Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The vampire life

#1
Un vant rece se simtea in aer, eu imi uramaream victima ce se strofoca sa scape din mainile mele.Uneori ma bucur ca sunt vampir.
-Da sunt vampir si imi place acest lucru ,am ochi rosii,parul negru voluminosi, corp subtire si la ani nici eu nu mai stiu cate secole am tarit cred ca vro 10 sau 20 de secole
Alergam cu viteza lumini,puteam sa ma catar pe pereti ,aveam putere foarte mare dar exista si parti rele despre vampiri ,nu putem trai fara sangele omenesc si la inceputul anului trebue sa aiba loc o luptza intre vampiri si varcolaci.
Varcolaci sant niste creaturi mistice cu urechi paroase si corpul si mai paros seamana cu niste caini dar mult mai mari,dar sa revenim la prezent,ma aplec asupra victimei si o musc de gat,avea un sange dulce.
Dupa ce o las fara vlaga incep sa rad sadic,vantul imi flutura parul negru si voluminos, ma uit in jur si ce vad.Un cartier parasit geamurile sparte,nici un om nu trecea pe acolo.Aici erau locuintele unor vampiri periculosi ,desi par un simplu baiat ziua,noaptea sunt un demon al nopti porecla mea este ,,demonul noptii"mi se potriveste porecla.
Par un baiat de 16 ani dar defapt am 200 de ani.Mai presus numele meu este Andrei si sunt la faculatae de drept din Londra,aici ploua mai mereu .
Si de asemenea am si eu o echipa Andrei este un vampir nebun la propiu si Alex un inger negru foarte arogant si frumos dar nu pot spune ca nu este un bun ucigasi.
Si eu un tip de treaba care se enerveza usor.
Toti 3 suntem o echipa buna.Mai nou suntem intr-o misiune de grad C simpla sa omoram 27 de persoane din nu stiu ce organizatie secreta.Mai mereu sunt trezit de alex tipand ca descreieratu prin sediu ca cica Andrei nu si lasat pistoalele pe suportele aflate in toata casa.
-Ce naiba vrei de nu taci o data din gura aia tampita.Ce se intampla spun eu vizibil deranjat de zgomotul infernal facut de Alex .
Tampitu asta si lasat pistolele in costum si Annabett cand a spalat hainele sau stricat tote
-De calibru 10? intreb eu foarte speriat
-Da care altele,dice as tipa ca nebunu la el .
-Tu asa rezlvii o discuta?spunand asta m-am apropiat de el punandui cutitul la gat si rad provocator si lam zgariat putin in cat sa ii de-a sangele.
- Gata hai sa pornim spre ultima tinta.
-Tu lai omarat pe Naji Hatake
-Si ce daca?
-Acuma este randul meu
-ok
Am pornit spre camera armelor nem ales armele ,am urcat in avion si am pornit

#2
O sa-ti scriu aci' ce m-a deranjat :-? Ai foarte multe greseli de tastare si exprimare. Nu stii sa folosesti semnele de punctuatie si ar trebui sa stii ca inaintea lui 'dar' se pune intodeauna virgula [ sigur ca asta se aplica si-n cazul lui 'iar' ]. uhm, nu inteleg rostul primei liniute de dialog :-? mda, am vazut si cateva repetitii si am mai observat ca nu stii cand sa pui al doilea 'i'. S-a mai spus, dar nu-i nimic, repet si eu ^^ descrierea este de-a dreptul banala, actiunea este grabita - sari de la o chestie la alta :| -, dialogul este praf :|.
Asta nu-i capitol ^^ incearca sa-l faci mai lung, cu mai multe figuri de stil - ca cititoru' sa simta ce simte personajul, nu sa-si dea palme cand citeste :-? - Ah, la inceput de propozitie, chiar daca ai linia de dialog in fata, se incepe cu litera mare ^^ sigur ca si substantivele proprii se scriu tot cu litera mare : ) Uhm, dragele mele, naratiunea exista, ca altfel nu ati mai citi ce a scris el/ea, ca doar naratiunea este un fel de povestire :-?, deci practic el/ea a povestit ceva, doar ca trebuie sa lucreze mult mai mult ^^ adica sa-si revizuiasca vocabularul si o sa fie mult mai ok :-?
Well, iti urez succes in continuare ^^
I'm not insulting you. I'm describing you.

#3
Am atatea sa iti spun si nici nu am citit:))....doar mi-am aruncat privirea peste el si iti spun sincer nu imi place
ai un dialog de te dai cu capul de pereti T__T e atata de plictisitor, prea banal...dak tot vad ca descriere nu ai...dc a trebuit sa pocesti si mama lui de dialog?
ca tot am ajuns si la subiectul descriere... aia de sus e descriere pt tn? nu vad absolut nimic decat niste randuri insirate pe acolo...care dupa tn ar trebuii sa fie descrierea...dar pt mn ca cititor e doar o tampenie de copil de gradinita
Chiar nu imi place
de greseli de tastare numai zic...ca sunt foarte molte...dar nu stau sa ti le insir acum...ca u ai alte probleme Mai grave...ex: ce am scris mai sus
Si punctuatia o mai gresesti ... mai ai molte de invatat
Deocamdata atat...pt ca nu vreau sa ma complic cu asa cva...iti urez succes...dar punete pe citit si invatat..dak vrei sa scri cva cum trebuie
nu ma atrage nimic la ficul tau, absolut nimic... sper sa evoluezi...dar nu te apuci de o poveste ca sa te afli in treaba... dute si citeste cva...invata cum se face totul ca la carte
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler



#4
Ce mai e si asta? Fic? Pentru ca nu cred. Nu ai dialog, naratiune, descriere...nimic! Si eu sunt noua, dar eu macar gandesc inainte sa scriu. In primul rand nu ai 40 de randuri, ai 24! In al doi-lea rand nu ai nimic nou! Vampiri peste tot, orice fic citesc sunt vampiri, asa ca incearca ceva nou. Scuze ca critic asa dar nu te critic pe tine ci ficul. Incearca sa ai un dialog mai bun , nu asa sec si cauta naratiune si descriere mai buna , si poate mai multa. Astept nextul sa vad cum ai evoluat. Pana atunci Gambete:D

#5
mda...lipsesc multe in fic,chear foarte multe.dialogul este cam sec,de descriere si naratiune nici nu mai vorbesc.n-am inteles o chestie,pe el il cheama Andrei si pe celalalt tot Andrei.nu ma deranjeaza ca ai scris despre vampiri pentru ca eu ador vampirii,dar este cam banal,adica nici o actiune, nimic.De la victima ai trecut la alceva,cea ce nu este bine deloc.NU AI PUS PUNCT UNDE TREBUIE!-o greseala foarte mare pentru ca atunci nu se intelege nimic,si sincer eu nu am inteles nimic din primul capitol.

Lasa primul capitol asa si concentreazate pe celelalte.
astept continuarea,pentru ca ai pornit de la o idee interesanta.(cat mai repede)


[Imagine: bloody62.jpg]

#6
Ochiii! ochiiii! Ma doorr ochiiii!!!!
Dar sa revenim la acest "minunat" fic. Asa cum s-a mai spus, fic-ul nu are nimic, actiunea e mult prea grabita, nu se intelege nimic. Cat despre greseli, nici nu vreau sa pomenesc de ele.
Fic-ul acesta e facut in graba, fara logica, fara un subiect de urmarit, ai mai bagat si vampirii. Cred ca daca ar citi aceasta opera, s-ar arunca singuri in foc.
Am observat ca in ultimul timp apar multe fic-uri cu vampiri, si nu le pot gasi sursa. Oke, am inteles, twilight! Dar s-a dus mey moda asta. Daca vrei sa faci un fic, te gandesti mai intai la o idee originala, la paginatia acestuia si sa arate cat mai atragator. Atunci cand citeste cineva, sa ramana surprins, nu sa inceapa sa-l doara ochii.
Oricum, acest fic este prost conceput si nu are nici o logica.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 4.638 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)