Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tears are made for people who understand life

#11
Cap. 5 - It happens

Dimineata se apropia repede, luînd toată povara noptii negre şi pline de mister. În camera modestă, pictată în culorile zapezii, dormea nestingherită roşcata. Fata ei te putea asigura că nu există nimic pe această lume care să o poată trezi din somnul ce o cuprinse. Nimic, poate doar ceasul deşteptator care îşi facu simtită prezenta la ora şapte fix. Sunetul era destul de puternic, iar ea nu se opuse lui şi se ridică din pat iute.
În bucatarie, ai ei luau deja masa, fiind gata pregatiti de o nouă zi de muncă, dar fericiti peste masură că mîine va fi în sfîrşit weekandul. Claire îşi mîncă repede portia de cereale, aceeaşi în fiecare zi, îşi luă geanta de pe fotoliul vechi şi ieşi afară, salutîndu-şi respectuos parintii.
Drumul nu i se mai parea că dura o veşnicie. Îl cunoştea aşa de bine, dar totuşi niciodată nu i se mai paru aşa de frumos precum astazi. Crengile golaşe se unduiau în bataia vîntului. Frunzele aramii se roteau în aerul calduţ. Casele de pe strazi erau luminate placut de rasarit.
-Aşteaptă-mă! Claire!! Se auzi o voce din spate.
-Angel?
Baiatul continua să alerge în spatele ei, ajungînd imediat în dreptul roşcatei. Se aplecă putin, după efort şi îşi puse mana pe umarul fetei. Suflă cîteva clipe, apoi i se adresă:
-Pfui! Cred că ai dopuri în urechi! Te strig din capatul strazii şi tu....
-Scuze! Sunt mai aeriană azi, recunoscu fata.
Imediat ajunseră la locul bine stabilit. Cladirea aceea imensă, bogată în ferestre şi sumbră, cu aspect modest, ce le fusese întotdeauna precum o închisoare cu sute de pereti şi dooar o portiţă de ieşire, parcă prea mică pentru numarul elevilor. Urcară scarile fară grabă, ştiind că acea cameă îi va aştepta şi totuşi dorind ca acest şir lung de întîmplari să se finalizeze în momentul respectiv.
Clasa era mai plină ca de obicei, toti elevii fiind adunati în jurul bancii Tiarei şi admirîndu-i noul look. Claire se apropie şi ea pentru a vedea minunăţia, dar tot ce îi fu dat să vadă era o fetişoară încrezută, bine cunoscută, înconjurată de un par blond ceva mai închis şi taiat scurt, cu breton, aşa cum cereau noile tendinte toamnă-iarnă. De fapt, colegii nu vroiau să o vadă pe printesă cu noua înfăţişare, ci doreau să rîdă de ea. Şi aveau şi de ce...
-Ce ai păţit, Tiara? Întrebă ironic Taina. Simteai că nu ai aerisire pentru porcaria aia numită creier? Ah, uitasem! Tu nu posezi aşa ceva!
-Eşti o demodată notorie, Taina! Nici macar nu ştii ce înseamnă adevarata frumusete...
-Mdah, cu lookul asta pot zice că nici tu! Rîse bruneta, îndreptîndu-se spre Claire.
Nu spuse nimic, ci doar trecu pe lîngă roşcată, lasînd în urmă o dîră profundă de parfum de liliac. Cunoscînd-o pe Taina, fata putea să jure că nu îi va adresa nici un cuvînt. Pentru brunetă, orgoliul şi mîndria erau mai presus de orice. Tot ce putea face era să spere într-o eventuală rasturnare de situatie...
Ziua de şcoală trecu ca o fantasmă pierdută în vînt, lipsită de orice urmă de actiune, monotonă si neinteresantă. Dar asta nu deoarece cursurile erau mai uşoare, ci datorită faptului că elevii ajunseră la concluzia că dormitul prin clase era sport national, foarte des practicat şi cu efecte grozave asupra memoriei.
Seara veni la fel de repede, precum şi momentul în care roşcata promise să îl întîlnească pe Alex pe strada Leichteg. Nu mai putea de emotie. Pe de-o parte, ştia că Schei îi este încă devotat verişoarei lui, dar pe de altă parte nu suporta să o vadă pe Claire suferind. Se aştepta la o eventuală metodă de împacare a celor două, dar asta nu era deloc ceea ce se va întîmpla...

*end*

greseli vor fi, deja va anunt, ca nu am avut timp sa-l corectez...
suspans like always...scuzati doar ca a durat atat...probleme tehnice...mai exact...virusi...
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]





#12
Sa nu crezi ca daca nu am mai comentat nu am citit capitolul trecut.
Ca de obicei ne lasi in suspans la sfarsit.Cum a mai zis si Jasmine uneori ai cam prea multa descriere,si nu stiu nu prea se leaga.
Asa,titlul capitolului 5 este''It happens",dar nu prea am vazut ce s-a intamplat asa special,sper sa sigur in urmatorul capitol se va intampla.
Lasand la o parte ca este scurt(stiu si eu ce pot face virusii),este un capitol bun.Imi place mult inceputul.
SA pui continurea cat de repede posibil,deoarece vreau sa stiu ce ii va face Alex lui Claire.
[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]
Tnx nibbles:X
[Imagine: ss-sig.png]
[Imagine: ss34ef-sig.png]
In the deep darkness the only light is you.
I am lost in my dark memories and in my foolish illusions.
In my dark world full of suffering and tears you are my way to happiness.

#13
Pai...cu ce sa incep?Ficul e superb.Il ador...Ai 5 stele din partea mea, ti-as da si mai multe daca s-ar putea.Esti foarte talentata si descrii cu foarte multa indemanare.Am observat destul de multe greseli de tastatura, dar pana la urma urmei acestea nu sunt importante.Te rog sa postezi cat mai repede urmatorul capitol....abia astept. (*)(*)(*)(*)(*)
"...He stalks in the night like a disatrous beast, And what once was alive will soon be deceased. So when the last bit of sunlight disappears from the sky, You better watch out unless you wanna die."


#14
Inainte sa cititi, pun avertizare + 15 pentru niste chestii mai sangeroase. Daca cititi, pe propria raspundere! [e singurul capitol, pe urma revin la stilul meu obisnuit]

Cap 5
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]





#15
Dupa ce am citit postul anterior,nu stiu,parea un pic prea rautacios,asa ca l-am sters.
Deci,pot spune ca nu prea m-a impresionat acest capitol.Ci nu pentru falul in care blond arata,ci asa,mi s-a parut ca nu are acel ceva.Presupun,ca ai vrut sa iasa mai scary,dar nu prea ai rausit.Plus este foarte scurt capitolul.Ma intreb cum a avuns Tiara in acesta stare,cine i-a facut asta si de ce?Preupun,ca in curand povestea se va transformam intr-una cu detectivi,care vor investiga o crima.(daca blonda va murii).
Quote:
astfel ca i se putea vedea goliciunea capului pe care si-l tinea
[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]
Tnx nibbles:X
[Imagine: ss-sig.png]
[Imagine: ss34ef-sig.png]
In the deep darkness the only light is you.
I am lost in my dark memories and in my foolish illusions.
In my dark world full of suffering and tears you are my way to happiness.

#16
E destul de misto .Puteai descrie mult mai amanuntit felul in care arata blonda si sa dai o nuanta mult mai horror, dar probabil ca acesta nu e stilul tau. Am impresia ca stiu cine e ''ucigasul''(sau atacatorul ca nu se stie daca fata moare) ,desii chiar as vrea sa nu fie acea persoana , ci sa surprinzi cu ceva la care nu se astepta nimeni. Greseli de tastare nu am prea vazut si nici greseli gramaticale nu prea ai , dar nici eu nu am stat sa le caut.Oricum , succes in continuare si te rog sa postezi mai des si capitole mai lungi.
"...He stalks in the night like a disatrous beast, And what once was alive will soon be deceased. So when the last bit of sunlight disappears from the sky, You better watch out unless you wanna die."




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampires Vs. People Kyandi. 2 2.174 06-04-2012, 03:17 PM
Ultimul răspuns: Kyandi.
  Angel tears gothic_yumi 7 3.658 01-09-2011, 07:20 PM
Ultimul răspuns: Lussya
  Pain and tears Roses.on.fire 10 5.416 04-08-2011, 12:47 PM
Ultimul răspuns: ^Ciresica^
  Pain and tears Roses.on.fire 1 1.889 08-07-2011, 03:18 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Made in Hell Andrei. 13 6.285 28-06-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Jun
  Rain Tears BaByBlue 4 3.374 31-03-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: Monica Wksv
  Sweet Tears Icsdeee. 6 3.859 09-01-2011, 03:15 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Star Tears SethMeth 5 3.625 04-05-2010, 07:28 PM
Ultimul răspuns: Takashi
  Tears and Love of an Angell What's my NaMe?? 1 2.146 14-04-2010, 03:27 PM
Ultimul răspuns: What's my NaMe??
  Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren ellamanu 18 16.342 19-03-2010, 08:03 PM
Ultimul răspuns: Lya


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)