu-mi bat capul cu chestia asta. Îmi iau lucrurile si ale lui Ino si ies din birou, urmat de Sakura, care spuse, ca Itachi ne invita la restaurant, sa mâncam cina. Ne urcam in maşina mea si pornim spre restaurantul „Amore e bella”. In fata restaurantului, era un Jaguar XKR, negru decapotabil. Langa el, era un tanar de 29 de ani. Parul negru, era lung pana la omoplaţi si prins in coada de cal. Ochii negri, plini de bucurie, o priveau pe vara mea. Purta un maiou negru, strâmt pe trup, expunându-si abdomenul mai lucrat decât al meu. Peste avea o geaca de piele neagra, si o pereche de jeansi, largi, negri si in picioare adidasi. Sakura rapid cobora din maşina si ii sari in braţe, sărutându-l apăsat pe buze, strecurându-si limba in gura lui si el i-a răspuns la provocare. Eu nu ştiam cum sa nu o fac pe Ino sa nu se uite in acea direcţie. Daca nu fluieram, cei doi, poate o făceau in maşina, dar s-au potolit. Brunetul ne-a invitat in restaurant si am mers la un separeu. Am pus-o pe Ino langa mine si in fata ei, era Itachi si Sakura in capul mesei.
- De ce nu stai tu in capul mesei, mi-o repezi, rozalia, puţin nervoasa, sa nu avea voie sa se sărute, când sunt cu Ino de fata.
- Şti răspunsul, acum te rog, nu vreau sa ne certam, ca destul a ţipat la mine Hinata, ii spun eu, fiind pe un sfert atent la convorbirea dintre bărbat si fetita, care vorbeau despre nu ştiu ce mişcare de cha-cha.
- Pai ce dracu, i-ai mai făcut sau ti-a făcut? Ma întreba tânăra, parca citindu-mi gândurile.
- In primul rând, aseară era puţin băuta si a fost la Mec. Din greşeala, Ino a vărsat Fanta pe ea si Hinata a făcut-o târâtura si a început sa o tragă de par, pana m-am băgat eu. Ma crezi, ca am rămas masca, văzând cine îmi agresează surioara? Persoana pe care am iubit-o, o iubesc si o voi iubi, mă destanui in fata Sakurei.
- Naruto, spune-i cine eşti tu, spune-i ce simţi, ca din iubire, ii ierţi măgăriile. Trebuie sa ştie…
- Oare mă va asculta? Hello! Vorbim de Hinata, o fiinţa care nu asculta nici de Dumnezeu insasi…. Stai puţin, spun eu, fiindcă începu sa-mi sune mobilul.
Ma uit la ecran si vad ca Hinata mă suna. Ma ridic de la masa si mă duc afara si spun un „alo”, cam plictisit si dezamăgit.
- Naruto, îmi pare rău pentru chestia din biroul tău, dar sa şti ca bausem putin ca sa prin curaj in fata ta. Nu m-ai mirosit fiindcă am luat imediat bomboane mentolate. Ştiu ca iţi iubeşti fiica si eu as face la fel, daca eram in locul tău si apropo, ai o fiica foarte frumoasa si iţi seamănă, îmi spuse ea si îmi închise sau aşa credeam.
- Noapte buna mica mea frumuseţe neagra, spun si aud imediat un „ce”, care aparţinea Hinatei si închid rapid mobilul, punându-l pe silenţios.
Nu-mi vine sa cred, ce am făcut. Cum dracu am putut sa-i spun, acele cuvinte, pe care ii le şopteam in ureche, in pauze sau la întâlniri? Sunt un bou, un dobitoc. Sper sa creadă ca a fost coincidenta. Intru înapoi in restaurant si încep sa mănânc in timp ce ascultam absorbit, discuţia despre dans, dintre Itachi, Sakura si Ino. Cred ca in acea seara, am invatat paşi de tango, vals, cha-cha, rumba, paso doble si lista poate continua…

#6
Hy!:D

hmm....un capitol nou:X...well modurile de expunere se imbina armonios, intr-un balans frumos, iar actiunea nu mi se pare grabita:>; imi place in mod special descrierea, in anumite parti suna chiar foarte artistic;;)
Citat:Cântam Moonlight, o sonata scrisa de Beethoven. Degetele mele alunecau pe claviatura pianului, mângâindu-le si abia atingându-le. Pianul, marea mea dragoste. Mereu m-am simţit atras de acest instrument magic si mirific.

uhh...Naruto e asa de calm si ..intr-un fel romantic...iar Hina la polul opus, o rebela innascuta:P si ce caracter are...

altceva....am vazut si cateva greseli de tastare, dar nu-i nimic grav...aaa si fii atenta la virgule si "si"-uri sunt cam in exces :)...

spor la scris si la idei cat mai multe!!!:*
:bye:
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter

#7
Ok... eu am mai postat capitolul asta dar vad k nu mai e :| ma rog... hope u like si ma bucur k va place. spor la citit :*


De la betie, la bataie
Partea I


Priveam uimita telefonul si ma gandeam la ceea ce tocmai auzisem. De ce mi-a spus asa? Mi se paruse? Nu, nu! Chiar a rostit acele cuvinte. Am aruncat telefonul pe noptiera si m-am trantit din nou pe pat punandu-mi o mana la ochii ce-i tineam inchisi. Am constatat uimita ca-mi lacrimau... Ah la dracu! O simpla coincidenta! Acel Naruto m-a parasit, e plecat undeva departe si acum face pe sotul iubitor cu cine stie ce c***a. Exista multe persoane cu acelasi nume pe lumea asta, asa cum exista multe persoane ce rostesc cuvinte asemanatoare cu cele pe care le auzeam in urma cu sapte ani... M-am ridicat din pat si am coborat in bucatarie. Aveam pe mine o camasa lunga, ce-i apartinuse tatalui meu. O aveam de mica, fiind tot ce mi-a mai ramas de la el. Am luat un pahar in care am pus cateva cuburi de gheata apoi m-am dus la barul din camera de zi. Era mare si plin cu diferite bauturi scumpe. Ca deobicei, am luat faimosul whisky si am pus in pahar peste cuburile de apa inghetata. Am privit pentru cateva minute lichidul maroniu si transparent din pahar si am pus paharol pe masa. Am dus sticla la gura si am inceput sa beau pana nu am mai avut aer. Am terminat-o in mai putin de cinci minute. Am pus-o jos langa canapea si m-am dus iar la bar de unde am mai luat o sticla, pe care am golit-o mai usor, pahar dupa pahar. Nu bausem atat de mult in viata mea si nici nu aveam de gand sa ma opresc la doar 3 sticle, sau patru, asta daca nu vedeam dublu deja. Hanabi nu era acasa deci pot spune ca eram in cadere libera. Stateam intinsa pe canapea, cu o mana la baza ochilor si cea lalta imi atarna in jos, cu sticla de alcool intre degele. Pierdusem deja numaratoarea si ma simteam foarte rau. Am dat drumul sticlei care s-a rostogolit usor pe parchet. Era sa ma si impiedic de ea cand am luat-o la fuga spre baie. Am cazut in genunchi incepand sa vomit. Doamne, ma simteam groaznic. Eram o proasta.
-E numai vina ta! am inceput sa tip si lacrimile mi-au inundat ochii apoi obrajii. Doar vina ta...
M-am reantors in sufragerie tinandu-ma de pereti. Obisnuiam sa beau pentru a-mi calma nervii insa acum exagerasem dar nu-mi pasa. Vroiam sa mor dar totusi vroiam sa traiesc. Il uram ca m-a parasit dar totusi inca il iubeam... Am bajbait dupa sticlele de langa canapea, cautand una plina. Am luat o gura, insa mica deoarece eram plina pana peste cap. Era tarziu, in orice caz cu mult trecut de trei noaptea. Am simtit cum sticla mi-a alunecat dintre degete si a cazut pe suprafata din sticla a mesei, care s-a facut bucatele. Genunchii mi-au cedat si am cazut jos, in cioburile ce proveneau de la masuta. Palmele imi erau pline de acele bucatele icolore si sangele siroia usor din ele, la fel si genunchii. M-am simtit trasa in jos, cazand intr-o parte apoi rostocolindu-ma pe spate. Am crezut ca o sa mor.
Am auzit batai in usa insa nu eram capabila sa ma misc. Vedeam dublu si camera se invartea cu mine. O busitura puternica, apoi usa a fost scoasa din balamale.
Am simtit o palma peste obraz, urmata de inca una, si numele meu l-am auzit in surdina. Am ridicat mana spre fata lui insa m-a prins de incheietura injurand. M-a luat pe sus punandu-ma pe canapea si s-a reantors dupa cateva minute. Am simtit o usturime in palme apoi cum ceva moala mi-a inconjurat acea suprajata. Strangeam din dinti si injuram nervoasa. Mi-am auzit din nou numele insa nu eram capabila sa raspund. In minutul urmator am sitit un jet de apa rece in capul meu. Am tipat pe moment apoi am privit persoana ce se afla la marginea cazii cu dusul in mana. Am zambit smechereste si l-am apucat de camasa tragandu-l spre mine. S-a dezechilibrat si a cazut peste mine, in cada, in timp ce jetul dusului a inceput sa imprastie apa rece peste tot. Imi era frig si dintii imi clantaneau in gura iar buzele luasera o nuanta de violet. S-a ridicat in genunchi, in cada si m-a ridicat si pe mine. Ne priveam in ochi. M-am aruncat in bratele lui apucand de camasa alba ce o purta. L-am tras mai in jos si mi-am apasat buzele pe ale lui. Am scos aerul din plamani usurata dar nu stiu de ce...
M-a impins destul de brusc incat era sa ma si lovesc. A vrut sa iasa din cada insa l-am tras inapoi, apucand cu mainile de-oparte si de alta a nasturilor de la camasa si tragand de ei, rupandui. Am ramas privind uimita la corpul lui, punandu-mi o mana pe pieptul lui. Am depus un sarut lenes pe partea stanga a pieptului si a tresarit usor. Mi-am incolacit mainile in jurul gatului sau apoi am soptit pe un ton plin de rugaminte.
-Hai in dormitor...
-Hinata incereaza! s-a desprins de mine, a iesit din cada si a oprit dusul. S-a dus sa ia un prosop si cand s-a intors eu tocmai imi dadeam camasa jos. A ramas privindu-ma uimit din pragul usii. Am iesit din cada si m-am indreptat catre el, cazand usor in fata. Bratele lui m-au prins intr-o imbratisare plina de dragoste.
-De ce ma refuzi si tu... am spus si l-am prins de incheietura mainii, bagandu-mi unghiile mari si partatoase, date cu oja rosie, in carnea lui. M-a indepartat usor de el punandu-mi prosopul pe umeri, in asa fel incat sa ma acopere. Nervoasa i-am dat un pumn in abdomen. Nu cred ca a simtit ceva deoarece eu am crezut ca-mi va pica mana in acel moment. Nu aveam forta necesara iar el era mult prea puternic. Am continuat sa dau in el si sa plang. Incerca sa ma opreasca insa degeaba, eu tot continuam.
Capul mi-a fost dat intr-o parte, suvitele de par au zburat in aer apoi au cazut usor pe fata mea. Mi-am dus mana la obrazul rosu si l-am privit uimita. Prosopul deja-mi cazuse de pe umeri insa nu ne pasa nicunuia. Ma pleznise. Asta da calmant.
-Mica mea frumusete neagra... am soptit printre buze parca doar pentru mine.
Am ranjit batjocoritor apoi m-am reapropiat de el soptindu-i la ureche:
-Esti un dulce!...
Apoi am parasit baia. M-am dus in camera mea unde m-am trantit pe pat. Eram ametita si imi era rau. Inca nu-mi dadeam seama ce tocmai facusem si nici nu-mi pasa.
A intrat dupa zece minute in camera mea, cu o cana de ceai fierbinte. A pus cana pe noptiera si a inceput sa cotrobaiasca in dulap de unde a scos o bluza neagra, larga si m-a obligat s-o imbrac. A tras scaunul de la birou langa pat si s-a asezat pe el, dandu-mi cana de ceai pe care am refuzat-o. Stateam intinsa pe pat si priveam in sus gandindu-ma la ceea ce facusem. O durere groaznica in abdomen m-a facut sa strang din dinti si sa injur.
-Esti bine? a spus el privindu-ma ingrijorat.
Am aprobat din cap si am inceput sa respir pentru a ma calma. Deodata am facut ochii mari si mi-am dus mana la gura. M-am ridicat din pat si am inceput sa fug prin intregul apartament. M-am impedicat si am cazut. Un alt val de greata mi-a strabatut corpul. Am reusit intr-un tarziu sa ajung la baie si sa vomit din nou si din nou... Statea in pragul usii si ma privea, eu ma simteam mizerabila si i-am facut semn cu mana sa iasa dupa care am tras apa la toaleta. In loc sa plece s-a apropiat de mine. Si-a udat mana cu apa rece de la ciuveta si mi-a stropit fata, m-a luat pe sus si m-a dus in camera unde m-a pus pe pat. Continuam sa aberez, spunand ca vreau ochelarii de soare deoarece nu pot conduce fara si multe alte tampenii. Intr-un final am adormit.
M-am trezit dupa cateva ore si am privit buimaca in jur. Capul ma durea ingrozitor. Mi-am indreptat atentia catre cel ce statea langa patul meu, cu camasa in mana in loc sa o poarte pe el, cosand un nasture.
-Tu... Tu... am spus eu dandu-ma intr-un colt al patului. Ce cauti in camera mea? incepusem sa tip.
-Buna si tie.
-Nu ma lua la misto! Ce faci aici? De cand esti aici mai bine zis? Cat e ceasul? Cine te-a lasat sa intri? Raspunde, nenorocitule!
M-a privit amuzat apoi si-a imbracat camasa incepand sa-si incheie nasturii.
-Te-am gasit beata, pe jos, in sufragerie. Am incercat sa te fac sa-ti revi, te-am bagat in cada insa m-ai tras peste tine, mi-ai rupt camasa, ai inceput sa ma saruti, te-ai dezbracat si apoi....
-Poftim!!! am tipat eu intrerupandul. Fiu de catea ce esti! Vrei sa spui ca... Eu cu tine...
-Nu! a spus el incepand sa rada copios. Te-am bagat la culcare inainte sa faci ceva in plus. Si oricum, tu ai fost cea care a sarit pe mine.
Eram nervoasa. Acum facea misto de faptul ca am fost beata si ca m-am dat la el. Si daca ma culcasem pe bune cu el? Daca mi-am pierdut virginitatea la betie. Gandul m-a facut sa ma enervez si mai rau. Am dat cu perna in el apoi am sarit in picioare incepand sa-l lovesc si sa-l injur.
-Iesi din casa mea nenorocitule! Ah, c***a a mai fost ma-ta care te-a facut cu tactu ala nenorocit care acum as vrea sa zaca-n puscarie! Fiu de catea nenorocit ce esti cu fiita aia c***a ordinara! Iti seamana nu doar la aspect ci si la comportament. Un dobitoc mai mare ca tine nu exista! Iesi din casa mea spurcatu' dracu'!
Palma care mi-a dat-o peste fata m-a facut sa cad jos, langa pat. Ma pleznise atat de tare incat buza incepuse sa-mi sangereze. Il priveam sfidatoare in ochi, provocandu-l la lupta.

#8
hehe, nextus' :>
imi cer scuze ca nu am trecut mai devreme pe aici :">...

well...un capitol super, plin de evenimente surprinzatoare o.O, modurile de expunere frumos imbinate: descrii superb la persoana 1, dialogul are replici bine alese, iar actiunea nu este grabita; greseli de tastare am vazut cateva, fii mai atenta cand recitesti capitolul >:D<, in rest BRAVO.
titlul capitolului este destul de interesant, chiar ma gandeam ce urmeaza sa se intample si nu ma asteptam ca Hinata sa se imbete si sa sara pe Naruto :O, chiar credeam ca o sa fie invers, perversa mica ce e o//o
Citat:Am tipat pe moment apoi am privit persoana ce se afla la marginea cazii cu dusul in mana. Am zambit smechereste si l-am apucat de camasa tragandu-l spre mine. S-a dezechilibrat si a cazut peste mine, in cada, in timp ce jetul dusului a inceput sa imprastie apa rece peste tot....S-a ridicat in genunchi, in cada si m-a ridicat si pe mine. Ne priveam in ochi. M-am aruncat in bratele lui apucand de camasa alba ce o purta. L-am tras mai in jos si mi-am apasat buzele pe ale lui. Am scos aerul din plamani usurata dar nu stiu de ce...

-eee se cam incing lucrurile pe aici :-"...sa-i lasam singuri :))

anyway....spor la scris! bescus:X!
:bye:
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter

#9
Scuze ca am intarziat, dar acesta este nextul

De la betie la bataie
Partea II

Ma durea sufletul si inima s-o vad pe jos cu buza inferioara sparta, neajutorata. Trebuia sa inteleaga ca eu tin foarte mult la sora mea si chiar si ea, pentru cuvintele acelea, a primit cadou o palma, altuia, i-as fi zburat dintii din gura. Ochii Hinatei ma sfidau, privindu-ma cu superioritate, parca invitandu-ma sa dau in ea. Oftez si ii spun sa mearga la baie sa-si trateze buza care sangera dar ma scuipa, cu sange, in fata. Mi-ar fi intrat in ochi daca nu lasam in jos pleoapele. Imi sterg scuipatul si o privesc rece si infuriat, dandu-i de inteles ca intinsese coarda mai mult decat trebuia si se va rupe din moment in moment. Imi bag mana stanga in parul ei – eram stangaci, datorita lui Minato, dar cand ma luptam, era ambidextru – si o trag in sus, cu forta. Bruneta, imi prinse cu mainile,incheietura mainii cu care o tineam si imi baga unghiile de vrajitoare in piele, dar nu vroiam sa-i dau drumul. O tarasc pana in fata oglinzi si o fortez sa priveasca.
- Asculta-ma bine, taratura, ii soptesc la ureche, gadiland-o cu respiratia mea calda si incordata. Uita-te bine in oglinda. Cine este puternic, face regulile si eu sunt cel puternic, deci eu fac regulile si in plus, tu cam ai intrecut masura, injurand-o pe Ino. Pe mine poti sa ma faci cum vrei sau pe parinti mei, dar cand te legi de Ino, schimbam placa.
- Ti-e frica sa accepti adevarul, ca aia mica este o c**va si jumatate, cu a fost si ma-sa si tu pun pariu ca esti un violator…, nu a mai continuat, ca am impins-o brutal in oglinda.
Oglinda se sparse si pica pe jos bucati din ea, in timp ce Hinata s-a pitit, sa nu fie taiata la gat. Patetic, ca nu puteau face rau, de la inaltimea aceea. Vreau sa continui s-o speri, dar nenorocita, imi dadu un pumn la „jucarie”. Imi acopar acea parte cu palmele si tanara profita de acest lucru si fugi in bucatarie. Dupa doua minute imi revin si vreau sa merg dupa ea, dar aud zgomot de argintarie de acolo si mi-am dat seama ca, cauta dupa un cutit. Ei, daca vrei sa devina o treaba taioasa, atunci s-o facem asa. Iau niste bucati de oglinda de jos si le ascund la spate. Intru in bucatarie si o strig. La dracu! Daca nu ma lasam jos, ma nimerea cu un cutit in cap. Ma uit pe deasupra masei si o vad ascunsa dupa usa de la coridor. Daca vrei sa fim subiect la stiri, uite unul. Ma ridic si o vad cum arunca un cutit spre mine. Imi bag antebratul drept in fata, aparandu-ma si cutitul intra pe jumatate acolo, dar nu era ceva nou. O vad, cum vrea sa fuga spre usa de la intrare, care era pe jos, ca i-am dat un picior si am demolat-o. Am scos cu mana stanga, cioburile si trimit una cate una. Prima o taie superficial la gat, a doua la mana si ultima, in gamba, amortindu-i muschiul si pica pe jos. Ajung in spatele ei, cu paraiasul de sange dupa mine si o apuc de bratul care l-am zgariat si incep s-o trag dupa mine in baie.
- Ce dracu vrei sa-mi faci? Ma intreba, aproape plangand, de furie si de durere.
- Te educ si stai fara frica, ca nu am sa te violez, nu inca, dar sunt in stare, ii spun pe un ton rece si distant.
Intram din nou in baie si eu inchi usa cu cheia si o arunc in WC si trag apa. Bruneta incepu sa tipe la mine, de ce am facut asta, dar o palma peste fata o readuse la tacere. Ma duc la chiuveta si imi scot cutitul si ma uit la rana. Era putin adanca, dar nu imi intrase in muşchi sau prin vene, doar in carne. Îmi pun dezinfectant si mi-o pansez. După ce spal cutitul de amprente si sange, il arunc pe fereastra, dar având grija sa nu-i dau lu’ careva in cap. Hinata era pe jos si se chinuia si plângea, încercând sa-si scoata ciobul, dar ea îl scotea încet si atunci durea mai rău. Pun mana pe ciob si îl trag rapid. Tânăra tipa de durere, dar o alta palma din partea mea, o readuse la tăcere. O tratez si apoi mă aşez in fata ei, pe jos si mă uit la ea, cu indiferenta totala.
- Da-mi drumul, tipa la mine si se ridica in picioare si încerca uşa, care era încuiata.
- Daca nu te calmezi, nu vom ieşi prea de vreme. I-a zi. Vrei sa te calmezi sau vrei sa-mi vezi si cealaltă latura? O întreb, perfect calm si in minte am un plan perfect de ai baga puţin spaima in oase.
- Care latura? De rahat, căcat, putoare internaţionala? Da-mi dracu drumul de aici si ai sa vezi tu. Te voi acuza de viol, de sechestru, de ameninţare, violenta asupra mea. Te voi tara prin tribunale, te voi face sa regreţi ca te-ai pus cu Hinata Hyuuga. Te voi aduce in sapa de lemn si vei regreta, tipa la mine, ca isterizata, in timp ce eu, o priveau indiferent.
Deodată mă trezesc cu un şampon in cap. Fata asta a întrecut măsura. O apuc de mana si o trag in braţele mele, de fapt o pun pe gresia rece si eu mă pun peste ea. Ma frec provocator de trupul ei, despărţindu-i uşor picioarele, ca sa nu am alte surprize neplăcute. Mâinile i le-am legat cu un prosop de calorifer. O sarut pe buzele apetisante, îmi strecor limba printre ele, intru in gura ei si încep sa mă joc cu limba ei. In timp ce o ţineam ocupat cu sărutul, mâinile mele intraseră sub tricou si începură s-o mângâie si sa-i pipăie abdomenul. Ii ridic tricoul si încep sa mă joc cu sfârcurile ei, care erau linse de limba mea. Se vedea ca ii place si asta o pot spune, deoarece gemea si sfârcurile ii erau întărite. Părea destul de bucuroasa ca nu vreau si altceva, dar era timpul s-o speri puţin. Ma prefac ca mă deschid la slit si mă las peste ea din nou, proptindu-mă doar intr-o mana. Ma prefac, ca, cică îmi bag „jucăria” in ea…
- Ai vrea tu, dar nu sunt chiar aşa, pisu’, ii şoptesc la ureche si mă ridic de pe ea.
O dezleg si o ajut sa se ridice. Dau cu piciorul in uşa si aceasta ceda rapid, rupându-se in doua. Deci ii eram dator cu doua uşi. Mergem spre uşa de la intrare, dar o persoana era in ea.
- Ce p**a mamei dracu' s-a întâmplat aici? Întreabă persoana aceea si isi focalizează privirea pe noi doi.
Am înghiţit in sec. Neji putea bănui orice, mai ales, ca eu si Hinata eram sifonaţi si ciufuliţi…

#10
Pai pentru inceput imi place ficul vostru foarte mult .E o idee foarte interesanta si diferita de cea ce am vazut pana acum.Astept nextul.Bye![posturi unite]
Scuze nu stiu ce a avut zupu de mi-a stres tot postu si hodoronc tronc a pus parte cu ""astept nextu" in fine.
Deci reluam de unde eram:) .
Descriere :- imi place foarte mult
- e foarte buna
Dialog :- nu e sec
- e interesant >:)
Actiune :- nu e grabit
- sta a locul ei ;)
- ma atrage (intamplarile petrecute)
Greseli de tastare nu am vazut .
Pai spor la scris si sper sa veniti cu nextu cat mai repede.Bye! ( si sper ca nu o sa se intample nimic cu acest com ca altefl cred ca o sa turbez)

JAPAN LOVER ....
TE ADORA :love:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Made in Hell Andrei. 13 6.176 28-06-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Jun
  My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers] angeliqueVampire 20 14.051 07-03-2010, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  Lumina de la capatul tunelului made Drama Queen 2 2.475 01-08-2009, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Tears are made for people who understand life angeliqueVampire 15 7.456 19-02-2009, 04:57 PM
Ultimul răspuns: deathmemories
  A Gaara & Sasuke parody made by Jigoku and Kikyo92 ╰☆ Bloody Rose ☆╮ 5 8.116 18-07-2008, 10:09 PM
Ultimul răspuns: nibbles


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)