Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Made in Hell

#1
"Made in Hell" este povestea a doi adolescenti ce detin puteri supranaturale, atunci cand o serie de intamplari le ameninta viata, ei vor invata sa se lupte si descopera o intreaga lume, nebanuita.
* Primul capitol este din pacate un pic mai scurt.

~Si asa a inceput...~

-B….B., bai B. trezeste-te ca vine asta.
-Ma doare…undeva de el, spuse B. pe un ton obosit si cu o fata umflata de somn.Dupa ce ca ne da teme de zici ca suntem la munca silnica mai vrea sa sis tam drepti in fata lui.
Intr-un final B. renunta la visele lui de rebeliune si se ridica in picioare.
-Auzi Zed, spuse B. adresandu-se celui care l-a avertizat de sosirea profului, nu ti se pare ca profu’ e cam prost dispus? Doamne cred ca asta o sa fie o zi lunga….
-Ce zici , mergem la un antrenament dupa? Spuse Zed soptind pentru a nu il auzi nimeni.
-Ok, acum lasa-ma sa dorm si sa ma trezesti numai daca e ceva grav ca altfel..
Sase ore mai tarziu sub un pod de la capatul celalalt capat al orasului, zgomote puternice obturau sursurul apei.
-Hai! Doar atat poti B., spuse Zed aterizand pe un genuchi si gafaind de oboseala.
-Hmm, de abia am inceput, zise B. lansandu-se cu un pumn care ameninta sa faca stricaciuni fetei perfecte a lui Zed. Zed eschiva acest atac si bucurandu-se nu a observant un al doilea atac care il lovi fix in stomac.
-Off….,iar ti-ai lasat garda jos nataraule, zise B. dezamagit, in timp ce ii dadu o mana de ajutor lui Zed care se aduna de pe jos.
-O mai scuteste-ma, eu nu fac asta decat de o saptamana.
-Mda…si inveti repede…prea repede, spuse B. uitandu-se la prietenul sau ganditor. Atat pe ziua de azi, sa mergem acasa, mi-e somn.
-Hai nu fi nesimtit, ai zis ca ma inveti tehnica aia speciala, zise Zed suparat.
-Maine, spuse B. care isi ridicase ghiozdanul cu gandul de a pleca.
-Maine, spuse Zed imitandu-i vocea lui B….asa ai zis si ieri.
-Ghinion.
Cei doi au pornit spre casa luand-o prin centrul orasului pentru a ajunge cat mai repede.Doua fete trecura pe langa ei, iar B. le intreba ce mai fac, dar fetele s-au uitat la Zed trimitandu-i bezele.
-Bagamias, bai, mare noroc ai cu fata aia.., spuse B. oarecum iritat.
-Ei lasa ca poate pan’ la 30 de ani poate o sa ai si tu noroc de o fata, spuse Zed luandu-l peste picior pe B.
A doua zi la scoala, un zgomot puternic se aude, iar B. se trezeste speriat.
-Acesta nu este un motel, ci o institutie de invatamant, spuse proful tinand in mana o vergea de fier.Felicitari, tocmai ai obtinut doua saptamani de detentie.
-Sa-mi bag…spuse B. dup ace pleca proful incercand sa se abtina. In momentul imediat urmator se uita in dreapta sa unde un loc gol ii atragea atentia.
-Hey B.! Ce s-a intamplat cu Zed? Niciodata nu l-am vazut sa lipseasca de la scoala, spuse Ella, colega de clasa a lui B.
-Ma rog…, spuse B. incercand sa para nepasator.
Dupa scoala, B. pleca spre casa incercand sa isi dea seama de ce nu a venit la scoala Zed, marele tocilar.Atentia lui B. i-a fost atrasa de o umbra in timp ce trecea pe langa o alee, acesta s-a luat dupa misterioasa silueta si dupa 5 minute de urmarire ajunse in zona portului.B. intra indepozitul in care silueta s-a strecurat si imediat doua reflectoare immense s-au aprins in fata lui. Zed era legat de un scaun si parea ranit, dar nu grav, B. incerca sa il elibereze, dar in acel moment un individ imbracat intr-un palton aparu.
-Salutare B., nu ne-am vazut de ceva vreme nu-i asa!
-Nenorocitule! Ce i-ai facut lui Zed?
-O linisteste-te , nu are nimic.I-am aratat doar o parte din tehnica mea si surpinzator a rezistat destul de bine, tu l-ai antrenat?
-Nu te priveste pe tine, acum da-i drumul, spuse B. incepand sa se enerveze.
-Asta ramane de vazut. Ii voi da drumul daca ma vei invinge….
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#2
=)) foarte tare acest fic imi place foarte mult si sper sa postezi si urmatoarele capitole.

#3
Bună. Nu obişnuiesc să corectez, dar dacă tot sunt aici şi am văzut câteva greşeli, m-am gândit "de ce nu?!" . Plus că m-a atras titlul.
First: Foloseşti cam multe puncte de suspensie, unde unele chiar nu îşi au locul şi nici aşezarea în pagină nu-mi place, de ce nu pui alineat? Şi ai câteva greseli de tastare, o să vezi unde.



(19-06-2011, 11:37 PM)BioBoy A scris: ~Si asa a inceput...~

-B….B., bai B. trezeste-te ca vine asta !
-Ma doare…undeva de el, spuse B. pe un ton obosit si cu o fata umflata de somn.Dupa ce ca ne da teme de zici ca suntem la munca silnica mai vrea sa si stam drepti in fata lui.
Intr-un final B. renunta la visele lui de rebeliune si se ridica in picioare.
-Auzi Zed, spuse B. adresandu-se celui care l-a avertizat de sosirea profului, nu ti se pare ca profu’ e cam prost dispus? Doamne cred ca asta o sa fie o zi lunga….
-Ce zici , mergem la un antrenament dupa? Spuse Zed soptind pentru a nu il auzi nimeni.
-Ok, acum lasa-ma sa dorm si sa ma trezesti numai daca e ceva grav, ca altfel..
[alineat] Sase ore mai tarziu sub un pod de la capatul celalalt capat al orasului,zgomote puternice obturau sursurul apei.
-Hai! Doar atat poti B.? spuse Zed aterizand pe un genuchi si gafaind de oboseala.
-Hmm, de abia am inceput, zise B. lansandu-se cu un pumn care ameninta sa faca stricaciuni fetei perfecte a lui Zed. Zed eschiva acest atac si, bucurandu-se, nu a observant un al doilea atac care il lovi fix in stomac.
-Off….[,] [ori puncte de suspensie, ori virgula?! alege]iar ti-ai lasat garda jos nataraule! zise B. dezamagit, in timp ce ii dadu o mana de ajutor lui Zed care se aduna de pe jos.
-O, mai scuteste-ma, eu nu fac asta decat de o saptamana.
-Mda…si inveti repede…prea repede... spuse B. uitandu-se la prietenul sau ganditor. Atat pe ziua de azi, sa mergem acasa, mi-e somn.
-Hai, nu fi nesimtit, ai zis ca ma inveti tehnica aia speciala! zise Zed suparat.
-Maine, spuse B. care isi ridicase ghiozdanul cu gandul de a pleca.
-"Maine", spuse Zed imitandu-i vocea lui B.,asa ai zis si ieri.
-Ghinion.
[alineat] Cei doi au pornit spre casa luand-o prin centrul orasului pentru a ajunge cat mai repede.Doua fete trecura pe langa ei [,] [ori virgulă, ori 'iar'] iar B. le intreba ce mai fac. [ca să iasă mai frumos, începi altă propoziţie]Dar fetele s-au uitat la Zed trimitandu-i bezele. [sună cam prost fraza asta, poate pentru că e prea forţată]
-Baga-mi-as ! Bai, mare noroc ai cu fata aia...[,][ori puncte de suspensie, ori virgula] spuse B. oarecum iritat.
-Ei lasa... ca poate pan’ la 30 de ani poate o sa ai si tu noroc de o fata, spuse Zed luandu-l peste picior pe B.
[alineat] A doua zi la scoala, un zgomot puternic se aude, iar B. se trezeste speriat.
-Acesta nu este un motel, ci o institutie de invatamant, spuse proful tinand in mana o vergea de fier. Felicitari! Tocmai ai obtinut doua saptamani de detentie.
-Sa-mi bag … spuse B. dupa ce pleca proful, incercand sa se abtina. In momentul imediat urmator se uita in dreapta sa unde un loc gol ii atragea atentia.
-Hey B.! Ce s-a intamplat cu Zed? Niciodata nu l-am vazut sa lipseasca de la scoala, spuse Ella, colega lui de clasa. [se subintelege]
-Ma rog…[,][ori, ori] spuse B. incercand sa para nepasator.
[alineat] Dupa scoala[,][nu-si are rostul aici] B. pleca spre casa incercand sa isi dea seama de ce nu a venit la scoala Zed, marele tocilar.In timp ce trecea pe langa alee, atentia lui B. [i-]a[nu cred ca e corect 'atentia lui cutare i-a fost atrasa..'] fost atrasa de o umbra[b].[punct, propozitie noua] Acesta s-a luat dupa misterioasa silueta si ,dupa 5 minute de urmarire, ajunse in zona portului. B. intra in indepozitul in care silueta s-a strecurat si imediat doua reflectoare immense s-au aprins in fata lui. Zed era legat de un scaun si parea ranit, dar nu grav.[punct, propozitie noua] B. incerca sa il elibereze, dar in acel moment un individ imbracat intr-un palton aparu.[nici asta nu suna bine. '...dar, in acel moment, aparu un individ imbracat intr-un palton <negru/verde/etc>' suna mai bine daca spuneai ceva despre palton, sa nu ne lasi in aer]
-Salutare B.! Nu ne-am vazut de ceva vreme, nu-i asa?
-Nenorocitule! Ce i-ai facut lui Zed?
-O, linisteste-te ! Nu are nimic.I-am aratat doar o parte din tehnica mea si surpinzator.[punct, propozitie noua] A rezistat destul de bine.[punct, propozitie noua] tu l-ai antrenat?
-Nu te priveste pe tine.[punct, propozitie noua] Acum da-i drumul! spuse B. incepand sa se enerveze.
-Asta ramane de vazut. Ii voi da drumul daca ma vei invinge….

Aşa, s-ar putea să fi trecut cu vederea peste câteva greşeli, dar le-am surprins pe cele care ies mai repede în ochi. Am observat că B. 'îşi bagă' diverse când se enervează. Încearcă să foloseşti alte expresii, nu dă prea bine, sincer.
Ai prea mult dialog, prea puţină descriere, de aceea acţiunea pare grăbită [pentru că este]. Plus că eviţi să începi propoziţii noi, sunt prea multe informaţii într-o singură frază şi nu arată bine.

Spor la scris şi multă imaginaţie!

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#4
Heya,nu am mai postat de ceva timp pe forum,dar citind capitolul am vazut că ai nişte greşeli de exprimare(nu o lua în nume de rău).So...capitolul este destul de scurt,trebuia făcut mai lung având în vedere că este primul capitol şi că trebuie să dai mai multe detalii asupra poveştii pe care vrei să o creezi ,deci îţi recomand să faci capitolele mai lungi pe viitor.Altă problemă :prea mult dialog!Cam în tot capitolul îşi face prezenţa numai dialogul.Mai redu din el,e mult mai bine.Puteai folosi atât dialog dacă capitolul eram mai mare,dar nu e .So...o altă problema este că din cauza dialogului nu ai folosit multă descriere (-.-').Foloseşte descrierea mai mult,te ajută şi îi dă dorinţă cititorului să continue să iţi citească ficul(cel puţin în cazul meu,cu cât este descris mai bine cu atât îmi place mai mult).Foloseşte figuri de stil şi nu grăbi acţiunea.Well...în unele părţi dialogul a fost cam sec ,ceea ce nu m-a încantat deloc >.>.Stai liniştit,nu eşti primul care face greşeala asta dar fi mai atent pe viitor ,nu te ajută deloc plus că arată foarte inestetic.Ai multe greşeli ,dar în special sunt cele legate la semnele de punctuaţie;nu am stat să le număr dar cert e că am văzut destule cât să iţi spun că ai.So...sper că nu te-ai supărat,voiam doar să te ajut :).Well....spor la scris!
Ja ne!
[Imagine: tumblr_m214h2MXjD1r3aka4o1_500.gif]

#5
Hei.! :] Păi, ţi-am citit şi eu fic-ul. Ideea pare originală şi titlul foarte bine inspirat. Povestea a cam evoluat prea repede, după parerea mea. Cine e B.? Deocamdată nu ştim absolut nimic despre personaje, dar sper că pe parcurs ne vei dezvălui cât de cât. Ai mult dialog. Nu e tocmai rău, dar descrierea lipseşte. Dacă ai pune ceva descriere ar suna mult mai bine întreaga poveste, crede-mă. Greşeli ai, dar nu corectez, nu îmi stă în fire..în schimb, trebuie să menţionez că m-a deranjat că ai tot repetat numele celor două personaje.'zise Zed' 'spuse B' 'spuse Zed' ..puteai ca în cel puţin unul din locuri să le spui altfel..'brunetul, blondul, roşcatul' sau ce o fii, aşa măcar mai puteam afla şi noi câte ceva despre ei.
Da, deci îmi păstrez ideea: conţinutul este bun, dar trebuie să mai lucrezi la descriere şi ai grijă la detalii, precum cele cu nume şi repetarea unor cuvinte, contează mult.
Aştept next şi sper că nu te-ai supărat pe mine ;;] nu cred că am comentat într-un mod prin care aş reuşi să te supăr, deci sper să fie totul ok.:]
Baftă pe mai departe! :]
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

#6
Am citit toate comentariile si ce sa zic, multumesc. Imi pare bine ca sunteti o comunitate care nu se da inlaturi din a fi sinceri. "Made in Hell" numara 16 capitole in prezent, toate scrise in acelasi stil, ba mai tarziu va lua o aparenta ecchi. De acum, inainte de a posta un capitol, am sa tin seama de sfaturile voastre si am sa editez ce pot, nu stiu cum va fi cu figurile de stil, dar am sa incerc.
@Ang " [,] [ori virgulă, ori 'iar']" , nu vreau sa spun o prostie, dar "iar nu este cumva conjunctie adversaiva ca si "dar"? Eu stiam ca inaintea conjunctiilor adversative se pune o virgula. Din nou, nu vreau sa spun o prostie, dar parca asa imi amintesc de prin clasa a 7-a, a 8-a. In rest nu te pot contrazice cu nimic.
@Candy_Girl_Love Pe B. l-am conceput a fi un personaj misterios din toate punctele de vedere. Cititorii nu vor afla numele sau nici in cea de-a doua saga . Nici puterile sale (aptitudiniile) nu sunt dezvaluite cititorului in totalitate.
Zed este un altfel de personaj, flexibil, isi schimba starile foarte usor si evolueaza la fel de rapid. Mai multe veti vedea in capitolele ce vor urma.
Edit: In ceea ce privete limbajul vulgar, imi cer scuze ca am uitat sa mentionez, oricum in nici-unul dintre capitolele urmatoare nu se va mai gasi (nu pentru ca am sa le editez ci pentru ca nu l-am mai folosti (limbajul))
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#7
Hello :)!
Ideea mi se pare originala. Sunt de asemenea incepatoare, deci nu am ce comenta. Titlul e foarte interesant. Datorita lui am ajuns sa citesc acest fic. Mi-ar place sa stiu mai multe despre acest "B." , insa daca tu ai ales sa fie asa misterios, nu am ce comenta.
Oricum, mi-a placut.
Iti urez multa imaginatie !

#8
Heei, in cautare de noi idei, am trecut pe la ficul tau.
Titlul este original, misterios si indeamna oamenii sa-ti citeasca creatia. Ai facut o alegere buna, si sper sa fie in stransa legatura cu ceea ce vei scrie.
Ideea este interesanta, sper sa o dezvolti cat mai original pe parcurs.
Nu am inteles prea multe din primul capitol, deoarece este un capitol destul de scurt, in care nu ai folosit prea multa descriere.

Dialogul este in exces, iar in unele parti tinde spre a fi sec, deoarece unele replici nu-si au locul(parerea mea ). Incearca sa-l mai reduci folosind descriere. (descrie mai ales emotiile si caracterul personajelor).

Redu acele puncte de suspensie, deoarece strica estetica textului. Am avut si eu aceasta problema, insa incet incet am reusit sa o inlatur.
Imparte textul in paragrafe, pentru ca ar fi mai usor de citit.
Am vazut cateva semne de punctuatie puse aiurea si cateva greseli de tastare, insa nimic ce nu se poate corecta.

In concluzie a fost un capitol destul de bun. Astept continuarea, si sper sa ma anunti si pe mine cand o aduci.
Spor la scris !
~ I'm the girl who is lost in space, the girl who is disappearing always, forever fading away and receding farther and farther into the background. Just like the Cheshire cat, someday I will suddenly leave, but the artificial warmth of my smile, that phony, clownish curve, the kind you see on miserably sad people and villains in Disney movies, will remain behind as an ironic remnant. I am the girl you see in the photograph from some party someplace or some picnic in the park, the one who is in fact soon to be gone. When you look at the picture again, I want to assure you, I will no longer be there. I will be erased from history, like a traitor in the Soviet Union. Because with every day that goes by, I feel myself becoming more and more invisible... ~
Elizabeth Wurtzel


My fic: http://animezup.com/forum/showthread.php...884&page=3


]I love my family :X They are my life
My mom' : KittyKat
Surorile mele dragute : Renesmee, Elvira, Mailin, Sasame, FrogyGirl
My twin sis' : ~ Black Heart ~
Ficele mele mult iubite: Ame si ♪ Ąѕђą ♪
My Grannie : Venus- Roseta
Nepotica mea : Ioanayoana, ßéкi♡
Ma friend: Moxxy
Nora mea: Oxygen
Matusile mele minunate: Contagieuse, Tigroaica
Ma uncle : Danysor


#9
Ieri mi-am petrecut majoritatea timpului incercand sa editez al doilea capitol, dar tot nu e de ajuns. Sper ca in seara asta sa il postez. Va multumesc pentru comentarii si pentru sfaturi.
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#10
~Capitolul II~
~Strategie de atac~


Lupta nu inseamna doar violenta fizica si fara rost. In lupta adversarii trebuie sa isi pregateasca strategia de atac, sa fie pregatiti sa se apere atunci cand este cazul si mai mult trebuie sa fie gata oricand sa incaseze o lovitura.
Lupta este un fenomen ciudat care nu poate fi descris usor. Unii zic ca oamenii se lupta pentru suprematie, pacifistii spun ca aceasta nu isi are rostul, dar pentru un luptator, acest fenomen este un stil de viata.
Pentru B. lupta este un mod de relaxare. Niciodata nu si-a facut griji in legatura cu consecintele pentru ca o strategie de lupta era floare la ureche pentru el. Nici pentru aparare nu trebuia sa isi faca griji penru ca anii grei de antrenament i-au facut corpul rezistent ca otelul.
B. se uita catre adversarul sau caruia nu teama i se citea in ochi ci nerabdarea.Lupta se purta acum in plan psihologic. Fiecare se gandea cu mult inainte de a face prima miscare, care ar da startul unui haos mai mult sau mai putin organizat.
-Trebuie sa fi inebunit fata de ulima oara cand ne-am intalnit. B. lua o pozitie de lupta in timp ce spuse acest lucru, fapt care anunta startul conflictului. Parul sau tepos, blond tresari la miscarile bruste pe care acesta la facuse. Era un mod ciudat de a iti aranja parul, dar intreaga constitutie a lui B. era ciudata. Inaltimea sa era exagerata, iar corpul sau era mai mult decat bine definit, muschii sai se incordau pana la extrem amenintand sa sfasie tricoul ce ii inconjoara.
Individul reactiona foarte ciudat la aceste cuvinte. Renunta la pozitia sa defensiva si scotandu-si paltonul de un alb imaculat pe care il aseza pe o cutie din apropiere apoi fara avertizare cu o viteza uimitoare aparu langa B. . Urma un picior de care B. se feri fara probleme. Seria de pumni ce urma ar ametii pe oricine, dar pentru B. erau chiar usor de evitat. Alte lovituri asemanatoare umplura depozitul timp de un minut fara ca un singur pumn sa isi atinga tinta insa, fara sa fie atent, B. isi lasa garda jos, iar consecintele si-au facut aparitia. O lovitura puternica de picior se imprima in fata lui B. care se prabusi la pamant. Dupa ce reusi sa isi implanteze lovitura individul lua o pozitie defensiva la o distanta considerabila.
-Ma uimesti. Spuse teposul ridicandu-se rapid de jos fara sa fie prea afectat de lovitura. Stilul si viteza ta s-au imbunatatit considerabil fata de ultima noastra intalnire, dar sti ca asta nu va fi de ajuns pentru a ma invinge!
-As prefera mai degraba sa nu mai vorbesti ci sa lupti, spuse individul ,care spre deosebire de B. incepuse sa isi piarda din energie. Respira greu, iar transpiratia era abundenta. B. observa acest lucru si se hotara sa profite de situatie.
"Atac frontal apoi eschiva pentru a ajunge in spatele sau. Lovitura peste genunchi. Odata ajuns la nivelul solului o lovitura in zona cervicala". Strategia de atac era completa, acum urma sa fie pusa in practica. B. tasni catre adversar mimand un pumn fals ce il deruta pe acesta doar atat cat B. sa ajunca in spatele sau. Odata ajuns in pozitie B. lovi puternic cu piciorul peste genunchi individului, fapt care a rezultat caderea acestuia. Tot ce mai ramanea era o lovitura puternica in zona cervicala, dar cand B. era pregatit sa atace ,adversarul s-a ridicat si l-a surprins pe acesta cu un cot in maxilar. Urma o despartire pentru ca fiecare dintre oponenti sa isi faca o strategie.
Tacerea a fost rupta de un geamat, nu de durere ci de concentrare. Adversarul lui B. lua iarasi o poztie defensiva, dar acum era descoperit, isi lasase garda jos in mod intentionat. Muschii i se incordasera si nu doar cei ai bratelor ci ai intreg corpului. Fata sa nu mai era umana, acum el semana cu un lup. Un lup gata de atac, in orice moment acesta avea sa se lanseze in atac, dar spre deliciul lui B. acesta facu cu totul altceva. Din mainile sale impreunate tasni o raza de lumina apoi incetul cu incetul mainile se deschisera si aceea lumina inunda depozitul.
-'Wolf Bite"! Strainul dadu drumul atacului ce nu parea a fi deloc normal.
Raza de lumina se indrepta spre B. , care nu parea deloc speriat ba din contra, era de-a dreptul incantat. Atacul se izbi cu putere de corpul lui B. facand un zgomot incredibil.
- Asta ar trebui sa fie de ajuns. Individul se intoarse catre paltonul sau, dar inainte sa il ridice un zgomot ii atrase atentia. Cand se intoarse, acesta il vazu pe B. stand in picioare parand nevatamat.
- Ma dezamagesti, Taz. Acelasi atac la fiecare intalnire devine plictisitor. Daca vrei sa afli ce poate face un "manipura" adevarat, atunci am sa iti arat.
B. isi scoase tricoul lasand sa se vada zgarietura inutila pe care atacul anterior o facuse apoi, la fel ca si Taz acesta adopta o pozitie pentru atac, dar mult mai diferita. B. statea drept cu o mana intinsa spre adversar, muschii sai incepura sa se incordeze. Toate venele sale pompau sange nebuneste, inima sa lucra la viteza maxima, o doza de adrenalina il facu sa elibereze toata energia adunata in palma. Atacul se dezlantui asupra victimei, care a fost surprinsa de rapiditatea acestuia.
- Atacul meu de semnatura, " Solar Punch". Sper ca ti-a placut, zise B. in a carei voce se citea sarcasmul.
Dupa ce a terminat lupta, B. isi puse inapoi tricoul pe el si se indrepta catre Zed. Franghiile erau stranse intr-un nod complicat, dar B. avu grija sa le smulga fara problme apoi se uita catre Zed.
-Esti bine? Sper ca nu te-au ranit.
-Termina cu cliseele, nu am nimic stii doar ca sunt rezistent, zise Zed respirand greu. Inchieturile de la maini i-au fost insa afectate de catre franghiile cu care a fost legat.
-Haide, sa mergem acasa . B. ii lua mana lui Zed si o puse peste umarul sau apoi porni catre iesire. Dupa ce facu cativa pasi atentia i fuse atrasa de catre un zgomot ciudat.
In spatele sau Taz inca traia. Chinuindu-se sa respire acesta intinse mana catre cei doi si bolborosi cateva cuvinte. B. se duse aporpae de el pentru a intelege mesajul. Mesajul insa nu a fost asa de bine venit deoarece dupa ce a fost receptionat, B. se ridica si fara a clipi il omora pe Taz cu o lovitura.
-Ce a fost asta? Intreba Zed ,care era surprins de catre actiunile prietenului sau.
- Doar i-am curmat suferinta, de fapt am facut o fapta buna. B. zambi, insa era un zambet fals, ceva l-a facut sa isi piarda buna dispozitie. Acel ceva era cel mai probabil mesajul de la Taz.
La spital cei doi erau priviti ca niste soareci de laborator. Dupa ce doctorii le-au pus acestora cateva copci si bandaje le-au spus sa plece deoarece ranile lor se vindeca incredibil de repede. Visul lui B. de a ramane intr-o rezerva a spitalului, ingrijit de o asistenta frumusica a fost astfel spulberat.
A doua zi la scoala toti colegii erau curiosi in legatura cu ce s-a intamplat cu Zed, astfel ca ii puneau tot felul de intrabari atat in legatura cu bandajele sale cat si cu absenta sa. Zed le raspunse scurt ca a cazut pe scari in timp ce se pregatea sa vina la scoala astfe ca a trebuit sa isi petreaca toata ziua la spital , apoi se indeparta de grup si se aseza langa B. care privea rupt de realitate pe fereastra.
-B., omule ce-i cu tine?
-Nimic.
Raspunsul sec il enerva pe Zed, dar se calma si redeschise conversatia.
- Am ceva sa iti spun in legatura cu cele intamplate ieri, mai exact in legatura cu Taz si cu un tip numit " Seful".
-Spune-mi imediat tot ce stii, sarii B. ca ars.
-Nu iti pot spune aici, iti voi povesti tot ce stiu la pod.

Am revenit cu capitolul 2 total editat. Sper ca de data aceasta sa ma fi ridicat cat de cat la asteptarile voastre. Astep critici si sfaturi :D.
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Heaven or Hell? yuko_hataki 2 2.636 24-02-2013, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Lain
  There is no escape from the real hell [ + 16 / 18 ] sickness 17 8.775 07-03-2011, 10:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Hell's child MiraA 15 7.768 28-12-2010, 11:44 PM
Ultimul răspuns: MiraA
  Love or hell...you be the judge of that :.:.:Ratsuky:.:.: 1 2.276 22-06-2010, 03:55 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren ellamanu 18 16.345 19-03-2010, 08:03 PM
Ultimul răspuns: Lya
  My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers] angeliqueVampire 20 14.202 07-03-2010, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  Lumina de la capatul tunelului made Drama Queen 2 2.509 01-08-2009, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Tears are made for people who understand life angeliqueVampire 15 7.541 19-02-2009, 04:57 PM
Ultimul răspuns: deathmemories
  A Gaara & Sasuke parody made by Jigoku and Kikyo92 ╰☆ Bloody Rose ☆╮ 5 8.153 18-07-2008, 10:09 PM
Ultimul răspuns: nibbles


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)